Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Young season-ending térd sérülés... már meg sem lepődöm 😕22-es szezon vegeig szerzodese van. Nagyon birtam a serulesei elott, sajnalatosan nem birja a teste.
Nem kéne ezt erőltetni (se neki, se nkünk)
Snagal
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Young season-ending térd sérülés... már meg sem lepődöm 😕Nem kéne ezt erőltetni (se neki, se nkünk)
több mint 5 éve
Hat szerintem pontossabb volt LJ. Talan 3 labdaert kellett nyujtozni. Ahogy irtam ez egy meccs es az nem tendencia, de itt az elosztassal sem volt problema, teljesen NFL atlag ( a KC detto-Texans hagyjuk, Seahawk-ATL detto,TB-NO detto, Giant detto PIT --ezeket lattam ). Brown-Andrews-Snead-Boykin 5-5-4-3. De a legjobb elkaponk az Andrews es o a legnagyobb target is. Brown-Snead teljesen mas szerepkorben/feladatban/elvarassal vannak itt. Minden csapat megerezne a legjobb elkapo kieseset, de nalunk raadasul nem dobo csapat reven nincs 2-3 tipikus WR.tavaly is kb így dobált, sztem ebben nincs nagy változás, persze a pontosságon lehet csiszolgatni. a fejlődést nálam az jelentené, ha nagyobb százalékban találná meg a wr-eket és kisebb százalékban andrewst. a titans ellen a legnagyobb gond az volt, hogy andrews sérült volt. kiesik a fő fegyver és lamar passz hatékonysága is romlik, vörös zónában másnak nem nagyon szokott passzolni. ha ez idén sem változik, akkor idén is bukunk.Akik nagyon figyelik az iranyitok dobasait (én nem) mit szolnak Jacksonhoz? Újabb nagy elorelepes lesz ez az év ebben a tekintetben?Akkora elorelepes nem lesz, de talan nem is lehet.
Voice
Viszont ez egy meccs volt ilyen szempontbol elonyos parositassal. De pazar eles labdakat dobott es elhanyagolhato ami rossz lett. Into jel, hogy annyira jol ment hogy dobott egy INT, mert elhitte hogy a bab is hus es tisztan reckless volt.
Jol olvasott, jo helyre mentek az elkapoknak a labdak, szemmel vezette a vedoket es kicsi ablakokba bedobalta, mindenfele karallasbol amiket egy illetekes edzo konnyezve nez. A 2 Andrews TD- az elso a legrosszabb dobasa volt es barmelyik elkapo buszke lenne az elkapasra, a masodik meg talan a legjobb dobasa volt ( de tenyleg sok popecet dobott ).
De megint, ez egy meccs volt es a Browns a futas megallitasara tette fel a meccset es hatul gyengebbek mint szeretnek. Az en kerdesem hogy tudtunk volna-e futni ha kellett volna, mert az OL....
Egy nem ide illo adalek, M Brown +100 yard es ugy erezte az ember hogy ki sem volt hasznalva. Tudom o az utolso akitol elvarjak, de furcsa nezni egy Ravens WR aki nem blokkol, | mondjuk egy lany kozepiskolaban nem tennem be a tolongas kozepebe mikor megindul a roham a fagyiskocsi erkezesenel. |
no
gedam
A Titans-t hagyjuk. Rengeteg apro dolog volt a baj egyszerre es ezek kozt volt egy Andrews de magaban ezen siman atlendultunk volna. Kozel sem o volt a legnagyobb problema.
A tavalyi fo problemabol az egyik a futas elleni D, hat hagyjuk mert nem tudtak futni ekkora hatranyban de kozepen ha atmentek a DL-en akkor utana bowling babu szeruen pattogtunk. A szel egy erdekesebb kerdes mert ott inkabb egyeni hibak miatt tudtak kierni, de az termeszetesen maradt ha oda kiernek akkor a hatso alakzat tehetetlen. Hunt futasat erdemes megnezni: a LB sortol a S parosig a CB-ken at tragedia. Amugy Eliott futas elleni vedekezeserol egy dolog elmondhato ET-vel szemben-teljesen elhivatott. Volt egy nagyon jo erkezese es az volt talan a legjobb utes a meccsen, de az elobb emlitett Hunt futasnal ugy repult mint a jol meggyurt fika.
Az OL-rol nem is irok.
4-5 meccs utan meglatjuk a valaszokat a kerdesekre.
több mint 5 éve
Ha a legjobb PR-t akarod olvasni: www.first-down.hu/erosorrend-az-1-jatekhet-utan/a vége is jó. a 49erst mindenféleképp listázni akarta gondolom, deugyi kikaptak a cardstól. jó, akkor legyen a cardinals a 8., a niners 9.persze nincs nagy jelentősége, de ezt hogy matekozta ki?1. Alap
gedam
2. Rodgers GOD módba volt!
3. Álszentek, mert a nagy Tom-ot megverték!
4. Aki látta a #D az tudja h miért 4.! 😁
.
.
Természetesen ez a lista egy nagy baromság! Nálam sima 2. vagytok!
steelwolf
és a bucs 10. helye? azon kívül, hogy tom brady, meg teli van sztár veteránnal a csapat, mitől tizedik? persze a titans meg sehol.
gedam

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
gedam
6 478
Josh Bogan is 6-2, 265 out here playing linebacker AND QB 😳 (via mgoul, neohssports/TW)
null
befánkozott lamar
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
tavaly is kb így dobált, sztem ebben nincs nagy változás, persze a pontosságon lehet csiszolgatni. a fejlődést nálam az jelentené, ha nagyobb százalékban találná meg a wr-eket és kisebb százalékban andrewst. a titans ellen a legnagyobb gond az volt, hogy andrews sérült volt. kiesik a fő fegyver és lamar passz hatékonysága is romlik, vörös zónában másnak nem nagyon szokott passzolni. ha ez idén sem változik, akkor idén is bukunk.Akik nagyon figyelik az iranyitok dobasait (én nem) mit szolnak Jacksonhoz? Újabb nagy elorelepes lesz ez az év ebben a tekintetben?Akkora elorelepes nem lesz, de talan nem is lehet.
Voice
Viszont ez egy meccs volt ilyen szempontbol elonyos parositassal. De pazar eles labdakat dobott es elhanyagolhato ami rossz lett. Into jel, hogy annyira jol ment hogy dobott egy INT, mert elhitte hogy a bab is hus es tisztan reckless volt.
Jol olvasott, jo helyre mentek az elkapoknak a labdak, szemmel vezette a vedoket es kicsi ablakokba bedobalta, mindenfele karallasbol amiket egy illetekes edzo konnyezve nez. A 2 Andrews TD- az elso a legrosszabb dobasa volt es barmelyik elkapo buszke lenne az elkapasra, a masodik meg talan a legjobb dobasa volt ( de tenyleg sok popecet dobott ).
De megint, ez egy meccs volt es a Browns a futas megallitasara tette fel a meccset es hatul gyengebbek mint szeretnek. Az en kerdesem hogy tudtunk volna-e futni ha kellett volna, mert az OL....
Egy nem ide illo adalek, M Brown +100 yard es ugy erezte az ember hogy ki sem volt hasznalva. Tudom o az utolso akitol elvarjak, de furcsa nezni egy Ravens WR aki nem blokkol, | mondjuk egy lany kozepiskolaban nem tennem be a tolongas kozepebe mikor megindul a roham a fagyiskocsi erkezesenel. |
no
több mint 5 éve
persze nincs nagy jelentősége, de ezt hogy matekozta ki?A listát nem is minősítem... mi mindig azon röhöngünk ezeknél a szaroknál, hogy pár hét múlva szenzációként tálalják, h XY csapat mekkorát ugrott / zuhant a power ranking-ben 😀
gedam
Ééééérted? Nem ám a "szakíró" ítélte meg szarul a csapatot, hanem a csapat ugrik/zuhan 😀
(nyilván létezik az utóbbi is, javulnak/romlanak, de ezeket élő ember nem tudja még week8-nál se jól belőni, nem week1 után...)
több mint 5 éve
Akik nagyon figyelik az iranyitok dobasait (én nem) mit szolnak Jacksonhoz? Újabb nagy elorelepes lesz ez az év ebben a tekintetben?Akkora elorelepes nem lesz, de talan nem is lehet.
Voice
több mint 5 éve
gedam
6 478
kicsit sajnálom gust, vki vmiért nagyon nem szereti. el fogjuk tradelni valszeg és vhol még karriert csinál, mert ennél a 3. számú futó szerepnél sokkal jobb.Dobbins nagyot ment, remek picknek tűnik.Nekem inkább Queen tetszett - szerintem Dobbins-ról nem sok derült ki. Rövid yardos szitukat kapott így yardban nem nagy teljesítmény a mutató (7/22 ). A két goal line szitut szépen megcsinálta de inkább azt éreztem, hogy önbizalmat építünk neki ezzel, különben simán oda adták volna Gus-nak ezeket a kísérleteket.
#Defense harapott.
Szepen elkalapaltuk oket.
Voice
Pár hét múlva okosabbak leszünk. (Így hogy kimaradt az előszezon a gyakorlásból)
Snagal
több mint 5 éve
Dobbins nagyot ment, remek picknek tűnik.Nekem inkább Queen tetszett - szerintem Dobbins-ról nem sok derült ki. Rövid yardos szitukat kapott így yardban nem nagy teljesítmény a mutató (7/22 ). A két goal line szitut szépen megcsinálta de inkább azt éreztem, hogy önbizalmat építünk neki ezzel, különben simán oda adták volna Gus-nak ezeket a kísérleteket.
#Defense harapott.
Voice
Pár hét múlva okosabbak leszünk. (Így hogy kimaradt az előszezon a gyakorlásból)
több mint 5 éve
Dobbins nagyot ment, remek picknek tűnik.#Defense harapott.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
Akik nagyon figyelik az iranyitok dobasait (én nem) mit szolnak Jacksonhoz? Újabb nagy elorelepes lesz ez az év ebben a tekintetben?

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
Egy rossz meccs után egy top 5-ös csapatot nem raksz a lista végére. Szerintem a Bills borzalmasan magas, még a Cardinals is, a többi nagyjából rendben van

több mint 5 éve
gedam
6 478
a vége is jó. a 49erst mindenféleképp listázni akarta gondolom, deugyi kikaptak a cardstól. jó, akkor legyen a cardinals a 8., a niners 9.persze nincs nagy jelentősége, de ezt hogy matekozta ki?1. Alap
gedam
.
.
steelwolf
és a bucs 10. helye? azon kívül, hogy tom brady, meg teli van sztár veteránnal a csapat, mitől tizedik? persze a titans meg sehol.
több mint 5 éve
persze nincs nagy jelentősége, de ezt hogy matekozta ki?1. Alap
gedam
.
.
több mint 5 éve
Mintha játszott volna ebben a csapatban már egy mlb, akit alá becsületek a méretei miatt, aztán egész jó lett 😉Offense ott volt eléggé, en a oline-t nem érzem tragikusnak, azert a a browns pass rusherei nem bottom tier. Az lett volna a meglepő ha yanda hiánya nem tűnik fel.queen nem rossz, gyors, de akkora, mint ingram. fekvőrendőrnek jó lesz, lelassítja majd a playt, de nem egy vadállat.
D: sec jót ment, a dline recsegett ropogott remelhetoleg kell egy kis ido amig osszeall a dolog mert az elejen a browns megint ugy rohant at , mint a tavalyi buko meccsen. MLb sor nalam pozitiv sztem a 2 rookie be fog valni, viszont ez a sulytalan pass rush borzaszto. En mar tavaly ota nagyon remelem h judont nem tomjuk ki loveval, tobbieknel is eleg szkeptikus vagyok h hasznalhatoak lesznek hosszutavon
Morfil
gedam
több mint 5 éve
A tegnapibol sok mindent nem szurhetunk le, mert minden a mi iranyunkba esett kiveve a RZ labdaeladas, de az is csak minimalisan tolta el. Ezert maradtak a kerdesek es majd kesobb kapunk rajuk valaszt.Kihasznaltuk a gyengeiket es LJ dobott.
Tudtunk volna futni? Dominansan?
A D meg futas ellen minimum ingatag labon allt. Calais a legjobb lesz a D-ben konnyeden, megha egy nagy futas az o hibaja volt most.
A tavaly muszaj volt az agresszio, most a szinte folyamatos 4 emberes nyomas eleg gyengusz ( bar tobb klasszissal erosebb mint tavaly lett volna ), de azert ugy ahogy a Browns ellen mukodott. Mahomes ellen igy kar is lenne kimenni ( nem fogunk )
több mint 5 éve
sztem queenből még bármi lehet, technikája is javulhat , izmot is tud magára pakolni stb. nyilván benne van az is hogy 1 gyorsabb, átlag mlb marad x év múlva isOffense ott volt eléggé, en a oline-t nem érzem tragikusnak, azert a a browns pass rusherei nem bottom tier. Az lett volna a meglepő ha yanda hiánya nem tűnik fel.queen nem rossz, gyors, de akkora, mint ingram. fekvőrendőrnek jó lesz, lelassítja majd a playt, de nem egy vadállat.
D: sec jót ment, a dline recsegett ropogott remelhetoleg kell egy kis ido amig osszeall a dolog mert az elejen a browns megint ugy rohant at , mint a tavalyi buko meccsen. MLb sor nalam pozitiv sztem a 2 rookie be fog valni, viszont ez a sulytalan pass rush borzaszto. En mar tavaly ota nagyon remelem h judont nem tomjuk ki loveval, tobbieknel is eleg szkeptikus vagyok h hasznalhatoak lesznek hosszutavon
Morfil
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
gedam
6 478
Offense ott volt eléggé, en a oline-t nem érzem tragikusnak, azert a a browns pass rusherei nem bottom tier. Az lett volna a meglepő ha yanda hiánya nem tűnik fel.queen nem rossz, gyors, de akkora, mint ingram. fekvőrendőrnek jó lesz, lelassítja majd a playt, de nem egy vadállat.
Morfil
több mint 5 éve
lucio
329
Ha az OL nem is tragikus, de jelentősen jobban kell játszania, ha PO menetelést akarunk vizionálni. A Browns úgy nézett ki, mintha a meccs előtt találkozott volna a stáb meg a csapat - ellenük ez belefért. Kérdés, azért passzolt többet LJ, mert jól ölte a futást a Browns, vagy egyre inkább építhetünk erre is. Mindenesetre Hollywood igazolja, hogy mér is első körös WR. A pass rush tényleg nem észrevehető - de tán ez inkább séma kérdés (egy jó sémával lehet ellene tenni valamit), mint az, hogy egy az egyben egy CB megfogjon egy WR-ert. Azaz én inkább az elit CB sor megtartására áldoznék nagy pénzt (Humphrey) és nem mondjuk Judont fizetném meg (mer ott lesz Stanley is...)Egyébként meg így tovább.
több mint 5 éve
Offense ott volt eléggé, en a oline-t nem érzem tragikusnak, azert a a browns pass rusherei nem bottom tier. Az lett volna a meglepő ha yanda hiánya nem tűnik fel.D: sec jót ment, a dline recsegett ropogott remelhetoleg kell egy kis ido amig osszeall a dolog mert az elejen a browns megint ugy rohant at , mint a tavalyi buko meccsen. MLb sor nalam pozitiv sztem a 2 rookie be fog valni, viszont ez a sulytalan pass rush borzaszto. En mar tavaly ota nagyon remelem h judont nem tomjuk ki loveval, tobbieknel is eleg szkeptikus vagyok h hasznalhatoak lesznek hosszutavon
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
gedam
6 478
jó volt: lamar, andrews, dobbins, elkapók is villantak. o-fal súlytalan. stanley sérülése nem tudom mennyire komoly, álldogált a vonal melket, meglátjuk. fluker futásnál jó lehet, passznál hagyjuk is.
passrush inkább gyenge, ez a linebacker sor kevés lesz, a secondary tetszett. összességében persze jó meccs volt, nonak igaza van, a támadó falat meg kellene erősíteni, baromi gyorsan odaértek lamarra, tényleg csak az ő gyors olvasási képessége miatt hozta ezeket a számokat.