Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Amugy nem karogni akartam, csak leirtam a tenyeket. Amit a meccs alatt irtam azt tartom most is, minimalista jatek kell. Egesz egyszeruen futas alapokra vagyunk felepitve, a passzjatekunk is. Igy elterni ettol oriasi hiba, az OL oriasi visszalepesevel meg meg inkabb. Passznal Brown (Duvi) gyors de azert kellene ido nekik. Boykin a kulcs es terheles ala kell rakni, mert a blokkolasa miatt kihagyhatatlan. Andrews oriasi csalodas hogy S-CB ellen sem tud dominans lenni kovetkezetesen blokkolasban. Boyle ( Ricard ) nem az elkapasok miatt vannak itt. Es marad egy RB, ahol Dobbins kezdo lepesei nem eleg gyorsak.A Brown-Andrews-Boykin-Boyle-RB ( + behelyetesitve a hasonlo megfeleloiktol ) elterni mar gyakorlatilag elaruljuk a szandekunkat ami meg nehezebbe teszi foleg ha a passz iranyaba probaljuk tolni. Ezert kell futni-futni a torkukon es majd amikor 4 ember a D nem tudja 2 lezarni a szelt, mert ketto szetveri a falat belul addig nem kell tulkombinalni a passzjatekot, de nalam Boykin-t a melyvizbe kell dobni, ra is szolgalt a bizalomra. Hatrany eseten sem kell elterni. Minek? Max mikor mar remenytelen a helyzet. A futas nem lett egyszerubb mert a fal itt is lefele huzza, de a kiosztott feladatok egyszerusitik az eletuket es igy Boyle es a RB trionk is jobban kihasznalhato. Rengeteg PA johet ahol igy is johet a labda rovidre. YAC-ben remenytelenek vagyunk sima passzjatekban olyan gyorsan kellene elszakadni a fal engedte nyomas miatt amihez nincs talent, de blokkolni tudunk utat nekik.
Az A gap-et kell visszaszereznunk hogy ne lehessen LJ ennyire bezarva, mert igy az RPO is ropog recseg mert csak fegyelmezetten tartjak a szelt, de ha beszakitanank az ellenfeleket akkor be kellene segiteniuk vagy elvereznek lassan. Erre van esely akar gyenge az OL akar nem, tiszta passzjatek amit hatranyban muvelunk az nem jobb mint Flacco-MM/Tresh fele.
több mint 5 éve
Stanley kapcsán már az is feljött "rossznyelvektől" , hogy hirtelen azután fájdult meg a válla, hogy Humphrey megkapta a nagy lóvét. Nem bánnam, ha tényleg lightosabb sérülés lenne, mint hisztiNincs ertelme hisztiznie. Oriasi lovet fog kapni, neki mindegy honnan.
Morfil
több mint 5 éve
Stanley kapcsán már az is feljött "rossznyelvektől" , hogy hirtelen azután fájdult meg a válla, hogy Humphrey megkapta a nagy lóvét. Nem bánnam, ha tényleg lightosabb sérülés lenne, mint hiszti
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
gedam
6 478
stanley 2 napja nem edz, persze jimmy smith sem, ő még sokáig is bírta magához képest. fal jó lesz.
több mint 5 éve
Ugyanez, raadasul valoszinu TV-s lett volna, mert nem nagyon volt ebben a savban jobb meccs. Igy viszont van egy Bills-Patriots ellenfel.Week 7 helyett Week 8 November 1 19 oratol jatszunk a Vasassal, a pihenohetunk a 7. Het lett a 8. Helyett.f@szom, jól esett volna 6órakor Steelers rangadó :/
KeyG
+ 1 ok, hogy pikkeljek a Titansre a januári után 😀
Snagal
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
A D-ben fejlodtunk mert a nyomas mint olyan nem letezett tavaly. Iden a DL relativ jobb, de igy is messze a legjobbaktol, de futas ellen jobbak vagyunk ( talan ). A LB sor az semmit nem fejlodott az ILB-k itt most meg korai palcat torni es nagyon korai lenne, de egy elsokoros fele az elvaras is nagy. Eliott ok, de fejlodesnek hivni is oriasi tulzas ( ok o nem tervezett volt )A lehet az nagyon gyenge megoldas, projektnek nagyon jo es kineveled oket az ok. A Yanda, sot RWagner meg jobb peldanak nagyon ritka. Vagy ha egy jo egysegbe kerul egy ilyen, nalunk ez nem igaz. Bush nelkul is utos lenne a vasas D. Az ILB egy hianyposzt volt nalunk, de OL-OL-OLB-OLB-TE/WR-S ( ET potlo nem egy projekt ) es az ILB. Persze a draft nem volt eros es bla-bla. BPA. Ertem en csak megsem.Az utóbbival többnyire egyetértek (bár én visszalépést nem érzem, inkább csak annyit, hogy amennyit erősödtünk, annyit gyengültünk is).
A csapatepitesben nalam a jelen el lett tolva a bizonytalan kozeljovoert es igy tudom a legszebben leirni.
A jatekban egyet kellett volna elorelepni es pillanatnyilag inkabb kettot hatraleptunk, meg akkor is ha a legtobb csapatot siman fogjuk verni. Az nem orom magaban, hanem allapot.
no
Idén kellett volna inkább kicsit bátrabban hozzáállni a kerethez és azt a +1 lépést megtenni, ami tavaly kimaradt - én továbbra is a leadert hiányolom
Snagal
Az O-ben a falban Yanda miatt oriasi visszaeses es itt meg se probaltuk a jelent megoldani igy ez igy maradt. ( En meg Yanda maradasanak eseteben is erositettem volna ). Elkapo sorba jott egy valag hatsokoros, akik akar jok is lehetnenek de hosszu-hosszu evek ota nem kapnak lehetoseget ( talan ezutan a visszahordas utan bekiabaljak a csapatba ), Hurst ment.
Csapatepites szempontjabol a FA remek es a draft eddig erthetetlen a posztok miatt es sajnos a teljesitmenyuk sem mondja hogy BPA volt. A Jelenben.
A jatekban a DL nyomasban es az edge egyutt sem tud igazan nyomni igy maradni fog az aggresszivitas amit konnyen ellenunk lehet forditani. Futas ellen ha tuljutnak a DL-en akkor semmivel nem vagyunk jobbak az ILB poszton. Hatul valtozatlan.
O-ben a fal gyengult es 2 projekt ( remelhetoleg percek alatt sztarok lesznek a palyan ) jott aminek orulok, a konkret valos azonnali erosites hianyzik. A futas nem csak a fal miatt, de sok TE nagytestu de elkapni tudo jatekunkat lecsereltuk a buntetni fogjuk a boxba tomorulest. Hurst elengedese teljesen ertheto volt, de ide kellett volna egy projekt. Ma ez Ricard aki nem fog egy TE-t potolni az ellenfelek D-nek szempontjabol. Andrews dropjai nem zavarnak, mert 10 meccsenkent fordul elo, de hogy Boykin jobban blokkol nala az felhaborito. A helyzet hogy top TE penz nez ki neki, ami hatareset mert fasorban sincs egy Kittle-hez kepest. Cserebe Dobbins mint varazslo lett beharangozva, eddig 0 hozzaadott erteke van es Ingram 5m-ja nem az ami miatt mindenkeppen az o helyere kell potlast talalni.
A DL fejlodott es a jatekosok egyenileg a tapasztalattal de en nem latom hol erosodtunk mint csapat.
Ettol fuggetlenul alapbol jok vagyunk es mert nem fejlodtunk attol meg nyerhetunk is a vegen. D'Alessandris-on mulik az idei kivalo szereplesunk.
több mint 5 éve
A lehet az nagyon gyenge megoldas, projektnek nagyon jo es kineveled oket az ok. A Yanda, sot RWagner meg jobb peldanak nagyon ritka. Vagy ha egy jo egysegbe kerul egy ilyen, nalunk ez nem igaz. Bush nelkul is utos lenne a vasas D. Az ILB egy hianyposzt volt nalunk, de OL-OL-OLB-OLB-TE/WR-S ( ET potlo nem egy projekt ) es az ILB. Persze a draft nem volt eros es bla-bla. BPA. Ertem en csak megsem.Az utóbbival többnyire egyetértek (bár én visszalépést nem érzem, inkább csak annyit, hogy amennyit erősödtünk, annyit gyengültünk is).
A csapatepitesben nalam a jelen el lett tolva a bizonytalan kozeljovoert es igy tudom a legszebben leirni.
A jatekban egyet kellett volna elorelepni es pillanatnyilag inkabb kettot hatraleptunk, meg akkor is ha a legtobb csapatot siman fogjuk verni. Az nem orom magaban, hanem allapot.
no
Idén kellett volna inkább kicsit bátrabban hozzáállni a kerethez és azt a +1 lépést megtenni, ami tavaly kimaradt - én továbbra is a leadert hiányolom
több mint 5 éve
Week 7 helyett Week 8 November 1 19 oratol jatszunk a Vasassal, a pihenohetunk a 7. Het lett a 8. Helyett.f@szom, jól esett volna 6órakor Steelers rangadó :/
KeyG
+ 1 ok, hogy pikkeljek a Titansre a januári után 😀
több mint 5 éve
Week 7 helyett Week 8 November 1 19 oratol jatszunk a Vasassal, a pihenohetunk a 7. Het lett a 8. Helyett.
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
A lehet az nagyon gyenge megoldas, projektnek nagyon jo es kineveled oket az ok. A Yanda, sot RWagner meg jobb peldanak nagyon ritka. Vagy ha egy jo egysegbe kerul egy ilyen, nalunk ez nem igaz. Bush nelkul is utos lenne a vasas D. Az ILB egy hianyposzt volt nalunk, de OL-OL-OLB-OLB-TE/WR-S ( ET potlo nem egy projekt ) es az ILB. Persze a draft nem volt eros es bla-bla. BPA. Ertem en csak megsem.En ertem a Ruiz dolgot, en is neki szurkoltam , de falembereket lehet talalni 3-4. Korben is, lasd Yanda. Ezek igazak a ILB posztokra is, de a Steelers mielott ledraftolta Busht es utanna , volt kulonbseg rendesen a vedelembe. EDC eddig szinte mindent jol csinalt, igy varok azzal , hogy velemenyt nyilvanitsak , foleg ugy hogy siman vertuk a Texanst es a Brownst. De nekem is ugy tunik, kell a falba erosites.En nem ismertem a jelolteket de Willie a sogoroktol irta a kerdesre hogy Ruiz a legjobb IOL prospect es igy ot megneztem amiket idepattintott. Az utan mindenkeppen oerte szoritottam de a tobbieket nem ismerem es Philips es kozte jatekban is latszik a draftkulonbseg.Raszantam magam es megneztem az osszefoglalot. Kar volt 😕En Ruizt vagy Cushenberryt akartam elso korben, Cushenberry meglepett mennyire lecsuszott. Draft kozben is nyaffogtam az OL pickekert, Bredeson-ra kivancsi vagyok. Tavaly nem volt ertelmezheto ILB-nk, a Titans buntetett is. Queen es Malik Harrison is jo lesz, ezen nem aggodom, ez a meccs mindenkinek szar volt, nem csak nekik. A puhanysag jogos , de en sok mindent az eloszezon hianyara illetve a formaidozitesre fogok. Ne legyunk hamariak. 😊
A D-re szavak nincsenek es a KC remek es nagyon jol jott ki minden teren. Viszont 2 dolog, bantoan puhak voltunk ez nem Play like a Raven volt. Ellenben veluk es mar csak ezert megerdemeltek a W. A masik hogy az agresszivitasunkat hasznaltak ki amit mar tavaly "hianyoltam", persze itt minden osszejott nekik. Osszesegeben itt rosszabb nem lehet es itt csak javulas varhato.
O. Stanley volt az egyetlen aki jol jatszott a falbol, bar a vegen sokszor az o embere lett az elkoveto, de megtette ami elvarhato volt. Belul siman gyengek, Zeusz labon az.
Barmilyen Wbone felallasbol tudtunk csak futni ahol Ricard es Boyle blokkolt. A fal arra jo mint amennyire a tesztaszuro lassitja a vizet. Zeusz-t lehet ebbol megoldani, mert az egyszeru lenne megertenie hogy fussak korbe es ne engedje feluton visszavagni a rushert, az egy bizonyos idot ad. Kozepen a komunikaciot lehet javitani ami az ideny eloremenetelevel fejlodest fog okozni, ami jol fog jonni kulcsszitukban.
Queen egy fos volt ezen a meccsen es Harrison 98. valasztasra nem rosszabb.
Ruiz ellenben qva jo volt es alig kellett volna erte felmozogni. Es a jovojukre nezve is jobbnak tunik es az ILB sem sexy pick. Innentol hagyom ezt a kerdest mert nincs ertelme, de......ahhh
no
KeyG
A Titans ellen a falban erositettunk, Henry ellen Queen annyit er mint WC papir fing ellen. Fort jobb az LB kozott.
En nem a meccsrol irtam hogy mi volt rossz, mert az nem gond ( most ), csak az altalanossagrol. A kemenyseghez nem kell eloszezon. Az OL fog fejlodni minden meccsel ( foleg Philios ) de a plafon alacsonyan van naluk.
Nem szamit az eredmeny, a 2.-7. tok mindegy hol jutsz be a PO-ba. Mi mar 2 meccses hatranyban vagyunk a KC-hez es en elengednem az elso helyet es a szezont a fejlodes oltaran "gyakorlomeccseket" tolnek. Van mit.
Nem akarom bantani Queen-t, sot remelem HOF szezonokat tol itt. De a jelen es kozeljovoben egy varhatoan stabil jo jatekot produkalo Ruiz nagyobb hozzaadott erteket jelentene.
A pocsolyantuliakkal azon vitazom hogy minek ebbe a keretbe tobb fegyver amit ok allitanak. Ha a fal tartott akkor megtalalta volna ezeket is. Dropos meccs van a legjobbak eleteben is, de fal nelkul a legjobb QB-k is ritkan hoznak jo meccset.
Ide hoztuk Dobbins-t hogy rogton felvetodjon hogy Ingram-ot el lehet kuldeni. Jelenleg csoda hogy Edwards elott van es csak a beleolt ertek miatt van. De ez is inkabb a fal miatt van, mert ahogy most tudunk haladni abban mindig Edwards lesz a legjobb.
no
KeyG
több mint 5 éve
En ertem a Ruiz dolgot, en is neki szurkoltam , de falembereket lehet talalni 3-4. Korben is, lasd Yanda. Ezek igazak a ILB posztokra is, de a Steelers mielott ledraftolta Busht es utanna , volt kulonbseg rendesen a vedelembe. EDC eddig szinte mindent jol csinalt, igy varok azzal , hogy velemenyt nyilvanitsak , foleg ugy hogy siman vertuk a Texanst es a Brownst. De nekem is ugy tunik, kell a falba erosites.En nem ismertem a jelolteket de Willie a sogoroktol irta a kerdesre hogy Ruiz a legjobb IOL prospect es igy ot megneztem amiket idepattintott. Az utan mindenkeppen oerte szoritottam de a tobbieket nem ismerem es Philips es kozte jatekban is latszik a draftkulonbseg.Raszantam magam es megneztem az osszefoglalot. Kar volt 😕En Ruizt vagy Cushenberryt akartam elso korben, Cushenberry meglepett mennyire lecsuszott. Draft kozben is nyaffogtam az OL pickekert, Bredeson-ra kivancsi vagyok. Tavaly nem volt ertelmezheto ILB-nk, a Titans buntetett is. Queen es Malik Harrison is jo lesz, ezen nem aggodom, ez a meccs mindenkinek szar volt, nem csak nekik. A puhanysag jogos , de en sok mindent az eloszezon hianyara illetve a formaidozitesre fogok. Ne legyunk hamariak. 😊
A D-re szavak nincsenek es a KC remek es nagyon jol jott ki minden teren. Viszont 2 dolog, bantoan puhak voltunk ez nem Play like a Raven volt. Ellenben veluk es mar csak ezert megerdemeltek a W. A masik hogy az agresszivitasunkat hasznaltak ki amit mar tavaly "hianyoltam", persze itt minden osszejott nekik. Osszesegeben itt rosszabb nem lehet es itt csak javulas varhato.
O. Stanley volt az egyetlen aki jol jatszott a falbol, bar a vegen sokszor az o embere lett az elkoveto, de megtette ami elvarhato volt. Belul siman gyengek, Zeusz labon az.
Barmilyen Wbone felallasbol tudtunk csak futni ahol Ricard es Boyle blokkolt. A fal arra jo mint amennyire a tesztaszuro lassitja a vizet. Zeusz-t lehet ebbol megoldani, mert az egyszeru lenne megertenie hogy fussak korbe es ne engedje feluton visszavagni a rushert, az egy bizonyos idot ad. Kozepen a komunikaciot lehet javitani ami az ideny eloremenetelevel fejlodest fog okozni, ami jol fog jonni kulcsszitukban.
Ruiz ellenben qva jo volt es alig kellett volna erte felmozogni. Es a jovojukre nezve is jobbnak tunik es az ILB sem sexy pick. Innentol hagyom ezt a kerdest mert nincs ertelme, de......ahhh
no
KeyG
A Titans ellen a falban erositettunk, Henry ellen Queen annyit er mint WC papir fing ellen. Fort jobb az LB kozott.
En nem a meccsrol irtam hogy mi volt rossz, mert az nem gond ( most ), csak az altalanossagrol. A kemenyseghez nem kell eloszezon. Az OL fog fejlodni minden meccsel ( foleg Philios ) de a plafon alacsonyan van naluk.
Nem szamit az eredmeny, a 2.-7. tok mindegy hol jutsz be a PO-ba. Mi mar 2 meccses hatranyban vagyunk a KC-hez es en elengednem az elso helyet es a szezont a fejlodes oltaran "gyakorlomeccseket" tolnek. Van mit.
Nem akarom bantani Queen-t, sot remelem HOF szezonokat tol itt. De a jelen es kozeljovoben egy varhatoan stabil jo jatekot produkalo Ruiz nagyobb hozzaadott erteket jelentene.
A pocsolyantuliakkal azon vitazom hogy minek ebbe a keretbe tobb fegyver amit ok allitanak. Ha a fal tartott akkor megtalalta volna ezeket is. Dropos meccs van a legjobbak eleteben is, de fal nelkul a legjobb QB-k is ritkan hoznak jo meccset.
Ide hoztuk Dobbins-t hogy rogton felvetodjon hogy Ingram-ot el lehet kuldeni. Jelenleg csoda hogy Edwards elott van es csak a beleolt ertek miatt van. De ez is inkabb a fal miatt van, mert ahogy most tudunk haladni abban mindig Edwards lesz a legjobb.
no
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
En nem ismertem a jelolteket de Willie a sogoroktol irta a kerdesre hogy Ruiz a legjobb IOL prospect es igy ot megneztem amiket idepattintott. Az utan mindenkeppen oerte szoritottam de a tobbieket nem ismerem es Philips es kozte jatekban is latszik a draftkulonbseg.Raszantam magam es megneztem az osszefoglalot. Kar volt 😕En Ruizt vagy Cushenberryt akartam elso korben, Cushenberry meglepett mennyire lecsuszott. Draft kozben is nyaffogtam az OL pickekert, Bredeson-ra kivancsi vagyok. Tavaly nem volt ertelmezheto ILB-nk, a Titans buntetett is. Queen es Malik Harrison is jo lesz, ezen nem aggodom, ez a meccs mindenkinek szar volt, nem csak nekik. A puhanysag jogos , de en sok mindent az eloszezon hianyara illetve a formaidozitesre fogok. Ne legyunk hamariak. 😊
no
KeyG
több mint 5 éve
Raszantam magam es megneztem az osszefoglalot. Kar volt 😕En Ruizt vagy Cushenberryt akartam elso korben, Cushenberry meglepett mennyire lecsuszott. Draft kozben is nyaffogtam az OL pickekert, Bredeson-ra kivancsi vagyok. Tavaly nem volt ertelmezheto ILB-nk, a Titans buntetett is. Queen es Malik Harrison is jo lesz, ezen nem aggodom, ez a meccs mindenkinek szar volt, nem csak nekik. A puhanysag jogos , de en sok mindent az eloszezon hianyara illetve a formaidozitesre fogok. Ne legyunk hamariak. 😊
no
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Raszantam magam es megneztem az osszefoglalot. Kar volt 😕A D-re szavak nincsenek es a KC remek es nagyon jol jott ki minden teren. Viszont 2 dolog, bantoan puhak voltunk ez nem Play like a Raven volt. Ellenben veluk es mar csak ezert megerdemeltek a W. A masik hogy az agresszivitasunkat hasznaltak ki amit mar tavaly "hianyoltam", persze itt minden osszejott nekik. Osszesegeben itt rosszabb nem lehet es itt csak javulas varhato.
több mint 5 éve
igen, ezt olvastam én is. A cap emelkedésével nő a top cornerek átlag fizetése, és pár év múlva lesz ez majd igazán jól kinéző deal.Nem sajnálom Humphrey-tól a pénzt, elég jól játszik hozzá, de nekünk szerintem ez luxus. Persze örülök, hogy maradt de aki jobban ért nálam az NFL pénzügyekhez az eltudja magyarázni miért volt jó ezt a deal-t ennyiért most megkötni? Ez sokkal több nem lett volna az offseasonban sem, ahogy jövőre sem, nem? Akkor miért érte meg már most?Szerintem azért érte meg, mert később vélhetően még ennél is többet kapott volna, figyelembe véve a CB fizetéseket a ligában. Luxusnak én Stanleyt érezném azon az áron, amennyi most az ő szintjén egy LT kap. Ha van két elit CB, akkor kb. stabil a passz elleni védekezés. Egy elit LT nem csinál falat. Sőt, fal akkor sincs, ha egy helyen lukas. A mienk per pillanat három helyen, no erre érezném én luxusnak Stanley piaci árát rákölteni.
Snagal
Humpreynak meg jó, mer' innentől ACL-t is szakíthat, a jövője rendben.
lucio
Reméljük az egészsége jól szolgál majd 😊)
több mint 5 éve
lucio
329
Nem sajnálom Humphrey-tól a pénzt, elég jól játszik hozzá, de nekünk szerintem ez luxus. Persze örülök, hogy maradt de aki jobban ért nálam az NFL pénzügyekhez az eltudja magyarázni miért volt jó ezt a deal-t ennyiért most megkötni? Ez sokkal több nem lett volna az offseasonban sem, ahogy jövőre sem, nem? Akkor miért érte meg már most?Szerintem azért érte meg, mert később vélhetően még ennél is többet kapott volna, figyelembe véve a CB fizetéseket a ligában. Luxusnak én Stanleyt érezném azon az áron, amennyi most az ő szintjén egy LT kap. Ha van két elit CB, akkor kb. stabil a passz elleni védekezés. Egy elit LT nem csinál falat. Sőt, fal akkor sincs, ha egy helyen lukas. A mienk per pillanat három helyen, no erre érezném én luxusnak Stanley piaci árát rákölteni.
Snagal
Humpreynak meg jó, mer' innentől ACL-t is szakíthat, a jövője rendben.
több mint 5 éve
Nem sajnálom Humphrey-tól a pénzt, elég jól játszik hozzá, de nekünk szerintem ez luxus. Persze örülök, hogy maradt de aki jobban ért nálam az NFL pénzügyekhez az eltudja magyarázni miért volt jó ezt a deal-t ennyiért most megkötni? Ez sokkal több nem lett volna az offseasonban sem, ahogy jövőre sem, nem? Akkor miért érte meg már most?
több mint 5 éve
El tudom kepzelni LJ fizuja kapcsan hogy a FO ban megvarjak az idei szezont es eredmenytol fuggoen dontenek hogy megfizetik es nyilvan akkor kisebb esely lesz SB runra, vagy lehet azt mondjak h meg 1 evig nincs nagy love de akkor megprobaljak abbol a penzbol tomni a lyukakat es SB run
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
Ha megakarjak fizetni Stanleyt, ez is egy kerdes.Nem teljesen értem miért. 10 misit keresett volna az 5.éves opciójával, nem vágom h lesz annál kisebb a cap hitje jövőre, hiába lehet játszani a strukturálással. Stanleyt így miből fizetik meg?twitter.com/AdamSchefter/status/1311651581381808128Ebből 66 misi garantált
Beki
Beki
Eddig azt hittem Lamar is megkapja jövőre a gigadealjét...
Mondjuk 2022-től jön úgy is a habzsi-dőzsi, mindenkire is lesz pénz mindenhol.
Borbinho
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Nem teljesen értem miért. 10 misit keresett volna az 5.éves opciójával, nem vágom h lesz annál kisebb a cap hitje jövőre, hiába lehet játszani a strukturálással. Stanleyt így miből fizetik meg?twitter.com/AdamSchefter/status/1311651581381808128Ebből 66 misi garantált
Beki
Beki
Eddig azt hittem Lamar is megkapja jövőre a gigadealjét...
Mondjuk 2022-től jön úgy is a habzsi-dőzsi, mindenkire is lesz pénz mindenhol.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/AdamSchefter/status/1311651581381808128Ebből 66 misi garantált
Beki
több mint 5 éve
suggs-szal mi van?Hehh, mikor elkezdtem nézni a ligát 2004-05 körül, mindig röhögtem a nevén, bár nagy király volt már akkor is 😊
gedam

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
suggs-szal mi van?Free Agent
gedam
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Barmennyire is jo lenne es kene/jogos az a baj hogy normalis premium Veteran elkapo es ertelmes pass rusher is 1 vagy esetleg 2. Koros Draftcetli+ penz vagy nagyon sok penz. Nem tudom elkepzelni hogy feladnanak 2 plane nem 1Sztem csak Stanley lehet.
Kort(pedig vannak peldak nem 1 amikor bejott 1 adott csapatnak) es akkor ott a cap problema meg, pedig draftrol veterant ertelemszeruen nem lehet hozni, egyertelmuen kurvajo passrusherek meg 1. kor vege fele nincsenek.
A Ravensnek pedig az elmult x evben meg Smith kivetelevel (aki szinten breakout yearre ert be ) ertelmes neveles nem sikerult 2 -4 koros rusherbol es egyelore Ferguson sem tunik annak, szoval nem latom h ez h oldodna meg.
Ezek nelkul meg ha nem vert isznak a Chiefs meg nem kozepszer kozepszar formaban van akkor nem igazan van nagy esely ha esetleg osszeakad a csapat veluk.
Mas: allitolag jon vmi nagyobb nevu player hosszabbitasa hamarosan, remelem nem judon mert sirok.
Morfil
Wake amúgy jó opció lenne még 50 évesen is, mint edge depth. Az ő hozzáállása mindig példaértékű volt.
Bár akkor már tényleg visszahozhatnátok Suggsot is 😀
Esetleg Earl Thomast 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."