Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Mert a Seahawks olyan játékost húzott ezen a poszton aki kb. 3 körös tehetség.nagy szerencsénk, hogy a seahawks húzott előttünkMiért ?
gedam
Rózsa Sándor (betyár)
Queen meg TOP 3 a posztján a drafton.
Ki is vannak akadva itthon és külföldön is a fanok, teljesen jogosan.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Ravens select Patrick Queen with No. 28 pick in 2020 draftNálam is A+
The Baltimore Ravens select LSU linebacker Patrick Queen with No. 28 overall pick in Round 1 of the 2020 NFL Draft.
Round 1 • Pick 28 (28)
The LSU standout is a sideline-to-sideline playmaker with quick diagnostic skills. He is an exceptional "see ball, get ball" defender with the speed, quickness and explosiveness to track down runners all over the field.
Nalam ez a pick telitalálat, ezen a helyen huzva. A+
Voice
Nem gondoltam volna, hogy az ölünkbe hullik. Álom scenario ez nekünk.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
nagy szerencsénk, hogy a seahawks húzott előttünkMiért ?
gedam
több mint 5 éve
Ravens select Patrick Queen with No. 28 pick in 2020 draftThe Baltimore Ravens select LSU linebacker Patrick Queen with No. 28 overall pick in Round 1 of the 2020 NFL Draft.
Round 1 • Pick 28 (28)
The LSU standout is a sideline-to-sideline playmaker with quick diagnostic skills. He is an exceptional "see ball, get ball" defender with the speed, quickness and explosiveness to track down runners all over the field.
Nalam ez a pick telitalálat, ezen a helyen huzva. A+
Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
gedam
6 478
nagy szerencsénk, hogy a seahawks húzott előttünk
több mint 5 éve
bowI
143
Hoppá!twitter.com/MikeSilver/status/1253452140170801152
Szerkesztette: bowI
több mint 5 éve
De'Anthony Ezmostmi? 😊 😊 😊Nem ütötte meg a fórumozók ingerküszöbét sem.Uh.passz.
twitter.com/DATBLACKMOMBA13/status/1253046063575031808
iktriad

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
bleacherreport.com/articles/2886934-ranking-the-5-teams-that-dominated-the-nfl-draft-since-2000A szép a történetben,hogy EDecosta a csapat része kezdetektől.Viszi tovább a stratégiát kicsit bevállalósabban.
ulpianus

több mint 5 éve
bleacherreport.com/articles/2886934-ranking-the-5-teams-that-dominated-the-nfl-draft-since-2000

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Nehéz megmondani, hogy mi lesz.. BPA lesz az biztos, és az is, hogy EDC-nek van egy terve. A többit nem tudjuk. 😀Véleményem szerint nem érdemes a mockokkal foglalkozni idén, mert a top 15-20 prospect kivételével insiderek szerint sokan feljebb vannak a csapatok boardjain, mint a jósolt helyük.
Ruiz mondtam volna, de iOL nem szokott kimenni első körben és DJ listáján a 38. helyen van, szóval ha ebből indulunk ki az nagy reach lenne.
Legrosszabb esetben 2. kör elejére várja DJ.
twitter.com/UMichFootball/status/1252714400965951492
A két ILB 15 és 18. helyen van, ha EDC-ék is hasonlóan gondolkoznak, akkor ők lehetnek a választások, stealként. A 3 edge (AJE, YGM és K'LC) 25-30 között szerepel, ők értéken lennének és hiányposztra is jönnének.
Ha mindenki kiment akit akartak vagy épp azért, mert annyian vannak lehet, hogy jön a szokásos hátra trade és akkor a 2. körben csak mi választunk. 😀 Ott lehet már vinni értéken Ruizt, vagy 60. pickkel egy másik iOLt, egy WR-t és még aki tetszik nekik. WR-t nem várok EDC-től, mert value megszállottként nem hiszem, hogy egy run heavy O#-be back back első körös WR-t akarna húzni egy hihetetlenül mély classban. Talán a legkevesebb labda megy az elkapók felé a ligában, minek erre "elpazaarolni" egy prémium picket?
bowI
több mint 5 éve
En most megneztem vagy 15 ILB-rol videokat. Ezek inkabb a jo megmozdulasaikrol szoltak. Nem szokasom es elmondhatom hogy nulla tapasztalatom van hogy lehet oket atkonvertalni az NFL-re. Queen es Murray a ket felkapott utan a kovetkezo bunch-ban talaltam egyet aki lehetne a 3., de minimalis tapasztalata van ( ?!? ) es iden ilyet behuzni hulyeseg. Amugy egy kutya mindegyik es nem voltam elajulva toluk az 5. utan mar felunottan pislogtam rajtuk.Nálam ő a harmadik (negyedik, ha Simmons is számít) legjobb
De akkor Queen es Murray. Queen sokkal nagyobb foci IQ-val rendelkezik de a termete az aggaszto. Egy Henry megolne a meccs vegere. Ha elhizlalod egy kicsit akkor a gyorsasaga lesz a kerdes de a dopping itt jo valasz lehet. 1 ev kezdo tapasztalat de a kedvenc allambol jon ki. Murray egy tipikus alkat es ebbol jobb is de ot mar fel kell coach-olni mert meg a "vegyetek meg reklamfilmjeiben" is banto mennyire nem tudja neha olvasni a jatekot, 2 RPO jatekbol osszesen 25 yarddal maradt el. De a kezimunkajaval sem kerul be a Burda magazinba. A ketto kozul nalam max Queen az elsokoros, Murray nem.
Persze tudat alatt arra koncentraltam miert nem a legfontosabb nekunk az ILB. 😊
no
thedraftnetwork.com/player/troy-dye/XeBWUxiKnE
több mint 5 éve
En most megneztem vagy 15 ILB-rol videokat. Ezek inkabb a jo megmozdulasaikrol szoltak. Nem szokasom es elmondhatom hogy nulla tapasztalatom van hogy lehet oket atkonvertalni az NFL-re. Queen es Murray a ket felkapott utan a kovetkezo bunch-ban talaltam egyet aki lehetne a 3., de minimalis tapasztalata van ( ?!? ) es iden ilyet behuzni hulyeseg. Amugy egy kutya mindegyik es nem voltam elajulva toluk az 5. utan mar felunottan pislogtam rajtuk. De akkor Queen es Murray. Queen sokkal nagyobb foci IQ-val rendelkezik de a termete az aggaszto. Egy Henry megolne a meccs vegere. Ha elhizlalod egy kicsit akkor a gyorsasaga lesz a kerdes de a dopping itt jo valasz lehet. 1 ev kezdo tapasztalat de a kedvenc allambol jon ki. Murray egy tipikus alkat es ebbol jobb is de ot mar fel kell coach-olni mert meg a "vegyetek meg reklamfilmjeiben" is banto mennyire nem tudja neha olvasni a jatekot, 2 RPO jatekbol osszesen 25 yarddal maradt el. De a kezimunkajaval sem kerul be a Burda magazinba. A ketto kozul nalam max Queen az elsokoros, Murray nem.
Persze tudat alatt arra koncentraltam miert nem a legfontosabb nekunk az ILB. 😊
több mint 5 éve
bowI
143
Nehéz megmondani, hogy mi lesz.. BPA lesz az biztos, és az is, hogy EDC-nek van egy terve. A többit nem tudjuk. 😀Ruiz mondtam volna, de iOL nem szokott kimenni első körben és DJ listáján a 38. helyen van, szóval ha ebből indulunk ki az nagy reach lenne.
Legrosszabb esetben 2. kör elejére várja DJ.
twitter.com/UMichFootball/status/1252714400965951492
A két ILB 15 és 18. helyen van, ha EDC-ék is hasonlóan gondolkoznak, akkor ők lehetnek a választások, stealként. A 3 edge (AJE, YGM és K'LC) 25-30 között szerepel, ők értéken lennének és hiányposztra is jönnének.
Ha mindenki kiment akit akartak vagy épp azért, mert annyian vannak lehet, hogy jön a szokásos hátra trade és akkor a 2. körben csak mi választunk. 😀 Ott lehet már vinni értéken Ruizt, vagy 60. pickkel egy másik iOLt, egy WR-t és még aki tetszik nekik. WR-t nem várok EDC-től, mert value megszállottként nem hiszem, hogy egy run heavy O#-be back back első körös WR-t akarna húzni egy hihetetlenül mély classban. Talán a legkevesebb labda megy az elkapók felé a ligában, minek erre "elpazaarolni" egy prémium picket?
több mint 5 éve
bowI
143
FA-ról már csak kukázás lesz, jönnek a camp body-k és ennyi.Muti elég sérülékeny, DJ szerint emiatt csúszni fog. Nincs benne a top 150-es listájában se, szóval második körbe semmikép ne várd. Hamár iOL és DJ, Robert Hunt-ot nagyon szereti és 60. a listáján...
Érdekes lesz, hogy mit tervezünk.
ILB-t várok és talán azt is húznék szívem szerint. Murray vagy Queen, de valószínű fel kell menni, akármelyikre pályázunk.
Benne van az EDGE is, bár én úgy vagyok vele első kört csak Gross-Matos-ért adnék vagy Epenesa, (Young bent sincs a kalapban)de valószínű értük is fel kéne menni.
A legnagyobbat az szólna, ha kimenne a három Top elkapóból kettő és megmaradtért felmennénk pl.:Lamb khm...
Akkor DeCosta talicskába tolná be az Under Armour Centerbe a tökeit majd nyáron.( ha megteheti a szemét vírustól)
Mindegyik scenariót lehet védeni és támadni.
2. Körre a favoritom Netane Muti (OG Fresno State) imádom a csávót földhöz verném a seggem örömömben. Tökéletes fit lenne szerintem.
Nagyon érdekes draft lesz sok fele indulhatunk. EDC hozza majd a szintet, nekünk nincs más hátra mint várni szeretett csapatunk új sztárjait.
#pickMutivagymindenkimondjonle
cikesz
Szerkesztette: bowI
több mint 5 éve
több mint 5 éve
A legkomolyabb veszteség Yanda visszavonulása.Igen. Ahogy irtam nem lattam egyiket se es csak 1.koros mock-okat olvastam a 2 soros jellemzesukkel.
A legnagyobb sztárunk,a Ravens térképen tartásának kulcsa Lamar.Adja magát az IOL.
Viszont nincs minden évben coverageben erős ILB vagy S ,aki valamiért kiesik a top15 ből.Aki lefedi a downfieldet.Aki Earl mestert akár leváltja jövőre vagy utána.
Aki évekig megoldja az ILB posztot.
Uh.én Queent vagy Delpitet mondom.
Ha 2.kör akkor Winfield jr.Apa nagy király volt.
kátrány
Az ( olcso ) LJ projekt kovetkezo eveire az ILB talan a legnelkulozhetobb, bar oriasi elorelepest adhatna. Egy ET csere akit most is tudnank hasznalni az szinte no brainer. OLB viszont alapja a jatekunknak ( de ez szinte kiesik es mehetunk a projektre.
Az OL-ben bizhatunk a csapatmunkaban de peldaul Ruiz-t nekunk irtak ki foleg hogy tud G-t is.
Ettol fuggetlenul hiaba szinte felmerhetetlenul ertekes egy melto ET potlo, a jatekunk sarokkove a futas es ezt a jelenlegi OL-el nagyon nehez lesz dominansnak fenttartani. Ha most kezdenenk epitkezni akkor is mas lenne a valasztas.
De mivel a jatekosok ertekelese a legfontosabb itt es konnyen lehet egy 3. koros IOL kozelebb van az legjobbakhoz, es akkor Delpit.
több mint 5 éve
A legkomolyabb veszteség Yanda visszavonulása.A legnagyobb sztárunk,a Ravens térképen tartásának kulcsa Lamar.Adja magát az IOL.
Viszont nincs minden évben coverageben erős ILB vagy S ,aki valamiért kiesik a top15 ből.Aki lefedi a downfieldet.Aki Earl mestert akár leváltja jövőre vagy utána.
Aki évekig megoldja az ILB posztot.
Uh.én Queent vagy Delpitet mondom.
Ha 2.kör akkor Winfield jr.Apa nagy király volt.

több mint 5 éve
Kette veszem. Az O-be egy TE ( hatrabb ). Jol jonne egy brutal WR is, de jelenleg PProt-ban sehol nem vagyunk. Nem hiszem hogy ralepunk meg egyszer ugyanarra az utra, hogy nincs ideje dobni es ( hozzank kepest ) a WR corps pazar. Egy hatsobb koros OL is kell, de egy blue-chip elem a fal kozepebe a legnagyobb upgrade. En nem jatszanek arra hogy LJ majd megoldja es nem kell neki tiszta zseb. A D sokkal nehezebb, mert tavalyhoz nezem akkor 2 nagy problemank volt. Ugye mi 3-4 tolunk es igy lehetett hogy BW kapott egy nagy papirt a tobbi DL-hez kepest is, ami osszehasonlitva nem nezett ki jol, de amit mi vartunk tole abban nagyon jo. Fogta a ketto gap-jet. Cserebe a rendszerben az OLB szerepe nagyon fontos es nehez. Nekik mar nem sikerult. Sem a szelre lezarni a futast se igazan nyomni. A DL nem ugy volt felepitve hogy tudjon nyomni igy gyakorlatilag maradt az agresszio ( jo volt nezni ). Itt mar oriasi upgrade tortent Calais es Wolfe bitang jo futas ellen is es nyomasban is. Az OLB adja magat, de gyenge az eresztes ahogy a mock-okban olvasom es egy nagyon igeretes projekt sem a legjobb ar-ertek aranyban egy OL-hez kepest. ILB-nel detto. Hiany egy qva jo, de a ket legjobbrol is olvasni apro hianyokat. Hamar homar akkor Delpit tunik hasznalhatonak rogton es a jovo is szep upgradet ad neki. Teszem hozza hogy a mock olvasasbol irom ezeket, a poszt hiaba OL-OLB-ILB-S ( csak a lehetseges ET potlo, de most is hasznalhato ). WR-TE-OL-DL hatso retegbol bar a BPA figyelembe vetele miatt barmi lehet, de az elsokoros blu-chipes OL-ert fel is mennek ha kell.
több mint 5 éve
Az OL kozepe gyenge.
több mint 5 éve
szerintem így hogy Judon se ment (még?) sehova és hoztunk is "töltelék" LB-t inkább OL pick lesz az első Yanda utáni űrt betöltendő.Esetleg akkor tippelnék LB-t (vagy WR-t) az első pickre, ha bent lenne valami must have játékos akit nem szabad kihagyni.
Személyszerint nem sok draftolható játékost ismerek, akiket gyakrabban emlegetnek hozzánk azoknak kicsit utána járok 'oszt ennyi, ez alapján Murray tetszene a legjobban nekem (mégis csak Ravens szurkoló vagyok vagymi, egy jó LB mindig öröm 😀 )
több mint 5 éve
lucio
329
Annyira nem tartom érdekesnek a helyzetünket a draft előtt. A tavalyi húzások bejöttek - ahhoz, hogy igazi bajnokesélyesek legyünk, papíron "csak" a front7-et kell erősítenünk. Minőségben ez megtörtént a FA-n, kivéve LB, az első körökben szerintem ide húzunk, vagy egy OG-ot (Yanda, ugye), BPA alapon. Azaz első körben nem hiszem, hogy azért húzunk egy ILB, mert need...viszont később is húzunk szerintem mind a DL-ba, mind az OL-ba embereket (legalábbis remélem).Remélem nem húzunk WR-t, tököm tele van a közép-késői körös elpazarolt pickekkel. Jönni fog viszont egy közép körös (3. vagy e fölött) TE - 2. körért adtuk Hurstöt, annyit nem keresett, hogy a 2. körös picket egy másik TE-re váltsuk. Ha valakiben nagyon hiszünk, van némi lehetőségünk a felcserére is - már-már felesleges ennyi pick, hogy aztán cutoljunk egy közép-késő köröset, akkor inkább szerezzük meg, akiben hiszünk. Késői körben húzzunk csak DL-t, a legnagyobb sikersztorink a késői körös DL emberek felépítése.
több mint 5 éve
FA-ról már csak kukázás lesz, jönnek a camp body-k és ennyi.Érdekes lesz, hogy mit tervezünk.
ILB-t várok és talán azt is húznék szívem szerint. Murray vagy Queen, de valószínű fel kell menni, akármelyikre pályázunk.
Benne van az EDGE is, bár én úgy vagyok vele első kört csak Gross-Matos-ért adnék vagy Epenesa, (Young bent sincs a kalapban)de valószínű értük is fel kéne menni.
A legnagyobbat az szólna, ha kimenne a három Top elkapóból kettő és megmaradtért felmennénk pl.:Lamb khm...
Akkor DeCosta talicskába tolná be az Under Armour Centerbe a tökeit majd nyáron.( ha megteheti a szemét vírustól)
Mindegyik scenariót lehet védeni és támadni.
2. Körre a favoritom Netane Muti (OG Fresno State) imádom a csávót földhöz verném a seggem örömömben. Tökéletes fit lenne szerintem.
Nagyon érdekes draft lesz sok fele indulhatunk. EDC hozza majd a szintet, nekünk nincs más hátra mint várni szeretett csapatunk új sztárjait.
#pickMutivagymindenkimondjonle
több mint 5 éve
gedam
6 478
Kire tippeltek, kit fogunk választani az első körbe? Sztem nagy eséllyel ol- il/olb - wr poszt lesz az elős 3-4 választás.az lb akkora need, hogy én felcserét várok. de ha nem akkor szinte biztos az ol húzás.
Szerintetek a draft után ki az aki még jöhetne FA piacról? Ki jelenthetne erősítést?
Pool94
fa piacról nagy név már nem jön.