NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
551
58
18:30-tól, ARENA4
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
DoM linkelte a patriarkáknál, de nem baj, ha mi is tudunk róla:Cap space per team
15 misivel számolnak... az azért nem sok.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
prod.images.ravens.clubs.nflcdn.com/image-web/NFL/CDA/data/deployed/prod/RAVENS/assets/images/imported/BAL/photos/clubimages/2013/01-January/tempDSC_8960--nfl_mezz_1280_1024.JPG?width=960&height=720 Castillo! Nélküle sztem nem jutott vna idáig a Ravens. :cool: 😛
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
The Baltimore defense has been on the field for 1,342 plays this season, including the playoffs, which is the most that any defense has played since 2001, according to ESPN Stats and Info. The Ravens defense has played an average of 85.3 snaps in the postseason -- 17.4 more than their regular-season average. No wonder they are allowing 415 yards per game in the playoffs. But statistically speaking, they have actually been more efficient, allowing fewer yards per play in the playoffs (4.9) than they did in the regular season (5.2). Oh, the only other defense to play more than 1,300 snaps? Last year’s New York Giants, who won it all.
több mint 11 éve
Kit érdekel Ray Lewis...miatta kell nektek nyernetek...www.nfl.com/videos/nfl-films-presents/09000d5d81aef5ff/Living-the-American-dream
több mint 11 éve
Flacco5
831
Rengeteg képet láttam az utóbbi napokban a csapatról, indulásról, megérkezésről, szállodáról, media dayről. Van köztük igen sok gyöngyszem, de azt hiszem eddig ez visz mindent 😀több mint 11 éve
jjncaaEz nem semmi,JJ .Beszélünk róla hetek óta,most pedig bevágod valahonnan ,mint az amcsi közvetítéseken.
Nagy grat. 😊
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
B'morei fotós blogján mai kép: Painting the town purple. Baltimore.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 11 éve
1 utolsó lépésre a csúcstól. Továbbra is Szurkolok nektek.
Cserébe nem akartok jövőre kikapni tőlünk?! 😊
Go Ravens
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Azért van ennek valami diszkrét bája. Friscoval játszátok a SB-t és itt buziznak, nem nálunk! 😊 Baltimore Castro negyed etc. 😊Kiélted a frusztrációdat? 😊 Ha igen, akkor szeretnénk továbblépni erről a témáról, és nyugodtan kiélvezni ezt a fentmaradó pár napot. Mindegyik játékos arról nyilatkozik amiről akar, egészen addig amíg a futball az első.Tudod, azért raktam be a képét, mert nekem már az is gyanús. És pont ezt írtam le, amit te, hogy ha a SB-t valaki ilyenre használja, az teljesen elfogadhatatlan. A buzizós stílusról meg annyit, hogy nevezhetjük őket gyöngyvirágoknak is, attól még a gay szó magyarul buzit jelent ebben a szövegkörnyezetben, akár tetszik, akár nem. szabamit vársz attól aki még a nevét sem tudja leírni, inkább egy képet rak be helyette.... 😉Látom akkor mégis képben vagy a témában és csak provokálni jöttél ide. Nem, ez nálunk rohadtul nem téma. Harbaugh elmondta, hogy a csapatban szólásszabadság van, és egészen addig vitázhatnak is (ugye Birk a másik oldalon áll), ameddig a vita normálisan folyik. Ameddig Brendon normális hangnemben tudja vagy próbálja érvényesíteni azt, amit ő hisz, addig neked is meg kellene próbálnod, mert ezzel a "buzizós" stílussal épp az ellekezőjét éred el. Kiállít egy bizonyítványt...Flacco5Aki a super bowlt buzijogok népszerűsítésére használja, nem vicces, inkább elszomorító.szabaŐ vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?Flacco5
szaba
Egyébként a témától függetlenül én nem örülök neki...
nem azért mert homofób vagyok vagy sem, pont nem érdekel ez az egész.
Azért zavar mert nekem a Superbowl a fociról szól, a két legjobb összecsapásáról, az év sporteseményéről, nem ideológiai vitákról...
Példa: ha valamelyik játékos szent meggyőződése, hogy a republikánus/demokrata párt a legjobb dolog ami amerikával történhet akkor nyugodtan használja ki a SB adta rivaldafényt és politizáljon közbe? Lefogadom ilyen esetben nem lenne mindneki ilyen elnéző... az én szemembe egyiksem SB mellé való)Snagal
--------------------------------------------------------------------
Jött a folytatása a múlt heti feelgood fan videonak:
Flacco5
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Flacco5
831
Kiélted a frusztrációdat? 😊 Ha igen, akkor szeretnénk továbblépni erről a témáról, és nyugodtan kiélvezni ezt a fentmaradó pár napot. Mindegyik játékos arról nyilatkozik amiről akar, egészen addig amíg a futball az első.Tudod, azért raktam be a képét, mert nekem már az is gyanús. És pont ezt írtam le, amit te, hogy ha a SB-t valaki ilyenre használja, az teljesen elfogadhatatlan. A buzizós stílusról meg annyit, hogy nevezhetjük őket gyöngyvirágoknak is, attól még a gay szó magyarul buzit jelent ebben a szövegkörnyezetben, akár tetszik, akár nem. szabamit vársz attól aki még a nevét sem tudja leírni, inkább egy képet rak be helyette.... 😉Látom akkor mégis képben vagy a témában és csak provokálni jöttél ide. Nem, ez nálunk rohadtul nem téma. Harbaugh elmondta, hogy a csapatban szólásszabadság van, és egészen addig vitázhatnak is (ugye Birk a másik oldalon áll), ameddig a vita normálisan folyik. Ameddig Brendon normális hangnemben tudja vagy próbálja érvényesíteni azt, amit ő hisz, addig neked is meg kellene próbálnod, mert ezzel a "buzizós" stílussal épp az ellekezőjét éred el. Kiállít egy bizonyítványt...Flacco5Aki a super bowlt buzijogok népszerűsítésére használja, nem vicces, inkább elszomorító.szabaŐ vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?Flacco5
szaba
Azért zavar mert nekem a Superbowl a fociról szól, a két legjobb összecsapásáról, az év sporteseményéről, nem ideológiai vitákról...
Példa: ha valamelyik játékos szent meggyőződése, hogy a republikánus/demokrata párt a legjobb dolog ami amerikával történhet akkor nyugodtan használja ki a SB adta rivaldafényt és politizáljon közbe? Lefogadom ilyen esetben nem lenne mindneki ilyen elnéző... az én szemembe egyiksem SB mellé való)Snagal
--------------------------------------------------------------------
Jött a folytatása a múlt heti feelgood fan videonak:
több mint 11 éve
szaba
10 555
Tudod, azért raktam be a képét, mert nekem már az is gyanús. És pont ezt írtam le, amit te, hogy ha a SB-t valaki ilyenre használja, az teljesen elfogadhatatlan. A buzizós stílusról meg annyit, hogy nevezhetjük őket gyöngyvirágoknak is, attól még a gay szó magyarul buzit jelent ebben a szövegkörnyezetben, akár tetszik, akár nem.mit vársz attól aki még a nevét sem tudja leírni, inkább egy képet rak be helyette.... 😉Látom akkor mégis képben vagy a témában és csak provokálni jöttél ide. Nem, ez nálunk rohadtul nem téma. Harbaugh elmondta, hogy a csapatban szólásszabadság van, és egészen addig vitázhatnak is (ugye Birk a másik oldalon áll), ameddig a vita normálisan folyik. Ameddig Brendon normális hangnemben tudja vagy próbálja érvényesíteni azt, amit ő hisz, addig neked is meg kellene próbálnod, mert ezzel a "buzizós" stílussal épp az ellekezőjét éred el. Kiállít egy bizonyítványt...Flacco5Aki a super bowlt buzijogok népszerűsítésére használja, nem vicces, inkább elszomorító.szabaŐ vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?Flacco5
szaba
több mint 11 éve
Cwill megis a legtobb intet jegyzi.Illetve d. Thomas denver. De nem baj h maskepp latjuk. 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Flacco5
831
Persze, ez abszolút így is van! Első a foci, be kell húzni a meccset, mese nincs!! 😊mit vársz attól aki még a nevét sem tudja leírni, inkább egy képet rak be helyette.... 😉Látom akkor mégis képben vagy a témában és csak provokálni jöttél ide. Nem, ez nálunk rohadtul nem téma. Harbaugh elmondta, hogy a csapatban szólásszabadság van, és egészen addig vitázhatnak is (ugye Birk a másik oldalon áll), ameddig a vita normálisan folyik. Ameddig Brendon normális hangnemben tudja vagy próbálja érvényesíteni azt, amit ő hisz, addig neked is meg kellene próbálnod, mert ezzel a "buzizós" stílussal épp az ellekezőjét éred el. Kiállít egy bizonyítványt...Flacco5Aki a super bowlt buzijogok népszerűsítésére használja, nem vicces, inkább elszomorító.szabaŐ vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?Flacco5
szaba
Azonkívül meg minden játékos azt nyilatkozik amit jónak lát a maga X másodpercében. Szórakozgassanak, adjanak interjúkat, élvezzék ki ezt a pár napot. Ez az ő éltük nagy ideje. De mindenek előtt készüljenek fel a meccsre, legyenek ott fejben és fejezzék be amit elkezdtek. Ez a fő
több mint 11 éve
Snagal
907
mit vársz attól aki még a nevét sem tudja leírni, inkább egy képet rak be helyette.... 😉Látom akkor mégis képben vagy a témában és csak provokálni jöttél ide. Nem, ez nálunk rohadtul nem téma. Harbaugh elmondta, hogy a csapatban szólásszabadság van, és egészen addig vitázhatnak is (ugye Birk a másik oldalon áll), ameddig a vita normálisan folyik. Ameddig Brendon normális hangnemben tudja vagy próbálja érvényesíteni azt, amit ő hisz, addig neked is meg kellene próbálnod, mert ezzel a "buzizós" stílussal épp az ellekezőjét éred el. Kiállít egy bizonyítványt...Flacco5Aki a super bowlt buzijogok népszerűsítésére használja, nem vicces, inkább elszomorító.szabaŐ vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?Flacco5
szaba
Példa: ha valamelyik játékos szent meggyőződése, hogy a republikánus/demokrata párt a legjobb dolog ami amerikával történhet akkor nyugodtan használja ki a SB adta rivaldafényt és politizáljon közbe? Lefogadom ilyen esetben nem lenne mindneki ilyen elnéző... az én szemembe egyiksem SB mellé való)
több mint 11 éve
Snagal
907
CW-el kapcsolatban továbbra sem értek egyet. Csúnya hibákat követ el, egy meccsen többször is rádobnak nagy playeket, az más kérdés hogy ezekből szedte az ic-ket is, de részemről inkább üssön le minden labdát és ne szerezzen egyet se, mint sem sok nagy play beszívása után szerez egy labdát.Cary Williams-t én nem sajnálnám (persze nézőpont kérdése ki lenne helyette), rengeteg yardot engedett és sokszor elég csúnyán megverték.Cary nálunk valamiért mindig is fekete bárány volt. Ahogy olvasom a fórumokat sehol nem a szurkolók szíve csücske. Hiába dolgozik jól idén, valószínűleg ez már nem fog változni. Kár érte, bármilyen csapatban stabil kezdő lehetne/lesz.
Idén a legtöbb hajam tuti miatta hullott ki 😊Snagal
de sajnos még mindig ők az esélyesebbek.CollapoEzt kérek szépen mindenkit, hogy felejtse el. Francnak se hiányoznak ezek a negatív energiák, gondolatok. Ray-Ray utolsó meccse, a sok sok sztárunk első SB-ja és lehet egyben az utolsó nekik. A fiatalabbak meg lehet, hogy hosszú ideig nem fognak a SB közelébe se jutni. Szóval hanyagolnjuk a negatívkodást, és kezdjünk el hinni a csapatban! MEG FOGJUK NYERNI! Hiszem, hogyha fizikálisan hátrányban is vagyunk a 9ers-szel szemben, a mostani lelki plusszunk elég löketet fog adni arra, hogy a srácok még a belüket is kidolgozzák a meccsen és valamilyen módon behúzzuk!
Erre meg már régóta vártam 😊 😊
Flacco5
Biztos van nála rosszabb de akkor is... (ha egy rúgó hibázna ennyit rég elküldték volna)
több mint 11 éve
Ő vajon buzi?Felesége van és két gyereke. Két másodperces googli munka 😊
szaba
több mint 11 éve
Tök outsiderként - a szomszéd stadionból drukkolva - hadd véleményezzem ezt a hercig homofób véleményt. Az elnökválasztás előtt - némá, néger az elnökük - volt az ESPN magazinban egy nem túl reprezentatív, de érdekes felmérés mind a négy major sport részvételével a közvéleményt tematizáló kérdésekről. A kevésbé toleránsaknak meglepő eredményekkel:Play ball! MLB játékosok politikai nézetei
(a cím félrevezető, mi baseball-blog lévén a mieinkre koncentráltunk, de ott van minden eredmény)
Amúgy meg veletek vagyunk srácok:
Baltimore Orioles center fielder Adam Jones calls into Intentional Talk to discuss his Ravens playing in the Super Bowl
video: MLB Network: Intentional Talk
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 11 éve
Flacco5
831
Látom akkor mégis képben vagy a témában és csak provokálni jöttél ide. Nem, ez nálunk rohadtul nem téma. Harbaugh elmondta, hogy a csapatban szólásszabadság van, és egészen addig vitázhatnak is (ugye Birk a másik oldalon áll), ameddig a vita normálisan folyik. Ameddig Brendon normális hangnemben tudja vagy próbálja érvényesíteni azt, amit ő hisz, addig neked is meg kellene próbálnod, mert ezzel a "buzizós" stílussal épp az ellekezőjét éred el. Kiállít egy bizonyítványt...Aki a super bowlt buzijogok népszerűsítésére használja, nem vicces, inkább elszomorító.szabaŐ vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?Flacco5
szaba
több mint 11 éve
szaba
10 555
Aki a super bowlt buzijogok népszerűsítésére használja, nem vicces, inkább elszomorító.Ő vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?Flacco5
szaba
több mint 11 éve
Flacco5
831
Ő vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?
szaba