NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
552
58
18:30-tól, ARENA4
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Flacco5
831
Realistán gondolkodva már rég ki kellett volna esnünk nem? Papíron, fizikálisan, csapatszinten mind a Broncos, mind a gópecc és talán még a Colts is erősebb (bár utóbbinál nagyon kijött a PO rutintalanság). Évadközben nagyon sokszor megingott a hitem a csapatban, a vereségsorozat közben még azt is mondtam, hogy olyan formában nincs keresnivalónk a PO-ban. Viszont most olyan pluszt mutat ez a csapat, amiért hinnünk kell bennük - akármit mondanak a fogadóirodák, akármennyivel jobbak csapategészként. Ez a meccs a fejekben fog eldőlni.Nem negatív, realista, most erősebbek, a többit meg majd meglátjuk.de sajnos még mindig ők az esélyesebbek.CollapoEzt kérek szépen mindenkit, hogy felejtse el. Francnak se hiányoznak ezek a negatív energiák, gondolatok. Flacco5
Collapo
több mint 11 éve
Nem negatív, realista, most erősebbek, a többit meg majd meglátjuk.de sajnos még mindig ők az esélyesebbek.CollapoEzt kérek szépen mindenkit, hogy felejtse el. Francnak se hiányoznak ezek a negatív energiák, gondolatok. Flacco5
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Flacco5
831
Cary Williams-t én nem sajnálnám (persze nézőpont kérdése ki lenne helyette), rengeteg yardot engedett és sokszor elég csúnyán megverték.Cary nálunk valamiért mindig is fekete bárány volt. Ahogy olvasom a fórumokat sehol nem a szurkolók szíve csücske. Hiába dolgozik jól idén, valószínűleg ez már nem fog változni. Kár érte, bármilyen csapatban stabil kezdő lehetne/lesz.
Idén a legtöbb hajam tuti miatta hullott ki 😊Snagal
de sajnos még mindig ők az esélyesebbek.CollapoEzt kérek szépen mindenkit, hogy felejtse el. Francnak se hiányoznak ezek a negatív energiák, gondolatok. Ray-Ray utolsó meccse, a sok sok sztárunk első SB-ja és lehet egyben az utolsó nekik. A fiatalabbak meg lehet, hogy hosszú ideig nem fognak a SB közelébe se jutni. Szóval hanyagolnjuk a negatívkodást, és kezdjünk el hinni a csapatban! MEG FOGJUK NYERNI! Hiszem, hogyha fizikálisan hátrányban is vagyunk a 9ers-szel szemben, a mostani lelki plusszunk elég löketet fog adni arra, hogy a srácok még a belüket is kidolgozzák a meccsen és valamilyen módon behúzzuk!
Erre meg már régóta vártam 😊 😊
több mint 11 éve
"1. Aki a Felséges rejtekében lakik, a Mindenható árnyékában pihen,Ez csak most tudatosult bennem... Hát ezt hordja magán Ray-ray. A 91. Zsoltárt.
2. az ezt mondhatja az ÚRnak: Oltalmam és váram, Istenem, akiben bízom!
3. Mert ő ment meg téged a madarász csapdájától, a pusztító dögvésztől.
4. Tollaival betakar téged, szárnyai alatt oltalmat találsz, pajzs és páncél a hűsége.
5. Nem kell félned a rémségektől éjjel, sem a suhanó nyíltól nappal,
6. sem a homályban lopódzó dögvésztől, sem a délben pusztító ragálytól.
7. Ha ezren esnek is el melletted, és tízezren jobbod felől, téged akkor sem ér el.
8. A te szemed csak nézi, és meglátja a bűnösök bűnhődését.
9. Ha az URat tartod oltalmadnak, a Felségest hajlékodnak,
10. nem érhet téged baj, sátradhoz közel sem férhet csapás.
11. Mert megparancsolja angyalainak, hogy vigyázzanak rád minden utadon,
12. kézen fogva vezetnek téged, hogy meg ne üsd lábadat a kőben.
13. Eltaposod az oroszlánt és a viperát, eltiprod az oroszlánkölyköt és a tengeri szörnyet.
14. Mivel ragaszkodik hozzám, megmentem őt, oltalmazom, mert ismeri nevemet.
15. Ha kiált hozzám, meghallgatom, vele leszek a nyomorúságban, kiragadom onnan, és megdicsőítem őt.
16. Megelégítem hosszú élettel, gyönyörködhet szabadításomban."
Psalm91
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Cary Williams-t én nem sajnálnám (persze nézőpont kérdése ki lenne helyette), rengeteg yardot engedett és sokszor elég csúnyán megverték.És mégis a legjobb cornerünk volt... Webb jobb nála egyenlőre csak a keretben, Graham most szárnyal, de a szezonban neki se ment úgy, mint most... én sajnálnám, persze ha tudjuk helyettesíteni a többiekkel, még el fogadom, ha megy, neki sok helyen tuti az no1 poszt...
Idén a legtöbb hajam tuti miatta hullott ki 😊Snagal
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Snagal
907
Cary Williams-t én nem sajnálnám (persze nézőpont kérdése ki lenne helyette), rengeteg yardot engedett és sokszor elég csúnyán megverték.Idén a legtöbb hajam tuti miatta hullott ki 😊
több mint 11 éve
Ed ha nagy nagy összeget kér... Idén nagyon nem volt ott a szeren. Igor is említette, hogy mintha kerülné a kontaktot. A Pats elleni meccs 4. negyedében Welker nagy játékánál is mintha csak fogta volna a szöget és hagyta, hogy Graham spurizzon utána. Ha marad szuper, mert leader és az öltözőből is kegyetlenül hiányozni fog, de szerintem idén nem fog beleférni egy nagy fizu neki Ha SB-t nyerünk akkor én visszavonulnék a helyében. McKinnienek örülnék ha maradna, hogy idén ne kelljen magas körben LT-t draftolni (Oher maradjon jobb oldalon), a kérdés az, ha nem lesz Ray aki szerintem rúgdalja a seggét edzésen akkor milyen motivációs állapotban lesz.
Kemoeatu év közben szörnyű volt (ez Codyt is minősíti) nem lepődnék meg ha első körben valami drabális NT hoznánk. Amennyire olvasgattam elég jónak tűnik a class.
Bajema nehéz kérdés, mert blokkoló TE-t húzhat az ember a 7. körben is fillérekért, de ha Dickson megy akkor azért forszíróznám a megtartását.
Flacco, Kruger Ellerbe, Pitta, Jones alap és Ihedigbot is megtartanám
C-Will és Dickson ha elfogadható áron maradna az is jó lenne. De még őket lehetne a legkönnyebben pótolni.
Draft. FA-től sok minden függ, de most szerintem NT lesz a fő prioritás LB-t nem húznék első körben, mert nem annyira impact pozíció és McClain illetve Ellerbe kezdőként megállják a helyüket és Bynes is jó volt UDFAhoz képest. Ha Mount McKinnie megy akkor OT sem ártana és C sem ( itt kérdés Gradkowski fejlődése) Barrett Jones például a sérülése miatt megcsúszhat, őt szívesen látnám lilában.
ILB ráérős a 2-3. körökben, de akár későbbre is csúszhat.
Szerintem ez az a 3 (ha C is akkor 4 ) pozíció ahova jönni fog ember a korai körben, esetleg S.
több mint 11 éve
csak találtam aktuálisatReméljük a 7x7esek bele is süllyednek, de sajnos még mindig ők az esélyesebbek.
sutianap
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
És akkor most folytatva, megpróbálom összeszedni a véleményemet az UFA játékosainkról, a draftról és a jövőévi keretről is.Briant McKinnie OT
Idei snapszám: 132
Igen érdekes egy muki, állandóan gondja van a súlyával, többször a hozzáállásával is, de sajnos/hál'istennek azt el kell ismerni, hogy valamit tud, amit a többiek nem annyira, a fal akkor stabil, ha játszik, veterán minimum környékén - mert öreg mint az országút - tőlem maradhatna, de zsíros szerződést nem adnék neki, annyira nem lesz már sokat a ligában, ha egyáltalán még marad, mert a 11. évben nála is kérdéses, hogy visszavonul-e.
Ed Reed S
Idei snapszám: 1068
Erről pont most írt kátrány is, és hát sok esetben azonosak a véleményeink. A csapat másik arca, a professzor, a mágus, viszont gyűrű kell neki, ha megkapja talán marad - nem túl sok pénzért, ami azért persze sok, de talán nem 7 misi/év - talán nem. Sajnálnám, mert egyik nagy kedvencem volt sokáig, most már másfelé húz a szívem, de sajnos idén már látszott, hogy kezd egy kicsit megkopni. Remélem, hogy Ő neveli Omar Brownt, mint utódot, mert az a srác még sokra viheti, ha itt maradna nálunk az nagoyn jó lenne...
Ma'ake Kemoeatu DL
Idei snapszám: 439
Sajnos sokat volt sérült, de futás ellen a falban Ő az egyik legjobb, sokadik szezonjában is jobb volt mint Mount Cody és ez a fiatalra nézve szomorú. veteránmin, vagy picit fölötte esetleg két évre.... nem tudom.
Sean Considine S
Idei snapszám: 55
Mikor játszott se láttam, hogy tűz lenne benne, cserének meg szerintem drága. Én nem akarom Őt a csapatban. Reed, Cook, Pollard, Ihedigbo, Brown, Thompson szerintem mind jobb játékos nála.
Chris Johnson CB
Idei snapszám: 82
Ha Cary-t nem tudjuk megtartani úgy vélem maradhat a csapatban, Webb, Graham, Smith, Chykie Brown és Ő, nomeg egy nem tök kutyaütő Asa Jackson minidg jó leosztás... de én szeretném, ha CWill is maradna nálunk. (Azt figyeltük, hogy Chykie milyen szépen beilleszekedett a 'majdnemvégigkezdő' szerepbe?)
Billi Bajema TE
Idei snapszám: 133
Kevés pénzért jó lenne ha maradna, mert tud blokkolni, bár kevesebbet használtuk, de 3. TE-nek sztem elég jó
Ricky Brown LB
Idei snapszám: 0
Sérült, sérült, sérült... és nem tudom, de nem érzem, hogy ha Ő marad, az nagyságrendekkel kisebb gondot eredményezne a linebacker-ek közti űrben
James Ihedigbo S
Idei snapszám: 294
Pollard cseréjének szerintem tökéletes.... maradhat valami aprópénzért.
Ryan McBean DT
Idei snapszám: 0
Nem tudtuk meg mire képes, mert egész évben IR-en volt, Kemo, Ngata, Cody, Hall, Jones, McPhee és Tyson idén játszott becsülettel, de sajnos nem volt olyan dominancia, mint amihez szoktunk... ha MekBab elég jó lenne, maradhatna, de én inkább Drafton hoznék egy NT-t valahol, erre majd még kitérek.
És jöjjenek az igazán nehéz kérdések:
Joe Flacco QB
Idei snapszám: 1032
Már most is, de ha behúzza a gyűrűt, bizonyítja, hogy 100 misi körül van... ezt egyedül a konzisztencia kérése kuszálhatja össze, de erős 80-100 misi/6-7 év-szerű szerződést kéne odakínálni neki... franchise irányító... lehet, hogy máshol nem lenne az, megint máshol örülnének, ha egy ilyen 'game-manager' QB lenne, de a mi gépezetünkbe ez fér bele, ide ő tökéletes... a fájdalom csak az, hogy az Ő papírja lehet, hogy mások kárára megy majd.
Paul Kruger DE/OLB
Idei snapszám: 806
Az év második meglepetés D# embere nálam, írtam, Arti volt az első, de be kell ismerni, Kruger nagyobbat szólt, 5 év nem kérdés... beért a prospektje... de nagyon.
Dannell Ellerbe LB
Idei snapszám: 667
Szintén, ha őt nem tartjuk meg, az bizony a teljes védelem összedőléséhez vezethet, mert hát Ő volt az, aki, amikor mindenki sérült, vagy elengedett volt odatette magát... úgy nézem a személyiségén is sokat csiszoltak mostanában, már nincs olyan magatartás gondja, mint volt tavaly, tavalyelőtt... 5 év nem kérdés
Cary Williams CB
Idei snapszám: 1101
Webb kidőlése és az első egy-két lekocogott meccs után igazi PB kaliber lett... Simán lehetne belőle Duane Starks, Chris McAllister. Az Ő sorsát az dönti majd el, hogy ajánl-e neki valaki zsíros papírt - valószínű igen - mert mi csak max átlagosat tudunk majd, mivel a többi prioritás erősen megköti majd a kezünk...
És ezzel el is jutottunk a problémához....
10/13 UFA és 4/6 RFA amit nem fogunk tudni megtartani...
Karácsonyra a következőt kérem:
UFA:
Flacco, Kruger, Ellerbe, McKinnie, Kemoeatu, Ihedigbo mindenképp legyen újra nálunk, hogy ne kelljen túl sok lyukat tömni.
Reed, Williams, lehetőség szerint maradjon nálunk (dream kategória) bár nem hiszem, hogy egyszerre mind maradhat.
Bajema, nem baj, ha nem kell megint TE-t kukázni FA-ról, azt sutianap mondta, ha jól emlékszem, hogy idén nem fossa a draft a TE-t.. akkor meg Ő éppen jó lenne...
FA:
Pitta, Jones, Cox, ők maradjanak, nékülük nagyon szar lenne...
Dickson, csak azért nem a fenti kategória, mert nem tudom lesz-e ennyi pénzünk, de szeretném, ha maradna,
Harewood, valamikor a prospectek beérhetnének, tipikusan ő is ilyen, remélem megéri nálunk virágzását, de őt még inkább elengedném, mint Reid-et
Reed, van visszahordónk, igaz, nem fiatal, van elkapónk, sok fiatal, ő lehet áldozat, bár van neki is értéke, sok.
A fentiek fényében még egy-két szó a majd esedékes draftról úgy, hogy csak azt tudjuk, hogy Ray-ray vonul vissza.
Idén Defense Heavy draftot várok, LB (Ray visszavonul), NT (Ngata 1.számú, más nem, kéne az erősítés), CB (CWill helyére) mindenképp kell pótolni a kiesőket és kicsit tovább erősíteni a DL-t, remélem OLB nem kell majd, ugyanakkor OL oldalon is kell megoldás C (Birk nem fiatal), OT (McKinnie se és persze a fal is ilyen-olyan nélküle) posztokon,
A class mélységét nem nagyon ismerem, így jó lenne, ha egy abban járatosabb Ravens szurkoló kisegítene, de egyenlőre nálam a sorrend LB, NT, OT, C, CB, akármi (O#), akármi (D#)
Amire még számítok, az hogy Nigel Carr felverekszi magát a csapatba, Omar Brown pedig fennmarad, Talán McAddoo is képes lesz egészséges maradni a PS-ből, ekkor ezek a játékosok még nagy hasznunkra lehetnek. Arról nem beszélve, hogy minden IR-esünk rendelkezésre áll majd jövőre.
Lehet vitázni, a véleményekre kíváncsi vagyok ám, de nagyon! 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
csak találtam aktuálisatAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Aki kicsit járatosabb a Ravens háza táján, légyszíves írja már le nekem, ki a fene fogta D. Thomast a meccsen, hogy nem repült felé passz? 😊 Pedig ugye a Broncos első számú célpontjáról van szó, és Revis-ek nem játszanak tudtommal nálatok 😊Erre már régebb óta akartam válaszolni, de csak most láttam meg... Cary Williams fogta, aki elvileg képes ezt egy-az-egyben is megtenni, de valóban időnként a többi safety is rásegített, bár nem olyan sokszor, hogy emiatt tűnjön el Thomas teljesen.
Ed Reed nem nagyon volt képernyőn egész meccsen, így arra gondoltam, hogy ő kettőzte le az egyik CB-vel. flzoli
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Az a gond,hogy aprópénzért nem fog maradni,viszont nem elég hatékony már.Joe,Kruger,Ellerbe megtartása zsebbe nyúlós lesz.Reed nem vonul vissza!!!A nagy kérdés, hogy marad-e, h nem lesz gyűrű, szerintem megy, ha lesz, marad még egy évet és visszavonul... Ne legyen igazam
www.nfl.com/news/story/0ap1000000130492/article/ed-reed-of-baltimore-ravens-ill-be-playing-next-yearBaltimoreDefense
Collapo
Nekem Reed a kedvenc,remélem innen vonul vissza.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
Reed nem vonul vissza!!!A nagy kérdés, hogy marad-e, h nem lesz gyűrű, szerintem megy, ha lesz, marad még egy évet és visszavonul... Ne legyen igazam
www.nfl.com/news/story/0ap1000000130492/article/ed-reed-of-baltimore-ravens-ill-be-playing-next-yearBaltimoreDefense
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Pitta biztosan marad,ha nem lesznek Arti Jones-nak irreális kérései,akkor ő is.Nem emlékszek rontott snapre,nem indokolja semmi az LS váltást.Prioritás Joe,Kruger,Ellerbe,hogy utánuk mennyi pénz marad,az nagy kérdés.
Szerintem Dickson helye is eszerint alakul majd.
C.Williams sem hiszem,hogy marad,ő biztosan kap máshol szerződést.Jó játékos ő,egy stabil kezdő.
FA-ről olyan embereket szoktunk hozni,aki szakmailag és emberileg is hozzátesznek a csapatszellemhez és a játékhoz.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
Tőlem, nekem csak a Pista, de valszeg Dixon is Ed, hacsak nem halásztok valakit, asszem a draft nem nagyszám Tájtendből. Bazsema pályán sevót?sutianapvolt és sztem nem is ügyetlen, de 7 éve van kb a ligában, sztem nem olcsó... megnéztem, 8 éve és UFA is idén
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Tőlem, nekem csak a Pista, de valszeg Dixon is Ed, hacsak nem halásztok valakit, asszem a draft nem nagyszám Tájtendből. Bazsema pályán sevót?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Kicsit továbbnézve a SB-n, hogy saját magam nyugtassam, gondoltam vetek egy pillantást az RFA-kra:(UFA-kat is összegzem később, szigorúan saját vélemény alapján)
Dennis Pitta TE
Idei snapszám: 661
Pitta újraigazolása létfontosságú kérdése a csapatnak, Ő a következő Heap. Flacco megbízható célpontja a passzjátékoknál, biztoskezű, ha 3rd down a szitu még akkor is, ha mindenki rákészül, hogy a passz neki megy. Draftolásakor én jobbnak láttam Dicksonnál, ami be is jött, már utóbbit is baromira bírom, csak más miatt. Hosszútávon (4-5 év) kéne megkötni hozzánk, ha tendereztetjük tuti, hogy megpróbálják elvinni.
Arthur Jones DE/DL
Idei snapszám: 536
A védelem egyik legnagyobb meglepetés embere nálam idén, nagy segítség Ngata-nak, tud nyomni, bár ezt csak mostanában, hogy van szélső nyomás mutatja, jó lenne neki is hosszabb (2-3 év) szerződést adni, stabil, megbízható ember.
Morgan Cox LS
Idei snapszám: értelmezhetetlen
Nekem ő a 'Play like a Raven' szlogenembere a sérülten lehozott meccs óta, Még mindig használunk LS-t, nála jobbat pedig Katula óra (Őt is bírtam) nem tudok elképzelni, ráadásul szerintem nem is túl rága a srác.
David Reed WR/KR
Idei snapszám: 90
Ellentmondásos a fickó, Q, Torrey, Jones, Doss, Streeter, nem hiszem, hogy belefér még DReed is, bár jó returner, de vannak buta hibái és most sok, jó célpont van... szerintem ő elengedhető.
Ramon Harewood T/G
Idei snapszám: 352
Az OL is túlzsúfolt, Ramon sokat sérült, nem tudom, hogy marad-e, de depth szempontjából valami kis szerződést lehetne neki is adni, de talán elengedhető (talán).
Ed Dickson TE
Idei sznapszám: 553
Őt is magunkhoz kéne láncolni, mert remekül blokkol, tud elkapni is, és Pittával nagyon veszélyesek, mögöttük meg lehet tolongani a csere TE posztért, akár újra draftról, ki tudja. Én neki is adnék egy szerződést (3-5 évre)
Vélemények?
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Sobri Jóskáné: SohamárMegmondta a vátesz, de megint tévedett
mikor a szeme a jövőbe révedett
előre temette a baltimór révenszt
és nem is sejtette a bredi-refrí denszt
Sohamár, sohamár, károgja a holló
de nem a révenszere hullik a korholó
szavak áradata hanem a kúbira
ki a haját egykor vágatta bubira
Igen miszter bredi, ő az ki már soha
nem fog odaérni, szuperbólba noha
igencsak szeretnénk, mi a pecc drukkerek
mivel bőszen hisszük a föld csak úgy kerek
De a holló szólott itt a vége kaput
az öreg réj és ed bezárta a kaput
flekkó se akarta hogy szenszej tom bredi
újra megmutassa milyen a májgeri
Önrevíziót tart a költő is végül
kihúzza a kardját s szomorún beléül
esmég beismeri, még a vörös homár
is elöbb nyer bólt mint bredi ki: sohamár
(tomi-tomi verselemző szakkörének figyelmébe ajánlom, hogy ezúttal b. nejem az ínyencek kedvéért még 1-2 enzsembementet is elhelyezett a műértő közönség számára.)
több mint 11 éve
www.reddit.com/r/nfl/comments/170nnf/ray_lewis_first_nfl_sack_was_against_jim_harbaugh/😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Caldwell marad az OC, run game coordinatornak pedig érkezik Juan Castillo, aki már a következő két hétben is itt lesz.vassadiEz egy igen-igen jó hír! Örülünk, Vincent!
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Köszönöm srácok, ez kimerítő volt.Igor, sajnos igazad van Reed-et illetően, viszont én mé gszemtelenebbül azt mondom, hogy az év elején volt néhány jó meccse, de azóta mintha elfáradt volna... félek, ha nyer, ha nem nyer SB-t neki is az utolsó éve lehet, erről korábban írtam már.
Ezek miatt is, igen, Ellerbe és Kruger kötelező, Joe alap az újraigazolásnál. De még sok-sok embert tudok mondani, aki szintén maradjon, igazából kevés ember van, akivel idén nem szimpatizáltam, de ő legalább Considine 😀
Mit gondoltok, OBrown lehet Ed utódja? Szerintem elég ügyes a srác és már az első csapatnál, meccsen is bizonyított egy fumblival.
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Bocsánat, el kellett ugranom.. de kerítsünk sort a negatívumokra is:-rush D
Ez nagyon nem tetszett, és továbbra is sajnos probléma lehet.. túlságosan sok 4-7 yardos futást engedtünk egy viszonylag jó fal, de teljesen átlagos futókkal szemben... Friscoban szerintem a fal, és a futók is picivel jobbak, mint amit a NE mutatott. A vicc az, hogy akármilyen mélyen is játszik Ray, még így is a legjobb runstuffing LB-nk, ösztönből és tapasztalatból ő legalább eltalálja a gapet... sajnos a többi LB-nk elég súlytalan, az az érzésem.
Pedig éppenséggel a read optiontől mint fegyvertől annyira nem tartok, Kruger és Suggs marad a szélen, ők azt fogják, Graham/Pollard/Ellerbe elég gyors és fizikális.. inkább attól, hogy a San Fran OL ellen is súlytalanok leszünk középen, és mondjuk "Frank Gore up the middle for 6 yards"-típusú futásokat fogjuk nyelni/nyalni ezerrel.
-Ed Reed
Lehet, hogy kissé unfair hogy őt szemelem ki, de nekem elég lassúnak és kényelmesnek tűnt vasárnap (vissza lehet nézni az nfl.com-os meccsösszefoglalót, remélem csak én láttam így/nekem feltűnő..) és nem sok köze volt a passzjátékokhoz... részben azért, mert mélyebben játszott, de mintha nem is reagált volna most olyan jól (Denverben láttunk egy-két jó rámozdulást azért, most viszont semmi..) gyakorlatilag a rájátszásbeli 3 meccsen semmit nem mutatott eddig. 😕
Illetve amikor mutatott valamit, az nem tetszett, két kiugró példa:
-lemaradt a Welker-screenről a 2. negyedben a Pats TD-s driveben, csúnya mistackle
- a Welker-féle hosszú passznál kifejezetten hezitánsnak tűnt, mikor ütközni kellett volna (itt a leglátványosabb, de mintha máskor is előjött), és Graham volt az aki 2-3 yard hátrányból visszaért Welkerre, ő vetődött rá hátulról... nem tudom mi van Eddel, valami sérülése van, vagy kifejezetten most már csak zónáztatjuk 15-20 yard mélyen, mert úgyis ott van Pollard és Graham büntetni..
Azt viszont az eredménykövetőbe is írtam, és meg kell említeni, hogy a puntokat konstansul fair catchelte a saját 10-15 yardos között - ez mindenképp pozitívum. Csak az a baj, ha van egy HoF safetynk, és ennek kell örülni vele kapcsolatban 😕
-speciel team (pici negatívum)
Nem volt szerencsénk a széllel, Jacobynak nehéz volt a 10-15 yardos vonalról kezdenie a returnöket, és szerencsére nem számított sokat.. de se a KR game nem volt az igazi, sem a punt coverage unit nem volt jó, és Koch sem volt az igazi, volt hogy középre rúgta, abból lett a nagy return, amikor oldalt ment ki, akkor 31 yardosat rúgott.
Szerintem ez a jövő héten mindenképp jobb lesz, dómban, és remljük hogy Tucker hozza eddigi formáját.. és hátha Jacoby villant valamit az alapszakaszbéli tarsolyból.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)