NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Az oroszlánok ereje is veletek volt!Hatalmas gratula!
Még egy meccs és....
több mint 11 éve
Nekem a Ravens az AFC csapatom, Rayt imádom, szóval nah 😊grt 😊)
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 11 éve
remek volt a csapat! második félidőben óriási.több mint 11 éve
Ez hatalmas W volt! Nem hittem volna, hogy nem kell majd izgulnom a végén....Mondjuk az utolsó előtti drive-ban a 3 passzkísérlet nálam WTF kategória. De sikerült, irány NO!!! Nagyon megérdemeltük!!! Mostmár nincs megállás!!
több mint 11 éve
Köszi srácok, teljesen megérdemelt volt. De jó hogy nem kell a Pecc-et néznem a döntőben 😀
több mint 11 éve
Revenge pipa most irány a koronáért a Superdomeba
több mint 11 éve
Nem hittem volna, hogy ilyen egyoldalú lesz a meccs, lejátszottatok minket, szép volt. Gratulálok, sok sikert a SB-ban.
több mint 11 éve
Patseskent iszonyú csalódott es szomorú vagyok. De tökéletesen megérdemeltétek a győzelmet, gratulálok! Hajrá az SBban, hozzátok vissza az AFC becsületét!
több mint 11 éve
Gratulálok!Nem is értem, hogy az öreg, lassú, az utóbbi két meccsen rengeteg snapet pályán lévő és emiatt hullafáradt védelmetek hogy volt képes ezt az überdiverzifikált játékot játszó megállíthatatlan támadógépezetet 30 pont alatt tartani 😀 😀.
Egyébként szerintem nem történt semmi különös. Beigazolódott a papírforma, nyert a jobb csapat. Kjó D, jó O, kiváló coaching és rengeteg leader a csapatban. Ennyi elég.
Még egyszer, szép volt srácok! Mindent bele a döntőben!
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Gratula, csak így tovább két hét múlva!
több mint 11 éve
Ez nagyon ott volt. Meg ne álljatok most már!Soldados😀 Ezek után?😀 😀
több mint 11 éve
wow, nagyon odatették magukat a fiúk, más nem is jut eszembe 😀
"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 11 éve
Pacsi a szomszédból.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 11 éve
Ez nagyon ott volt. Meg ne álljatok most már!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Grat srácok, ami jó az jó!
több mint 11 éve
Gratuláció az AFC bajnoki címhez! Jó régóta vártok már erre a diadalra. Sok sikert a Super Bowlon.
több mint 11 éve
Caldwell nagyon nagy meccset hívott. Meg az első félidőben is a középre futasokkal, megették a Pats DL-t. Hatalmas Grat!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Cseppet boldog vagyok.😊
több mint 11 éve
Gratulálok Nektek, már az alapszakaszban is írtam, hogy még találkozunk és más lesz!A 2. félidő alapján megérdemelten nyerteket!
Ed Reednek is kijárna a gyűrű, de Pollard nélkül szimpatikusabbak lennétek!
Sok sikert az SB-ben!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Gratulálok, nagyon megérdemeltétek. Én nektek szurkolok a "harbórúban".
Do your job
több mint 11 éve
Nah, ezt reggelig emésztem... 😀Nem nagyon találok szavakat a mai teljesítményre... 😀 Nagyon ott vagyunk fejben.
És HarBOWL. 😀
több mint 11 éve
Gratulálok Fiúk! Ray Lewis-nak kell idén SB-t játszania!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Flacco5
831
Hangolódásként holnapra... 😊 Ha valaki még nem látta volna, egy fantasztikus doku Lewisról!Waaa de lassan telik az idő, már nem tudom mivel lefoglalni magam