NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
513
57
18:30-tól, ARENA4
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Leach, Ellerbe, Pierce, D.Reed - questionable (de játszani fognak)A.Jackson - out.
több mint 11 éve
Jah durván várós, be is kell iktatni 2 party-t, hogy gyorsabban menjen az idő 😊 A bostoni polgármester meg kabaré kategória 😂Buzdító videó a baltimore-i "kékek"-től. A Ray tánc nagyon megy 😊Nájsz, ezerszer jobb mint a bostoni polgármester, aki a saját játékosok neveit se tudta (Wilcock, Gonk, Wes Weckler 😂 )
BaltimoreDefense
Már alig bírom a várakozást.. hosszú hétvége lesz! 😕Igor
több mint 11 éve
Buzdító videó a baltimore-i "kékek"-től. A Ray tánc nagyon megy 😊Nájsz, ezerszer jobb mint a bostoni polgármester, aki a saját játékosok neveit se tudta (Wilcock, Gonk, Wes Weckler 😂 )
BaltimoreDefense
Már alig bírom a várakozást.. hosszú hétvége lesz! 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
A Lions drukkerek ereje is legyen Veletek.Remélem Lewisék megmutatják még kétszer, hogy miért volt ez a védelem a kedvencem évekig.
Go Ravens!
több mint 11 éve
Flacco5
831
több mint 11 éve
Nem először fordul elő vele(2009), de szép gesztus. "Ravens senior advisor to player development O.J. Brigance will serve as an honorary game captain for Sunday's AFC championship game against the New England Patriots.
Brigance will be on the field for the coin toss prior to kickoff at Gillette Stadium.
Brigance is bravely battling Lou Gehrig's Disease and is in a wheelchair.
He still comes to work every day at the Ravens' training complex and delivers inspirational messages to the players."
több mint 11 éve
Buzdító videó a baltimore-i "kékek"-től. A Ray tánc nagyon megy 😊több mint 11 éve
Szinte biztos vagyok benne, hogy ezt (elsősorban Lewisnál) megprobálja majd BB kihasználni. Ő azért jobb edző mint Fox és az ennyire egyértelmű matchup problémákra rá kell menni. Az, hogy ebből mi lesz...majd vasárnap meglátjuk.Csak most volt szerencsém, de zseniálisak voltak a versek, egy élmény volt az összes 😀Jaja, szerintem ennyi tress simán belefér.. aztán ugye tudjuk Denver is hogy járt.
Ezzel a partys szöveggel meg nem kell foglalkozni, mindig van pár nagyon jó fej ember, (az előző fordulóban egy faszkalap bostoni újságíró) de azokkal nem kell foglalkozni 😊
Kíváncsi leszek, a „beszólásotok” után mennyi lesz a no huddle 😊Wyatt
A no huddle-ban az a jó, hogy 17 másodperc alatt sikerült 4th&10-t csinálnotok 😛
Erre én is kíváncsi vagyok, mert már sokan emlegették.. a Denver is pl nagy dérrel-dúrral belengette többször is, hogy majd hozzuk az öreg védelem ellen, és hogy kifáradnak, aztán semmi nem lett belőle és csak limitáltan használták/nem merték a meccsen.. szerintem Ray/Ed rutinja miatt ellenünk ez pont nem annyira hatékony. És például egy runplay+incomplete passz után 3rd&9-ra már nem sokan szoktak nekirohanni 😉
Kíváncsi leszek azért.Igor
több mint 11 éve
Na akkor a konszenzusosnak tűnő Steelers-Ravens szurkolás jegyében egy idevágó videjó és egy hozzávaló meccset beharangozó versike a nem létező költői vénámból:Peccesek keresztet vethetnek, ellenfelek kegyetlen tervet eszeltek.
Eme lengyel zeneremek eretnek ereje ellen teljesen tehetetlenek.
Elevenen eltemetett, veszett fekete sereg emelkedett.
Esztendeje elszenvedett - de el nem feledett - sebeket feledtetnek.
Tengerek, hegyek, egek remegnek embertelen ereje mellett.
Rettegett fegyverekkel esztelen tettekre kerekedtek fel.
Megsebzettek szenvedve esedezhetnek, kegyelmet nem nyerhetnek.
Veres fellegek lebegnek keleten.
Elrendeltetett.
Ui: A "főellenségem ellensége a barátom, még akkor is, ha ő is az ellenségem" mondás és az AFC North Powa szlogen aktualitása csak pillanatnyi állapot.
Jövőre azért jól megbaszunk titeket 😉.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Csak most volt szerencsém, de zseniálisak voltak a versek, egy élmény volt az összes 😀Jaja, szerintem ennyi tress simán belefér.. aztán ugye tudjuk Denver is hogy járt.
Ezzel a partys szöveggel meg nem kell foglalkozni, mindig van pár nagyon jó fej ember, (az előző fordulóban egy faszkalap bostoni újságíró) de azokkal nem kell foglalkozni 😊
Kíváncsi leszek, a „beszólásotok” után mennyi lesz a no huddle 😊Wyatt
A no huddle-ban az a jó, hogy 17 másodperc alatt sikerült 4th&10-t csinálnotok 😛
Erre én is kíváncsi vagyok, mert már sokan emlegették.. a Denver is pl nagy dérrel-dúrral belengette többször is, hogy majd hozzuk az öreg védelem ellen, és hogy kifáradnak, aztán semmi nem lett belőle és csak limitáltan használták/nem merték a meccsen.. szerintem Ray/Ed rutinja miatt ellenünk ez pont nem annyira hatékony. És például egy runplay+incomplete passz után 3rd&9-ra már nem sokan szoktak nekirohanni 😉
Kíváncsi leszek azért.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Ez marha jópofa 😀Flacco5Egy olyan usanka kell nekem 😀
több mint 11 éve
Domine Christy! akkor inkább ezEmberverseny
Ember vagy, akiben nem bízhatok
- ember vagyok, a húsba font titok -
tompa, szürke fény, nem él,
tompa, szürke fény, nem ragyog,
a mába születtem, a tegnapba rohanok.
Árnyék vagy, ami mindenhol ott van
- árnyék vagyok, de ideál voltam -
egy villanásban lüktető csupasz test,
ami elvetél, mikor célba ér.
Emberverseny - meg kell nyernem.
Fekete-fehér lesz holnap az érzelem helye.
Szólnak, de nekem már nem fáj.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Flacco5
831
Én a Broncos meccs előtt voltam úgy, hogy vártam is, de közben rettegtem is tőle.Én inkább csak várom a meccsünket, remélek és nem is... érdekes érzés...CollapoCsak nehogy visszafelé süljön el...Annyira elmondhatatlanul gyűlölöm és elegem van a 'gópecc'-ből... Ámbár mindjárt szimpatikusabbak lennének egy ravens W után 😛Flacco5
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/denver_broncos/736543Collapo
A várakozással most sincs baj 😀 Fél másodpercenként frissítgetem nfl.com, baltimoreravens.com, bowl.hut - hátha van egy új morzsa. Viszont ennél a meccsnél amitől még inkább tartok az a csalódás. Ha emlékeztek év közben is leírtam, hogy kieshetünk bárhol csak ne itt.. Elbukni még egyszer a Cél kapujában... Áááá az lélekölő lenne. BE. KELL. HÚZNI!! Rayért. Önmagukért. Miértünk 😊 😊
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Csak most volt szerencsém, de zseniálisak voltak a versek, egy élmény volt az összes 😀Ezzel a partys szöveggel meg nem kell foglalkozni, mindig van pár nagyon jó fej ember, (az előző fordulóban egy faszkalap bostoni újságíró) de azokkal nem kell foglalkozni 😊
Kíváncsi leszek, a „beszólásotok” után mennyi lesz a no huddle 😊
több mint 11 éve
Én inkább csak várom a meccsünket, remélek és nem is... érdekes érzés...Csak nehogy visszafelé süljön el...Annyira elmondhatatlanul gyűlölöm és elegem van a 'gópecc'-ből... Ámbár mindjárt szimpatikusabbak lennének egy ravens W után 😛Flacco5
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Flacco5
831
Csak nehogy visszafelé süljön el...Annyira elmondhatatlanul gyűlölöm és elegem van a 'gópecc'-ből... Ámbár mindjárt szimpatikusabbak lennének egy ravens W után 😛
több mint 11 éve
Csak nehogy visszafelé süljön el...You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Tiger86
23
Ez kicsit patkány dolog .... ( szerintem ) persze ha nyerünk akkor jó buli lehet 😀 több mint 11 éve
Nem így van, de legyen így!😀de, csak efelejtette bekapcsolni reggel 😉sutianapfunfactről nem hallottál?empty taxiRavens are the No. 4 seed in AFC. Since current seeding system was introduced in 1990, No. 4 seeds are 6-1 in conference championship games.empty taxiMa Géza barátom szemüveget kapott. 1990 óta (mióta vezetek) szemüveges sofőr hatszor okozott nekem balesetet, nem szemüveges sofőr egyszer. Géza mától nem a barátom.
Meg tudom érteni, hogy a statisztikának látszó izék miatt a statisztikára is gyanakodva tekintenek.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
de, csak efelejtette bekapcsolni reggel 😉funfactről nem hallottál?empty taxiRavens are the No. 4 seed in AFC. Since current seeding system was introduced in 1990, No. 4 seeds are 6-1 in conference championship games.empty taxiMa Géza barátom szemüveget kapott. 1990 óta (mióta vezetek) szemüveges sofőr hatszor okozott nekem balesetet, nem szemüveges sofőr egyszer. Géza mától nem a barátom.
Meg tudom érteni, hogy a statisztikának látszó izék miatt a statisztikára is gyanakodva tekintenek.tomi-tomi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
funfactről nem hallottál?Ravens are the No. 4 seed in AFC. Since current seeding system was introduced in 1990, No. 4 seeds are 6-1 in conference championship games.empty taxiMa Géza barátom szemüveget kapott. 1990 óta (mióta vezetek) szemüveges sofőr hatszor okozott nekem balesetet, nem szemüveges sofőr egyszer. Géza mától nem a barátom.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ravens are the No. 4 seed in AFC. Since current seeding system was introduced in 1990, No. 4 seeds are 6-1 in conference championship games.empty taxiMa Géza barátom szemüveget kapott. 1990 óta (mióta vezetek) szemüveges sofőr hatszor okozott nekem balesetet, nem szemüveges sofőr egyszer. Géza mától nem a barátom.
Meg tudom érteni, hogy a statisztikának látszó izék miatt a statisztikára is gyanakodva tekintenek.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)