Bowldog Hálaadást!

Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 481 — Keep pounding
Qrva jók vagytok, akarhányszor sikerül megnéznem a meccseteket, mindig ámulok.

És Allen QB lesz. Fejlődik, tökei a helyén. Sosem lesz egy Manning/Brees szintű zsebirányitó, de nem is csak azzal lehet nyerni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
1st ever Bowl win, Lets go Buffalo
Bulls!

Szerkesztette: BillsFan

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!
Muffalo_Bafia
Komolyan meg kell majd fizetni ha lejár az újonc szerződésed 😛
Baba Yaga
Franchise szurkoló mellé a franchise tag dukál 😊
több mint 4 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 005
Nincs szurkolótábor, akik nem érdemelnék meg jobban a sikert.
Tony Adams
Mi a baj a Bills szurkolótáborral? Miért érdemelné meg minden szurkolótábor jobban a sikert?
Black_Adder
Ezt pozitív értelemben írta. 😉
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Tony Adams
Mi a baj a Bills szurkolótáborral? Miért érdemelné meg minden szurkolótábor jobban a sikert?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 481 — Keep pounding
Engem megvett kilóra ez a csapat.
Nagyon kijárna egy PO win, és ennel nincs ideálisabb hely, mint a BOB edzette Texans otthona.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
 en.m.wikipedia.org/wiki/National_Football_League_100th_Anniversary_All-Time_Team

Tessék 😀 Billsből is vannak az ezüst csapatból is páran , meg ugye OJ is bekerült ami miatt sok ujság az usaba kiverte a hisztit

Szerkesztette: Hightower94
több mint 4 éve
Sziasztok, csak ma délelőtt néztem meg a meccset, izgalmas volt. Azon gondolkodtam el, hogy a PO-ban lesz-e arra lehetősége a defens-nek, hogy Allen botlásait korrigálja. Gazdagon bánunk az eltékozolt labdákkal, drive-okkal.
Kérdésem is lenne: a közvetítés során hallottam, hogy összeállították a 100 éves NFL álomcsapatát, csupa vénemberből. Meg tudja valaki mondani, hogy hol lehet ezt a névsort megtekinteni? Van-e benne Bills játékos? Előre is köszi.
Buffalo Bill
https://res.cloudinary.com/nflclubs/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/f_png/v1555710098/nfl100/ynsp0xpvyxfi0f1zghcx
NFL 100
The National Football League's 100th season launched at Super Bowl 53 in Atlanta. And a century of NFL football is good reason to celebrate.

Még nincs meg a teljes roster, egyelőre a Bills-ből csak olyan vénemberek vannak rajta, mint OJ Simpson, vagy Bruce Smith. 😊
több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok, csak ma délelőtt néztem meg a meccset, izgalmas volt. Azon gondolkodtam el, hogy a PO-ban lesz-e arra lehetősége a defens-nek, hogy Allen botlásait korrigálja. Gazdagon bánunk az eltékozolt labdákkal, drive-okkal.
Kérdésem is lenne: a közvetítés során hallottam, hogy összeállították a 100 éves NFL álomcsapatát, csupa vénemberből. Meg tudja valaki mondani, hogy hol lehet ezt a névsort megtekinteni? Van-e benne Bills játékos? Előre is köszi.
több mint 4 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 463 — Слава Україні! Героям слава!
Ha nyer a Bills szombaton, akkor lesz helycsere?
Vrij6
Nem, mert 1-1 head-to-head, 4-1 divízión belül, viszont a következő szempont a közös ellenfelek elleni mérleg, és ott a Pats jobb (Cleveland és Philly ellen nyertek, míg a Bills kikapott).

Két Bills win és 2 Pats loss kellene a helycseréhez.
somoskovig
Akkor ezt elengedtem. 😀 :/

Köszi!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 313 — 49ers GM
Vrij6
Nem, mert 1-1 head-to-head, 4-1 divízión belül, viszont a következő szempont a közös ellenfelek elleni mérleg, és ott a Pats jobb (Cleveland és Philly ellen nyertek, míg a Bills kikapott).

Két Bills win és 2 Pats loss kellene a helycseréhez.

Szerkesztette: somoskovig

több mint 4 éve
Apex New York Jets 2 980
Szamomra ez a legfajobb az idei szezonunkban...2 eve a draft elott meg elegge hasonlo cipoben levo csapat voltunk egy csoportban, ehhez kepest nalatok ennyi ido alatt ossze tudtak hozni egy ertelmes csapatot nalunk meg csak ment a balfaszkodas szokas szerint..ettol fuggetlenul gratulalok a PO-hoz es nektek is fogok szurkolni januarban..meg remeljuk februarban is 😊
 twitter.com/NFL/status/1206429616857944064?s=19

Szerkesztette: Apex

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 4 éve

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 832
Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!
Muffalo_Bafia
Komolyan meg kell majd fizetni ha lejár az újonc szerződésed 😛
több mint 4 éve
Grat skacok! 😊 😊

több mint 4 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a playoffhoz! Nem irigylem majd azt a támadósort akinek ellenetek kell játszaniuk a rájátszásban.
több mint 4 éve
PLAYOFF CALIBER !!!

A Defense tutira 😉
BillsFan
A Defense minimum főcsoport-döntő szinten tolta ma is. McDermott második PO-ja főedzőként, 3 éven belül, és időtlen idők óta ismét SNF-meccset is sikerült nyerni! Ez egy jó mulatság, férfi munka volt! 😊 Talán valami elindult hosszú távon is...

LET'S GO BUFFALO!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok, remélem az AFC döntőt ti játszátok a Chiefssel 😛 😊 (kiemeléstől függ is persze)
több mint 4 éve
gedam 5 908
PLAYOFF CALIBER !!!

A Defense tutira 😉
BillsFan
az o sem olyan rossz, mint ahogy gondolod
több mint 4 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
PLAYOFF CALIBER !!!

A Defense tutira 😉

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Szerintem simán meglehet nektek a csoportgyözelem . A mostani Pats O nektek alig fog pontot felrakni, plusz Allen nagyon jól játszik.
Hightower94
Fenti sorok alapján kissé csapdaszagot érzek, ugye nem egy Chiefs-mezbe öltöztetett Pats-megfigyelő vagy? 😊
Hungarian Bill
Csak egy QB vagyok aki nagy valobbszinuseggel tudok mindenről mint nem 😀 komolyra forditva a szót örülnék ha vernétek a patset mert akkor 2 seed meglenne és Reed tudna egy hetet gondolkodni a taktikán
Hightower94
Én csak egy HC, csak éppen nincs állásom 😉😂
több mint 4 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Szerintem simán meglehet nektek a csoportgyözelem . A mostani Pats O nektek alig fog pontot felrakni, plusz Allen nagyon jól játszik.
Hightower94
Fenti sorok alapján kissé csapdaszagot érzek, ugye nem egy Chiefs-mezbe öltöztetett Pats-megfigyelő vagy? 😊
Hungarian Bill
Csak egy QB vagyok aki nagy valobbszinuseggel tudok mindenről mint nem 😀 komolyra forditva a szót örülnék ha vernétek a patset mert akkor 2 seed meglenne és Reed tudna egy hetet gondolkodni a taktikán

Szerkesztette: Hightower94