Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Qrva jók vagytok, akarhányszor sikerül megnéznem a meccseteket, mindig ámulok.És Allen QB lesz. Fejlődik, tökei a helyén. Sosem lesz egy Manning/Brees szintű zsebirányitó, de nem is csak azzal lehet nyerni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
Franchise szurkoló mellé a franchise tag dukál 😊Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!Komolyan meg kell majd fizetni ha lejár az újonc szerződésed 😛
Muffalo_Bafia
Baba Yaga
több mint 4 éve
Bazsinho
1 005
Ezt pozitív értelemben írta. 😉Nincs szurkolótábor, akik nem érdemelnék meg jobban a sikert.Mi a baj a Bills szurkolótáborral? Miért érdemelné meg minden szurkolótábor jobban a sikert?
Tony Adams
Black_Adder
több mint 4 éve
Nincs szurkolótábor, akik nem érdemelnék meg jobban a sikert.Mi a baj a Bills szurkolótáborral? Miért érdemelné meg minden szurkolótábor jobban a sikert?
Tony Adams
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Nincs szurkolótábor, akik nem érdemelnék meg jobban a sikert.
több mint 4 éve
Engem megvett kilóra ez a csapat. Nagyon kijárna egy PO win, és ennel nincs ideálisabb hely, mint a BOB edzette Texans otthona.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Hightower94
232
en.m.wikipedia.org/wiki/National_Football_League_100th_Anniversary_All-Time_TeamTessék 😀 Billsből is vannak az ezüst csapatból is páran , meg ugye OJ is bekerült ami miatt sok ujság az usaba kiverte a hisztit
Szerkesztette: Hightower94
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
Sziasztok, csak ma délelőtt néztem meg a meccset, izgalmas volt. Azon gondolkodtam el, hogy a PO-ban lesz-e arra lehetősége a defens-nek, hogy Allen botlásait korrigálja. Gazdagon bánunk az eltékozolt labdákkal, drive-okkal.
Kérdésem is lenne: a közvetítés során hallottam, hogy összeállították a 100 éves NFL álomcsapatát, csupa vénemberből. Meg tudja valaki mondani, hogy hol lehet ezt a névsort megtekinteni? Van-e benne Bills játékos? Előre is köszi.
Buffalo Bill
Még nincs meg a teljes roster, egyelőre a Bills-ből csak olyan vénemberek vannak rajta, mint OJ Simpson, vagy Bruce Smith. 😊
több mint 4 éve
Sziasztok, csak ma délelőtt néztem meg a meccset, izgalmas volt. Azon gondolkodtam el, hogy a PO-ban lesz-e arra lehetősége a defens-nek, hogy Allen botlásait korrigálja. Gazdagon bánunk az eltékozolt labdákkal, drive-okkal.Kérdésem is lenne: a közvetítés során hallottam, hogy összeállították a 100 éves NFL álomcsapatát, csupa vénemberből. Meg tudja valaki mondani, hogy hol lehet ezt a névsort megtekinteni? Van-e benne Bills játékos? Előre is köszi.
több mint 4 éve
Akkor ezt elengedtem. 😀 :/Ha nyer a Bills szombaton, akkor lesz helycsere?Nem, mert 1-1 head-to-head, 4-1 divízión belül, viszont a következő szempont a közös ellenfelek elleni mérleg, és ott a Pats jobb (Cleveland és Philly ellen nyertek, míg a Bills kikapott).
Vrij6
Két Bills win és 2 Pats loss kellene a helycseréhez.
somoskovig
Köszi!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Ha nyer a Bills szombaton, akkor lesz helycsere?Nem, mert 1-1 head-to-head, 4-1 divízión belül, viszont a következő szempont a közös ellenfelek elleni mérleg, és ott a Pats jobb (Cleveland és Philly ellen nyertek, míg a Bills kikapott).
Vrij6
Két Bills win és 2 Pats loss kellene a helycseréhez.
Szerkesztette: somoskovig
több mint 4 éve
Apex
2 980
Szamomra ez a legfajobb az idei szezonunkban...2 eve a draft elott meg elegge hasonlo cipoben levo csapat voltunk egy csoportban, ehhez kepest nalatok ennyi ido alatt ossze tudtak hozni egy ertelmes csapatot nalunk meg csak ment a balfaszkodas szokas szerint..ettol fuggetlenul gratulalok a PO-hoz es nektek is fogok szurkolni januarban..meg remeljuk februarban is 😊twitter.com/NFL/status/1206429616857944064?s=19
Szerkesztette: Apex
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 4 éve
Ha nyer a Bills szombaton, akkor lesz helycsere?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Baba Yaga
832
Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!Komolyan meg kell majd fizetni ha lejár az újonc szerződésed 😛
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
Grat skacok! 😊 😊
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
Grat a playoffhoz! Nem irigylem majd azt a támadósort akinek ellenetek kell játszaniuk a rájátszásban.
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
PLAYOFF CALIBER !!!A Defense minimum főcsoport-döntő szinten tolta ma is. McDermott második PO-ja főedzőként, 3 éven belül, és időtlen idők óta ismét SNF-meccset is sikerült nyerni! Ez egy jó mulatság, férfi munka volt! 😊 Talán valami elindult hosszú távon is...
A Defense tutira 😉
BillsFan
LET'S GO BUFFALO!
több mint 4 éve
Gratulálok, remélem az AFC döntőt ti játszátok a Chiefssel 😛 😊 (kiemeléstől függ is persze)
több mint 4 éve
gedam
5 908
PLAYOFF CALIBER !!!az o sem olyan rossz, mint ahogy gondolod
A Defense tutira 😉
BillsFan
több mint 4 éve
PLAYOFF CALIBER !!! A Defense tutira 😉
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Én csak egy HC, csak éppen nincs állásom 😉😂Csak egy QB vagyok aki nagy valobbszinuseggel tudok mindenről mint nem 😀 komolyra forditva a szót örülnék ha vernétek a patset mert akkor 2 seed meglenne és Reed tudna egy hetet gondolkodni a taktikánSzerintem simán meglehet nektek a csoportgyözelem . A mostani Pats O nektek alig fog pontot felrakni, plusz Allen nagyon jól játszik.Fenti sorok alapján kissé csapdaszagot érzek, ugye nem egy Chiefs-mezbe öltöztetett Pats-megfigyelő vagy? 😊
Hightower94
Hungarian Bill
Hightower94
több mint 4 éve
Hightower94
232
Csak egy QB vagyok aki nagy valobbszinuseggel tudok mindenről mint nem 😀 komolyra forditva a szót örülnék ha vernétek a patset mert akkor 2 seed meglenne és Reed tudna egy hetet gondolkodni a taktikánSzerintem simán meglehet nektek a csoportgyözelem . A mostani Pats O nektek alig fog pontot felrakni, plusz Allen nagyon jól játszik.Fenti sorok alapján kissé csapdaszagot érzek, ugye nem egy Chiefs-mezbe öltöztetett Pats-megfigyelő vagy? 😊
Hightower94
Hungarian Bill
Szerkesztette: Hightower94