Buffalo Bills
neznem este a meccset...de meloban nincs arena4-em...
Esetleg nem tudtok megbizhato linket ahol nezhetnem eloben..?
GO BILLS!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
Elamról kapni fog a csapat nagy TD-t, de szed majd egy picket is!Meg összeszed vagy 5 zászlót
alatriste
Engem Davis és Mckenzie érdekel. Előbbinél hogy képes e WR2 (akár WR1) számokat hozni, vagy csak néha kijön a lépés, utóbbinál pedig hogy mire képes végre kezdő slot elkapóként.Ma hajnalban meccs. Azt hiszem, kihagyom, inkább megnézem az ismétlést délután négytől. Addig is teljes internet csend. Még májusban vettem egy üveg Buffalo whiskey, holnap lesz a napja, hogy feltépem. Slanti, go Bills!Én egy nagyon izgalmas, fordulatos meccsre számítok, úgyhogy a terveim szerint megnézem hajnalban, hogy aztán adrenalintól túlvezérelve menjek dolgozni. 😊 Kíváncsi leszek Dorsey játékhívásaira, az előszezonból annyi leszűrhető volt, hogy jobban meglesz a balansz a passz és a futás között, ráadásul a futásblokkolás is mintha javult volna abban a pár drive-ban, ahol a kezdő OL volt fenn.
Buffalo Bill
Elértünk idáig a csapatépítésben, hogy az esélyesek terhével indulunk neki egy idénynek. Én számítok azért pár idegesítő - és nem várt - vereségre, de összességében véve a rájátszásba be kell jutni, ott pedig egy God Mode-ba kapcsoló Allennel már bármi lehet.
Hungarian Bill
Egyébként nálam is fix élő, ki tudja mikor kezdjük megint mi a szezont (jövőre, mert SB-t nyerünk lol)
Szerkesztette: ThySoul

Liverpool Fc
Ma hajnalban meccs. Azt hiszem, kihagyom, inkább megnézem az ismétlést délután négytől. Addig is teljes internet csend. Még májusban vettem egy üveg Buffalo whiskey, holnap lesz a napja, hogy feltépem. Slanti, go Bills!Én egy nagyon izgalmas, fordulatos meccsre számítok, úgyhogy a terveim szerint megnézem hajnalban, hogy aztán adrenalintól túlvezérelve menjek dolgozni. 😊 Kíváncsi leszek Dorsey játékhívásaira, az előszezonból annyi leszűrhető volt, hogy jobban meglesz a balansz a passz és a futás között, ráadásul a futásblokkolás is mintha javult volna abban a pár drive-ban, ahol a kezdő OL volt fenn.
Buffalo Bill
Elértünk idáig a csapatépítésben, hogy az esélyesek terhével indulunk neki egy idénynek. Én számítok azért pár idegesítő - és nem várt - vereségre, de összességében véve a rájátszásba be kell jutni, ott pedig egy God Mode-ba kapcsoló Allennel már bármi lehet.
Source: #Bills TE Dawson Knox gets a four-year, $53.6 million extension with over $31 million guaranteed.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) September 7, 2022
“I love the people in Buffalo, hopefully I’ll be here a long time,” Knox said this week, noting fan support after his brother’s passing. This ensures he’ll remain a while.
Szerkesztette: dande2
Bills and TE Dawson Knox reached agreement on a four-year contract extension that ties to him Buffalo through 2026 season, per sources.Jo a knox mezem akkor még egy ideig
The deal is expected to place Knox in the top five highest-paid tight ends in the league. He will sign it after practice today.
KeyG
The deal is expected to place Knox in the top five highest-paid tight ends in the league. He will sign it after practice today.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Kingsley Johnathan DE-t claimelte a Bears tőletek.Különösebb nyomot nem hagyott maga után, összesen játszott vagy 60 snapet, a második meccset sérülés miatt kihagyta.
Róla mit érdemes tudni? Preseasonben milyen volt?
tüsi91
Nagyon mély idén a DL nálunk, szóval nem véletlen a kevés snap. Máshol jól jöhet a rotációba.
Sam Martin lett az új punter, best of available?És még zenei érzéke is van:
BillsFan
www.youtube.com/watch?v=BPiW0tkWfeg
PS idáig:
QB Matt Barkley
OL Greg Mancz
OL Alec Anderson
RB Raheem Blackshear
RB Duke Johnson
WR Tavon Austin
WR Tanner Gentry
WR Isaiah Hodgins
DE Mike Love
DT Brandin Bryant
DT C.J. Brewer
LB Joe Giles-Harris
DB Ja’Marcus Ingram
Szerkesztette: BillsFan

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
Róla mit érdemes tudni? Preseasonben milyen volt?
Josh Allen>Dude Perfect pic.twitter.com/TeQcoEzSCS
— Barstool Sports (@barstoolsports) August 31, 2022
Szerkesztette: xrace77
Igen, innentől meg mehet simán a linkelt oldal, ahogyan az elmúlt x évben, ott mindig vannak hd streamek 😊Nekem megy. Mondjuk PS-ben mindenki nézzen Game Passt, ott megállíthatod, elölről is nézheted, utólag is visszanézheted az egészet, és nem kell a linkekkel szenvedniKöszi, de ennek vége.
Wyatt
Buffalo Bill

Nekem megy. Mondjuk PS-ben mindenki nézzen Game Passt, ott megállíthatod, elölről is nézheted, utólag is visszanézheted az egészet, és nem kell a linkekkel szenvedniKöszi, de ennek vége.
Wyatt

nem az a bajadblock?Most látom én is. Nem tudom mi van, ha rájövök akkor jelentkezem.reddit.nflbite.com/Elnézést, de nem működik. Tőlem pénzt kérnek, körbe-körbe járok.
Fontos_Vidra
Buffalo Bill
Fontos_Vidra
Negritis, a vajda
adblock?Most látom én is. Nem tudom mi van, ha rájövök akkor jelentkezem.reddit.nflbite.com/Elnézést, de nem működik. Tőlem pénzt kérnek, körbe-körbe járok.
Fontos_Vidra
Buffalo Bill
Fontos_Vidra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Mi meg majd az utolsó keretszűkítések után hozunk egy puntert, aztán reménykedünk benne, hogy nem látjuk sokszor a pályán, max holderként. 😊
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Bills have informed rookie punter Matt Araiza that he is being released, effective immediately. Araiza has been accused along with two others of gang raping a 17-year-old girl last year in a civil lawsuit filed on Thursday.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 27, 2022
Bills' GM Brandon Beane said the team struggled to get answers about punter Matt Araiza, they're still piecing it together, and that "there are many things that we could not get our hands on. This was about letting Matt go handle his situation."
Bills' GM Brandon Beane: "This is bigger than football."
Szerkesztette: iktriad