NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 5 éve
Divatok vagytok!!!azaz, itt tele vagyunk mindig divat szurkerekkel 😊
Muffalo_Bafia
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
4-3 vagy mire gondolsz a nevekre?Sikerült! 8-3!!! Élnek még a remények!Mi a védelem base felállása?
Egyébként nem tetszik ez a "magyaros" fanyalgás. A sorsoláskor nem tudhattuk, hogy ilyen gyenge lesz a Washington, a Miami, a Denver és a Steelers. Amikor azt mondják, hogy milyen könnyű a sorsolásunk, azért az jusson mindenki eszébe, hogy kétszer játszunk a Patriots-szal. Hajrá Bills!
Buffalo Bill
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Sikerült! 8-3!!! Élnek még a remények!Mi a védelem base felállása?
Egyébként nem tetszik ez a "magyaros" fanyalgás. A sorsoláskor nem tudhattuk, hogy ilyen gyenge lesz a Washington, a Miami, a Denver és a Steelers. Amikor azt mondják, hogy milyen könnyű a sorsolásunk, azért az jusson mindenki eszébe, hogy kétszer játszunk a Patriots-szal. Hajrá Bills!
Buffalo Bill
több mint 5 éve
Végre elment az asszony, tudok írni... Nos, a tegnapi - szerintem - egy roppant fontos győzelem volt. Való igaz, a jelenlegi Denver nem volt egy erős csapat, de azért Josh Allen hosszú passza (amiből TD lett), nem volt semmi. Úgy vélem, az offensben is vannak játékosok, akik javuló formát mutatnak, nem látom olyan tragikusan a helyzetet. (Bár személy szerint Milano a kedvencem, a védelemből.) Tehát 8-3, ez azt jelenti, hogy 7 csapatnál jobbak voltunk. Sanszos a PO, de nem szeretném elkiabálni. Tud még valaki velem együtt örülni?Én, rettentő mód, ezerrel ülök a nemlétező bandwagonon. És a playoffban az AFC South győztese ellen bármi lehet. Szóval hajrá!!!
Buffalo Bill
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Végre elment az asszony, tudok írni... Nos, a tegnapi - szerintem - egy roppant fontos győzelem volt. Való igaz, a jelenlegi Denver nem volt egy erős csapat, de azért Josh Allen hosszú passza (amiből TD lett), nem volt semmi. Úgy vélem, az offensben is vannak játékosok, akik javuló formát mutatnak, nem látom olyan tragikusan a helyzetet. (Bár személy szerint Milano a kedvencem, a védelemből.) Tehát 8-3, ez azt jelenti, hogy 7 csapatnál jobbak voltunk. Sanszos a PO, de nem szeretném elkiabálni. Tud még valaki velem együtt örülni?
több mint 5 éve
Hát srácok gratulálok a tegnapihoz! Teljesen megérdemelt volt, a játék minden elemében fölénk nőttetek. Remélem összejön a rájátszás, legalább akkor lenne kinek szurkolnom az AFC-ből is. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 5 éve
Hungarian Bill
1 540
Sikerült! 8-3!!! Élnek még a remények!Azért a szezon elején lehetett sejteni, hogy nem ez lesz az utóbbi évtized legnehezebb sorsolása, a csapatok elmúlt évi mérlege alapján azt hiszem, a top5 legkönnyebb sorsolás volt a miénk. De természetesen ezeket a meccseket meg kell nyerni, a döntő pillanatokban élesnek kell lenni. Igazából a mai meccsen a győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben, köszönhetően sokadjára a defense munkájának. Nagyon nagy szükség lesz rájuk csütörtökön is. Kíváncsi leszek, rég játszottunk Hálaadáskor, jó lenne legalább megnehezíteni a Cowboys dolgát.
Buffalo Bill
A mérleg meg olyan, amilyen 😊
És mielőtt elfelejtem: óriási gratuláció annak a Frank Gore-nak, aki immáron a harmadik legtöbb yardot futotta karrierje során! #legend #futurehofer
Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 5 éve
Sikerült! 8-3!!! Élnek még a remények!Egyébként nem tetszik ez a "magyaros" fanyalgás. A sorsoláskor nem tudhattuk, hogy ilyen gyenge lesz a Washington, a Miami, a Denver és a Steelers. Amikor azt mondják, hogy milyen könnyű a sorsolásunk, azért az jusson mindenki eszébe, hogy kétszer játszunk a Patriots-szal. Hajrá Bills!
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Sajnos a hatalmas siker éket vert a szurkolótábor tagjai közé. Szerintem néhány műanyagszékkel egy parkolóban lehetne rendezni a viszonyt! 😊Én a Bears fanokkal leszek.
Helmut Zimmer
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 5 éve
Sajnos a hatalmas siker éket vert a szurkolótábor tagjai közé. Szerintem néhány műanyagszékkel egy parkolóban lehetne rendezni a viszonyt! 😊
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Mivel lehoztok az életről, ezért profilkép alert.
több mint 5 éve
Kezd nagyon "magyaros" lenni ez a vita. Mindenki kapjon a kezébe ásót, és temessük el az egész csapatot. Nem értek egyet ezze a mentalitással. Tanuljunk meg örülni az apró pozitív dolgoknak is. (Ne csak az amerikai foci esetében.) Jól állunk, halleluja. A sorsolásunk nem tűnt túl könnyűnek, de fos lett a Washington, a Denver. De azért elkaptuk a Titans-t, halleluja. És a Patriots-szal is kétszer kell játszanunk, annyira nem egyszerű. Nem fogjuk megnyerni a SB-t, de nem is ez a lényeg. Szurkoljunk, örüljünk. A kenyér ugyan annyiba fog kerülni a boltban, akár nyer a csapat, akár veszít. Bosszankodni lehet, de nem érdemes. Hajrá Bills! Cáfoljunk rá az esélyekre, hiszen ettől szép ez a JÁTÉK.
több mint 5 éve
Budapest Bills jól hangzik! 😆
több mint 5 éve
Hungarian Bill
1 540
Idegállapotba jövök tőletek.A jövőkép akkor lenne szar, ha továbbra is a szimpatikus vesztes szerepében tetszelegnénk. Igen, nálunk mostanra alakult ki egy - a korábbi FO-khoz képest - teljesen eltérő szervezeti kultúra. Van olyan franchise, ahol hamar végbemennek a pozitív változások; ilyen pl. a Seahawks, amikor Carroll átvette őket Jim Mora ámokfutása után. Más kérdés, hogy óriási mákja is volt akkor, amikor minden idők egyik leggyengébb divízióját sikerült megnyerniük 7-9-cel. 😊 Ott a Saints, ahol sajnos egy természeti csapás is kellett ahhoz, hogy teljesen új alapokra helyezzenek mindent... Én úgy gondolom, hogy a buffalói franchise egy külön csoportba tartozik, mégpedig abba, ahol egy hosszabb folyamat részeként (McD is folyton processt emleget) alakul(hat) ki egy olyan winning culture, ami a példaként felhozott franchise-oknál már megvan.
Mi ez a mentalitás, hogy örüljünk annak, ami van, hisz volt már ennél rosszabb, hmm? Kit érdekel, mi volt régen, az már elmúlt, történelem, kész. Vége és pont. Engem az jobban zavar, hogy van ez az alapvető hiányosságokkal együtt is top5 védelem, ami mellé egy kilátástalan offenset és special teamet sikerült összehozni, tehát a jövőkép szar. Ha pedig a jövőkép szar, akkor nincs értelme az egészet folytatni, költöztessék el a franchiset Budapestre.
Muffalo_Bafia
Továbbra is aláírom, szarul játszunk, de jelen pillanatban a maradék 30 csapatnál (Bengalsnál nem tudom 😊 ) is ugyanaz a prioritás, mint nálunk; legyen meg a hétvégén a W. Nekünk pedig ebből már most van 7.
több mint 5 éve
Bazsinho
1 005
Josh Allen AFC legjobb támadó játékosa lett a héten. 😆🤗🤣
több mint 5 éve
Akkor hogy értsd , túl régóta szurkolunk már a Bills-nek , egy pozitív szezonnak is nagyon örülünk 😊Pedig éppen írok, és holnapra készen is lesz, ha minden jól megy, mert észrevettem valamit, ami piciségnek tűnik, megkonzultáltam egykori évfolyamtársaimmal (hajrá Kacsák!), és ők is látják. Ők jobbak, mint én, de én beszélem ezt a nyelvet. 😊 Kivételesen ide hamarabb írom meg leghamarabb 😊
Én leírtam ugyanezt amit te is , a jövőképpel van a baj.
Úgy veszem észre Helm-nek már kedve nincs boncolgatni a dolgokat, pedig szívesen olvastam a szakmai hozzászólásait..
Lécci írd le te mit látsz hiányosságokat, kiváncsi vagyok 😛
BillsFan
Viszont a Hox 9-ers meccs előtt eszembe jutott egy fontos dolog, ez pedig a 78- as Le Mans.
A Porsche két géppel a 936/78, és a 935/78-as géppel nevezett. Utóbbi az érdekes, ez ugyanis a kiforrott 935 széria utolsó direkt Le mansra épített harcosa, amely Moby Dick néven vonult be a történelembe. Fehér volt, hosszú aerodinamikai elemeket kapott, és a 3.2 es boxer teljesítményét 850 lóerőre lőtték (rossz nyelvek szerint 1000 fölé 😊 ) A 0-160-0-t 6 mp alatt tudta, és a Mulsanne egyenesben megfutotta a 367-et. Mégsem nyert, a bajnok a Renault Alpine lett egy kisebb 2.0-ás V6-osa, nyitott karosszériával, és a 936-osok is elverték a Moby Dicket.
Az van, hogy ugyan baromi erős volt a Porsche, de még Le manban is csak 2 padlógázas szakasz van, ahol kijött a 300 lóerő különbség. Miután azonban vannak kifejezetten technikás "szaggatott" szakaszok", ahol sajnos nem nagyon tudott felépülni a 2 hatalmas turbóban a nyomás, ezeken a szakaszokon a Renault a kis könnyű kasztnival nagyon el tudott menni, mert a Moby Dick csak szenvedett (milyen irónikus a Porsche a legnagyobb verést a Porschéről elnevezett kanyarban kapta, és a Ford sikánban).
Most ez csak így eszembe jutott. 😊
több mint 5 éve
Akkor hogy értsd , túl régóta szurkolunk már a Bills-nek , egy pozitív szezonnak is nagyon örülünk 😊Én leírtam ugyanezt amit te is , a jövőképpel van a baj.
Úgy veszem észre Helm-nek már kedve nincs boncolgatni a dolgokat, pedig szívesen olvastam a szakmai hozzászólásait..
Lécci írd le te mit látsz hiányosságokat, kiváncsi vagyok 😛
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Idegállapotba jövök tőletek. Mi ez a mentalitás, hogy örüljünk annak, ami van, hisz volt már ennél rosszabb, hmm? Kit érdekel, mi volt régen, az már elmúlt, történelem, kész. Vége és pont. Engem az jobban zavar, hogy van ez az alapvető hiányosságokkal együtt is top5 védelem, ami mellé egy kilátástalan offenset és special teamet sikerült összehozni, tehát a jövőkép szar. Ha pedig a jövőkép szar, akkor nincs értelme az egészet folytatni, költöztessék el a franchiset Budapestre.
több mint 5 éve
Igazad van , örüljünk annak ami van 😉Ja nekem 2011 óta nincsenek elvárásaim a Billsel kapcsolatban...
Az elvárások lettek magasabbak a rezsim váltás és a QB draft óta. Persze sok a hiány még mindig a skill pozikat illetően az Offense oldalon. De nem tudom miért, mostanában csak bele-bele nézek a meccsekbe mert egy egész meccset képtelen vagyok végigszenvedni 😛
BillsFan
Köszönöm PaulAllen&PeteCarroll
😛
több mint 5 éve
Igazad van , örüljünk annak ami van 😉 Az elvárások lettek magasabbak a rezsim váltás és a QB draft óta. Persze sok a hiány még mindig a skill pozikat illetően az Offense oldalon. De nem tudom miért, mostanában csak bele-bele nézek a meccsekbe mert egy egész meccset képtelen vagyok végigszenvedni 😛
több mint 5 éve
Hungarian Bill
1 540
Persze örülök a hét győzelemnek , de engem a mutatott játék sokkal jobban érdekel mint a győzelmi arányunk.Azért emlékszem én még arra, amikor felváltva keseregtünk azon coach Gailey idejében, hogy az offense mennyire potens, de az akkori DC, George Edwards vezette védelem az ellenfélnek önzetlenül segített pontokat rakosgatni a táblára. Olyannyira, hogy sorra buktuk a meccseket a defense miatt. Jelenleg annyiban jobb a helyzet, hogy a védelem meccsben tartja a csapatot addig, amíg a támadóknál valami be nem indul egy klikkre, és vhogy megnyerik a meccset. Per pillanat ne várjunk űrfocit, már csak azért se, mert ebben a támadósorban, skill-pozikat illetően azért bőven vannak még lyukak. Brownt jobban tudjuk használni, mint a korábbi állomáshelyein, de nem elsőszámú elkapó. Futókat illetően van egy rookie, akiben van potenciál, de még kissé szertelen, illetve egy jövőbeli HOF-tag, aki már nagyon a karrierje alkonyán van, de rövid yardos szituációknál abszolút megbízható. TE, illetve elkapó-fronton a legkevésbé veretes a névsor, de ahhoz képest jól teljesítenek, hogy kettő+egy fix elkapónk van, aki szinte az összes meccsen a csapat tagja (Brown, Beasley+Knox).
Nem látom a jövőképet Offense oldalon (QB, OC stb) a defense nekem tetszik majd Muffalo elmondja hogy mire gondol a hiányosságokat illetően. Nekem a pass rush és a futás elleni védelem jut eszembe hirtelen mint állandó probléma.
Ez a DEF elvinné a csapatot a PO-ba és meg is érdemelnék !!BillsFan
Megértem, hogy nem vagytok elégedettek a játékkal, én is szoktam marni magam Allen túldobott labdáinál, vagy egy-két idegesítő dropnál, büntetéseknél, de még egyszer mondom, emlékezzünk vissza, mi volt a 2010-es években úgy en bloc, és hányszor volt szerethető, de kevésbé sikeres csapatunk. A szimpatikus vesztes szerepével meg mindig is tele volt a hócipőm az élet minden területén... 😊
több mint 5 éve
A maradék meccsek :Jets verhető, Broncosnak elég jó a védelme talán otthon egy szoros meccsen nyerhetünk, Cowboys és a Steelers kérdéses,Baltimore és a Pats bukó , Wild Card bukó de legalább bejutunk 😊hát igen, ellenünk talán nyerhettek. De ha esetleg valamiért mégse tudnátok legyőzni minket, akkor majd mi megtaláljuk a módját
BillsFan
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
A maradék meccsek :Jets verhető, Broncosnak elég jó a védelme talán otthon egy szoros meccsen nyerhetünk, Cowboys és a Steelers kérdéses,Baltimore és a Pats bukó , Wild Card bukó de legalább bejutunk 😊