Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 4 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 661
 reddit.nflbite.com/
Fontos_Vidra
Köszi! Remélem, az egész szezonban alkalmazható lesz. A mérkőzést a második negyed feléig bírtam nézni, megőrültem az állandó labda eladásokból. Inkább kivittem a kutyát megbrunyáltatni. Mire visszaértem, fordított a Bills De akkor is olyan kínos volt az egész, hogy inkább mentem aludni. Def jó.
Buffalo Bill
Én évek óta ezen nézem, gondolom idén is jó lesz. 😊
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
 reddit.nflbite.com/
Fontos_Vidra
Köszi! Remélem, az egész szezonban alkalmazható lesz. A mérkőzést a második negyed feléig bírtam nézni, megőrültem az állandó labda eladásokból. Inkább kivittem a kutyát megbrunyáltatni. Mire visszaértem, fordított a Bills De akkor is olyan kínos volt az egész, hogy inkább mentem aludni. Def jó.
Buffalo Bill
Mentsd el a linket, egész évben jól fog jönni.

Én>Keeszum

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
ThySoul Buffalo Bills 2 144
Kit érdekel az O meg a D, mindenki a punt godra kíváncsi!
több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 526 — karsaijanos@gmail.com
 reddit.nflbite.com/
Fontos_Vidra
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 247 — no es importante
Ennyi

youtu.be/rnu4gmClY-k

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 286
Elég is volt ebből, csere def nem rossz.
Elam jó lesz.
A csere offense viszont nem sokmindent mutat. Keenum egyszerűen kín. A fala se védi meg, de sokat is Tököl.
Shakir gyereknek volt pár szép elkapasa.
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Game passen mindet tudjátok ingyen az előszezonban. Ilyen vontatott egy meccset azért művészet amúgy tolni. Meg ennyiféle labdaeladást összehozni

több mint 4 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 661
 reddit.nflbite.com/
több mint 4 éve
Hol nézhető?
több mint 4 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 286
Stream pls!
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 247 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 788 — Így remélem megfelelek nektek.....
OBJ to the Bills? 👀
 www.thescore.com/s/22447538
több mint 4 éve
Mai napi hírek:

-Poyer kézsérülés, kocsi vitte le, több hír nincs jelenleg

-Elam hullámzó teljesítményt nyújt, ha a kezeit tudja használni nagyon jó. Lehetett tudni hogy egy zászló mágnes lesz az év első felében, ez most már biztos

-Bernard eddig egész jó, vannak villanásai, lehet mégsem lesz egy kidobott 3. körös pick?
ThySoul
több mint 4 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 198 — Bills & Dawgs fan
NFL Films Presents the 2021 Buffalo Bills: A New Standard

www.youtube.com/watch?v=RY-OcE7grwk

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 718
Mai napi hírek:

ThySoul
Ha jól olvastam, akkor könyökficam, a szezonnyitón már játszhat.
több mint 4 éve
Pár infó a TC-ről:

-a slot wr versenyt magasan Mckenzie vezeti, jelen állás szerint a kezdő a Diggs-Davis-McKenzie hármas lenne

-őket követné Shakir, aki erősen kezdett, azóta picit beleszürkült

-az elején a D volt a jobb, azota az O vezet

-a kezdő fal együtt még nem edzett, ami viszont gond, tekintve hogy mélység nincs ezen a csapatrészen

-Davist agyon dicsérik, sok mindent nem jelent, de tavaly a Chiefs ellen azért megmutatta hogy egy szörnyeteg ha kap labdát

-Howard viszont nem alkot eddig

-Olivert szintén dicsérik, ő mutathatna többet ha már 1/9 volt

-Nealről is pozitívan nyilatkoznak, valszeg azért kapott nagyobb szerződést mert most mar a védelemben is számítanának rá, nem csak ST szerepkörben

És a legfontosabb: egy komolyabb verekedés volt eddig csak
ThySoul
Howard sokkoló, hiszen minden évben tudjuk, hogy most már berobban... 😀

Mondjuk Oliver kapja is össze magát, tessék elitnek lennie.

Az oké, hogy csak egy verekedés, viszont az Josh Allennél volt, ami kevéssé gyakori a ligában kezdő irányítóként, de hát elég nagy cula (még ha szerintem feleslegesen is kapta fel a vizet)
Wyatt
Az kakaskodás volt csak, utána lévő nap volt valami tömegverekedés
több mint 4 éve
Pár infó a TC-ről:

-a slot wr versenyt magasan Mckenzie vezeti, jelen állás szerint a kezdő a Diggs-Davis-McKenzie hármas lenne

-a kezdő fal együtt még nem edzett, ami viszont gond, tekintve hogy mélység nincs ezen a csapatrészen

-Davist agyon dicsérik, sok mindent nem jelent, de tavaly a Chiefs ellen azért megmutatta hogy egy szörnyeteg ha kap labdát

-Nealről is pozitívan nyilatkoznak, valszeg azért kapott nagyobb szerződést mert most mar a védelemben is számítanának rá, nem csak ST szerepkörben

ThySoul
Howard sokkoló, hiszen minden évben tudjuk, hogy most már berobban... 😀

Mondjuk Oliver kapja is össze magát, tessék elitnek lennie.

Az oké, hogy csak egy verekedés, viszont az Josh Allennél volt, ami kevéssé gyakori a ligában kezdő irányítóként, de hát elég nagy cula (még ha szerintem feleslegesen is kapta fel a vizet)

több mint 4 éve
Mai napi hírek:

-Elam hullámzó teljesítményt nyújt, ha a kezeit tudja használni nagyon jó. Lehetett tudni hogy egy zászló mágnes lesz az év első felében, ez most már biztos

-Bernard eddig egész jó, vannak villanásai, lehet mégsem lesz egy kidobott 3. körös pick?
több mint 4 éve
Pár infó a TC-ről:

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 400 — NFL bracket champion '26

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 718
A legtöbb helyen mi nyertük a holtszezont így az edzőtáborok előtt; még Hörinél is. 😊

Nem tetszik ez nekem...
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 683 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Höri szezonbeharangozója:
 www.youtube.com/watch?v=SwZIHtSixnE
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 400 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Egy Patreont meg pláne 😀

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 683 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tavaly volt pár ígéretes felvillanása nálunk, még TD-t is szerzett. Ahogy Höri szokta volt mondani, egy patront megér.