Buffalo Bills
Diggs nem nagyon játszott, így Kumerow kapott több lehetőséget, ezzel együtt ez volt Allen legrosszabb TC napja eddig
Rousseau és Epenesa volt az első csapatban tegnap
Valamint....dobpergés....Knoxnak volt egy szép TD elkapása (kár hogy tavaly is midnen nehéz labdát elkapott minden könnyűt meg elejtett)
Josht mindenki dicséri, ezek alapján a tavalyi év nem egy kiugró valami volt
A WR sor jól néz ki, Sanders eddig tetszetős, de Mckenziet is nagyon dicsérik
Oliver és az újonc falember Brown megismerkedtek jobban is egy kis pofozkodás alkalmával
A TE helyzetnek nem néztem jobban utána, az Eagles elméletileg nem engedi Ertz-t szeptemberig, szóval valószínűleg a jó öreg Dawson "minden második labdát elejtek" Knox lesz a kezdőnk
Vegas szerint 3. legnagyobb a sanszunk a bajnoki címre, a sorsolásunk is barátibbnak tűnik most.
Ideálisan indulnak a dolgok, lehet várni az őszt!
A rare OTA fight broke out. A.J. Epenesa intercepted Josh Allen at the line of scrimmage, and returned the ball for a TD. Jon Feliciano chased him down and the two exchanged words before Epenesa fired the ball at Feliciano, who then tossed a punch and a melee ensued. #Bills
— Jay Skurski (@JaySkurski) June 8, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
mit szoltok hozza, h a PFF a 6. helyre rangsorolta Allant?Azt, hogy ameddig nem engem kérdeznek meg egy QB rangsorról, addig egyik lista sem objektív. Boo.
cyberfox
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
Bills sign Joe Giles-Harris to one-year deal
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) May 16, 2021
Biztos hogy tovább fejlődik mert van Allenes mezem 😀Ha Josh Allen tovább fejlődik, akkor ezt egy időre el lehet felejteni. 😊Az idei menetrend 4 prime time meccsel.Régi szép idők mikor nem kaptunk prime time meccseket és este 10kor már aludhattam 😕
iktriad
ThySoul
iktriad
Ha Josh Allen tovább fejlődik, akkor ezt egy időre el lehet felejteni. 😊Az idei menetrend 4 prime time meccsel.Régi szép idők mikor nem kaptunk prime time meccseket és este 10kor már aludhattam 😕
iktriad
ThySoul
Az idei menetrend 4 prime time meccsel.Régi szép idők mikor nem kaptunk prime time meccseket és este 10kor már aludhattam 😕
iktriad
NFL schedule leak: The full Thanksgiving slate, per @MasterTes:
— NFL Update (@MySportsUpdate) May 12, 2021
*Bears vs. Lions
*Raiders vs. Cowboys
*Bills vs. Saints
www.facebook.com/buffalobillshu/

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
The Buffalo Bills made the no-brainer decision to exercise the fifth-year option on franchise fan Muffalo_Bafia, the club announced Monday.
From late last night, #Bills third-round pick Spencer Brown, OT from Northern Iowa, celebrates the Buffalo way. https://t.co/0DbPlfEmpH
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) May 1, 2021
Spencer Brown was drafted with pick 93 of round 3 in the 2021 draft class. He scored a 10 RAS out of a possible 10.00. This ranked 1 out of 1143 OT from 1987 to 2021. https://t.co/CDRtrza2ra #RAS #Bills pic.twitter.com/33e2DC4PHq
— Kent Lee Platte (@MathBomb) May 1, 2021
Reakciók a Gregory Rousseau pickre?Vegyes volt a fogadtatás, egyértelmű need volt az edge, a kérdés az, hogy a felvilágosodás ikonja volt-e a megfelelő személy a posztra. Elsőkörös pass rusherekkel azért befürödtünk a korábbiakban, elég csak Maybin vagy Lawson nevére gondolni.
iktriad
De végülis b@szunk rá, csak a New Englandet oda-vissza! 😊