NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Az Eagles elbaszta a tökéletes szcenáriómat 😊Azt hiszem, nem mi leszünk az esélyesek a Niners ellen, de talán túlzottan is pesszimistán várjuk ezt a meccset. Persze érthető, az utolsó néhány meccsünkön visszaesett a játékunk, és hát élénken él még bennünk az utolsó alkalom, amikor pont ugyanilyen szituációban fogadtunk egy nfc west csapatot... Pedig azért vannak dolgok, amik mellettünk szólnak, és kivételesen egy mentálisan erős, tökös csapatunk van. Az a minimum, hogy tough out leszünk 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A 49ers lett a befutó, nem lesz egyszerű, igen jó formában vannak.Én dörzsölöm a tenyeremet, nekem igazi csemege lesz, utána pedig a győztest a Seahawks ellen szeretném megnézni. 😊 A SB-n pedig nyerjen az NFC-döntő győztese, vagy esetleg ha nagyon muszáj, akkor PM miatt a Broncos, de csakis low scoring game-n, ha lehetséges. 😊
Vak is azt mondta, majd meglátjuk 😊gabokocka
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A 49ers lett a befutó, nem lesz egyszerű, igen jó formában vannak.Vak is azt mondta, majd meglátjuk 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Igen, nem tudom mi volna rosszabb, visszavágásra vágyó 49ers Crabtreevel kiegészülve és seggbebaszós D-vel a fedélzeten, vagy egy most lendületbe jövő Rodgers.Úgy vagyok vele jöjjön akinek jönnie kell azt legyen egy jó meccs.
több mint 10 éve
Nyilván minden meccs más, de ezt a tegnapi Eaglest mi szanaszét vertük volna. A Niners/Packers közül nehéz a választás, két teljesen különböző csapat, a Packers gyengébb, de rosszabb matchup. Nem is fogok drukkolni senkinek, rábízom a sorsra 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Na ma sem vagyunk okosabbak, annyi kiderült, hogy nem a Philly jön, pedig látva a mai játékukat nem lett volna rossz matchup.
több mint 10 éve
Meglepne, ha idén sem kapna 😊
több mint 10 éve
Majd Kugzillából 😀Kalil óta (akiről emlékeim szerint konszenzus volt, hogy a legjobb center a 2006-os classban) high risk high reward játékosokat draftolunk a falba, ami nem biztos, hogy a legjobb stratégia - skill posztokon elfogadhatóbb ez szerintem.
Bell esetében lehet, hogy ugyanaz történt, mint skill playerekkel szokott, beugróként senki nem ismerte, aztán ahogy egyre több filmet látnak róla az ellenfelek, jobban ki tudják használni a hibáit. Mindenesetre úgy tűnik, nagy felé a bizalom, igazán komoly versenytársat se kapott két év alatt.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Kalil óta nem sikerült senkiből stabil játékost kinevelni, bár tény, hogy az alapanyag nem elit - sőt.Silatolu fejlődik szépen, kár az idei sérüléséért, de egyelőre rá sem mondanám tutira, hogy hosszú évekre megoldja a LG posztot. Bell konkrétan visszafele fejlődik, az első éve óta.
Mondjuk ettől még tényleg megállapíthatatlan, milyen OL coach lenne, csak arra akartam célozni, hogy pályafutása útját nem elit támadófalak szegélyezték.
több mint 10 éve
Hát én nem innen vinnék támadófal edzőt.gabokockaMiért? Mondjuk Brownról nem tudok semmit mondani, de Mackó bá régi motoros és elismert szakember. Nyilván nem a mi falunk a legjobb a ligában, de limitált tehetséggel és mélységgel dolgozik. Természetes, hogy egy OL-nél mindig a rontott playek maradnak meg jobban, azok látványosabbak és volt is jó pár ilyen, de sokkal több olyat tudnék mondani, köztük abszolút kulcsfontosságú játékokat, amikor meg tökéletesen működött a fal. Szóval nálam az összkép azért pozitív.
Ami kimondottan tetszik, hogy a meccs menetébe hatékonyan tud belenyúlni Matsko, pl a Falcons az első negyed után nem sok sikerrel rohamozta Camet, addig meg lényegében domináltak, hasonló volt a Fins ellen is.
Még ha egyiket-másikat nem is lenne könnyű pótolni, örülök, hogy kapósak az edzőink, ez egy jó csapat ismérve.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Hát én nem innen vinnék támadófal edzőt.gabokockaValószínűleg nem is ennek szól az interjú. Sean Kugler segítője volt 2 éven át a Billsnél. Kugler aztán hozzánk jött 3 évre OL coachnak, majd tavaly elment UTEP HC-nak. De valszeg ez az a kapcsolat, ami miatt minket érdekel.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Hát én nem innen vinnék támadófal edzőt.
több mint 10 éve
Állítólag mi meg interjúra kértük Ray Brownt OL coachnak.
több mint 10 éve
hrubi
150
Thomas Davist kicsit hiányoltam, de ne legyünk telhetetlenek. 😊
több mint 10 éve
Három first team all-pro játékosunk van, Tolbert, Kalil, és Luke személyében, Hardy a második csapatba került.Szerintem mindhárman megérdemelték.
több mint 10 éve
nemtomi
126
Tiszta feketében leszünk, bírom azt a mezünket, remélem szerencsét hoz 😊gabokockaElső gamepass-es meccsem az 5 évvel ezelőtti Cardinals elleni volt 😕, mondjuk a gatya akkor nem fekete volt. Most mindenesetre nem lesz gamepass.
"It's only weird if it doesn't work" 😊
ebben a pár napban mit mulaszt eljakehomerJogos észrevétel, valóban semmit.
több mint 10 éve
Más: Stewart visszatérése jelenthet bármi pozitívumot a futójátékra nézve?Hát ha a fal nem javul fel, vagy a passzjátékunk nem táltosodik meg, aminek következtében kevésbé koncentrál az ellenfél védelme a futójátékunkra, akkor nagy változást nem fog hozni, persze nem hátrány, hogy lesz.
Az alapszakaszban nem sokat jelentett (igaz, csak néhány meccsen), amikor tandem volt.nemtomi
Mondjuk az option játékoknál előnyt jelenthet, mert abban egyértelműen jobb, mint DeWill, meglátjuk mennyit fogjuk használni.
több mint 10 éve
Nortman lett a hónap ST playája az NFC-ben, maximálisan megérdemli, elképesztő mit fejlődött tavalyhoz képest.gabokockaMegbízhatóságban javult rengeteget, tavaly nagyon durva volt, hogy vagy kegyetlen jó puntot rúgott, vagy valami értékelhetetlen fost, sajnos utóbbiból többet 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
De, biztosan nagyon felkészült lesz. Csak az érdekel, hogy szerinted ebben a pár napban mit mulaszt el "a Panthers D továbbfejlesztésében"? Három éve dolgoznak együtt Riverával ezen a védelmen, gyanítom, elég jól ismerik minden hibáját és erősségét úgy a szisztémának, mint az azt alkotó játékosoknak, be is baszna, ha playoff előtt egy héttel kéne továbbfejlesztetni a rendszert, arra ott van az offseason és a TC.Hát nem tudom, szerintem sokkal jobb, hogy túlesik az interjún most hétvégén, mintha egész januárban ott lenne a kérdés a fejébenJakehomerSzombatig pedig a Redskins vízióján gondolkodik, s nem a Panthers D továbbfejlesztésén. Vagy szerinted nem készül fel az interjúra, ami "élete lehetősége"?nemtomi
Ami inkább jogos felvetés, hogy addig se a potenciális ellenfeleink támadósorait elemzi, ez így igaz, ennyit bukunk ezzel az interjúval. Csak ugye a leendő ellenfelet még nem ismerjük, persze lehetne három gameplant gyártani mindenre felkészülve, és biztos, hogy fel is térképezték már mindhárom csapatot, de lehetetlen minden részletbe belemenően előredolgozni három ellenfélre két hét alatt, egy hét alatt egyre sem könnyű.
Szóval nem emiatt fogunk kikapni, ha kikapunk, ahogy a Pats sem amiatt fog kiesni, mert McDaniels esze már a Brownson jár, vagy a Seattle sem az OC-jük interjúja miatt nem lesz bajnok, ha nem lesz bajnok.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
nemtomi
126
Sztem, ha rosszul játszunk az nem emiatt lesz gabokockaTény, hogy minden bye weeken lévő csapat 1-2 koordinátora interjúzik.
Más: Stewart visszatérése jelenthet bármi pozitívumot a futójátékra nézve?
Az alapszakaszban nem sokat jelentett (igaz, csak néhány meccsen), amikor tandem volt.
több mint 10 éve
Nortman lett a hónap ST playája az NFC-ben, maximálisan megérdemli, elképesztő mit fejlődött tavalyhoz képest.
több mint 10 éve
Érdemes elolvasni a játékosok, illetve Rivera véleményét az egészről, kb. mindenki szurkol neki, elmondják, hogy emiatt biztosan nem szenved hátrányt a felkészülés, ez sztem nagyon pozitív, van ahol nem így néz ki a történet. Sztem, ha rosszul játszunk az nem emiatt lesz. És tulajdonképpen szombatig még nem fogjuk megtudni, kire is kell készülnie a védelemnek, nem mindegy, hogy Rodgers, Caepernick, vagy Foles lesz az ellenfél, nagyon nem.
több mint 10 éve
nemtomi
126
Hát nem tudom, szerintem sokkal jobb, hogy túlesik az interjún most hétvégén, mintha egész januárban ott lenne a kérdés a fejébenJakehomerSzombatig pedig a Redskins vízióján gondolkodik, s nem a Panthers D továbbfejlesztésén. Vagy szerinted nem készül fel az interjúra, ami "élete lehetősége"?
több mint 10 éve
McDermott nyilatkozta, hogy úgy gondolja készen áll arra, hogy HC legyen.Szerintem minden koordinátor így gondolja magáról 😊 De önbizalom nélkül nem is megy.
Egyelőre nem merült fel a neve sehol, mivel byeweeken vagyunk, vasárnap mehetne interjúzni, ha adódik lehetőség.
Persze elmondta, hogy most a playoff köti le minden idejét, tanulmányozza a három lehetséges ellenfelet, szeret itt dolgozni, Charlotte-ban élni, semmiképp nem akarja elsietni a dolgot.
Én nem hiszem, hogy idén adódna előtte lehetőség, sokkal szexibb nevek kerültek szóba, ha még egy ilyen domináns évet tudna csinálni a védelemmel, akkor jóval nagyobb esélyei lennének.gabokocka
Nyilván lehetetlen megmondani (főleg nekünk), hogy milyen HC lenne, de szerintem ez nem azon múlik, hogy most ebben a D-ben neki vagy Riverának van nagyobb szerepe. Nem mintha ártana az, hogy valaki össze tud rakni egy pöpec csapatrészt, de HC-ként neki rendszerben kell tudnia gondolkodnia, a big picture-t kell összerakni, identitást kell adnia az egész csapatnak, nemcsak a D-nek, jó edzői gárdát kell tudnia kialakítani, és ami talán a legfontosabb, el kell tudnia hitetnie a játékosokkal, hogy amit ő mond, az a tuti. Az biztos, hogy a játékosok nagyon tisztelik, egy csomó interjúban emelik ki McDermott szerepét (mármint ad hoc, nem rákérdezésre), és persze Rivera is mindig dicséri - ahogy a pozíciós edzőket is, ez mondjuk kb kötelező feladata is a főedzőnek.
Sokan ki vannak akadva kint, hogy miért vállal interjút a playoff alatt, mondván, hogy figyelemelterelő meg időt vesz el a felkészüléséből. Hát nem tudom, szerintem sokkal jobb, hogy túlesik az interjún most hétvégén, mintha egész januárban ott lenne a kérdés a fejében, hogy ott mi lesz, vagy hogy nem szalasztja-e el az élete esélyét azzal, hogy vár.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Köszi az infókat.Sherrod Martintól mit várhatunk(hétfőn kapott tőlünk future contractot)? Lehet ez egy sleeper igazolás a Jaguars számára, ha az ACLje rendben van?iktriadÉn vagyok itt a resident Martin fan, szóval nekem elhiheted, hogy valóban óriási steal a leigazolása 😊
2011-ben volt egy kriminális szezonja, ami miatt doghouse-ba került, jogosan egyébként, de hozzá kell tenni, hogy az egész D-nek lassan ment az átszokás Rivera-McD rendszerére és persze a front sevenben olyan játékosok kezdtek, akik ma már rosterre sem férnének, szóval a secondary nagyon ki volt szolgáltatva, és ennek nemcsak Martin itta meg a levét. De kétségtelen, hogy olyan helyezkedési hibákat meg elrontott szereléseket produkált, amiket high schoolban is kiröhögnek.
Aztán tavaly ST-ben kezdte az évet, ott jól játszott, úgyhogy amikor Nakamuráról Rivera is belátta, hogy csőd, Martin kezdett egyre több játéklehetőséget kapni újra a D-ben, és akkor hozott egy megbízható, semmi különös szintet. Nagy pechje volt, hogy ebben a felfelé ívelő periódusban szakadt szanaszét a térde.Jakehomer