NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
8
3
2:15, Arena4
Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha ennyire tele a bandwagon könnyen kisiklik a vonat 😕Remélem játszunk egy szoros meccset, ahol nem lőjük tökön magunkat állandó jelleggel.
Azzal nehéz vitatkozni, hogy a 49ers előrébb tart a csapatépítésben, komplettebbek, nagyobb PO rutinjuk van, de azért remélem meglepetést tudunk okozni 😊
Nem kéne belterjes NFC WEST konfdöntő 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
3.kedvenc csapatomról lévén szó, felültem a wagonra én is. Remélem nem hozok balszerencsét. 😀
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Hajrá srácok, nektek kell ma nyernetek! Ennek a front sevennek NFC-döntőt kell játszani. Még akkor is ezt mondom, ha szerintem jelenleg a 49ers jobb csapat, mint a Seahawks..
több mint 10 éve
A West egyetlen elviselhető csapata vagytok, nálatok játszik Ray Lewis és Vilma után a kedvenc ILBm. Bár Jim mindig dolgozik hogy sikerüljön utálni titeket is 😀nekünk, tegnap mondta 8-)peteyGO PANTHERS!Gyurma PappaHolnaptól kinek szurkolsz?😀csrnyei
több mint 10 éve
nekünk, tegnap mondta 8-)GO PANTHERS!Gyurma PappaHolnaptól kinek szurkolsz?😀csrnyei
több mint 10 éve
Smitty, Stew és Cole questionable, de mindhárman játszani fognak.Az, hogy milyen állapotban van Smitty térde nagy kérdés, az nyilvánvaló, hogy messze van az ideálistól. Szerintem jó ha a snapek felén a pályán lesz, annyi haszna biztosan lesz, hogy elvonja a védők figyelmét valamelyest a többiekről.
több mint 10 éve
Meghallgattam a Harbaugh conf callt, kérem vissza ezt a nyolc percet az életemből 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Gruden megy a Skinshez, ezzel McDermott maradás is eldőlt.
több mint 10 éve
A 4th down kísérletek miatt kapta a riverboat becenevet, ami a szerencsejátékosokra utal (lásd Maverick 😀 ). Ezért a szerencsejátékos vonal miatt nem szereti, merthogy ugye ezek kalkulált dolgok 😊mi ez a riverboat sztori?braxa88
Rivera ma 52 éves, DeWill twitteren felköszöntötte 😀gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Mindenki edzett, ez remek hír.Már csak négyet kell aludni 😀
több mint 10 éve
kösz, én is hasonlót néztem. a mienk sem olyan jó, mint tavaly volt, max párszor tudnak úgy játszani meccsenként, de legtöbbször küszködnek a run blokkal, passz proval.OL-etek milyen skacok, max 4 Panthers meccset láttam, az alapján nem merek mondani semmit 😊peteyValamelyest rosszabb, mint a tiétek, de nincs szerintem hatalmas különbség. Kalil és Gross azért elit szinten nyomja, így aztán közöttük Whartonnak sincs olyan nehéz dolga, teszi is a dolgát tisztességesen. A jobb oldalon Scott/Chandler és Bell igencsak átlagos játékosok, nagyon is hajlamosak a komolyabb hibákra, nyilván a tackle esetén látványosabb ez, Bellről sok sacket kapunk. Futásblokkolásban a szezon első felében egészen jók voltak, de az alapszakasz végére visszaesett a futójátékunk, ez persze nem csak a fal hibája. Összességében egy korrekt átlagos banda, nem rajtuk szokott múlni a dolog.Jakehomer
több mint 10 éve
A front7-nek brutál nagy meccset kell nyomni, kb. mint a Saints elleni hazain.Elég, ha úgy játszanak, mint a Candlestickben 😊
gabokocka
Ami a védelemmel kapcsolatban mindenképp említésre méltó, noha korántsem meglepő, hogy hazai pályán szokott jobban játszani, ez azért mellettünk szól. Ugye összességében is nr 2 (kapott pontokban), de 20 pontnál többet egy meccsen sem kaptunk a BoA-ban (két meccsen, egyszer a Pats elleni MNF-en, másodjára a Jets ellen 😀 ), őszintén szólva meglepne, ha ez a sorozat vasárnap szakadna meg - de ha megszakad, akkor 99% a vereség.
Lehet itt egy csomó mindent elemezni, de szerintem a lényeg, hogy megint bele tudjuk kényszeríteni őket egy low scoring field position battle-be, amiben ők is jók, de annyira erős a RZ D-nk és Cam / az O annyira clutch idén, hogy ezekben a szituációkban nagyon bízom a csapatban.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
mi ez a riverboat sztori?
Rivera ma 52 éves, DeWill twitteren felköszöntötte 😀gabokocka
több mint 10 éve
OL-etek milyen skacok, max 4 Panthers meccset láttam, az alapján nem merek mondani semmit 😊peteyValamelyest rosszabb, mint a tiétek, de nincs szerintem hatalmas különbség. Kalil és Gross azért elit szinten nyomja, így aztán közöttük Whartonnak sincs olyan nehéz dolga, teszi is a dolgát tisztességesen. A jobb oldalon Scott/Chandler és Bell igencsak átlagos játékosok, nagyon is hajlamosak a komolyabb hibákra, nyilván a tackle esetén látványosabb ez, Bellről sok sacket kapunk. Futásblokkolásban a szezon első felében egészen jók voltak, de az alapszakasz végére visszaesett a futójátékunk, ez persze nem csak a fal hibája. Összességében egy korrekt átlagos banda, nem rajtuk szokott múlni a dolog.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
OL-etek milyen skacok, max 4 Panthers meccset láttam, az alapján nem merek mondani semmit 😊
több mint 10 éve
Rivera ma 52 éves, DeWill twitteren felköszöntötte 😀
több mint 10 éve
Az alap, hogy a védőfalnak dominálnia kell, ha nem megy, mehetünk a sóhivatalba a Florence, White, Munnerlyn CB-sorral, még akkor is, ha a meccsek többségén hozzák amit nekik kell, nem nagyon lehet rájuk rossz szavunk, de képességekben azért elmaradnak bőven Crabtree-éktől. A front7-nek brutál nagy meccset kell nyomni, kb. mint a Saints elleni hazain.Smitty a mai nyilatkozatok alapján 60%, hogy játszik, ha nem lesz az esélyeink sztem a felére csökkennek kb....
Camnek meg hero üzemmódba kell kapcsolni, nincs mese futni passzolni, mert különben kevesek leszünk. Persze mindennél fontosabb, hogy ne adjuk el a labdát (főleg nem rossz helyen) és a ST is hibátlan legyen. Múltkor önerőből 3 pontra voltak képesek, ennél most nyilván sokkal jobbak lesznek, nekünk is szintet kell lépni.
Lehetne már vasárnap 😊
több mint 10 éve
Finomítsunk, Kaep természetesen nagyot javult mióta visszajött a kedvenc célpontja, akivel már már felidézik a tavalyi teljesítményük! Meglátjuk, hogy mi lesz, amikor első alkalommal, valaki:- seggre fejeli az O falat. Erre én a Pantherst alkalmasnak tartom.
- elveszi Crab kedvét attól, hogy fel alá futkosson a pályán. A látszat csal utóbbi nem könnyű feladat. Ebben a tekintetben érzek némi deficitet.
Nagy meccs lesz, apukám Carolina szurkoló, amúgy sem szeretem annyira a Ninerst! -bár a fanokkal való
több mint 10 éve
látom még mindíg él ez az urban legend hogy nem megy a passz Kapnek 😀 az alapszakaszt felejtsük el, gyakorlatilag 1 db Boldinunk volt így elég volt megtömni a boxot és duplázni Boldint. Crabs nem volt, Vernon meg kiszállt korán sérülés miatt. Aldon Smith szintén nem volt.
az hogy dominál-e valaki, nem ezen múlik a meccs csak. kicsit felkapott lett ez a szó 😊 a futást meglátjuk, mostanában nem nagyon megy az OL-nek a run blokk. viszont jól fogjuk a futást, az egyetlen DWill TD-n kívül más nem is volt ha jól emlékszem. megvan, 46 yardot futott.
ennél jobban kell játszani majd nektek, de nekünk is ezzel az offenzzel most már. nem várok pontzuhatagot. legutóbb -2.5-el adtak minket a bukik :cool:
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ha a futást fogjátok akkor nyert helyzetben vagytok mert Keapernicknek nem nagyon megy a passz. persze Goret nagyon nehéz megfogni ilyen jó O-fallal támogatva.
nagyon jó meccset várok, és remélem a győztes Seattlebe megy.
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok ki az esélyes a fogadóirodáknál 😀49ers esélyesebb a fogadóirodáknál.....de szerintem csak a "szokás" miatt, a tavalyi év miatt, Crabtree visszatért, stb... mert az idei játék alapján legalább 50-50%, vagy kicsit hazai 😊
Nem magunkat tartom annak az tény. Ami a mi malmunkra hajthatja a vizet, ha a média felkapja a 49erst, mint favoritot, mi meg underdogként belepiszkíthatunk a levesbe. Ez jobb felállásnak tűnik, mint a 2008-as 😀
Camnek nyilván kevesebb fegyvere van, mint Kaepernicknek - még ha Smitty játszhat akkor is, abba bele se gondoljunk, hogy nem lesz - a faluk is jobb, így az nem fog működni, hogy futunk kettőt középre 1yardért, majs sackelik Camet 3rd&longra. Shulának kreatívnak kell lenni - a jó értelemben. Riverának felül kell múlnia haribót, ha nyerni akarunk és még akkor is közel hibátlan meccs kell.gabokocka
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok ki az esélyes a fogadóirodáknál 😀Nem magunkat tartom annak az tény. Ami a mi malmunkra hajthatja a vizet, ha a média felkapja a 49erst, mint favoritot, mi meg underdogként belepiszkíthatunk a levesbe. Ez jobb felállásnak tűnik, mint a 2008-as 😀
Camnek nyilván kevesebb fegyvere van, mint Kaepernicknek - még ha Smitty játszhat akkor is, abba bele se gondoljunk, hogy nem lesz - a faluk is jobb, így az nem fog működni, hogy futunk kettőt középre 1yardért, majs sackelik Camet 3rd&longra. Shulának kreatívnak kell lenni - a jó értelemben. Riverának felül kell múlnia haribót, ha nyerni akarunk és még akkor is közel hibátlan meccs kell.
több mint 10 éve
nemtomi
126
túlzottan is pesszimistán várjuk ezt a meccset.JakehomerMaximálisan egyetértek.
Az alapszakaszban csupán egyetlen értelmes drive-ot vezetett ellenünk a 49ers, az elsőt. Persze éppen ezért, meg Crabtree és Davis + az elismert edzőik miatt ez inkább hátrány jelenleg.
Ellenben nem győzött meg arról a 49ers, sem tegnap, sem az elmúlt hetekben, hogy egy szolidan játszó Panthers ellen dominálnák a vasárnapi meccset. Mint ahogy fordítva sem.
A bullshit generátor a következőket dobta:
A D# ne dropolja Kaep passzait, Stew és DeAngelo hanyagolja a fumble-t, Ginn minden esetben kapja el a puntot, Cam meg vezessen game winning drive-ot, vagy pörgesse le az órát, ha vezetünk.
Egyébként meg szétfutjuk (persze csak módjával) őket, aztán mehetnek a passzok is. Ennek hiányában a ST és a D még mindig hozhatja a jó mezőny pozíciót, vagy a pontokat.