Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
85
363
Ingram 1/4-re írjátok?Amadeus91Gondolom a nemzetisportos mockra gondolsz (http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draft-elorejelzes-1-resz-2070678/), de annak egy szavát se hidd
Nagyon bízom benne hogy nem húzunk első körben futót, teljesen fölösleges, pusztítani tud Benson és amúgyis lehet jókat találni későbbi körökben
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Szerintem Ingram tuti nem jön. (Első körben...)Szerintem az lesz, amit egyszer már írtam álomként. 4-re WR (csak nem Green, hanem Jones), és Palmerért szerez a csapat egy late first picket, amivel jön Ponder.
Vagy nem. 😊
Szerintem.
több mint 13 éve
Ingram 1/4-re írjátok?Amadeus91Nem annyira. Green vs Jones WR kérdés volt boncolgatva feljebb, már ha jól értettem mit kérdeztél.
Ingram mostanság tovatűnőben. A legjobb RB a class-ban, de 1/4re nem fogjuk húzni. Sok nagyobb need van és az első pick-ünk sok is lenne érte.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Ingram 1/4-re írjátok?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Hát igen. Szép és jó dolog az elfogultság, csak vannak pozíciók, amelyekben nem kellene annak lenni...
több mint 13 éve
érthetetlen számomra, hogy miért agitál egy "mezei újságíró" ilyen formán egy-egy játékos mellett, vagy akár ellene. nem csak ő és nem csak most, de totál hiteltelenné teszi az egész draft-elemzést.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Todd McShay, ESPN "szaki" részletesen megmondja, hogy a Cincy számára miért jobb Green, mint Jones."There's been a lot of talk about Jay Gruden's offense needing a blocker and I get that," McShay said. "Get A.J. Green to block better. He's big and strong. Is his effort and focus always there? No, but if that's what you need out of your receiver, get him to do that."
"Julio Jones is very, very, very good, but A.J. Green is special," McShay said. "... That's why if I was the Bengals and I decided I'm picking a receiver and choosing between these two, I wouldn't waste a minute turning in the card for A.J. Green."
😀
szerk.: merthogy ugye Lewiséknál Jones > Green, és erre reagálva írta ezt.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Köcce.
több mint 13 éve
Mikey, sajnos nem értem haza időben a meccsről, de Boldog Szülinapot így utólag!
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Kapott a csapat egy 7. körös compensatory picket az idei draftra. (7/245)Remélhetőleg húznak vele egy Ndukwét, legalább.
több mint 13 éve
😊azért az első körös pickeken jót mosolyogtam.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
With the thirty-fifth pick in the 2011 Cincy Jungle Mock Draft, the Cincinnati Bengals select...Christian Ponder, QB, Florida State
http://www.cincyjungle.com/2011/3/25/2070920/2011-cincy-jungle-mock-draft-round-2-the-cincinnati-bengals-select#storyjump
Mindig is mondtam, hogy a világ legjobb blogja a CJ. 😊
több mint 13 éve
Ez volt már?Volt már, de videjó még nem volt róla.
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/03/24/focizni_fog_az_amerikai_futballista/
Ochocinco soccerezni fog 😊Bruce
http://www.cincyjungle.com/2011/3/24/2069302/chad-ochocinco-trying-out-with-an-mls-team
Reméljük nem sérül meg, mert láthatóan zavarja, hogy túl kiszámíthatóan gurul a laszti 😊
több mint 13 éve
Ez volt már?http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/03/24/focizni_fog_az_amerikai_futballista/
Ochocinco soccerezni fog 😊
több mint 13 éve
Az elmúlt 17 évben mindösszesen egyszer cserélték el az 1/4-es pick-et. Akkor a 13, 22, 116 volt az ellenérték. Meseszép lenne valami hasonló.
több mint 13 éve
Marvin legutóbbi nyilatkozatait olvasva, túl nagy pénzt nem tennék a QB pick ellen. Nagyon bízom benne, hogy a Panthers elviszi előlünk Newtont. Vajon akkor jön Gabbert?
több mint 13 éve
arra leszek kíváncsi, hogy jelentett e bármit is az André Smith experience Marvinnak. azt mondja value-t kell húzni #4-re, ha qb, ha nem. remélem nem dobja el a kockát, bár persze benne van h nagy ász lesz Newton.
több mint 13 éve
sokatmondó volt Marvin mondata "My Boss loves Offense".No, akkor könnyes búcsú Fairley-től. Ha az O kapja az első picket, akkor ez a tudomány jelenlegi állása szerint Green, Jones, Gabbert vagy a "ki nem mondom a nevét, mert még valósággá válik" elsőkört jelenthet. Amennyire fáztam a WR húzástól, lassan annyira örülnék neki.
csak ne QB jöjjön és akkor olyan nagyot nem tudunk hibázni.gabtsi
Ha már Brown bá' ennyire szereti a támadókat, akkor húzzuk másodikra Pondert, harmadikra G-t, Zimmer meg megint összekukázik egy jó kis védelmet 😊
több mint 13 éve
sokatmondó volt Marvin mondata "My Boss loves Offense".csak ne QB jöjjön és akkor olyan nagyot nem tudunk hibázni.
több mint 13 éve
A mock egyébként zseniális találmány. Gyakorlati haszna nulla, viszont életben tartja a tüzet a draftig és a táborokig. Nagyon tud az amcsi média el kell ismerni!Jones a legtöbb mock alapján azért elég nagy reach 1/4-renasheemMintha a mockokra lehetne alapozni bármit is... 😊 Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Jones a legtöbb mock alapján azért elég nagy reach 1/4-renasheemMintha a mockokra lehetne alapozni bármit is... 😊
Más.
Végre van valami hír a safety posztról (két játékosnak van szerződése a kövi szezonra: Crocker, kis Nelson).
A Utah State safetyje, Rajric Coleman 29-én vizitre érkezik.
A középső körös safety draft szerintem biztosra vehető free agency hiányában.
több mint 13 éve
bár konkrétum nem hangzott el King szerint Marvin boardján Julio az első számú WR nem Green.Julio valahogy nekem is szimpatikusabb, mint Green. Persze nem értek annyira hozzá, hogy az értékükben nagy különbséget lássak, de viselkedésre jobban tetszik a srác, no meg ugye Bama boy is. Jones a legtöbb mock alapján azért elég nagy reach 1/4-re
gabtsi
Na jó, tavaly mondjuk Dez-t akartam, hozzá képest meg Green is ministránsfiú 😊
Közben a draftcountdown Newton pick-kel riogat, úgy hogy a második körös húzásunknál még bent van Ponder. Másodikra Baldwint adják nekünk.
több mint 13 éve
vitán felül.Fisher Price Package rox!
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Ezt a részét értem.Csak szerintem csak DE-ként - eh... - használva sokkal nagyobbat nyerne vele a csapat, mint így próbálgatva más poszton is. Ahogy nasheem is írta.
több mint 13 éve
bár konkrétum nem hangzott el King szerint Marvin boardján Julio az első számú WR nem Green.I'm told the Bengals, who have the fourth pick and are considering a receiver, have Jones ahead of Green on their preliminary draft board. Coach Marvin Lewis wouldn't go that far this morning at the annual NFL meetings, but there's no question he's studying each guy. "That's the fun of the draft,'' Lewis said. "Sometimes we as teams all look at things slightly differently. But they're both going to be outstanding players. They're big, they play the game physically, they run well.
"A.J. has demonstrated acrobatic catching ability. They both have a big catching radius. Julio has been a tenacious blocker. The question is, what do you value most?''
gondolom a kiemelt rész különösen fontos nekünk (run first), és asszem Höri úr mondta, hogy neki tök8 hogy Andre Johnson v Larry Fitzgerald kerül a csapatába. hát ja.
jó lenne már kilátni a ködből.