Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Lékersz? Az b_szna be. 😛 Akkor már inkább a Kings (hamarosan Royals) vigye, oda még be is férne. 😊
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=-S_q415-LqUCsak nehogy lecsapjon rá a Lakers a lockout alatt 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Simpson faneknek: Simpson still going strong+ egy összesített lista a draft előtti vizitelőkről, workoutolókról: Visits and workouts so far
Kiemelve a lényeget:
"Another thing to keep in mind is that of the reported visits last year, the Bengals drafted only one player from that list (Jermaine Gresham)."
Magyarán egy lista azokról, akik közül csak egy maradhat.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Remélem, hogy pár héten belül megegyeznek a felek, mert elég szar ez az állapot. Elvileg ma van az első "találkozó"
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Bengals head coach Marvin Lewis expects Chris Crocker and Reggie Nelson to be the team's starters when the 2011 season kicks off.Na az szép baleset lenne. Jöjjön S 1/4-re! 😊
Meglepő is lenne, ha mást mondana, lévén nincs is több safety rosteren. 😀Mikey
Egyébként ez is jelzi, hogy milyen jó lenne néhány plusz pick akár Palmerért, akár csereberével.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Free agentek ... lesznek, ha majd lesz free agency.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Bengals head coach Marvin Lewis expects Chris Crocker and Reggie Nelson to be the team's starters when the 2011 season kicks off.Meglepő is lenne, ha mást mondana, lévén nincs is több safety rosteren. 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Ill. nem csak az.
több mint 13 éve
sztem nem a fotó szerencsétlen.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Nem valami szerencsés fotó.
több mint 13 éve
Film készül az NFL legéltesebb cheerleadere, a 42 éves Laura Vikmanis életéről.Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/draft/2011/mock-draftsEz egy mock draft és azt feltételezi hogy be fogtpk trade-elni az első kör végébe Mallett-ért. Ez is egy lehetőség
nekünk honnan van 1/28-s pickünk??? Mert most nézegetem (órán 😀 ) és azt írja, hogy 1/4 Green 1/28 Mallett
nem értem.Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
http://www.nfl.com/draft/2011/mock-draftsnekünk honnan van 1/28-s pickünk??? Mert most nézegetem (órán 😀 ) és azt írja, hogy 1/4 Green 1/28 Mallett
nem értem.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Azt jelenti, hogy ha lesz szezon, akkor ez lesz a preseason schedule.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
BENGALS 2011 PRESEASON SCHEDULEDate Opponent Time Location
Aug. 11-15* Detroit TBA Ford Field
Aug. 18-22* at N.Y. Jets TBA New Meadowlands Stadium
Aug. 25-29* CAROLINA TBA Paul Brown Stadium
Sept. 1 or 2 INDIANAPOLIS TBA Paul Brown Stadium
Ez most mit jelent? Lesz szezon is vagy most mi a helyzet?
több mint 13 éve
pontos most volt egy jó kis összefoglaló cikk a CJ-n a témáról, Marvin és a somkescreen.3 éve pont így szoptuk be ugye Ellist, aztán jött a Saints és keresztülhúzott minket, nekünk maradt Rivers, a Pats meg megjárta Mayoval. nincs igazán nekünk való no brainer pick 1/4-re jelen állás szerint, de másnak lehet, ebben bízhatunk.
több mint 13 éve
nem tudom már ezt komolyan venni, tényleg boldog-boldogtalant körbeszopkodott Marvin. ami engem aggaszt, hogy Gabbert kapcsán igen nagy a csönd, gyanúsan nagy.Tényleg pont az a logikus, hogy akit nagyon akarsz, arról nem beszélsz, illetve azt nem magasztalod folyamatosan. Minél kevesebbet tudnak a terveinkről, annál kevésbé tudják keresztbe verni. Az 1/4-es pickünk is akkor ér sokat, ha elhiszik rólunk, hogy kell nekünk is, azaz van olyan srác a boardunkon, akit ilyen magasan lehet csak vinni. Még mindig remélem, hogy összejön a letréd, mert ennek nagyobb az esélye, mint annak, hogy Ponder bent lesz a második húzásunknál.
illetve a másik "titkos" projectünk biztos h Ponder. már volt találkozó is, érdekes módon nem lehet tudni, hogy mikor, annak ellenére, hogy még egy udfa safety látogatása is highlight. Gruden nagyon oda volt érte, nagyon tetszett a táblánál nyújtott teljesítménye. és úgy elmondható, hogy nagyon oda van érte a FO.
még két nyüves hét...gabtsi
több mint 13 éve
nem tudom már ezt komolyan venni, tényleg boldog-boldogtalant körbeszopkodott Marvin. ami engem aggaszt, hogy Gabbert kapcsán igen nagy a csönd, gyanúsan nagy.illetve a másik "titkos" projectünk biztos h Ponder. már volt találkozó is, érdekes módon nem lehet tudni, hogy mikor, annak ellenére, hogy még egy udfa safety látogatása is highlight. Gruden nagyon oda volt érte, nagyon tetszett a táblánál nyújtott teljesítménye. és úgy elmondható, hogy nagyon oda van érte a FO.
még két nyüves hét...
több mint 13 éve
Kimaradt a "Magnetic" 😊Lewis and Bengals defensive line coach Jay Hayes took a trip to Alabama to watch Fairley work out during Auburn's pro day on April 1. According to Joe Reedy, Lewis isn't buying all the negative hype about the lineman.Hehehe.Mikey
"He's got a real good personality in watching him interact with teammates. I don't see some of the characteristics that some people have compared him to," Lewis said.Cincy Jungle
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Lewis and Bengals defensive line coach Jay Hayes took a trip to Alabama to watch Fairley work out during Auburn's pro day on April 1. According to Joe Reedy, Lewis isn't buying all the negative hype about the lineman.Hehehe.
"He's got a real good personality in watching him interact with teammates. I don't see some of the characteristics that some people have compared him to," Lewis said.Cincy Jungle
több mint 13 éve
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/6482/palmer_nem_megy_sehovaNa ez az amire a kizárás miatt esélyünk sincs. Per pillanat tök mind1 ki mit mond.
mi az isten értelme van ennek a qrva makacsságnak? Most az kell, hogy visszavonuljon egy 29-30 éves irányító? így is úgy is új QB lesz itt.. legalább hozzuk ki a legtöbbet a helyzetből...Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/6482/palmer_nem_megy_sehovami az isten értelme van ennek a qrva makacsságnak? Most az kell, hogy visszavonuljon egy 29-30 éves irányító? így is úgy is új QB lesz itt.. legalább hozzuk ki a legtöbbet a helyzetből...
több mint 13 éve
én azzal nyugtatom magam, hogy draft témában az se igaz amit kérdeznek.
több mint 13 éve
Nem röhögte el magát, amikor ezt mondta??MikeyVagy ő röhögött vagy mi fogunk sírni 😊
Általában azzal nyugtatom magam, hogy sokkal jobban értenek hozzá, mint mi innen a távolból, de ha ez a gondolatmenet 100%-osan működne, akkor nem lenne ennyi ordas nagy bust.