Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Én is abban bízom, hogy Gabbertbe valaki beleszerelmesedik úgy, mint anno a Jets Sanchezbe.
több mint 13 éve
Gabbert lesz itt a kulcs sztem, ha ő csúszik hozzánk - és nekünk nem kell - akkor a Cardinals előtti pick fontos lehet annak aki szerelmes beléje.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
mondjuk 20. helyig és mellé kapunk még egy 2. vagy 3. körös pick-t, az úgy korrekt lenne, nem? (laikusként kérdem) Sokkal ésszerűbben hangzik mint Newton -t kihúzni 1/4re (például)A Walterfootball 6körös mockjában Green+Ponder+ az első 2 választottunk, után RB (Thomas), S, CB, DE. Ha Green helyett Fairley jött volna (bent volt), akkor közel tökéletes (G azért kellene). Tudom csak játék, de eddig nekem ez jött be a legjobban.
nfl.com -n néztem most egy mock-t, ott Nick Fairley -t mondják hozzánk.,Amadeus91
A pick value szerint az 1/4 1800pontos, ami mondjuk simán cserélhető az első 3 kör 14. pickjeire (a 3 pick összértéke 1740). Persze csak elvileg. Egy ilyen bolt állat jó lenne, de szinte összehozhatatlan. Mondjuk, ha a Miami vagy a Vikings nagyon akarja Newtont, akkor igazán elvihetnék az 1/4-ünket. A Fins adná az első 3 körét vagy Vikes az első kettőt. Bár talán a Finsnek nincs is második körös húzása a Marschall trade miatt.
Szerintem a legnagyobb esélyünk a 49ers-szel lehet csereberére. Nekik kellhet nagyon QB és náluk van a 8+45, ami majdnem annyi, mint az 1/4.
Persze a fentieket kb olyan komolyan kell venni, mint ha a lottószámokat szerettem volna megtippelni.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 909
mondjuk 20. helyig és mellé kapunk még egy 2. vagy 3. körös pick-t, az úgy korrekt lenne, nem? (laikusként kérdem) Sokkal ésszerűbben hangzik mint Newton -t kihúzni 1/4re (például) nfl.com -n néztem most egy mock-t, ott Nick Fairley -t mondják hozzánk.,
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
ez attól függ, hogy hova trade-elünk le, minél alacsonyabb helyre, annál több a kompenzáció.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 909
Azt nem tudtam, hogy Kelly FA. Letrade esetén kapnánk +1 picket nem? Másik körből, mondjuk 2.-3.?
több mint 13 éve
egy blokkoló TE mindenképpen "need", a draft game-en is ez szerepelt az utolsó prioritások egyikén, persze nem azt húztam, de ez már történelem.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Egyébként én Ponder "feljövetelének" rettentően örülök, mert azért csak a kedvencem. Reálisan nézve meg annak igen kicsi az esélye, hogy Bengáliába kerüljön, mert azért csak vannak értelmes staffek is, akik észreveszik, hogy ő NFL kompatibilis (és szinte ready), ellenben néhány agyonhypeolttal.TE poszt: igazából ha megnézed, van egy Gresham, egy Coffman és egy Hill rosteren. Kelly lejáró, és ahogy olvastam, nem erőltetik majd a megtartását. Tehát egy jól blokkoló TE mindenképpen kelleni fog, ismerve az említett hármas képességeit. A free agency egyelőre kilőve, tehát marad a draft a megoldáshoz.
(gabtsi mockjában nekem az nem tetszett, hogy ha jól emlékszem, egy inkább elkapni tudó TE-et húzott, bár ebben közel sem vagyok biztos. Ha nem így volt, utólag is sorry.)
Egyébként nekem kifejezetten tetszik azon játékosok névsora, akiket scoutol a staff vagy workoutra hív.
több mint 13 éve
Nagyon jó lenne valahogyan letrédelni a 4. helyről a 20-25. hely környékére. Mondjuk ezt én mondtam már sokszor, csak akkor még más miatt.Hát ja, ez téma gyakorlatilag a szezon vége óta. A legnagyobb needjeinkre (G, FS) túlzás az 1/4, QB meg nincs olyan aki ennyit érne. Sajnos Ponder túl jó volt a senior Bowl-on és a combine-on is, így ő is a második körös pickünk fölé került.
Nem csak Ponderért, hanem mert azzal lenne még néhány plusz pickje is a csapatnak.Mikey
HA nincs trade, akkor marad a második vonalas needek + PBA figyelés. Így jöhet DT vagy WR (esetleg CB ha elmegy JoJo) az elején, de ezzel úszni fog Ponder. Legalábbis most nagyon így áll.
A rémálom scenario persze továbbra is egy Cam Newton pick az elején. Sajnos nem múlt el a veszély, de azért a sok QB vizslatás reménykeltő.
Engem egyébként meglep, hogy mennyi TE-t néztünk meg (talán 6nál tartunk?). Még az is lehet, hogy a gabtsi draftgame választása valósággá válik.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Nagyon jó lenne valahogyan letrédelni a 4. helyről a 20-25. hely környékére. Mondjuk ezt én mondtam már sokszor, csak akkor még más miatt.Nem csak Ponderért, hanem mert azzal lenne még néhány plusz pickje is a csapatnak.
több mint 13 éve
A Cincy Jungle összefoglalta a QB kívánságlistánkat és persze rögtön ki is raktak egy szavazást:Who is your favorite QB of this group?
23% Andy Dalton - TCU
52% Christian Ponder - Florida st
24% Jake Locker - Washington
Öröm látni, hogy Ponder a kedvenc arrafelé is. A gond csak az, hogy gabtsi korábbi kommetjével egybehangzóan a cikk is szükségesnek látja az első nap végi feltrédet Ponderért. Az pedig elég kemény dió lesz.
több mint 13 éve
Szerintem félreértetted.Na szép 😊
Alexander says he's not looking to switch Smith to guard "because we've got a bigger need at tackle," and an extended lockout "would be bad for Andre Smith and bad for Paul Alexander."
😊Mikey
Ma olvastam valahol elképzelhető, hogy bemegy, mert a rosteren T/G-nek van feltüntetve. Azt hittem ugyan az a cikk, úgyhogy el sem olvastam, csak reagáltam, sorry 😕
Közben meg is találtam, hogy hol láttam. A mértékadó James Walker követtel el a cikket, az AFC North Blogon.
több mint 13 éve
Szerintem félreértetted.ESPN-en is úgy interpretálták ezt, hogy Smith megy át guardnak
Alexander says he's not looking to switch Smith to guard "because we've got a bigger need at tackle," and an extended lockout "would be bad for Andre Smith and bad for Paul Alexander."
😊Mikey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Szerintem félreértetted.Alexander says he's not looking to switch Smith to guard "because we've got a bigger need at tackle," and an extended lockout "would be bad for Andre Smith and bad for Paul Alexander."
😊
több mint 13 éve
Ez volt egyébként? Nekem nem rémlik.Smith középen? Miért nem próbáljuk ki FSben rögtön? Egyenlőre inkább csináljon végig egy camp-et és legyen 10 meccse sérülés nélkül, hogy kiderüljön mit taksál jól táplált batárunk valójában. Nem kellene 2 szezon után leírni. Amúgy kicsit túlfizetett G lenne. Az mindenesetre nem volna baj, ha tudnánk használni több helyen is. Egy Cannon-Smith jobbszárnyban lenne anyag szépen 😊
Don't Expect Andre Smith To Make A Move To Guard
Mellesleg érdekes az utolsó néhány bekezdés, ami Collinsról szól.Mikey
Collins érthetetlen, ahogy Mathis is. Lövésem sincs miért nem bíznak bennük jobban. A számok viszonylag objektíven mutatják meg, hogy lehetne rájuk több terhet rakni.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Ez volt egyébként? Nekem nem rémlik.Don't Expect Andre Smith To Make A Move To Guard
Mellesleg érdekes az utolsó néhány bekezdés, ami Collinsról szól.
több mint 13 éve
"According to Joe Reedy, the Cincinnati Bengals slashed coaching assistant salaries by 30%, following the example of other teams."Lövésem sincs mit csinál a többi franchise, de szerintem ez a lépés teljesen rendben van, ha a szerződések lehetőséget adnak rá, márpedig gondolom egyébként nem merné meghúzni az öreg.
http://www.cincyjungle.com/2011/3/18/2058008/bengals-reduced-assistant-coaching-salaries-by-30#storyjump
"As Reedy points out, the team hasn't "opted out of the league’s pension plan for assistants like 13 other teams have done." However, the coaches will be able to "recoup" the money they lost during the lockout. So maybe Mike Brown isn't that evil."
😀Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 752
"According to Joe Reedy, the Cincinnati Bengals slashed coaching assistant salaries by 30%, following the example of other teams."http://www.cincyjungle.com/2011/3/18/2058008/bengals-reduced-assistant-coaching-salaries-by-30#storyjump
"As Reedy points out, the team hasn't "opted out of the league’s pension plan for assistants like 13 other teams have done." However, the coaches will be able to "recoup" the money they lost during the lockout. So maybe Mike Brown isn't that evil."
😀
több mint 13 éve
85
363
Én még bízom a csodában, azaz abban, hogy Palmer marad legalább egy évetnasheemÉn abban bízom hogy elcseréljük és húzunk egy szimpatikus QB-t a második körben. Nagyon szeretném látni Palmert jól játszani ezért szurkolok neki hogy kapjon egy esélyt mondjuk egy Seattleben, persze csak ha mi is nyerünk ezzel valamit.
Kezd tetszeni a Green + QB scenario, bár a trade még mindig a legjobb lehetőségünk szerintem
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Ok, akkor mondom Dan Marinot 16al. Az a lényeg, hogy annyira nem mérvadó. McElroy 43at csinált, de így se fogják az 5. körnél korábban draftolni (ha draftolják).
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 909
nem is vitte sokra....http://www.profootballmagazin.hu/cikk/6093/fejben_nem_megyHát ez biztos nem. Vince Young állítólag 6 pontot ért el.tenorx
Na ez érdekes. Szerintetek változtat a QB sorrenden a drafton?Amadeus91
több mint 13 éve
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/6093/fejben_nem_megyHát ez biztos nem. Vince Young állítólag 6 pontot ért el.
Na ez érdekes. Szerintetek változtat a QB sorrenden a drafton?Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 909
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/6093/fejben_nem_megyNa ez érdekes. Szerintetek változtat a QB sorrenden a drafton?
több mint 13 éve
Én még bízom a csodában, azaz abban, hogy Palmer marad legalább egy évet. Ponderen mondjuk rendesen elgondolkodtam de pont Gabtsi által leírt trade kényszer miatt nem hiszek benne. Másnak meg nem nagyon örülnék (esetleg Stanzi a 3. körben).A feltréd szerintem esélytelen, az 1/4 meg nagyon magasan van, azért nehéz eladni értékén.
DLF nekem tetszett a sulis meccsein (már kettőt is láttam 😊), de sok srác ügyesnek tűnik az egyetemen, aztán a liga közelébe se kerül. Valószínű nem megoldás, azért nem is próbáljuk.
több mint 13 éve
off the charts: a normál standardeken túlmutató. használjákl pozitív és negatív értelemben is, de gondolom itt ez pozitív.gabtsiKöszi szépen. Még soha nem hallottam/olvastam, vagy csak qva gyorsan felejtek 😊