Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 446 — Believelander
Hát ez komoly, 2 RB, 4 WR, 12 OL és 0 kicker 😊

Persze nem izgulok, bőven lesz mozgás. Ennyi offensive lineman teljesen felesleges, a két frissen igazolt LB (Hazel, Martin) is nyugodtan kivágható. Futó és elkapó nagyon kell, utóbbi különösen necces Gordon eltiltása miatt. Egy CB-igazolás sem lepne meg, a kicker meg ugye alap 😛

JMJ-t sajnálom, elég gyenge így az ILB-depth, tul. képp csak Fort bevethető.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
...nem került az 53-as rosterbe egy kicker sem...Amadeus91
"I'm not concerned.'' - Chudzinski said. :cool:

Más: most visszahozhatjuk Cribbs-t, csak egy új térdet kell faragni neki gyorsan. 😀

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
"A #Browns-nak sikerült olyan jól leszűkítenie a keretét, hogy nem került az 53-as rosterbe egy kicker sem, tehát Bogotay és Graham is el lett küldve a csapattól."

hatalmas.
több mint 12 éve
Slaughter waived. Remélem a ps-be visszahozzuk.

Justin Cole is távozott.

több mint 12 éve
"The difference with this year's squad is the talent it currently has along its defensive line. Teams are inquiring about said talent, and the Browns are fielding trade offers." (Brent Sobleski)

Nem kéne. 😐Mingo
Sanfordot eltradelhetjük, talán másodszorra sikerül 😛

több mint 12 éve
"The difference with this year's squad is the talent it currently has along its defensive line. Teams are inquiring about said talent, and the Browns are fielding trade offers." (Brent Sobleski)

Nem kéne. 😐

több mint 12 éve
Ők már biztosan nem lesznek az 53ban.

OL Braxston Cave
WR Mike Edwards
TE Dan Gronkowski
DB Abdul Kanneh
RB Miguel Maysonet
DB Kent Richardson
K Colton Schmidt

Maysonbetet sajnálom, már a 2. csapat teszi ki. Pedig sokan (én is) úgy gondoltuk, hogy nagy sleeper lehet az idei rookie RB classban. 😕iktriad
0 db labdacipelése volt a Bears ellen, nem meglepő.

Azóta viszont elküldtük David Nelsont, erre nem számítottam, bukott az 53-as tippem. Tori Gurley odaérhet, de tutifix, h. nagyon aktívan böngésszük majd a waiver wire-t.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ők már biztosan nem lesznek az 53ban.

OL Braxston Cave
WR Mike Edwards
TE Dan Gronkowski
DB Abdul Kanneh
RB Miguel Maysonet
DB Kent Richardson
K Colton Schmidt

Maysonbetet sajnálom, már a 2. csapat teszi ki. Pedig sokan (én is) úgy gondoltuk, hogy nagy sleeper lehet az idei rookie RB classban. 😕
több mint 12 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 297 — settenke1976@gmail.com
Ma Hoyer nem volt szar, lehet így megcsípte a 3. helyet a rosteren, Cook nekem is szimpatikus, jobban mozgott, jobban akarta a yardokat mint Jackson, nálam ő a 2. futó. A csere O-line nem nagyon villogott, számos komoly sackket kapott Hoyer, voltak rossz snappek stb stb. A D egy-egy blitzet nagyon benézett, de amikor nem kamilláztak éppen, akkor nagyon komolyan tolták, nekem tetszett a csere D egy-két kivételtől eltekintve.
Összességében az idén előrébb fogunk lépni ez biztos, ha még nem is lesz pluszos szezonunk, akkor is nulla körülire fogjuk hozni. Remélhetőleg marad ez az edzői team és folyamatosan fejlődve meg tudjuk baszni oda-vissza a shitbörgöt is. Meg a "bajnok"-ot is.
több mint 12 éve
Mingo a 2. héten már játszhat (Schefter).Joey Tribbiani
Ez jól hangzik! 😉

több mint 12 éve
Mingo a Dolphins ellen még nem, de a 2. héten már játszhat (Schefter).

több mint 12 éve
53 tipp. Nincs sok kérdés, főleg így, h. Wade is távozott injury settlement-tel.

QB – Weeds, JC, Hoyer (3) – Hoyer nagyon szar, de harmadik számúnak elmegy. Reméljük idén nem kerül bevetésre a backup backupja.

RB – T-Rich, Brandon Jackson, Cook (3) – Ogbonnaya-t ide is írhattam volna. Cook-nak nagyon szurkolok, jól játszott a Colts ellen, ha ma is bizonyít odaérhet.

FB – Ogbonnaya (1)

TE – Cameron, Davis, Barnidge, Smelley (4) – Smelley full back-ként és a spec. team-ben is bevethető, ez elég lehet.

WR – Gordon, Little, Bess, Benjamin, Nelson, Cooper (6) – Norwood távozásával itt minden kérdés tisztázódott.

OL – Joe, Schwartz, Mack, Greco, Lauvao, Pinkston, Cousins, Gilkey, Butler (9) – esetleg Shaw még beférhet, ha 10 támadó falembert akar Chud, de erre van a PS

DL – Rubin, Taylor, D. Bryant, Winn, Hughes, Kitchen (6) – Armonty Bryanten gondolkoztam még, de nem nagyon villogott a campben, inkább PS-esélyes

LB – Kruger, Mingo, Groves, Sheard, DQ Jackson, Robertson, Fort, JMJ, Carder (9) – sztem idén még megtartjuk JMJ-t, nem lesz meglepi cut. Carder hasznos spec. teamer.

CB – Haden, Owens, Skrine, McFadden (4) – kevés ez a 4 CB, de Bademosi itt is bevethető. Akeem Auguste sokat volt akcióban Indianapolisban, de nem győzött meg.

S – Ward, Gipson, Bademosi, Aubrey, Slaughter (5) – Aubrey kellemes meglepetés, a campben is sokat edzett a kezdőkkel.

K – Graham (1)
P – Lanning (1)
LS – Yount (1)

több mint 12 éve
Persze, jogos a dolog, de pont emiatt lesz mókás pl. Campbell küzdelme az elemekkel. 😊

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Úgy néz ki, teljesen tartalékos csapattal állunk ki a Bears ellen. Jó lesz... 😊Mingo
Uccsó pre-meccset tilos megnézni élőben, max. ha nagyon unatkozol. Amúgy is indul a college szezon 😊Joey Tribbiani
jó a szó ! 😊Drip
hívazOhio? vagy kinek?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 467 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Úgy néz ki, teljesen tartalékos csapattal állunk ki a Bears ellen. Jó lesz... 😊Mingo
Uccsó pre-meccset tilos megnézni élőben, max. ha nagyon unatkozol. Amúgy is indul a college szezon 😊Joey Tribbiani
jó a szó ! 😊

több mint 12 éve
Uccsó pre-meccset tilos megnézni élőben, max. ha nagyon unatkozol. Amúgy is indul a college szezon 😊

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez a hét erről szól, a Bearsnél sem a kezdők játszanak. Az edzőknek ki kell választani a maradék 22 embert (-8 PS), akik nem kerülnek be az 53-as rosterbe

több mint 12 éve
Úgy néz ki, teljesen tartalékos csapattal állunk ki a Bears ellen. Jó lesz... 😊

több mint 12 éve
Hmmm engem Miller távozása lepett meg... Hardy meg fasza... Ha nem lenne porcelánból mennyivel másabb lenne. azt hittem őt is kivágjukDrip
Új staff, Miller-ről alig van film tavalyról, az egész idei edzőtábort kihagyta, erre ellőni egy rosterhelyet sajna luxus.

több mint 12 éve
Nagyon megkésve, de végre sikerült megnézni a meccset.

McFadden nehézkesen mozgott, két 1st downt érő elkapást csináltak ellene rögtön az első driveban. Látszik a sok kihagyás. Skrine jó volt, nickelben és a szélen is.

Winn nagyon jól helyettesítette D. Bryantet, ez a DL zúzni fog, zsír a depth. A futást jól fogtuk, Rubin szinte végig verte az emberét, a pass rush miatt sem aggódok, nem itt kell megmutatni az egzotikus blitzeket és így is volt nyomás Luckon (PFF stat: When pressured: 3-of-8, a pick, a sack, and a rating of 6.3.). Ha már depth, Groves is tetszett a kezdőben, persze Castonzo sajnos korán megsérült, így a csere LT ellen játszott. Kruger futás és passz ellen is fasza, rem marad ez a forma a regularra is

T-Rich sokkal határozottabban fut, robbanékonyabbnak is tűnik, jót tett, h. leadott 10 fontot

Cousins borzasztó, többször is 1mp után a földre nyomták vagy a levegőt blokkolta. Úgy tűnik a coaching staff egyelőre nem bízik Gilkeyben, kéne egy vet. guard amíg felépül Pinki v. Lauvao

Én Weedent nem láttam olyan szarnak (persze jónak sem), jól kezdte a meccset (5/5), de szinte csak rövid passz volt, főleg under center, nem tudom mit próbálgattak Chudék. Mintha Shurmi hívta volna a playeket 😊 Sokat kereste Cameront, de még nem tűnik 100%-osnak a kémia. Nem kell tőle csodát várni, de azért sokkal jobb, mint Campbell. Ahogy Csiriba is írta, az elkapók sem segítették, Little fumbli 1st down helyett, Gordon drop a második félidő elején, B. Jackson is elejtett egy simalibát

Jó lenne nekünk is egy olyan elkapó, mint Reggie Wayne...

A flat routeokkal nem tudtunk mit kezdeni, rengeteg yardot szedett össze ezekből a Kócc

Cooper lehet Benjamin előtt van a WR-depth charton ? Utóbbit csak visszahordásoknál láttam a pályán

Bademosi ne hordjon vissza kickoffot

Lanningtől fasza volt a 65 yardos punt az end zoneból

Bernie + Jim Donovan >>>>> Colts kommentátorok

több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 467 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hmmm engem Miller távozása lepett meg... Hardy meg fasza... Ha nem lenne porcelánból mennyivel másabb lenne. azt hittem őt is kivágjuk

több mint 12 éve
FB Owen Marecic, LB Kendrick Adams, OG Dominic Alford, WR Dominique Croom, DL Nicolas Jean-Baptiste, OG Ryan Miller and TE Travis Tannahill.

Marecic, juhúú. Örömteli, h. ez az edzői kar azonnal meglátta mennyire használhatatlan FB Owen barátunk. Ezzel még egy camp-battle eldőlt, Ogbonnaya-nak kell zúzni Trent előtt. Miller tavalyi 5. körös, de az egész edzőtábort kihagyta agyrázkódás miatt, Alford-ra itt még nem számítottam, de az 53-as rosterre valszeg nem fért volna be.

Hardesty IR-re került, Hazel mellett pedig behúztunk egy puntert is Coldon Schmidt személyében.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Claimeltétek waiverről az UDFA rookie DE Paul Hazelt. Az elmúlt hónapokat nálunk töltötte.
több mint 12 éve
Lassan halad a meccsnézés... 😊

Elkezdôdtek a cutok, sajnos Norwood-tól elköszöntünk. Sokat volt sérült, ez tény, de inkább ô, mint Cooper. Persze a 6. számú elkapóról van szó, lehet majd waiverrôl felszedünk vkit Gordon, Little, Bess, Benjamin és Nelson mögé. Kivágtuk még a kis-Krugert, Cordell Robersont (WR), Tommy Smitht (LB) és Vernon Careyt (CB).

Ahogy Ádi írta Lewis IR-re került, ezzel jelenleg 83-an vannak a rosteren (Conley volt az elsô távozó pár napja).

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Browns placed RB Dion Lewis on injured reserve with a fractured left fibula, ending his season.