Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Azért aki képes Shurmurt HC-nek kinevezni, az nem normális sztem.szaba
Helmuth minden érve ellenére, a mai napig nem értem, hogy miért kellett egy évet várnia Mangini kirúgásával és ezzel el is tolni az újjáépítést. Shurmur kinevezése meg HC/OC posztra együtt sima betli.DoM
Én láttam tavaly elég Rams meccset ahhoz, hogy levonjam a tanulságot.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Azért aki képes Shurmurt HC-nek kinevezni, az nem normális sztem.szaba
Helmuth minden érve ellenére, a mai napig nem értem, hogy miért kellett egy évet várnia Mangini kirúgásával és ezzel el is tolni az újjáépítést. Shurmur kinevezése meg HC/OC posztra együtt sima betli.
több mint 12 éve
Sajnálom, imádom őt, nagyon szorítok a Brownsnak, de nagyon lassú az a vízHelmut Zimmer
Csak azért lepődtem meg, mert még Mangini kirúgása után beszélgettünk róla, hogy mi lehetett a dolog mögött, miért kellett egy évet várni vele stb. és az volt a konklúzió, hogy nem lesz itt rövidtávon csodacsapat, mert nem ez a cél, nem azért jött Holmgren.

Ennek a hozzászólásnak a környéke: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=178678#p178678

Tényleg örök újjáépülő franchise a Browns.DoM
Azért aki képes Shurmurt HC-nek kinevezni, az nem normális sztem.
több mint 12 éve
Sajnálom, imádom őt, nagyon szorítok a Brownsnak, de nagyon lassú az a vízHelmut Zimmer
Csak azért lepődtem meg, mert még Mangini kirúgása után beszélgettünk róla, hogy mi lehetett a dolog mögött, miért kellett egy évet várni vele stb. és az volt a konklúzió, hogy nem lesz itt rövidtávon csodacsapat, mert nem ez a cél, nem azért jött Holmgren.

Ennek a hozzászólásnak a környéke: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=178678#p178678

Tényleg örök újjáépülő franchise a Browns.
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Szemét leszek! Holmit kéne nyugállományba küldeni, ő, és az ő személyi döntései (you and your revolution 😕 )Helmut Zimmer
Ez most komoly? 😮DoM
Nálam jobban senki nem tiszteli őt!
- Ő a korszerű O playbookok egyik nagy machinátora,
- Munkamorálja, elképesztő,
- Jó ember, nagyon!

Ugyanazt érzem rajta, mint nálunk az utolsó években, ...kifogyott a trükkökből. DJ leigazolása hatalmas tett volt, de az az O az nem Colttól nem működik. Persze sejtjük, hogy azért ennyire egysíkú, vagy korlátos, mert ez a társaság ennyit bír el, és valszeg kinyílna a playbook, ha jönne egy-két playmaker, mégis azt érzem, hogy tévúton van megint a Browns...!
És mielőtt bárki bármit mond Jim Morat ő maga választotta utódjául!!! Azt a Jim Morát, aki megette Holmi mozgásterét!

Sajnálom, imádom őt, nagyon szorítok a Brownsnak, de nagyon lassú az a víz
több mint 12 éve
Szemét leszek! Holmit kéne nyugállományba küldeni, ő, és az ő személyi döntései (you and your revolution 😕 )Helmut Zimmer
Ez most komoly? 😮
több mint 12 éve
teljesen laikusként, hogy vélekedtek lesz az eredeti barna pickből top qb prospect húzás? :rolleyes:sapka
WR+RB talán most fontosabbnak tűnik...bár én nem hiszek Coltban...
Én a Bengals combot nyomnám- WR+QB, QB fronton szememet a messzi USC-re vetném. És miért ő? Csak, mert AFC North! 😊 Tudom szofisztikáltHelmut Zimmer
RB pick nem lesz sztem. QB lesz 😊

ez még nov. 10-én:
http://www.cleveland.com/pluto/blog/index.ssf/2011/10/mike_holmgrens_task_is_to_find.html

"I know it's not healthy to change quarterbacks," Holmgren said at his Thursday news conference. "But you have to find that person. . . .He will play this season and . . . we'll evaluate how he does at the end of the season. That's an important part of the equation."

nagy sláger most RGIII, de Barkley talán jobb választás lenne. Bár ő sem egy égimeszelő, 6 ft 2 in.Joey Tribbiani
Szemét leszek! Holmit kéne nyugállományba küldeni, ő, és az ő személyi döntései (you and your revolution 😕 )
több mint 12 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
teljesen laikusként, hogy vélekedtek lesz az eredeti barna pickből top qb prospect húzás? :rolleyes:sapka
Én a Bengals combot nyomnám- WR+QB, QB fronton szememet a messzi USC-re vetném. És miért ő? Csak, mert AFC North! 😊 Tudom szofisztikáltHelmut Zimmer
RB pick nem lesz sztem. QB lesz 😊

ez még nov. 10-én:
http://www.cleveland.com/pluto/blog/index.ssf/2011/10/mike_holmgrens_task_is_to_find.html

"I know it's not healthy to change quarterbacks," Holmgren said at his Thursday news conference. "But you have to find that person. . . .He will play this season and . . . we'll evaluate how he does at the end of the season. That's an important part of the equation."

nagy sláger most RGIII, de Barkley talán jobb választás lenne. Bár ő sem egy égimeszelő, 6 ft 2 in.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Én a Bengals combot nyomnám- WR+QB, QB fronton szememet a messzi USC-re vetném. És miért ő? Csak, mert AFC North! 😊 Tudom szofisztikált
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
teljesen laikusként, hogy vélekedtek lesz az eredeti barna pickből top qb prospect húzás? :rolleyes:

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
McCoynak agyrázkódása van, de állítólag az ütés után nem mutatta a tüneteit a 3 perc 50 sec alatt, amíg az oldalvonalon kívül volt, ahol az orvosi stáb alaposan megvizsgálta. :rolleyes:

If he had shown symptoms of the concussion I wouldn’t have put him back in the game. That was a tough, physical game. Everybody got knocked around. If he had the symptoms he wouldn’t have gone back in— absolutely not.Shurmur
Ilyen létezik? Miután Bradleyt visszaküldték tavaly agyrázkódással a pályára nem szigorították a szabályozást (nem találom nyomát, de mintha lett volna róla szó, hogy nem csak a csapat orvosa vizsgálja ilyenkor a játékost meccs közben)?DoM
elvileg nem létezik. az nfl concossion policy szerint, ha egy játékos a meccsen agyrázkódást szenved, akkor mérlegelés nélkül, automatikusan kizárják az adott mérkőzésről, és már nem mehet vissza a pályára. plusz, a következő héten egy független neurológust is be kell vonni a vizsgálatokba, hogy játékra alkalmas-e. ennek kivédésére jelent meg az "agyrázkódás-szerű" sérülés fogalma, mert ekkor nem zárják ki és nem kell független orvos, mert "nincs" agyrázkódás.

a pft szerint a mccoy eset hatására, jövőre már a pálya mellett is lesz független neurológus aki dönt a kérdésben.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
McCoynak agyrázkódása van, de állítólag az ütés után nem mutatta a tüneteit a 3 perc 50 sec alatt, amíg az oldalvonalon kívül volt, ahol az orvosi stáb alaposan megvizsgálta. :rolleyes:

If he had shown symptoms of the concussion I wouldn’t have put him back in the game. That was a tough, physical game. Everybody got knocked around. If he had the symptoms he wouldn’t have gone back in— absolutely not.Shurmur
Ilyen létezik? Miután Bradleyt visszaküldték tavaly agyrázkódással a pályára nem szigorították a szabályozást (nem találom nyomát, de mintha lett volna róla szó, hogy nem csak a csapat orvosa vizsgálja ilyenkor a játékost meccs közben)?DoM
Én is úgy értelmeztem, h. nem csak a csapatorvos, hanem egy független doki is megvizsgálja a játékost ilyen esetben. Ők azt mondták visszamehet. McCoy is azt mondta jól van. "I was told that Colt could go back in the game. He came up right next to me and said, ‘I’m ready to roll,’ so he went back in.”

Marecic és Watson is agyrázkódást szenvedett a meccsen, ők nem tértek vissza. Nem hibáztatom Shurmur-t, két orvos + Colt is azt mondta, minden ok.

több mint 12 éve

Dielman is visszament idén, szóval van itt gond bőven.
több mint 12 éve

Ilyen létezik? Miután Bradleyt visszaküldték tavaly agyrázkódással a pályára nem szigorították a szabályozást (nem találom nyomát, de mintha lett volna róla szó, hogy nem csak a csapat orvosa vizsgálja ilyenkor a játékost meccs közben)?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Wallace >>>> McCoy. Mellesleg.szaba
??? 😊
több mint 12 éve
Wallace >>>> McCoy. Mellesleg.
több mint 12 éve
Miért ne lehetne megadni az esélyt Wallace-nak az utolsó három mecsre mint kezdő QB ? Tudom én hogy belőle már soha nem lesz frencsájsz QB, de szerintem segitene ezen a Browns offensen....vagy legalabb ami biztos hogy tapasztaltabb és sokoldalúbb lenne vele a támadóegységgravedigger
de minek? Wallace arra tökéletes, h. ha lesérül a kezdő QB-ed akkor beálljon és ne bukja el a meccset/szezont. Ez McCoy éve, tapasztalatszerzésnek jól jön még ez a 3 meccs.

Colt faterja szerint nem kellett volna visszaküldeni a Harrison-hit után: http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2011/12/colt_mccoys_father_says_mccoy.html

Azért arra kiváncsi lennék, h. ha TD-t dob akkor is ezt nyilatkozza-e...

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Wallace, mint kezdő hosszútávon? nein, danke 😊

McCoy mostmár csinálja végig az évet, de nálam eldőlt, kell egy QB. Megint 1 jó drive az elején és a végén, de ezen kívül totál homály. Az első int. nagy hiba volt, a másodikat meg kellett próbálni, de szimplán rövid lett. Nem fejlődött semmit, többször éreztem azt, h. feleslegesen nyalja be a sacket. A szezon elején futásból pontosan dobott, tegnap ez sem igazán ment. Megbízható backup lesz, de ne erőltessük mint starter, egy 3. körös pick ráment, nem jött be, belefér.

A védelem nekem nem tetszett, ahogy meccs közben is írtam, lelassítani sem sikerült a Steelerst. Persze Fake-nek igaza van, 1 dolog számít: a kapott pontok. Ez 7 volt a 4. negyed legvégéig, egy PO csapat ellen, szal' respekt. A goal line stand megint parádés volt, ez nagyon megy nekünk :cool: Sajna a 4-man-rush absz. nem működik, de ez sem újdonság. Maiava is gyenge, Sheldon Brown is, Young még egy évet elkarcolhat, de hosszú távon ő sem megoldás. Ward hiányzik.

Rengeteg need van. Offense: QB, WR, RT + ha Hillis elmegy, RB. Defense: DE, WLB, CB, FS. Két offseason min. 😕 Sosem lesz itt PO csapat.Joey Tribbiani
Miért ne lehetne megadni az esélyt Wallace-nak az utolsó három mecsre mint kezdő QB ? Tudom én hogy belőle már soha nem lesz frencsájsz QB, de szerintem segitene ezen a Browns offensen....vagy legalabb ami biztos hogy tapasztaltabb és sokoldalúbb lenne vele a támadóegység
több mint 12 éve
Wallace, mint kezdő hosszútávon? nein, danke 😊

McCoy mostmár csinálja végig az évet, de nálam eldőlt, kell egy QB. Megint 1 jó drive az elején és a végén, de ezen kívül totál homály. Az első int. nagy hiba volt, a másodikat meg kellett próbálni, de szimplán rövid lett. Nem fejlődött semmit, többször éreztem azt, h. feleslegesen nyalja be a sacket. A szezon elején futásból pontosan dobott, tegnap ez sem igazán ment. Megbízható backup lesz, de ne erőltessük mint starter, egy 3. körös pick ráment, nem jött be, belefér.

A védelem nekem nem tetszett, ahogy meccs közben is írtam, lelassítani sem sikerült a Steelerst. Persze Fake-nek igaza van, 1 dolog számít: a kapott pontok. Ez 7 volt a 4. negyed legvégéig, egy PO csapat ellen, szal' respekt. A goal line stand megint parádés volt, ez nagyon megy nekünk :cool: Sajna a 4-man-rush absz. nem működik, de ez sem újdonság. Maiava is gyenge, Sheldon Brown is, Young még egy évet elkarcolhat, de hosszú távon ő sem megoldás. Ward hiányzik.

Rengeteg need van. Offense: QB, WR, RT + ha Hillis elmegy, RB. Defense: DE, WLB, CB, FS. Két offseason min. 😕 Sosem lesz itt PO csapat.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát hihetetlen meccs volt ez a tegnapi, nagyon sajnálom hogy nem sikerült nyernetek, nagyon szoritottam már a végén...
Kb 10 éve nézem az NFL-t, de eddig még nem sok Browns találkozót láttam, ami biztos hogy a tegnapi meccsel nagyon kivivta a szimpátiámat a gárda, de főleg a védelem, amit Chris Cocong müvelt annál a goal line szituációnál az egyszerüen hihetetlen és emberfeletti, de egyébként az egész D jól tartotta a Steelerst a negyedik negyed közepéig...
Hatalmas hiba volt szerintem Wallace helyett visszaküldeni McCoy-t, az egész meccsen teljesen homály volt a csávó, talán a nyitó drive kivételével, Wallace viszont egy biztató passzal kezdett, és nem mellesleg sokkal mobilisabb iranyitó mint McCoy, 3 yardra az end zone-tol nem kellett volna levenni...itt ment el a meccs szerintem...

Egyébként még Wallace ra visszatérve, szerintem sokkal többre hivatott attól hogz backup QB legyen, emlékszem 2007 -ben amikor Hasselbeck sérült volt a Seahawks ban Wallace vitte a csapatot, nem is akráhogyan...lehet el kellene gondolkodni McCoy pihentetésén...
több mint 12 éve
McCoy, viszlát.

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Magyarul game managernek lenne jó.vassadi
Nem Magyarul, de igen 😊Bad31
😀Joey Tribbiani
Direkt ezért írtam.
több mint 12 éve
Bár mennyit is fejlődik szerintem, ő egy olyan offensebe tudna eredményes lenni, ahol van egy liga elit futójáték, és egy brutál védelem, magyarán ahol nem kell sok kockázatot vállalni, hoz egy stabil játékot kevés hibával.Bad31
Nem Magyarul, de igen 😊Bad31
😀

na de hány "game manager" QB jutott SB-ba az elmúlt 5 évben? Röfi, Aaron, Brees, PM, Warner, EM, Brédi éééss SexyRexy !.

több mint 12 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Bár mennyit is fejlődik szerintem, ő egy olyan offensebe tudna eredményes lenni, ahol van egy liga elit futójáték, és egy brutál védelem, magyarán ahol nem kell sok kockázatot vállalni, hoz egy stabil játékot kevés hibával.Bad31
Nem Magyarul, de igen 😊

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Hillis játéka kérdéses, miután ma is csak limitáltan tudott edzeni.