Dallas Cowboys

34 feliratkozó

1 órája
gyeek LSU Tigers 8 646 — Grady Judd fan
Osa egy harmadik körért ment a 49ers-be. Nem tudom mennyire jó hír ez az ellenérték fényében, de ha még versenyben vannak Crosbyért vagy egy tényleg jó LB-ért, plusz Gary érkezése egy 4. körért az egész képet nézve nem tűnik elhamarkodottnak.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
12 órája
őszintén, ki a fszt érdekel, hogy ki érkezik, mikor az aranyfszú vezér esküvő helyett éppen szakításban van?!
slowmotion
Nanana! Nyugi! Búza Tájrusz visszatér a csapatba! Jövőre a védelem nem lesz olyan szar mint tavaly, ez biztos. A támadás lehet mondjuk hogy megrogyik, de én nagyobb esélyt látok arra hogy Dak zen fókuszba megy át inkább. Gondolj csak vissza Yoko Romora! Nóóó vummen nó kráááj! 😉

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

12 órája
slowmotion Dallas Cowboys 27 308 — Cowboys fan
őszintén, ki a fszt érdekel, hogy ki érkezik, mikor az aranyfszú vezér esküvő helyett éppen szakításban van?!
1 napja
Blevi 9 000 — Lions & Cowboys fan
Jott egy safety meg PJ Locke meg egy DT Otito Ogbonnia.

Sam Williams 1ev 3 milla.
1 napja
Barbek Dallas Cowboys 60
a probléma inkább az, hogy a tier1 linebackerek és a tier1 passrusherek elfogytak a legal tampering alatt.
rva
Azért Hendrickson bent van még, én nem is értem miért nem őt hoztuk el Gary helyett. Oké 10-el drágább lett volna per év de nagy különbség van a két játékos között.
Remélem Clowney-t visszahozuk még mert akkor már darabra meg vagyunk és ha a fal közepe dominál akkor lesz pass rush már ezzel az állományal.

Az a baj hogy linebackert nem hoztunk, Devin Lyoyd nagyon kelett volna főleg hogy 15-ért igazolták le és nem 20 küröl mint előtte josolták.
Barbek
már korábban is arról szóltak a pletykák, hogy Clowney nem jön vissza, és tegnapi hír, hogy Osa is a trade blockra került (felmerült a Max Crosby ügyben, hogy nem két első kört, hanem egy idei elsőt, egy jövő évi másodikat, meg Osa-t adná a Cowboys érte, és ha már egyszer felmerül, hogy van olyan játékos, akit elcserélnél, akkor más csapatok is elkezdenek érdeklődni - ennek még lehet folytatása btw)
rva
pedig Clowney nagyon elférne még.
Osa-nak pedig lehet akár értéke amilyen tré a DT poszt most FA-n.
LB-ért kéne valahogy elcserélni.
1 napja
rva 4 601 — Me for President!
a probléma inkább az, hogy a tier1 linebackerek és a tier1 passrusherek elfogytak a legal tampering alatt.
rva
Azért Hendrickson bent van még, én nem is értem miért nem őt hoztuk el Gary helyett. Oké 10-el drágább lett volna per év de nagy különbség van a két játékos között.
Remélem Clowney-t visszahozuk még mert akkor már darabra meg vagyunk és ha a fal közepe dominál akkor lesz pass rush már ezzel az állományal.

Az a baj hogy linebackert nem hoztunk, Devin Lyoyd nagyon kelett volna főleg hogy 15-ért igazolták le és nem 20 küröl mint előtte josolták.
Barbek
már korábban is arról szóltak a pletykák, hogy Clowney nem jön vissza, és tegnapi hír, hogy Osa is a trade blockra került (felmerült a Max Crosby ügyben, hogy nem két első kört, hanem egy idei elsőt, egy jövő évi másodikat, meg Osa-t adná a Cowboys érte, és ha már egyszer felmerül, hogy van olyan játékos, akit elcserélnél, akkor más csapatok is elkezdenek érdeklődni - ennek még lehet folytatása btw)
1 napja
rva

Barbek
Parker dolgozott vele Green Bayben. Neha ezen mulik
1 napja
Barbek Dallas Cowboys 60
rva

1 napja
rva
Sam Williams egy evet meg marad. Gondolom prove it deal. Letszamra sokan vannak a D-lineban
1 napja
1 napja
Deant is hoztátok volna kb annyi pènzèrt amit vègül kapott de inkább a Raiderst választotta. Saskènt nem akart ide jönni. Pedig Parker miatt szintèn adott lett volna.
dande2
Nem is baj azert a 8-10 meccsert per ev sok penz lett volna.
1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 407 — Így remélem megfelelek nektek.....
Deant is hoztátok volna kb annyi pènzèrt amit vègül kapott de inkább a Raiderst választotta. Saskènt nem akart ide jönni. Pedig Parker miatt szintèn adott lett volna.
1 napja
Semmit nem tudok a srácról. De safetynek ilyen összeget nem szokott a Cowboys adni. Mi lesz itt?
gyeek
utoljára nagy pénzt szerintem még 2007-ben adtunk Ken Hamlinre. pontosabban volt egy egy éves prove it deal, aztán mivel az bejött, ezért kapott egy nagy szerződést, és teljesen elszürkült.
slowmotion
ez ilyen Parker hand-picknek tűnik
hibrid safety (linebacker)
1 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 308 — Cowboys fan
Semmit nem tudok a srácról. De safetynek ilyen összeget nem szokott a Cowboys adni. Mi lesz itt?
gyeek
utoljára nagy pénzt szerintem még 2007-ben adtunk Ken Hamlinre. pontosabban volt egy egy éves prove it deal, aztán mivel az bejött, ezért kapott egy nagy szerződést, és teljesen elszürkült.
2 napja
Jerry bácsi igazolt is egyet.

iktriad
gyeek
Jerruh azt mondta valtoztatni kell.
2 napja
beltazor Michigan Wolverines 2 920 — Pfizer & Moderna fan
S Jalen Thompson 3 year/$36M
Gr3g0r
Milyen volt nalatok? Pff szama azert nem utos...

2 napja

iktriad

2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 843 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
2 napja
Gr3g0r Arizona Cardinals 91
S Jalen Thompson 3 year/$36M
2 napja
Hoppá

dande2
Handricksonnak en jobban orultem volna. Egy huszonharmadik 2. Szamu rusher.
Blevi
31 évesen egy csípőműtét után nem biztos hogy a legjobb ötlet... De szabadügynök még mindig, szóval még az is összejöhet.

2 napja
beltazor Michigan Wolverines 2 920 — Pfizer & Moderna fan
Erosen visszaesett es draga is.

2 napja
Hoppá

dande2
Handricksonnak en jobban orultem volna. Egy huszonharmadik 2. Szamu rusher.
2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 407 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hoppá

3 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 681 — The Mathematician
Daknak megint nem jött össze a gyűrű? (tudom szar vicc)
kiváncsi vagyok hogy a szakítás milyen hatással lesz rá

www.tmz.com/2026/03/07/dak-prescott-sarah-jane-ramos-breakup-before-wedding/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 napja