Dallas Cowboys
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
őszintén, ki a fszt érdekel, hogy ki érkezik, mikor az aranyfszú vezér esküvő helyett éppen szakításban van?!Nanana! Nyugi! Búza Tájrusz visszatér a csapatba! Jövőre a védelem nem lesz olyan szar mint tavaly, ez biztos. A támadás lehet mondjuk hogy megrogyik, de én nagyobb esélyt látok arra hogy Dak zen fókuszba megy át inkább. Gondolj csak vissza Yoko Romora! Nóóó vummen nó kráááj! 😉
slowmotion
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
Sam Williams 1ev 3 milla.
pedig Clowney nagyon elférne még.már korábban is arról szóltak a pletykák, hogy Clowney nem jön vissza, és tegnapi hír, hogy Osa is a trade blockra került (felmerült a Max Crosby ügyben, hogy nem két első kört, hanem egy idei elsőt, egy jövő évi másodikat, meg Osa-t adná a Cowboys érte, és ha már egyszer felmerül, hogy van olyan játékos, akit elcserélnél, akkor más csapatok is elkezdenek érdeklődni - ennek még lehet folytatása btw)a probléma inkább az, hogy a tier1 linebackerek és a tier1 passrusherek elfogytak a legal tampering alatt.Azért Hendrickson bent van még, én nem is értem miért nem őt hoztuk el Gary helyett. Oké 10-el drágább lett volna per év de nagy különbség van a két játékos között.
rva
Remélem Clowney-t visszahozuk még mert akkor már darabra meg vagyunk és ha a fal közepe dominál akkor lesz pass rush már ezzel az állományal.
Az a baj hogy linebackert nem hoztunk, Devin Lyoyd nagyon kelett volna főleg hogy 15-ért igazolták le és nem 20 küröl mint előtte josolták.
Barbek
rva
Osa-nak pedig lehet akár értéke amilyen tré a DT poszt most FA-n.
LB-ért kéne valahogy elcserélni.
már korábban is arról szóltak a pletykák, hogy Clowney nem jön vissza, és tegnapi hír, hogy Osa is a trade blockra került (felmerült a Max Crosby ügyben, hogy nem két első kört, hanem egy idei elsőt, egy jövő évi másodikat, meg Osa-t adná a Cowboys érte, és ha már egyszer felmerül, hogy van olyan játékos, akit elcserélnél, akkor más csapatok is elkezdenek érdeklődni - ennek még lehet folytatása btw)a probléma inkább az, hogy a tier1 linebackerek és a tier1 passrusherek elfogytak a legal tampering alatt.Azért Hendrickson bent van még, én nem is értem miért nem őt hoztuk el Gary helyett. Oké 10-el drágább lett volna per év de nagy különbség van a két játékos között.
rva
Remélem Clowney-t visszahozuk még mert akkor már darabra meg vagyunk és ha a fal közepe dominál akkor lesz pass rush már ezzel az állományal.
Az a baj hogy linebackert nem hoztunk, Devin Lyoyd nagyon kelett volna főleg hogy 15-ért igazolták le és nem 20 küröl mint előtte josolták.
Barbek
Parker dolgozott vele Green Bayben. Neha ezen mulika probléma inkább az, hogy a tier1 linebackerek és a tier1 passrusherek elfogytak a legal tampering alatt.Azért Hendrickson bent van még, én nem is értem miért nem őt hoztuk el Gary helyett. Oké 10-el drágább lett volna per év de nagy különbség van a két játékos között.
rva
Barbek
a probléma inkább az, hogy a tier1 linebackerek és a tier1 passrusherek elfogytak a legal tampering alatt.Azért Hendrickson bent van még, én nem is értem miért nem őt hoztuk el Gary helyett. Oké 10-el drágább lett volna per év de nagy különbség van a két játékos között.
rva
a probléma inkább az, hogy a tier1 linebackerek és a tier1 passrusherek elfogytak a legal tampering alatt.Sam Williams egy evet meg marad. Gondolom prove it deal. Letszamra sokan vannak a D-lineban
rva
Deant is hoztátok volna kb annyi pènzèrt amit vègül kapott de inkább a Raiderst választotta. Saskènt nem akart ide jönni. Pedig Parker miatt szintèn adott lett volna.Nem is baj azert a 8-10 meccsert per ev sok penz lett volna.
dande2
ez ilyen Parker hand-picknek tűnikSemmit nem tudok a srácról. De safetynek ilyen összeget nem szokott a Cowboys adni. Mi lesz itt?utoljára nagy pénzt szerintem még 2007-ben adtunk Ken Hamlinre. pontosabban volt egy egy éves prove it deal, aztán mivel az bejött, ezért kapott egy nagy szerződést, és teljesen elszürkült.
gyeek
slowmotion
hibrid safety (linebacker)
Semmit nem tudok a srácról. De safetynek ilyen összeget nem szokott a Cowboys adni. Mi lesz itt?utoljára nagy pénzt szerintem még 2007-ben adtunk Ken Hamlinre. pontosabban volt egy egy éves prove it deal, aztán mivel az bejött, ezért kapott egy nagy szerződést, és teljesen elszürkült.
gyeek
Jerruh azt mondta valtoztatni kell.Jerry bácsi igazolt is egyet.Semmit nem tudok a srácról. De safetynek ilyen összeget nem szokott a Cowboys adni. Mi lesz itt?
A three-year, $33 million deal for Jalen Thompson. https://t.co/i7CLken4RU
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 9, 2026
iktriad
gyeek
S Jalen Thompson 3 year/$36MMilyen volt nalatok? Pff szama azert nem utos...
Gr3g0r

Jerry bácsi igazolt is egyet.Semmit nem tudok a srácról. De safetynek ilyen összeget nem szokott a Cowboys adni. Mi lesz itt?
iktriad
31 évesen egy csípőműtét után nem biztos hogy a legjobb ötlet... De szabadügynök még mindig, szóval még az is összejöhet.HoppáHandricksonnak en jobban orultem volna. Egy huszonharmadik 2. Szamu rusher.
Trade! The Dallas Cowboys are trading for Packers DL Rashan Gary, sources tell The Athletic.
— Dianna Russini (@DMRussini) March 9, 2026
Dallas bolsters its pass rush with the addition of the 2019 first-round pick. The Packers will receive a 2027 Day 3 pick in return. pic.twitter.com/zl4DINqnHg
dande2
Blevi
HoppáHandricksonnak en jobban orultem volna. Egy huszonharmadik 2. Szamu rusher.
Trade! The Dallas Cowboys are trading for Packers DL Rashan Gary, sources tell The Athletic.
Dallas bolsters its pass rush with the addition of the 2019 first-round pick. The Packers will receive a 2027 Day 3 pick in return. pic.twitter.com/zl4DINqnHg
dande2
kiváncsi vagyok hogy a szakítás milyen hatással lesz rá
www.tmz.com/2026/03/07/dak-prescott-sarah-jane-ramos-breakup-before-wedding/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Source: As expected, the Cowboys have placed the second-round tender on Brandon Aubrey. It’s $5.8 million. Another team could make an offer to Aubrey, but Dallas would have a chance to match it. If the Cowboys didn’t, they would receive that team’s second-round draft pick.…
— Jon Machota (@jonmachota) March 7, 2026