Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 15 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 813 — Cowboys fan
hát, der season ist geendet, vagy mi a faszt mondanának erre a krautok. fasza.
több mint 15 éve
Blevi 8 849 — Lions & Cowboys fan
Ma nyerni kell, da ha nem nyerünk sincs gáz mert akkor legalább nem kell tovább görcsölni 😊 meg izgulni minden hétvégén. 😛
Viccet félretéve nagy a tét ami jól és rosszul is elsülhet. Vagy nagyon odatesszük magunkat vagy megint picsán rúgjuk 😀

Nem tudom nézni ma a meccset mert holnap meló. Szurkolok a fiúknak.
Remélem lesz okunk örülni.
több mint 15 éve
na, az Iggles kikapott, ez kellett.

mivel a csoport eleje továbbra is csak 2 vereséggel gyűjtött kevesebbet, mint mi (és ez pont a Giants), ezért még mindig áll a lehetőség a playoffra😊

viszont a mai meccs (és innentől az összes csoportmeccs) élet-halál kérdése. névleg: ha ma vesztünk, akkor inkább jöjjenek a fiatalok.
nem tudom, hogy nézem-e, tavaly nem jött be(:/), meg persze idén is már négyszer.
több mint 15 éve
gyeek LSU Tigers 8 589 — Faith, Fight, Fold
Craytonnak hány labdát kell elkapni ahhoz, hogy 6körös legyen a pick? 40?beltazor
7. kör lesz az.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 860 — Pfizer & Moderna fan
Craytonnak hány labdát kell elkapni ahhoz, hogy 6körös legyen a pick? 40?

több mint 15 éve
Azon gondolkodom hogy a MNFet szándékosan nem nézem meg élőben,eddig csak azon a meccsen nyertünk amit élőben nem néztem meg,a Giants ellen meg amúgy is nagyon szarul megy mostanában ugye tavaly is O-2,és tőlük nyaltuk be a legtöbb pontot egy meccsen(33),és a két meccs alatt engedett pont/yard mennyiség is naygon szar volt(64 pont meg valami 700 offense yard).Vereség lesz ez szerintem,nagyon nem érzem most a csapaton hogy nyerjenek.Szóval el kell a jó karma szerintem kedden az ismétlést fogom megnézni,úgyse megyek be az egyetemre.Cowboykarcsi
Szóval mindenki láthatja, hogy a szurkolók megtesznek mindent a győzelemért. 😊

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 15 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Azon gondolkodom hogy a MNFet szándékosan nem nézem meg élőben,eddig csak azon a meccsen nyertünk amit élőben nem néztem meg,a Giants ellen meg amúgy is nagyon szarul megy mostanában ugye tavaly is O-2,és tőlük nyaltuk be a legtöbb pontot egy meccsen(33),és a két meccs alatt engedett pont/yard mennyiség is naygon szar volt(64 pont meg valami 700 offense yard).Vereség lesz ez szerintem,nagyon nem érzem most a csapaton hogy nyerjenek.Szóval el kell a jó karma szerintem kedden az ismétlést fogom megnézni,úgyse megyek be az egyetemre.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Emmitt Smith - # 28 from Top 100 Greatest Players
http://www.youtube.com/watch?v=wLiC3wYr0fA

Bob Lilly - # 26 from Top 100 Greatest Players
http://www.youtube.com/watch?v=2QK0OGVgV98Szabler
Köszönjük!Az külön tetszett hogy Smithről Johnston beszélt.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Emmitt Smith - # 28 from Top 100 Greatest Players
http://www.youtube.com/watch?v=wLiC3wYr0fA

Bob Lilly - # 26 from Top 100 Greatest Players
http://www.youtube.com/watch?v=2QK0OGVgV98

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 15 éve
Stephen Hodge, LB ment IR-re. http://cowboysblog.dallasnews.com/archives/2010/10/stephen-hodge-has-knee-surgery.htmldeny79
hát ez nem jó hír. szerintem ezzel vége is a Tehenész-pályafutásának.
kicsit Petermanre emlékeztet, akit jó magasan draftoltunk, aztán nem volt egy hét, ahol végig egészséges tudott volna maradni.
meg volt az a safety gyerek is pár éve a Ball State-ről (valami franciás neve volt), aki egész jól mozgott, de aztán mf knee surgery, és végül el is tanácsolták a versenysporttól a térde miatt.
több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Stephen Hodge, LB ment IR-re. http://cowboysblog.dallasnews.com/archives/2010/10/stephen-hodge-has-knee-surgery.html
több mint 15 éve
Nekem Dez. LEsz 😀 nyilatkozatait én sem bírom: őőőőőő u nóóvvNoda10
Azért a Yes Sir / No Sir nem hallható a mai méretes egojú játékosoktól valami gyakran... gondolom a yardon fordul elő néha. 😀

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nfl-a-jatekostarsak-szerint-owens-a-legtulertekeltebb-2049639

Romo második hely...beltazor
mondjuk sokat elmond a listáról, hogy Owens 14%-al tudott első, míg Romo 9-el második lenni. Szóval meglehetősen megoszlottak azok a szavazatok. Elég nevetséges lista.Noda10
Egy-két játékos kb annyit tud a ligáról mint én a krikett vbről. Hiába kérdeztek úgyond bennfenteseket, attól azok még majdnem ugyanolyan síkok mint a szurkerek. Arról nem is beszélve, hogy ez inkább provokáció.

több mint 15 éve
ezt nem tudom elhinni...
jól láttam hogy 4. vagyunk a passz elleni védekezésben??????beltazor
nem néztem (még) utána, de könnyen el tudom képzelni. mint ahogy támadásban is top 5 vagyunk szerintem.

a probléma a turnover margin környékén lehet, majd szervezünk oda egy expedíciót, hgy megvizsgáljuk.

szerk: megnéztem. holtversenyben a 29. helyen állunk turnover marginban, -5-tel.
több mint 15 éve
ezt nem tudom elhinni...
jól láttam hogy 4. vagyunk a passz elleni védekezésben??????

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nfl-a-jatekostarsak-szerint-owens-a-legtulertekeltebb-2049639

Romo második hely...beltazor
mondjuk sokat elmond a listáról, hogy Owens 14%-al tudott első, míg Romo 9-el második lenni. Szóval meglehetősen megoszlottak azok a szavazatok. Elég nevetséges lista.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nekem Dez. LEsz 😀 nyilatkozatait én sem bírom: őőőőőő u nóóvv
több mint 15 éve
kíváncsi lennék nálatok ki a kedvenc, a csapatból.
Tehát a kérdésem: Ki a kedvenc játékosotok a csapatból? 😊
Nekem Ware 😊beltazor
Egyértelműen Barron 😀tenorx
Váu, Antal Imre riborn. 😐

több mint 15 éve
Nekem nincsen konkrét kedvencem sok játékost kedvelek jobban a többieknél. Wittent, Waret, Rattlifet, Austint, Dezt is birom.Blevi
Na Dezt én valamiért nem birom,teljesen meg vagyok vele elégedve mint játékos és igazából nem lehet rá szavam kussol és csinálja a dolgát,de valamiért egyszerűen nem birom végignézni egy interjúját sem,van egy stílusa.Tudom a mi kutyánk kölyke ő is de valamiért akkor is irritál.Bennettel dettó ugyan ez a helyzet.Cowboykarcsi
Dez buta szegény 😀 majd megtanul nyilatkozni. 😊
Bennett meg .... Aggie 😀 ennyi
több mint 15 éve
Nekem nincsen konkrét kedvencem sok játékost kedvelek jobban a többieknél. Wittent, Waret, Rattlifet, Austint, Dezt is birom.Blevi
Na Dezt én valamiért nem birom,teljesen meg vagyok vele elégedve mint játékos és igazából nem lehet rá szavam kussol és csinálja a dolgát,de valamiért egyszerűen nem birom végignézni egy interjúját sem,van egy stílusa.Tudom a mi kutyánk kölyke ő is de valamiért akkor is irritál.Bennettel dettó ugyan ez a helyzet.

több mint 15 éve
Nekem nincsen konkrét kedvencem sok játékost kedvelek jobban a többieknél. Wittent, Waret, Rattlifet, Austint, Dezt is birom.
több mint 15 éve
Nekem Ware 😊beltazor
Na az én választottam Witten,számomra ő A DALLAS COWBOY.A liga legjobbja a posztján,kiváló csapatember,vezér a pályán és azon kívül is,igazi kemény melós,meghal a pályán a csapatért,félholtan is megcsinálja az elkapásit,ráadásul ezeket általában a legkiélezettebb helyzetekben húzza be.Ja és szerető férj és apa,semmi off the field baromság.

több mint 15 éve
a cowboys betiltotta a játékosoknak a TDék utáni ünneplést...ezzel együt nekem kimondottan tetszett amikor Austin és Bryant kezetráztak,nagyon elegáns és ritka megoldás,lehetne ez a védjegyünk 😀 (a "150 yard büntetés/meccs"-en kívül)

több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 634 — Wrath of Khan
Nekem Ware 😊beltazor
Egyértelműen Barron 😀
több mint 15 éve
Nekem Ware 😊

több mint 15 éve
AMúgy rájöttem mi a gáz. gyeek a hibás mindenért egy meccset nyertünk amikor volt tippjáték 😀,
nincs tippjáték=zakó 😉