Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 2 éve
warr_b megválaszolta a kérdésedAzonos mérlegnél mi dönt a másik csoportban játszók között, ha nincs egymás elleni eredmény? Mert te is és az NFL is a Seattle-t hozza a 7. helyen, míg a 17 forduló értékelésében GB 7. kiemelést vizionálnak, ha mindkettő hozza az utolsó fordulót ! Én úgy tudtam, a csoport mérleg, az pedig 4-2, 3-3 lenne a Seattle javára .második seed akkor jön össze, ha a Giants megveri az Eaglest és a Cowboys a WashingtontAzért a 2st seed se lenne rossz. Végig otthon játszanánk az NFC döntő kivételével, azt is csak akkor ha az SF-et addig nem üti el valaki.Persze,nem valoszinu. De a komancsokat nem verjuk meg LVE, Parsons es Pollard nelkul, most hogy a Cowboys meccs lett a SB-juk.Szoval ha Giants esetleg nyer,Melyik at lenne jobbNem nyer a Giants vsz.
Tampa i
Eagles i
SF i
vagy
GB o
Vikings o
SF i vagy eagles o
Needa
Blevi
Es annyival nem jobb a 2. ag, hogy oket megerne nem pihentetni.
Egyetlen opcio ami erdemes lenne, az a 1st seed, de azt nem latom, hogy SF ne utne el Cardinals-t.
Szoval, pihenjunk aztan jojjon egy mely PO run
Needa
100yard
ebben az esetben első körben a Seattle várna rájuk, utána meg a Giants (7) - Vikings (3) és az Eagles (5) - TampaBay (4) meccsek győztese közül az alacsonyabban rangsorolt, feltételezhetően a Giants, ha ennyire felkeményednek a télre...
rva
Khaled1899
van olyan lehetőség, hogy a GB jön be a hetedik helyre: ha megveri a Lions-t
ha kikapnak, akkor vagy a Lions (Rams veri a Seattle-t) vagy a Seattle jön hetediknek
több mint 2 éve
Sounds like Giants-Eagles and Cowboys-Commanders will both be played in the 4:25 PM time slot on Sunday, per sources.
— Art Stapleton (@art_stapleton) January 2, 2023
Also: expect Giants-Eagles on CBS and Dallas-Washington on FOX.
több mint 2 éve
Playoff szimulátort próbáltad?Itt vannak a lehetsèges opciók:Azonos mérlegnél mi dönt a másik csoportban játszók között, ha nincs egymás elleni eredmény? Mert te is és az NFL is a Seattle-t hozza a 7. helyen, míg a 17 forduló értékelésében GB 7. kiemelést vizionálnak, ha mindkettő hozza az utolsó fordulót ! Én úgy tudtam, a csoport mérleg, az pedig 4-2, 3-3 lenne a Seattle javára .második seed akkor jön össze, ha a Giants megveri az Eaglest és a Cowboys a WashingtontAzért a 2st seed se lenne rossz. Végig otthon játszanánk az NFC döntő kivételével, azt is csak akkor ha az SF-et addig nem üti el valaki.Persze,nem valoszinu. De a komancsokat nem verjuk meg LVE, Parsons es Pollard nelkul, most hogy a Cowboys meccs lett a SB-juk.Szoval ha Giants esetleg nyer,Melyik at lenne jobbNem nyer a Giants vsz.
Tampa i
Eagles i
SF i
vagy
GB o
Vikings o
SF i vagy eagles o
Needa
Blevi
Egyetlen opcio ami erdemes lenne, az a 1st seed, de azt nem latom, hogy SF ne utne el Cardinals-t.
Needa
100yard
ebben az esetben első körben a Seattle várna rájuk, utána meg a Giants (7) - Vikings (3) és az Eagles (5) - TampaBay (4) meccsek győztese közül az alacsonyabban rangsorolt, feltételezhetően a Giants, ha ennyire felkeményednek a télre...
rva
Khaled1899
NFC Playoff scenarios going into Week 18. #NFLPlayoffs pic.twitter.com/4vxPI3mJFa
— Deniz Selman (@denizselman33) January 2, 2023
dande2
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Itt vannak a lehetsèges opciók:Azonos mérlegnél mi dönt a másik csoportban játszók között, ha nincs egymás elleni eredmény? Mert te is és az NFL is a Seattle-t hozza a 7. helyen, míg a 17 forduló értékelésében GB 7. kiemelést vizionálnak, ha mindkettő hozza az utolsó fordulót ! Én úgy tudtam, a csoport mérleg, az pedig 4-2, 3-3 lenne a Seattle javára .második seed akkor jön össze, ha a Giants megveri az Eaglest és a Cowboys a WashingtontAzért a 2st seed se lenne rossz. Végig otthon játszanánk az NFC döntő kivételével, azt is csak akkor ha az SF-et addig nem üti el valaki.Persze,nem valoszinu. De a komancsokat nem verjuk meg LVE, Parsons es Pollard nelkul, most hogy a Cowboys meccs lett a SB-juk.Szoval ha Giants esetleg nyer,Melyik at lenne jobbNem nyer a Giants vsz.
Tampa i
Eagles i
SF i
vagy
GB o
Vikings o
SF i vagy eagles o
Needa
Blevi
Needa
100yard
rva
Khaled1899
NFC Playoff scenarios going into Week 18. #NFLPlayoffs pic.twitter.com/4vxPI3mJFa
— Deniz Selman (@denizselman33) January 2, 2023
több mint 2 éve
Two ClubsAzonos mérlegnél mi dönt a másik csoportban játszók között, ha nincs egymás elleni eredmény? Mert te is és az NFL is a Seattle-t hozza a 7. helyen, míg a 17 forduló értékelésében GB 7. kiemelést vizionálnak, ha mindkettő hozza az utolsó fordulót ! Én úgy tudtam, a csoport mérleg, az pedig 4-2, 3-3 lenne a Seattle javára .második seed akkor jön össze, ha a Giants megveri az Eaglest és a Cowboys a WashingtontAzért a 2st seed se lenne rossz. Végig otthon játszanánk az NFC döntő kivételével, azt is csak akkor ha az SF-et addig nem üti el valaki.Persze,nem valoszinu. De a komancsokat nem verjuk meg LVE, Parsons es Pollard nelkul, most hogy a Cowboys meccs lett a SB-juk.Szoval ha Giants esetleg nyer,Melyik at lenne jobbNem nyer a Giants vsz.
Tampa i
Eagles i
SF i
vagy
GB o
Vikings o
SF i vagy eagles o
Needa
Blevi
Needa
100yard
rva
Khaled1899
1. Head-to-head (best won-lost-tied percentage in games between the clubs).
2. Best won-lost-tied percentage in games played within the division.
3. Best won-lost-tied percentage in common games.
4. Best won-lost-tied percentage in games played within the conference.
5. Strength of victory in all games.
6. Strength of schedule in all games
7. Best combined ranking among conference teams in points scored and points allowed in all games.
8. Best combined ranking among all teams in points scored and points allowed in all games.
9. Best net points in common games.
10. Best net points in all games.
11. Best net touchdowns in all games.
12. Coin toss

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Azonos mérlegnél mi dönt a másik csoportban játszók között, ha nincs egymás elleni eredmény? Mert te is és az NFL is a Seattle-t hozza a 7. helyen, míg a 17 forduló értékelésében GB 7. kiemelést vizionálnak, ha mindkettő hozza az utolsó fordulót ! Én úgy tudtam, a csoport mérleg, az pedig 4-2, 3-3 lenne a Seattle javára .második seed akkor jön össze, ha a Giants megveri az Eaglest és a Cowboys a WashingtontAzért a 2st seed se lenne rossz. Végig otthon játszanánk az NFC döntő kivételével, azt is csak akkor ha az SF-et addig nem üti el valaki.Persze,nem valoszinu. De a komancsokat nem verjuk meg LVE, Parsons es Pollard nelkul, most hogy a Cowboys meccs lett a SB-juk.Szoval ha Giants esetleg nyer,Melyik at lenne jobbNem nyer a Giants vsz.
Tampa i
Eagles i
SF i
vagy
GB o
Vikings o
SF i vagy eagles o
Needa
Blevi
Needa
100yard
rva
Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 2 éve
második seed akkor jön össze, ha a Giants megveri az Eaglest és a Cowboys a WashingtontAzért a 2st seed se lenne rossz. Végig otthon játszanánk az NFC döntő kivételével, azt is csak akkor ha az SF-et addig nem üti el valaki.Persze,nem valoszinu. De a komancsokat nem verjuk meg LVE, Parsons es Pollard nelkul, most hogy a Cowboys meccs lett a SB-juk.Szoval ha Giants esetleg nyer,Melyik at lenne jobbNem nyer a Giants vsz.
Tampa i
Eagles i
SF i
vagy
GB o
Vikings o
SF i vagy eagles o
Needa
Blevi
Needa
100yard
több mint 2 éve
Azért a 2st seed se lenne rossz. Végig otthon játszanánk az NFC döntő kivételével, azt is csak akkor ha az SF-et addig nem üti el valaki.Persze,nem valoszinu. De a komancsokat nem verjuk meg LVE, Parsons es Pollard nelkul, most hogy a Cowboys meccs lett a SB-juk.Szoval ha Giants esetleg nyer,Melyik at lenne jobbNem nyer a Giants vsz.
Tampa i
Eagles i
SF i
vagy
GB o
Vikings o
SF i vagy eagles o
Needa
Blevi
Needa
több mint 2 éve
GB > TampaEagles > Vikes
SF > mindenki
ez a véleményem
több mint 2 éve
Persze,nem valoszinu. De a komancsokat nem verjuk meg LVE, Parsons es Pollard nelkul, most hogy a Cowboys meccs lett a SB-juk.Szoval ha Giants esetleg nyer,Melyik at lenne jobbNem nyer a Giants vsz.
Tampa i
Eagles i
SF i
vagy
GB o
Vikings o
SF i vagy eagles o
Needa
Blevi
több mint 2 éve
Annyira nem egyértelmű szerintem. A Cowboysnak a 49ers a legrosszabb parti, őket konferencia döntőig nem láthatják gyakorlatilag.Szoval ha Giants esetleg nyer,Melyik at lenne jobbNem nyer a Giants vsz.
Tampa i
Eagles i
SF i
vagy
GB o
Vikings o
SF i vagy eagles o
Needa
Blevi
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 2 éve
Szoval ha Giants esetleg nyer,Melyik at lenne jobbNem nyer a Giants vsz.
Tampa i
Eagles i
SF i
vagy
GB o
Vikings o
SF i vagy eagles o
Needa
több mint 2 éve
Szoval ha Giants esetleg nyer,Melyik at lenne jobbTampa i
Eagles i
SF i
vagy
GB o
Vikings o
SF i vagy eagles o
több mint 2 éve
Philadelphiában a Minshew Magic a Dream Team sorsára jutott. 2023 erősen kezd! 😀
több mint 2 éve
Nem is ugyanannyi meccset jatszottak 😀
több mint 2 éve
Prescott egy jó irányító és nem is akarom elvenni tőle. Ennek a képnek annyi lett volna a lényege, hogy a számok nem mindig mutatják a valós teljesítményt. Ehhez rakták Carr teljesítményét akinek a számai ellenére fejvakarós a teljesítménye.Bocs, Dak egy erzekeny tema itt, de iden azert intek ellenere nagyon jol jatszik es statok ellenere merfoldekkel jobb QB mint Carr.Egy szóval nem is hoztam fel a Lamar témádat hisz azt írsz oda és arról amit akarsz, hisz ha ez a véleményed leírhatod.Jaaaa, hogy ez egy mém és nem is komoly?! Óóó...Ez csak egy NFL mém, amit ahogy látom a Cowboys topic véresen komolyan vett, mert átment személyeskedésbe “hülye” jelzőkkel egy nyilvános fórumon. Nemzeti Sport színvonal volt, légy oly kedves legközelebb az ilyeneket oda írogatni. Ez egy fórum mindenki oda ír/rak valamit ahova akar, a jelződ nem engem jellemez. BÚÉK a teljes Cowboys fórumnak.Teljesen értetlenül állok ez előtt a szar előtt. Ha trollkodni próbálsz, legalább szellemes lehetne. Így csak annyit értél el, hogy a Cowboys topik totál hülyének nézzen.Egyrészt borzasztó felszínes következtetés ebből bármit levonni, másrészt mit vársz, itt ebben a topikban erre? Amikor javarészt itt mindenki támogatja Daket.
KeyG
Cowboykarcsi90
Amúgy meg ha jól értesültem 250 misi kevés volt Lamarnak. Szar lesz majd 300-as szerződést adni neki és nézni az oldalvonalon mert mindig összegyűjt valami bibit.
gyeek
KeyG
Itt sajnos a tényleg nagyon gyenge minőségű mémeddel van a gond. 😕 Tényleg azt hitted ez vicces? Szegénykém... Viszont amikor bedobtad az NSO színvonalat, már felröhögtem, van haladás! Nekem a Ravens topikba volt kedvem épp írni, mert eszembe jutott Lamar szerződése ÉÉÉÉSS mert eZ eGy FóRuM éS mInDeNkI oDa Ír AhOvA aKaAaAr! 😀
gyeek
KeyG
Es ne feledjuk, Jerry ba szereti megfizetni jatekosait, miert pont QB poszt lenne kivetel.
Boldog Uj Evet a Ravens szurkoloknak is.
Needa
Sok sikert a Playoffban!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Bocs, Dak egy erzekeny tema itt, de iden azert intek ellenere nagyon jol jatszik es statok ellenere merfoldekkel jobb QB mint Carr.Egy szóval nem is hoztam fel a Lamar témádat hisz azt írsz oda és arról amit akarsz, hisz ha ez a véleményed leírhatod.Jaaaa, hogy ez egy mém és nem is komoly?! Óóó...Ez csak egy NFL mém, amit ahogy látom a Cowboys topic véresen komolyan vett, mert átment személyeskedésbe “hülye” jelzőkkel egy nyilvános fórumon. Nemzeti Sport színvonal volt, légy oly kedves legközelebb az ilyeneket oda írogatni. Ez egy fórum mindenki oda ír/rak valamit ahova akar, a jelződ nem engem jellemez. BÚÉK a teljes Cowboys fórumnak.Teljesen értetlenül állok ez előtt a szar előtt. Ha trollkodni próbálsz, legalább szellemes lehetne. Így csak annyit értél el, hogy a Cowboys topik totál hülyének nézzen.Egyrészt borzasztó felszínes következtetés ebből bármit levonni, másrészt mit vársz, itt ebben a topikban erre? Amikor javarészt itt mindenki támogatja Daket.
KeyG
Cowboykarcsi90
Amúgy meg ha jól értesültem 250 misi kevés volt Lamarnak. Szar lesz majd 300-as szerződést adni neki és nézni az oldalvonalon mert mindig összegyűjt valami bibit.
gyeek
KeyG
Itt sajnos a tényleg nagyon gyenge minőségű mémeddel van a gond. 😕 Tényleg azt hitted ez vicces? Szegénykém... Viszont amikor bedobtad az NSO színvonalat, már felröhögtem, van haladás! Nekem a Ravens topikba volt kedvem épp írni, mert eszembe jutott Lamar szerződése ÉÉÉÉSS mert eZ eGy FóRuM éS mInDeNkI oDa Ír AhOvA aKaAaAr! 😀
gyeek
KeyG
Es ne feledjuk, Jerry ba szereti megfizetni jatekosait, miert pont QB poszt lenne kivetel.
Boldog Uj Evet a Ravens szurkoloknak is.
több mint 2 éve
Egy szóval nem is hoztam fel a Lamar témádat hisz azt írsz oda és arról amit akarsz, hisz ha ez a véleményed leírhatod.Jaaaa, hogy ez egy mém és nem is komoly?! Óóó...Ez csak egy NFL mém, amit ahogy látom a Cowboys topic véresen komolyan vett, mert átment személyeskedésbe “hülye” jelzőkkel egy nyilvános fórumon. Nemzeti Sport színvonal volt, légy oly kedves legközelebb az ilyeneket oda írogatni. Ez egy fórum mindenki oda ír/rak valamit ahova akar, a jelződ nem engem jellemez. BÚÉK a teljes Cowboys fórumnak.Teljesen értetlenül állok ez előtt a szar előtt. Ha trollkodni próbálsz, legalább szellemes lehetne. Így csak annyit értél el, hogy a Cowboys topik totál hülyének nézzen.Egyrészt borzasztó felszínes következtetés ebből bármit levonni, másrészt mit vársz, itt ebben a topikban erre? Amikor javarészt itt mindenki támogatja Daket.
KeyG
Cowboykarcsi90
gyeek
KeyG
gyeek
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
látom kejdzsi barátom nem véletlenül van letiltva nálamLet's take away every qb's interceptions just for funsies pic.twitter.com/2p0FrMn591
— Burgers and Blitzes (@NotToBeTrite) December 31, 2022
egyébként meg:
record vs opponents currently > .500:
— Warren Sharp (@SharpFootball) December 30, 2022
5-1: DAL
3-1: PHI
2-1: SF
3-2: BUF, KC, MIN
3-3: JAX
2-2: CIN
2-3: SEA
2-4: GB, NYJ
1-2: LV
2-5: MIA, DET, CLE
1-3: BAL, DEN, ATL, LAC
1-4: TB, NYG, IND
1-5-1: WAS
1-5: PIT
1-6: CHI
0-4: CAR, NO
0-5: LAR, ARI, NE
0-6: HOU
0-7: TEN
több mint 2 éve
Jaaaa, hogy ez egy mém és nem is komoly?! Óóó...Ez csak egy NFL mém, amit ahogy látom a Cowboys topic véresen komolyan vett, mert átment személyeskedésbe “hülye” jelzőkkel egy nyilvános fórumon. Nemzeti Sport színvonal volt, légy oly kedves legközelebb az ilyeneket oda írogatni. Ez egy fórum mindenki oda ír/rak valamit ahova akar, a jelződ nem engem jellemez. BÚÉK a teljes Cowboys fórumnak.Teljesen értetlenül állok ez előtt a szar előtt. Ha trollkodni próbálsz, legalább szellemes lehetne. Így csak annyit értél el, hogy a Cowboys topik totál hülyének nézzen.Egyrészt borzasztó felszínes következtetés ebből bármit levonni, másrészt mit vársz, itt ebben a topikban erre? Amikor javarészt itt mindenki támogatja Daket.
KeyG
Cowboykarcsi90
gyeek
KeyG
több mint 2 éve
Egyrészt borzasztó felszínes következtetés ebből bármit levonni, másrészt mit vársz, itt ebben a topikban erre? Amikor javarészt itt mindenki támogatja Daket.
KeyG
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
végig néztem a condensed verziót, mert a fogadalmamhoz híven inkább aludtam (az Eagles ellen is inkább aludtam)amit megállapítottam: ha ilyen ütemben adja el az offense a labdákat, akkor az már csak ettől is nehéz lesz a PO-ban az életük. nem is beszélve a sérültekről...
Prescott 14 INT és hiába kb a fele csak az övé, ahogy most is az elsőhöz semmi köze nem volt, az a labdát el kellett volna kapni, szóval hiába nem mind az ő hibája, azért mégis megtörténnek....
ha a Cowboys az underdog, akkor a turnover battle-t nyerni kell, mert anélkül esélytelen
és szerintem a PO-ban nem lesz favorit senki ellen, még Brady ellen se
aki úgy fogja szétsz.patni Bland-et és Wright-ot, mint a huzat a 7 yardos passzaival. egyrészt, mert messzebbre el se tud dobni már, másrészt mert ezek eleve ennyi cushion-el játszanak.
olvastam, hogy Biadasz high ankle sprain-je azért nem gáz, mert centerként nem kell annyit futni mint egy WR-nek, szóval akár 2 hét is elég lehet ahhoz, hogy sok kötéssel meg sok fájdalomcsillapítóval a PO-ban kezdeni tudjon. ez jó hír.
elméletben LVE is visszatérhet a Bucs ellen, a nyaksérülés ami az első riportokban volt kiderült a CT és az MR után, hogy igazából "csak" egy shoulder stinger, vagyis egy nyak/váll ideg sérülése, ezt leginkább pihentetéssel lehet gyógyítani
és Hankins mellizom sérülése is olyan, hogy azt mondták a playoff-ra visszatérhet, az IR 4 hete pont a washington elleni meccs után jár le, tehát az elvi lehetőség megvan
nem ártana, ha összeállna a gárda addig, mert minden egészséges ember kelleni fog
több mint 2 éve
Ahhoz hogy megnyerjuk a csoportot es 3. Seed legyunk es a packers-szel jatsszunk, ahhoz szerintem hetvegen a Packersnek es a Vikingsnak is nyernie kell. Egymas ellen jatszanak.És 3. kiemeltként megkapnánk a Mumust ( sajtfejek ) Öröm bódogság 😊Azèrt a csoportgyőzelem "terhèt" nem veszi le ès az nagyon nem mindegy, főleg Jerrynek nem szvsz 😉Eagles ha nem nyer magaval es velunk is kitol.Szerencsére nem az ő kezükben van a sorsunk 😉 A Vikingek, és a 49 leveszi a hátunkról a terhet 😊
Naluk rosszabb pick + utolso fordulot megkell nyomniuk.
Nalunk is hasonloan, kuldhetjuk fel a kezdot a kiemeles remenyebben.
beltazor
Khaled1899
dande2
Khaled1899
több mint 2 éve
Ha valami kiemelkedően jó dolgot kell mondanom a TNF-ről, akkor a Cowboys felkészültségét emelném ki ifjabb Hucul, és bandája praktiájából. A Raiders elleni szánalmas bíráskodást meglovagolva saját malmukra hajtották a vizet. Ennek a legkiemelkedőbb példája 3&19-nél egy 51 yardos DPI volt, de volt ezen kívül is még néhány. Valahol kissé szomorú ez a jelenség, de biztos nem véletlenek voltak a "throw-up ball"-ok, szóval jár ezért az elismerés McCarthyéknak.
több mint 2 éve
És 3. kiemeltként megkapnánk a Mumust ( sajtfejek ) Öröm bódogság 😊Azèrt a csoportgyőzelem "terhèt" nem veszi le ès az nagyon nem mindegy, főleg Jerrynek nem szvsz 😉Eagles ha nem nyer magaval es velunk is kitol.Szerencsére nem az ő kezükben van a sorsunk 😉 A Vikingek, és a 49 leveszi a hátunkról a terhet 😊
Naluk rosszabb pick + utolso fordulot megkell nyomniuk.
Nalunk is hasonloan, kuldhetjuk fel a kezdot a kiemeles remenyebben.
beltazor
Khaled1899
dande2
Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !