Dallas Cowboys
Bubu város megveri a Dallast? fociban? nincs kérdésem ....Edző csere kívántatik.
sztaking
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
ezzel sosem értettem egyet. jó mondás meg minden. de ha kidől a kezdő irányítód akkor dől minden kb ...You're only as good as your backup QB ismondjuk Cooper Rush mint kulcs játékos ...Dallas’ key unrestricted free agents this winter: TE Dalton Schultz, RB Tony Pollard, S Donovan Wilson, LB Leighton Vander Esch, G Connor McGovern, CB Anthony Brown, QB Cooper Rush, LB Anthony Barr, DE Dante Fowler, WR Noah Brown, WR TY Hilton, DT Johnathan Hankins.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 23, 2023
warr_b
csebi
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
a védelemből Brown, Barr és Fowler kivételével a többi háromra lesz szükség jövőre is (Wilson, LVE és Hankins) főleg futás ellen, gyakorlatilag miattuk lett értékelhető ez a védelem úgy egészként, ha nincs futás elleni védekezés, akkor a passrush semmit nem ér. LVE nagyon sokat fejlődött, szinte az első éves szezonját hozza, kérdés marad a "durability" azaz mennyi meccset tud lehozni sérülés nélkül.Dallas’ key unrestricted free agents this winter: TE Dalton Schultz, RB Tony Pollard, S Donovan Wilson, LB Leighton Vander Esch, G Connor McGovern, CB Anthony Brown, QB Cooper Rush, LB Anthony Barr, DE Dante Fowler, WR Noah Brown, WR TY Hilton, DT Johnathan Hankins.
warr_b
Pollard valóban hiányozna, neki még lehet 1-2 jó éve - pont emiatt gondolkozhatnak egyébként FR tag-ben, mert nincs értelme többre leszerződtetni, futók 30 felett: MEH.
a Noah Brown / TY Hilton duóból az egyikre tuti szükség lesz, és ha lehet, én Hiltont tartanám meg, egy egész offseason szerintem csodákat művelne. Schultz is sokat fejlődött, kérdés a másik két rookie közül van-e egy olyan jó, aki megengedi azt a luxust, hogy Schultz-ot elengedjék. ez szintén hazárdjáték, én meghúznám az elengedést, kivéve, ha diszkont áron jönne, de hát ezen szezon után szerintem az esélytelen.
szintén igaz ugyanez Rush-ra, tuti van olyan QB-needy csapat, akiben felmerül, hogy náluk mire lenne képes kezdőként.
Mi van, ötből négyet nyertek vele kezdőként idén, csak az Ígülsztől kapott ki.mondjuk Cooper Rush mint kulcs játékos ...Dallas’ key unrestricted free agents this winter: TE Dalton Schultz, RB Tony Pollard, S Donovan Wilson, LB Leighton Vander Esch, G Connor McGovern, CB Anthony Brown, QB Cooper Rush, LB Anthony Barr, DE Dante Fowler, WR Noah Brown, WR TY Hilton, DT Johnathan Hankins.
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
You're only as good as your backup QB ismondjuk Cooper Rush mint kulcs játékos ...Dallas’ key unrestricted free agents this winter: TE Dalton Schultz, RB Tony Pollard, S Donovan Wilson, LB Leighton Vander Esch, G Connor McGovern, CB Anthony Brown, QB Cooper Rush, LB Anthony Barr, DE Dante Fowler, WR Noah Brown, WR TY Hilton, DT Johnathan Hankins.
warr_b
csebi
mondjuk Cooper Rush mint kulcs játékos ...Dallas’ key unrestricted free agents this winter: TE Dalton Schultz, RB Tony Pollard, S Donovan Wilson, LB Leighton Vander Esch, G Connor McGovern, CB Anthony Brown, QB Cooper Rush, LB Anthony Barr, DE Dante Fowler, WR Noah Brown, WR TY Hilton, DT Johnathan Hankins.
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Várjál már, Purdy Mahomes második eljöveteleott volt mákunk, hogy ötödik körben belebotlottunk Bland-bahát mondjuk ha nem pusztít dögvész a secondaryban... akkor Brownról nyeltük volna számolatlanul a yardokat.Szia Zeke, a fizetésedet felezhetjük, vagy leszel inkább júniusi ember? Az 5-12 millió plusz hely.most miért? több poszton is hasznosítható. ha kell, játszik csere centert ...
slowmotion
bocsi, ezt nem hagyhattam ki. nyilván nem ezen múlott, de mi a tököm volt ez az utolsó play?
amúgy igen, úgy látom én is, hogy Prescott-Elliott-McCarthynak ez maximum egy nfc chanpionship a plafon. ennél jobb védelmet már nem igen tudtok összerakni, és hát rohadt közel vagytok a caphez már ígyis a következő szezonban.
csebi
Elliott? fullbacket játszhatna, de utoljára ki volt ilyen jól fizetve azon a poszton? talán Mike Alstott, és az nem ma volt 😮
slowmotion
szerintem emiatt Brown nem jön vissza
Lewis még egy évig szerződés alatt van, Diggs meg Bland fix, de kelleni fog ide valakit draftolni
(Mukuamu nem megoldás, slotban sem)
Az egyetlen reménységünk abban lehet, hogy Prescott 30ra felszívja magát fejben.szerintem Cousins-szindrómája van: akik ellen igazán mennie kellene neki, ott nem megy
gyeek
és sok közepes meg gyenge csapat ellen űr számok, aztán az átlag meg magas
Broaddus felvetette, hogy ha kiesik a csapat és nem edzői hiba miatt, akkor el kell gondolkozni Prescott második szerződésén - ilyenkor merül fel az "rva-dilemma" hogy kockáztatsz a bizonytalanért, vagy megpróbálod kihozni a meglévőből a legjobbat, lásd a 49ers-nek Prescott szintű/képességű irányítóra sincs szüksége ahhoz, hogy legyőzzen egy komoly csapatot (Cowboys)
rva
slowmotion
😀 (nem fűznék hozzá kommentárt, és enélkül is tudod, szóval nem neked szól)
Dallas’ key unrestricted free agents this winter: TE Dalton Schultz, RB Tony Pollard, S Donovan Wilson, LB Leighton Vander Esch, G Connor McGovern, CB Anthony Brown, QB Cooper Rush, LB Anthony Barr, DE Dante Fowler, WR Noah Brown, WR TY Hilton, DT Johnathan Hankins.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Várjál már, Purdy Mahomes második eljöveteleott volt mákunk, hogy ötödik körben belebotlottunk Bland-bahát mondjuk ha nem pusztít dögvész a secondaryban... akkor Brownról nyeltük volna számolatlanul a yardokat.Szia Zeke, a fizetésedet felezhetjük, vagy leszel inkább júniusi ember? Az 5-12 millió plusz hely.most miért? több poszton is hasznosítható. ha kell, játszik csere centert ...
slowmotion
bocsi, ezt nem hagyhattam ki. nyilván nem ezen múlott, de mi a tököm volt ez az utolsó play?
amúgy igen, úgy látom én is, hogy Prescott-Elliott-McCarthynak ez maximum egy nfc chanpionship a plafon. ennél jobb védelmet már nem igen tudtok összerakni, és hát rohadt közel vagytok a caphez már ígyis a következő szezonban.
csebi
Elliott? fullbacket játszhatna, de utoljára ki volt ilyen jól fizetve azon a poszton? talán Mike Alstott, és az nem ma volt 😮
slowmotion
Lewis még egy évig szerződés alatt van, Diggs meg Bland fix, de kelleni fog ide valakit draftolni
Az egyetlen reménységünk abban lehet, hogy Prescott 30ra felszívja magát fejben.szerintem Cousins-szindrómája van: akik ellen igazán mennie kellene neki, ott nem megy
gyeek
Broaddus felvetette, hogy ha kiesik a csapat és nem edzői hiba miatt, akkor el kell gondolkozni Prescott második szerződésén - ilyenkor merül fel az "rva-dilemma" hogy kockáztatsz a bizonytalanért, vagy megpróbálod kihozni a meglévőből a legjobbat, lásd a 49ers-nek Prescott szintű/képességű irányítóra sincs szüksége ahhoz, hogy legyőzzen egy komoly csapatot (Cowboys)
rva
ott volt mákunk, hogy ötödik körben belebotlottunk Bland-bahát mondjuk ha nem pusztít dögvész a secondaryban... akkor Brownról nyeltük volna számolatlanul a yardokat.Szia Zeke, a fizetésedet felezhetjük, vagy leszel inkább júniusi ember? Az 5-12 millió plusz hely.most miért? több poszton is hasznosítható. ha kell, játszik csere centert ...
slowmotion
csebi
slowmotion
gyeek
Az pont kiderült, hogy annak sem jó. Kiváló hot-dog árus, tablettartó, vízhordó még lehet belőle. Esetleg mascott.Szia Zeke, a fizetésedet felezhetjük, vagy leszel inkább júniusi ember? Az 5-12 millió plusz hely.most miért? több poszton is hasznosítható. ha kell, játszik csere centert ...
slowmotion
csebi
hát mondjuk ha nem pusztít dögvész a secondaryban... akkor Brownról nyeltük volna számolatlanul a yardokat.Szia Zeke, a fizetésedet felezhetjük, vagy leszel inkább júniusi ember? Az 5-12 millió plusz hely.most miért? több poszton is hasznosítható. ha kell, játszik csere centert ...
slowmotion
csebi
Nem kell ilyen negatív szögből szemlélni a dolgokat: a jövő évi cél az NFC csempjönsip!Szia Zeke, a fizetésedet felezhetjük, vagy leszel inkább júniusi ember? Az 5-12 millió plusz hely.most miért? több poszton is hasznosítható. ha kell, játszik csere centert ...
slowmotion
csebi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Szia Zeke, a fizetésedet felezhetjük, vagy leszel inkább júniusi ember? Az 5-12 millió plusz hely.most miért? több poszton is hasznosítható. ha kell, játszik csere centert ...
slowmotion
* fibula fracture, mert miért csak egy darab törés legyen benne, ha lehet több is?srácok, embertelen amit a védelem tolt, jól megtanulták a házit. respekt érte.high ankle sprain meg fibula törés
Pollardnak meg gyógyulást, sajnáltam nagyon. mi ezt idén át tudjuk érezni 😕 remélem nem komoly, nem olvastam még utána.
petey
4 hónap recovery
rva
a jó hír, hogy fibula és nem tibia, a szárkapocscsont kevésbé macerás, mint a sípcsont.
srácok, embertelen amit a védelem tolt, jól megtanulták a házit. respekt érte.high ankle sprain meg fibula törés
Pollardnak meg gyógyulást, sajnáltam nagyon. mi ezt idén át tudjuk érezni 😕 remélem nem komoly, nem olvastam még utána.
petey
4 hónap recovery
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
hát nem tudom, ránézésre a franchise tag running backek esetében 16 millió körül lesz, az azért elég sok, ha végül mégsem marad.Ilyenkor amúgy várjunk 24 órát, vagy jöhet az Overreaction Monday?there, I fixed it.
Viszlát Tyron, örülünk, hogy ismerhettünk, helló 9,5 millió.
Szia Zeke, a fizetésedet felezhetjük, vagy leszel inkább júniusi ember? Az 5-12 millió plusz hely.
Tony, mi a helyzet? Nálunk maradsznyolc számjegyért?mert kapsz egy franchise tag-et.
slowmotion
rva
talán el lehet érni egy olyan szerződést, ami ennél picit alacsonyabb éves átlagra, de mondjuk az elején megkapja a signing bonus + 2023 salaryt garantáltan.
És én Pollardot sem marasztalnám, anno Zeke amikor megkapta a nagy szerződését nagyságrendekkel jobb volt mint most TP. Látjuk így is mi lett belőle. Ötödrangú kérdés jelenleg az RB szerintem.más jellegű játékosok. Zeke sosem volt ilyen robbanékony, mint Pollard, csak olyan volt, mint egy bivaly - amíg le nem használódott.
Cowboykarcsi90
Ilyenkor amúgy várjunk 24 órát, vagy jöhet az Overreaction Monday?there, I fixed it.
Szia Zeke, a fizetésedet felezhetjük, vagy leszel inkább júniusi ember? Az 5-12 millió plusz hely.
Tony, mi a helyzet? Nálunk maradsznyolc számjegyért?mert kapsz egy franchise tag-et.
slowmotion
Ilyenkor amúgy várjunk 24 órát, vagy jöhet az Overreaction Monday?Az első kettő sajnos vagy nem sajnos szerintem nem is kellene hogy kérdés legyen. Más más okokból, de árnyékuk régi önmaguknak.
Tony, mi a helyzet? Nálunk maradsz nyolc számjegyért?
slowmotion
És én Pollardot sem marasztalnám, anno Zeke amikor megkapta a nagy szerződését nagyságrendekkel jobb volt mint most TP. Látjuk így is mi lett belőle. Ötödrangú kérdés jelenleg az RB szerintem.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Tony, mi a helyzet? Nálunk maradsz nyolc számjegyért?
Lassan én is kezdek kihátrálni Prescott mögül. Mert egyre inkább trendnek mondható nála, ráadásul karrier szinten, hogy jó vagy kiemelkedő számai a közepes vagy gyenge ellenfelek ellen van csak(Tampa Bay múlt héten ugye? ). Amikor viszont a legjobban kéne, vagy a liga felső részébe tartozó ellenféllel játszunk(a kettő igazából sokszor egyszerre történik) akkor meg jön a betli.
Javíthat aki végig is nézte tegnap a meccset, de nekem az jött le, hogy az offense többi részének még csak nem is volt rossz napja. Lamb kimondottan jó volt, Pollard sérüléséig a futás is meglepően jól működött. A pass protection is OK volt ahogy látom, nem ütötték verték állandóan Daket.
Romonak is voltak gyenge meccsei, de az Ő karrierjére visszatekintve határozottan az a benyomása az embernek, hogy 10ből 7szer Ő megoldotta amit kell, de mindig volt egy csapat rész ami jött valamilyen brainfartal. Prescottal mikor volt ilyen utoljára? Hogy úgy igazán vitte a csapatot a hátán, mondjuk egy közepesnél erősebb csapat ellen? Az elmúlt két szezonban én nagyon nehezen találok ilyet.
Ezzel együtt, most még nem tudom azt mondani hogy menjen egy reset QB poszton, mert van egy jó irányítónk, akinél még mindig nehezen találnánk jobbat. Az a gond, hogy egyre inkább látszik, hogy van egy plafonja amit ahogy telnek az évek, egyre valószínűtlenebb hogy ki fog tudni tolni…
Viszont itt van ez a védelem. Le a kalappal megint előttük. De ez a csapat egység is hogy lesz összetartva? Kezdjem itt ugye hogy Quinn ki tudja itt lesz e még februárba…
Na ez van. Jöhet az offseason lehet reménykedni.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!