Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 2 éve
Látszott a dekoncentráltság az egész csapaton. DAK össze-vissza dobált, és ami az elkapók közelébe került, még azt se fogták meg, mintha forró lett volna. Csak azt nem értem, hogy akkor miért kellett a kezdőket erőltetni? Védelem is látványosan omlik össze. Se sack se PD. Így nehéz lesz Brady ellen.
több mint 2 éve
jó, hát nem volt nehéz 😀 mondjuk a picksix-re nem számítottam, de az utolsó 4 hétben már ezzel együtt 3-szor összejött, szóval akár számolhattam volna veleSérült eddig ha jól tudom, nincs(kopp-kopp). A többi stim.én aludtam egy jót, hajnalban ugyan felébredt a gyerek (és engem is felkeltett), és lett volna még pár perc a végből, de úgy döntöttem, hogy nincs értelme, és visszafeküdtem aludni.Remelem aludtal egy jot cserebe. Playoff forma mar megvan. Ez a mai az offensetol a kezdo offensetol borzaszto volt.nem tudom ki hozta a mentalitást, de lassan már _mindekit_ felszerdünk az utcáról, aki valaha volt első körös vagy pro bowler...Mondjuk Kelvin Josephnél valószínűtlen, hogy rosszabb még így 32 évesen is. Kell a CB depth.
ezen a vonalon érkezett Xavier Rhodes a practice squad-ba (Broaddus-nak volt egy olan elszólása, hogy Trayvon Mullen talán nem az, akinek gondolák, lehet miatta)
rva
Gondolkozom közbe, hogy fenn maradjak ma mert jó eséllyel ma láthatom utoljára nyerni a csapatot az idei szezonban.
Cowboykarcsi90
Blevi
milyen jól tettem 😊
mindjárt hallgatok pár podcastet meg végig pörgetem twittert, hogy megnézzem min ment el a meccs, de ha tippelnem kell, akkor szokás szerint nem indult be a meccs offense oldalon, majd ez erős erőlködésbe csapott át, ami Prescott INT-hez vezetett az első félidő vége felé? gondolom turnover mutató minusz 3 és legalább két olyan sérült van, aki k.rvára hiányozni fog a PO-ban
rva
Cowboykarcsi90
ami kimaradt: Turpin elejtett fair catch, Maher kihagyott FG, Anger elejtett punt, meg a futójáték teljes földbe állása. erre az utolsóra mondjuk számíthattam volna, a komcsiknak elég komoly a futás elleni védelme, amivel az a baj, hogy a Tampának is....
több mint 2 éve
Igen, 7-0 es 93-ban nyertunk utoljara PO meccset idegenbenNem ellenoriztem, de Brady merlege ellenunk elvileg 7-0.Veretlen igen a merleget nem tudom
beltazor
Blevi
több mint 2 éve
Nem ellenoriztem, de Brady merlege ellenunk elvileg 7-0.Veretlen igen a merleget nem tudom
beltazor
több mint 2 éve
Nem ellenoriztem, de Brady merlege ellenunk elvileg 7-0.

több mint 2 éve
Sérült eddig ha jól tudom, nincs(kopp-kopp). A többi stim.én aludtam egy jót, hajnalban ugyan felébredt a gyerek (és engem is felkeltett), és lett volna még pár perc a végből, de úgy döntöttem, hogy nincs értelme, és visszafeküdtem aludni.Remelem aludtal egy jot cserebe. Playoff forma mar megvan. Ez a mai az offensetol a kezdo offensetol borzaszto volt.nem tudom ki hozta a mentalitást, de lassan már _mindekit_ felszerdünk az utcáról, aki valaha volt első körös vagy pro bowler...Mondjuk Kelvin Josephnél valószínűtlen, hogy rosszabb még így 32 évesen is. Kell a CB depth.
ezen a vonalon érkezett Xavier Rhodes a practice squad-ba (Broaddus-nak volt egy olan elszólása, hogy Trayvon Mullen talán nem az, akinek gondolák, lehet miatta)
rva
Gondolkozom közbe, hogy fenn maradjak ma mert jó eséllyel ma láthatom utoljára nyerni a csapatot az idei szezonban.
Cowboykarcsi90
Blevi
milyen jól tettem 😊
mindjárt hallgatok pár podcastet meg végig pörgetem twittert, hogy megnézzem min ment el a meccs, de ha tippelnem kell, akkor szokás szerint nem indult be a meccs offense oldalon, majd ez erős erőlködésbe csapott át, ami Prescott INT-hez vezetett az első félidő vége felé? gondolom turnover mutató minusz 3 és legalább két olyan sérült van, aki k.rvára hiányozni fog a PO-ban
rva
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
én aludtam egy jót, hajnalban ugyan felébredt a gyerek (és engem is felkeltett), és lett volna még pár perc a végből, de úgy döntöttem, hogy nincs értelme, és visszafeküdtem aludni.Remelem aludtal egy jot cserebe. Playoff forma mar megvan. Ez a mai az offensetol a kezdo offensetol borzaszto volt.nem tudom ki hozta a mentalitást, de lassan már _mindekit_ felszerdünk az utcáról, aki valaha volt első körös vagy pro bowler...Mondjuk Kelvin Josephnél valószínűtlen, hogy rosszabb még így 32 évesen is. Kell a CB depth.
rva
Cowboykarcsi90
Blevi
milyen jól tettem 😊
több mint 2 éve
Pl.looks good, de mivel lassú voltam, ez most megint egyhetes licit, az meg már nem fér bele az időkeretbe, gondolom.
www.ebay.com/itm/134394319335?hash=item1f4a8691e7%3Ag%3ANnYAAOSwSpBjn9Z7&amdata=enc%3AAQAHAAAAoN0Pbz33VC5qDddPOFY3rr0YRQK6w7DupLLb5UExe8YQPaS38I0Lb2hpLHvIdaU9hT4HjOut0Ok%2Blaz9%2FODsltHdvMRmeEsD3xwa8V0eZjDFAbtqVY7XmSIrUIiAmUoxaUX95PUYa1LeG%2BK50mwGnXNaOAA2jQhR1ihrE3y90Ism04fkWpkj9L5YVlv1%2Fd%2Bc1fZp%2BjPcBiXvexTF6Tb1f74%3D%7Ctkp%3ABk9SR4L_urSyYQ&LH_ItemCondition=1000
Needa
ezt meg lehet valahogy oldani:
www.cowboysfanstoreonline.com/1334-Nike_Tony_Romo_Dallas_Cowboys_Game_Team_Color_Jersey_-_Navy_Blue.html ?
több mint 2 éve
Jaja hálistennek végül a csajok mellett döntöttem, nem bántam meg.Remelem aludtal egy jot cserebe. Playoff forma mar megvan. Ez a mai az offensetol a kezdo offensetol borzaszto volt.nem tudom ki hozta a mentalitást, de lassan már _mindekit_ felszerdünk az utcáról, aki valaha volt első körös vagy pro bowler...Mondjuk Kelvin Josephnél valószínűtlen, hogy rosszabb még így 32 évesen is. Kell a CB depth.
rva
Cowboykarcsi90
Blevi
több mint 2 éve
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Jo keretezese volt ez a szezonnak.Vallalhatatlan nyito es zaro fordulo, de egesz jo kis evad a 2 kozott.
Akkor most johet a szokasos PO-s balfaszkodas
több mint 2 éve
Remelem aludtal egy jot cserebe. Playoff forma mar megvan. Ez a mai az offensetol a kezdo offensetol borzaszto volt.nem tudom ki hozta a mentalitást, de lassan már _mindekit_ felszerdünk az utcáról, aki valaha volt első körös vagy pro bowler...Mondjuk Kelvin Josephnél valószínűtlen, hogy rosszabb még így 32 évesen is. Kell a CB depth.
rva
Cowboykarcsi90
Szerkesztette: Blevi
több mint 2 éve
Pl.Húúú... milyen paraméterekkel találsz? Link van róla? Méretről hirtelen fogalmam sincs, az özönvíz előtti Reebok replica (mondtam, hogy özönvíz előtti) Emmitt XL-es, és az kényelmesen elfér rajtam... de majd utánanézek.Ez kell meg? 1 het mulva indulok haza, szolj ha meg nem szerezted be.Romo... múltkor pont azon gondolkoztam, hogy MMC alatt nem fordulhatott volna az elő, ami nálunk 2016-ban, ott Romo amint felépül, már játszik is, de a playoffban szinte tutira. de hát nekünk csak a tapsikoló jutott.Nem vagyok nagy rajongója, hogy a 9es mezt bárkinek odaosztogatják. Most Terpentin fogja ezt viselni.Meccsen Romo nagy formában volt. 😊 Turpin 52 yardos visszahordása után jól elpoénkodott, hogy a 9-es sebessége akárcsak az övé annak idején. 😊
gyeek
100yard
btw ha valaki meg Ámerikába, és esetleg talál Romo mezt, az lécci hozzon már egy XL-est, becsszó kifizetem. mindegy hogy navy vagy white, bár az előbbi preferált 😊
slowmotion
Needa
slowmotion
www.ebay.com/itm/134394319335?hash=item1f4a8691e7%3Ag%3ANnYAAOSwSpBjn9Z7&amdata=enc%3AAQAHAAAAoN0Pbz33VC5qDddPOFY3rr0YRQK6w7DupLLb5UExe8YQPaS38I0Lb2hpLHvIdaU9hT4HjOut0Ok%2Blaz9%2FODsltHdvMRmeEsD3xwa8V0eZjDFAbtqVY7XmSIrUIiAmUoxaUX95PUYa1LeG%2BK50mwGnXNaOAA2jQhR1ihrE3y90Ism04fkWpkj9L5YVlv1%2Fd%2Bc1fZp%2BjPcBiXvexTF6Tb1f74%3D%7Ctkp%3ABk9SR4L_urSyYQ&LH_ItemCondition=1000
több mint 2 éve
Húúú... milyen paraméterekkel találsz? Link van róla? Méretről hirtelen fogalmam sincs, az özönvíz előtti Reebok replica (mondtam, hogy özönvíz előtti) Emmitt XL-es, és az kényelmesen elfér rajtam... de majd utánanézek.Ez kell meg? 1 het mulva indulok haza, szolj ha meg nem szerezted be.Romo... múltkor pont azon gondolkoztam, hogy MMC alatt nem fordulhatott volna az elő, ami nálunk 2016-ban, ott Romo amint felépül, már játszik is, de a playoffban szinte tutira. de hát nekünk csak a tapsikoló jutott.Nem vagyok nagy rajongója, hogy a 9es mezt bárkinek odaosztogatják. Most Terpentin fogja ezt viselni.Meccsen Romo nagy formában volt. 😊 Turpin 52 yardos visszahordása után jól elpoénkodott, hogy a 9-es sebessége akárcsak az övé annak idején. 😊
gyeek
100yard
btw ha valaki meg Ámerikába, és esetleg talál Romo mezt, az lécci hozzon már egy XL-est, becsszó kifizetem. mindegy hogy navy vagy white, bár az előbbi preferált 😊
slowmotion
Needa
több mint 2 éve
Ez kell meg? 1 het mulva indulok haza, szolj ha meg nem szerezted be.Romo... múltkor pont azon gondolkoztam, hogy MMC alatt nem fordulhatott volna az elő, ami nálunk 2016-ban, ott Romo amint felépül, már játszik is, de a playoffban szinte tutira. de hát nekünk csak a tapsikoló jutott.Nem vagyok nagy rajongója, hogy a 9es mezt bárkinek odaosztogatják. Most Terpentin fogja ezt viselni.Meccsen Romo nagy formában volt. 😊 Turpin 52 yardos visszahordása után jól elpoénkodott, hogy a 9-es sebessége akárcsak az övé annak idején. 😊
gyeek
100yard
slowmotion
több mint 2 éve
nem tudom ki hozta a mentalitást, de lassan már _mindekit_ felszerdünk az utcáról, aki valaha volt első körös vagy pro bowler...Mondjuk Kelvin Josephnél valószínűtlen, hogy rosszabb még így 32 évesen is. Kell a CB depth.
rva
több mint 2 éve
nem tudom ki hozta a mentalitást, de lassan már _mindekit_ felszerdünk az utcáról, aki valaha volt első körös vagy pro bowler... ezen a vonalon érkezett Xavier Rhodes a practice squad-ba (Broaddus-nak volt egy olan elszólása, hogy Trayvon Mullen talán nem az, akinek gondolák, lehet miatta)
több mint 2 éve
Eddig Hilton hatalmas FA stealnek tűnik, Washington pedig az érthetetlen kategóriába tartozik. Elég nagy kilengés, de legalább kijavították a hibát amit Washington színtelen-szagtalan játékosi léte okozott.James Washington dallasi karrierje véget ért.TY Hilton az, akit James Washingtonnak hittek, hogy lesz.
gyeek
nem csodálkozom rajta, már egészséges volt amikor nem tudott a pályára vissza térni, mert voltak nála jobbak a WR room-ban...
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
James Washington dallasi karrierje véget ért.TY Hilton az, akit James Washingtonnak hittek, hogy lesz.
gyeek
nem csodálkozom rajta, már egészséges volt amikor nem tudott a pályára vissza térni, mert voltak nála jobbak a WR room-ban...
több mint 2 éve
James Washington dallasi karrierje véget ért.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Ok tévedtem, 2.kiemeltként 😉Ahhoz hogy megnyerjuk a csoportot es 3. Seed legyunk es a packers-szel jatsszunk, ahhoz szerintem hetvegen a Packersnek es a Vikingsnak is nyernie kell. Egymas ellen jatszanak.És 3. kiemeltként megkapnánk a Mumust ( sajtfejek ) Öröm bódogság 😊Azèrt a csoportgyőzelem "terhèt" nem veszi le ès az nagyon nem mindegy, főleg Jerrynek nem szvsz 😉Eagles ha nem nyer magaval es velunk is kitol.Szerencsére nem az ő kezükben van a sorsunk 😉 A Vikingek, és a 49 leveszi a hátunkról a terhet 😊
Naluk rosszabb pick + utolso fordulot megkell nyomniuk.
Nalunk is hasonloan, kuldhetjuk fel a kezdot a kiemeles remenyebben.
beltazor
Khaled1899
dande2
Khaled1899
Blevi
Szerkesztette: Khaled1899
Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 2 éve
Giants pihentet ugy nez ki. Lehet keszulni a tampara.
több mint 2 éve
érdekes koncepció:cowboyswire.usatoday.com/lists/cowboys-dak-prescott-interception-reason
több mint 2 éve
Gondolat kiserlet: Ha lenne PO elott egy bye week az jo lenne-e nekunk?általában nem jó a Cowboys-nak a bye week
+ Lve, Biadasz plusz egy het. Parsonsra is rafer a pihi.
- Bradynek 2 hete lesz ellenunk keszulni.
beltazor
vagy inkább Prescott-nak nem jó
LVE már ha kellene, most is tudna játszani a hétvégén, Biadasz a kemény dió, Broaddus szerint az első heti playoff meccsre is neccesen fogják össze drótozni... viszont Farniok-nak aktiválták a 21 napos visszatérését, és ő játszik centert (jobban, mint McGovern) de általában nem szoktak első héten IR-ről visszatérőt egyből mélyvízbe dobni, kíváncsi leszek milyen kezdő ötössel mennek ki
ami még érdekes, az a philly kezdő irányítója. annak az AC joint-nak idő kell, kérdés tehát, hogy mi a jobb, most egy meccset megnyomni a Giants ellen (akiknek feltételezhetően nincs miért játszani, hiszen a hatodik kiemelés 100%) és utána egy hetet pihenni, vagy inkább pihentetni most Hurts-öt, kockáztatni a bukást egy tartalékos Giants ellen, amivel elmehet az első heti bye is...
több mint 2 éve
Gondolat kiserlet: Ha lenne PO elott egy bye week az jo lenne-e nekunk?+ Lve, Biadasz plusz egy het. Parsonsra is rafer a pihi.
- Bradynek 2 hete lesz ellenunk keszulni.