Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 2 éve
100yard Dallas Cowboys 1 401
Látszott a dekoncentráltság az egész csapaton. DAK össze-vissza dobált, és ami az elkapók közelébe került, még azt se fogták meg, mintha forró lett volna. Csak azt nem értem, hogy akkor miért kellett a kezdőket erőltetni? Védelem is látványosan omlik össze. Se sack se PD. Így nehéz lesz Brady ellen.
több mint 2 éve
rva 4 514 — Me for President!
nem tudom ki hozta a mentalitást, de lassan már _mindekit_ felszerdünk az utcáról, aki valaha volt első körös vagy pro bowler...
ezen a vonalon érkezett Xavier Rhodes a practice squad-ba (Broaddus-nak volt egy olan elszólása, hogy Trayvon Mullen talán nem az, akinek gondolák, lehet miatta)
rva
Mondjuk Kelvin Josephnél valószínűtlen, hogy rosszabb még így 32 évesen is. Kell a CB depth.

Gondolkozom közbe, hogy fenn maradjak ma mert jó eséllyel ma láthatom utoljára nyerni a csapatot az idei szezonban.
Cowboykarcsi90
Remelem aludtal egy jot cserebe. Playoff forma mar megvan. Ez a mai az offensetol a kezdo offensetol borzaszto volt.
Blevi
én aludtam egy jót, hajnalban ugyan felébredt a gyerek (és engem is felkeltett), és lett volna még pár perc a végből, de úgy döntöttem, hogy nincs értelme, és visszafeküdtem aludni.
milyen jól tettem 😊
mindjárt hallgatok pár podcastet meg végig pörgetem twittert, hogy megnézzem min ment el a meccs, de ha tippelnem kell, akkor szokás szerint nem indult be a meccs offense oldalon, majd ez erős erőlködésbe csapott át, ami Prescott INT-hez vezetett az első félidő vége felé? gondolom turnover mutató minusz 3 és legalább két olyan sérült van, aki k.rvára hiányozni fog a PO-ban
rva
Sérült eddig ha jól tudom, nincs(kopp-kopp). A többi stim.
Cowboykarcsi90
jó, hát nem volt nehéz 😀 mondjuk a picksix-re nem számítottam, de az utolsó 4 hétben már ezzel együtt 3-szor összejött, szóval akár számolhattam volna vele
ami kimaradt: Turpin elejtett fair catch, Maher kihagyott FG, Anger elejtett punt, meg a futójáték teljes földbe állása. erre az utolsóra mondjuk számíthattam volna, a komcsiknak elég komoly a futás elleni védelme, amivel az a baj, hogy a Tampának is....
több mint 2 éve
Needa Dallas Cowboys 332
Nem ellenoriztem, de Brady merlege ellenunk elvileg 7-0.
beltazor
Veretlen igen a merleget nem tudom
Blevi
Igen, 7-0 es 93-ban nyertunk utoljara PO meccset idegenben
több mint 2 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
beltazor
Veretlen igen a merleget nem tudom
több mint 2 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 876 — Pfizer & Moderna fan

több mint 2 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
nem tudom ki hozta a mentalitást, de lassan már _mindekit_ felszerdünk az utcáról, aki valaha volt első körös vagy pro bowler...
ezen a vonalon érkezett Xavier Rhodes a practice squad-ba (Broaddus-nak volt egy olan elszólása, hogy Trayvon Mullen talán nem az, akinek gondolák, lehet miatta)
rva
Mondjuk Kelvin Josephnél valószínűtlen, hogy rosszabb még így 32 évesen is. Kell a CB depth.

Gondolkozom közbe, hogy fenn maradjak ma mert jó eséllyel ma láthatom utoljára nyerni a csapatot az idei szezonban.
Cowboykarcsi90
Remelem aludtal egy jot cserebe. Playoff forma mar megvan. Ez a mai az offensetol a kezdo offensetol borzaszto volt.
Blevi
én aludtam egy jót, hajnalban ugyan felébredt a gyerek (és engem is felkeltett), és lett volna még pár perc a végből, de úgy döntöttem, hogy nincs értelme, és visszafeküdtem aludni.
milyen jól tettem 😊
mindjárt hallgatok pár podcastet meg végig pörgetem twittert, hogy megnézzem min ment el a meccs, de ha tippelnem kell, akkor szokás szerint nem indult be a meccs offense oldalon, majd ez erős erőlködésbe csapott át, ami Prescott INT-hez vezetett az első félidő vége felé? gondolom turnover mutató minusz 3 és legalább két olyan sérült van, aki k.rvára hiányozni fog a PO-ban
rva
Sérült eddig ha jól tudom, nincs(kopp-kopp). A többi stim.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
rva

Cowboykarcsi90
Blevi
milyen jól tettem 😊
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Pl.
 www.ebay.com/itm/134394319335?hash=item1f4a8691e7%3Ag%3ANnYAAOSwSpBjn9Z7&amdata=enc%3AAQAHAAAAoN0Pbz33VC5qDddPOFY3rr0YRQK6w7DupLLb5UExe8YQPaS38I0Lb2hpLHvIdaU9hT4HjOut0Ok%2Blaz9%2FODsltHdvMRmeEsD3xwa8V0eZjDFAbtqVY7XmSIrUIiAmUoxaUX95PUYa1LeG%2BK50mwGnXNaOAA2jQhR1ihrE3y90Ism04fkWpkj9L5YVlv1%2Fd%2Bc1fZp%2BjPcBiXvexTF6Tb1f74%3D%7Ctkp%3ABk9SR4L_urSyYQ&LH_ItemCondition=1000
Needa
looks good, de mivel lassú voltam, ez most megint egyhetes licit, az meg már nem fér bele az időkeretbe, gondolom.

ezt meg lehet valahogy oldani:
 www.cowboysfanstoreonline.com/1334-Nike_Tony_Romo_Dallas_Cowboys_Game_Team_Color_Jersey_-_Navy_Blue.html ?
több mint 2 éve
rva

Cowboykarcsi90
Blevi
Jaja hálistennek végül a csajok mellett döntöttem, nem bántam meg.

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Needa Dallas Cowboys 332
Jo keretezese volt ez a szezonnak.

Vallalhatatlan nyito es zaro fordulo, de egesz jo kis evad a 2 kozott.

Akkor most johet a szokasos PO-s balfaszkodas
több mint 2 éve
rva

Cowboykarcsi90

Szerkesztette: Blevi
több mint 2 éve
Needa Dallas Cowboys 332
Nem vagyok nagy rajongója, hogy a 9es mezt bárkinek odaosztogatják. Most Terpentin fogja ezt viselni.
gyeek
Meccsen Romo nagy formában volt. 😊 Turpin 52 yardos visszahordása után jól elpoénkodott, hogy a 9-es sebessége akárcsak az övé annak idején. 😊
100yard
Romo... múltkor pont azon gondolkoztam, hogy MMC alatt nem fordulhatott volna az elő, ami nálunk 2016-ban, ott Romo amint felépül, már játszik is, de a playoffban szinte tutira. de hát nekünk csak a tapsikoló jutott.

btw ha valaki meg Ámerikába, és esetleg talál Romo mezt, az lécci hozzon már egy XL-est, becsszó kifizetem. mindegy hogy navy vagy white, bár az előbbi preferált 😊
slowmotion
Ez kell meg? 1 het mulva indulok haza, szolj ha meg nem szerezted be.
Needa
Húúú... milyen paraméterekkel találsz? Link van róla? Méretről hirtelen fogalmam sincs, az özönvíz előtti Reebok replica (mondtam, hogy özönvíz előtti) Emmitt XL-es, és az kényelmesen elfér rajtam... de majd utánanézek.
slowmotion
Pl.
 www.ebay.com/itm/134394319335?hash=item1f4a8691e7%3Ag%3ANnYAAOSwSpBjn9Z7&amdata=enc%3AAQAHAAAAoN0Pbz33VC5qDddPOFY3rr0YRQK6w7DupLLb5UExe8YQPaS38I0Lb2hpLHvIdaU9hT4HjOut0Ok%2Blaz9%2FODsltHdvMRmeEsD3xwa8V0eZjDFAbtqVY7XmSIrUIiAmUoxaUX95PUYa1LeG%2BK50mwGnXNaOAA2jQhR1ihrE3y90Ism04fkWpkj9L5YVlv1%2Fd%2Bc1fZp%2BjPcBiXvexTF6Tb1f74%3D%7Ctkp%3ABk9SR4L_urSyYQ&LH_ItemCondition=1000
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Nem vagyok nagy rajongója, hogy a 9es mezt bárkinek odaosztogatják. Most Terpentin fogja ezt viselni.
gyeek
Meccsen Romo nagy formában volt. 😊 Turpin 52 yardos visszahordása után jól elpoénkodott, hogy a 9-es sebessége akárcsak az övé annak idején. 😊
100yard
Romo... múltkor pont azon gondolkoztam, hogy MMC alatt nem fordulhatott volna az elő, ami nálunk 2016-ban, ott Romo amint felépül, már játszik is, de a playoffban szinte tutira. de hát nekünk csak a tapsikoló jutott.

btw ha valaki meg Ámerikába, és esetleg talál Romo mezt, az lécci hozzon már egy XL-est, becsszó kifizetem. mindegy hogy navy vagy white, bár az előbbi preferált 😊
slowmotion
Needa
Húúú... milyen paraméterekkel találsz? Link van róla? Méretről hirtelen fogalmam sincs, az özönvíz előtti Reebok replica (mondtam, hogy özönvíz előtti) Emmitt XL-es, és az kényelmesen elfér rajtam... de majd utánanézek.
több mint 2 éve
Needa Dallas Cowboys 332
gyeek
100yard

slowmotion
több mint 2 éve
rva

több mint 2 éve
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
James Washington dallasi karrierje véget ért.
gyeek
TY Hilton az, akit James Washingtonnak hittek, hogy lesz.
nem csodálkozom rajta, már egészséges volt amikor nem tudott a pályára vissza térni, mert voltak nála jobbak a WR room-ban...
rva
Eddig Hilton hatalmas FA stealnek tűnik, Washington pedig az érthetetlen kategóriába tartozik. Elég nagy kilengés, de legalább kijavították a hibát amit Washington színtelen-szagtalan játékosi léte okozott.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
gyeek
TY Hilton az, akit James Washingtonnak hittek, hogy lesz.
nem csodálkozom rajta, már egészséges volt amikor nem tudott a pályára vissza térni, mert voltak nála jobbak a WR room-ban...
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Khaled1899 Dallas Cowboys Texas Tech Red Raiders 45
Eagles ha nem nyer magaval es velunk is kitol.
Naluk rosszabb pick + utolso fordulot megkell nyomniuk.
Nalunk is hasonloan, kuldhetjuk fel a kezdot a kiemeles remenyebben.
beltazor
Szerencsére nem az ő kezükben van a sorsunk 😉 A Vikingek, és a 49 leveszi a hátunkról a terhet 😊
Khaled1899
Azèrt a csoportgyőzelem "terhèt" nem veszi le ès az nagyon nem mindegy, főleg Jerrynek nem szvsz 😉
dande2
És 3. kiemeltként megkapnánk a Mumust ( sajtfejek ) Öröm bódogság 😊
Khaled1899
Ahhoz hogy megnyerjuk a csoportot es 3. Seed legyunk es a packers-szel jatsszunk, ahhoz szerintem hetvegen a Packersnek es a Vikingsnak is nyernie kell. Egymas ellen jatszanak.
Blevi
Ok tévedtem, 2.kiemeltként 😉

Szerkesztette: Khaled1899

Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 2 éve
Giants pihentet ugy nez ki. Lehet keszulni a tampara.
több mint 2 éve
érdekes koncepció:
 cowboyswire.usatoday.com/lists/cowboys-dak-prescott-interception-reason
több mint 2 éve
Gondolat kiserlet: Ha lenne PO elott egy bye week az jo lenne-e nekunk?
+ Lve, Biadasz plusz egy het. Parsonsra is rafer a pihi.
- Bradynek 2 hete lesz ellenunk keszulni.
beltazor
általában nem jó a Cowboys-nak a bye week
vagy inkább Prescott-nak nem jó

LVE már ha kellene, most is tudna játszani a hétvégén, Biadasz a kemény dió, Broaddus szerint az első heti playoff meccsre is neccesen fogják össze drótozni... viszont Farniok-nak aktiválták a 21 napos visszatérését, és ő játszik centert (jobban, mint McGovern) de általában nem szoktak első héten IR-ről visszatérőt egyből mélyvízbe dobni, kíváncsi leszek milyen kezdő ötössel mennek ki

ami még érdekes, az a philly kezdő irányítója. annak az AC joint-nak idő kell, kérdés tehát, hogy mi a jobb, most egy meccset megnyomni a Giants ellen (akiknek feltételezhetően nincs miért játszani, hiszen a hatodik kiemelés 100%) és utána egy hetet pihenni, vagy inkább pihentetni most Hurts-öt, kockáztatni a bukást egy tartalékos Giants ellen, amivel elmehet az első heti bye is...
több mint 2 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 876 — Pfizer & Moderna fan
Gondolat kiserlet: Ha lenne PO elott egy bye week az jo lenne-e nekunk?
+ Lve, Biadasz plusz egy het. Parsonsra is rafer a pihi.
- Bradynek 2 hete lesz ellenunk keszulni.