Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 2 éve
Diggs is beszallt az illness buliba nem edzett, es Parsons sem. Mindkettejuk jateka kerdeses.Sam Williams autobalesetet szenvedett. Valoszinu nem lesz szombaton. A serulesei nem sulyosak.
Utolso hazai meccs, a serulesbogar tovabbra sem kimel. PO-ra remeljuk mindenki jo lesz. A vedelem nagyon C vonalasnak nez ki, talan ez az offenset feltuzeli, mas remeny nincs. Wright es a Rapper vs AJ Brown es Smith…
több mint 3 éve
Pro BowlereinkZack Martin
CeeDee Lamb
Tony Pollard
Demarcus Lawrance
Micah Parsons
Trevon Diggs
Kavonte Turpin
Mondjuk Turpin nekem meglepetés. Ennyire jó volt Ő idén?
A többiek szerintem megérdemeltek.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
LVE fog tudni meg a szezonban jatszani.ez annyira igaz, hogy:
Jo hir, sztem ez a szezonja rendben van. Nekem ugy tunt azert hianyzott a D#bol miutan kiszalt a Jags ellen.
beltazor
The Cowboys have played 194 def. snaps this season without LVE. And while on/off field splits can have some noise. The dropoff in success rate is *steep*:
— Nate Tice (@Nate_Tice) December 20, 2022
Def. Rush success (w/ rank)
On: 65.3% 2nd
Off: 47.3% 32nd
Def. success
On: 61.5% 4th
Off: 55.8% 26th
(via @TruMediaSportshttps://t.co/hjlzqHzsog
több mint 3 éve
Most már hivatalos, hogy Minshew kezd ellenetek. A sorsolás kapcsán meg nem mi tehetünk róla, hogy az ellenfeleink milyen "béndzsák" 😀 😉 utólag nézve egyébként nem is volt olyan könnyű, ha arra figyelünk, hogyan szerepelnek akiket legyőztünk.
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Nem nekunk a legkonnyebb a sorsolas 😛.Legalább ismerős lesz az érzés 😛 😉Na tessék, kölcsön kenyèr visszajár. Esèlyes, hogy Minshew ellen játszotok 😊Az kinek jo? Ha kikapunk ciki ha nyerunk jaj csak csere QB ellen
dande2
Blevi
Aztán majd lehet PO-ban jön a face to face 😊
dande2
Eddig sem ereztem annyira a tetjet ennek a meccsnek. Senki ne seruljon meg legyen jo meccs.
több mint 3 éve
Legalább ismerős lesz az érzés 😛 😉Na tessék, kölcsön kenyèr visszajár. Esèlyes, hogy Minshew ellen játszotok 😊Az kinek jo? Ha kikapunk ciki ha nyerunk jaj csak csere QB ellen
dande2
Blevi
Aztán majd lehet PO-ban jön a face to face 😊
több mint 3 éve
Na tessék, kölcsön kenyèr visszajár. Esèlyes, hogy Minshew ellen játszotok 😊Az kinek jo? Ha kikapunk ciki ha nyerunk jaj csak csere QB ellen
dande2
több mint 3 éve
Na tessék, kölcsön kenyèr visszajár. Esèlyes, hogy Minshew ellen játszotok 😊
több mint 3 éve
LVE fog tudni meg a szezonban jatszani.Jo hir, sztem ez a szezonja rendben van. Nekem ugy tunt azert hianyzott a D#bol miutan kiszalt a Jags ellen.

több mint 3 éve
Pont azt akartam én is írni, hogy milyen költői hogy igazából a két egység (offense-deffense) a tavalyi szezon reciprokját adja elő idén. Szóval most a védelem kezdett liga elit szinten, sőt a liga talán legjobbja is volt valamikor október közepe vége felé. Aztán év végére szép lassan a csapat gyengepontja lesz…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Az idén össze vissza kétszer vertek meg bennünket (az első meg a Philly meccs Rush-al), a többit tényleg mi adtuk le.A Bucs ellen teljesen homályok voltak. Az Eagles elleni idegenben játszott meccsen viszont a 3. negyedben elkezdett a fos szaga terjengeni a szurkolóik közt, csak nem jött össze a comeback. A GB és a Jax ellen szinte kottára ugyanaz a vereség jött, úgy látszik nem hoz szerencsét ha CeeDee ihletett formában játszik.
100yard
A Lions, Colts és Texans ellen megúszták a zakót így vagy úgy, ez még mindig 50% feletti arány (ha a Bengals meccset nem számolom ide úgy is). Összességében az abszolut domináns meccsek is többségben vannak. Az alapszakasz általában jól megy...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
a gyerek fél 10-kor aludt el, gondoltam belenézek, kár voltEnyhe túlzással ugyanaz ami az elmúlt 15 évben mindig. Van egy probléma amit ha nagy nehezen sikerül is megoldani (pl. szabálytalanságok), jön a helyébe egy másik (gyenge védelem), így tovább. Sosem tudnak rájátszásra az ahhoz szükséges lehengerlő formába lendülni, vagy olyan megszállottsággal játszani ami a tehetségbeni különbséget csökkentené. Valami mindig kilóg és amikor a legjobban számít, ezt mindig sebészi pontossággal használják ki ellenük. Nem a tegnapi meccsről beszélek most, szigorúan a playoff (le)szerepléseknek a tervrajzát vázolom.
én már tényleg nem tudom, hogy a csapatnak mi a problémája
rva
Tavaly közhely volt és sajnos igaz is, hogy playoff csapat ellen nem ment a Cowboysnak, okádták magukból a sárga zászlókat és Tyron Smith kiesése a 49ers D-line ellen végzetes volt. Idén ha tippelni kéne miért fognak kiesni legkésőbb a 2. körben, akkor az alapszakasz első felében remeklő védelem és a sérülésekkel bajlódó támadófal puhasága lesz a vesztük, stílszerűen megfűszerezve 1-2 debilitáló szabálytalansággal (DPI, holding). Hátrányból kell majd játszaniuk, a futás ha lehetne is jó nem lesz hatékonyan használható. Daket ledarálják, sajnos meg is sérül. Kifogás lesz. Aztán jöhet a szappanopera, főszerepben Jerry Jonesszal és Sean Paytonnal.
Egyébként az Eagles ellen 1.5 pontos favorit a Cowboys.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
a gyerek fél 10-kor aludt el, gondoltam belenézek, kár voltén már tényleg nem tudom, hogy a csapatnak mi a problémája
több mint 3 éve
Azért ezt nem így látom egészen. egyrészt Diggs-et nem nagyon érgették meg, és Bland-nak se volt rossz napja. Tudom a hosszú passz de az egy nagy játék volt Zay Jones azzal a play-jel gyakorlatilag bárkit megégetett volna. Ráadásul azokat a hosszú útvonalakat meg is kell futni, és az nem két másodperces checkdown passz volt. Annyi idő alatt oda kellene a pass russnak érni. Szóval én továbbra sem értem. Mind a két pass rusher súlytalan volt és Parsons se nagyon villogott.Ott vagyunk a PO-ban. Azért ez nem rossz három fordulóval a szezon vége előtt.Mert nincs hatul coverage. Folyamatosan szaladgalnak szabadon az emberek.
ami viszont tényleg aggasztó, hogy eltűnt a védelem, és azon belül is a pass rush. Az elmúlt két meccsen volt összesen két sack-ünk úgy hogy eddig vezettük a ligát.
100yard
Ami nekem aggaszto, hogy valahogy a sebesseg nincs meg. A kulso futasokat es a jet sweepeket folyamatosan szivjuk.
Blevi
Na mindegy. Temetni szerintem nem kell a csapatot, mert megint megnyert mecset adtunk le, mint Green Bay-ben. Az idén össze vissza kétszer vertek meg bennünket (az első meg a Philly meccs Rush-al), a többit tényleg mi adtuk le.
több mint 3 éve
Ott vagyunk a PO-ban. Azért ez nem rossz három fordulóval a szezon vége előtt.Mert nincs hatul coverage. Folyamatosan szaladgalnak szabadon az emberek.
ami viszont tényleg aggasztó, hogy eltűnt a védelem, és azon belül is a pass rush. Az elmúlt két meccsen volt összesen két sack-ünk úgy hogy eddig vezettük a ligát.
100yard
Ami nekem aggaszto, hogy valahogy a sebesseg nincs meg. A kulso futasokat es a jet sweepeket folyamatosan szivjuk.
több mint 3 éve
Ott vagyunk a PO-ban. Azért ez nem rossz három fordulóval a szezon vége előtt.ami viszont tényleg aggasztó, hogy eltűnt a védelem, és azon belül is a pass rush. Az elmúlt két meccsen volt összesen két sack-ünk úgy hogy eddig vezettük a ligát.
több mint 3 éve
Most tenném be a srácoknak a tavalyi PO meccset, úgy érzem jó pályán vannak megint egy one&done-hoz. Talán elrettentő lenne, kicsit összeszednék magukat. Az AFC ellen megrogyott a mutatott játék minősége.Eltunt a passrush elfogytak a CB. Joseph annyira szar volt hogy Wright jott helyette. Brown tovabb psszolja a FD-t a cornernek Ot-ben. Sok hiba rossz jatek, eddig usztuk meg. Legalabb nem hiszem el a csapatot.
gyeek
Elso korben CB jovore kinez.
Nem tudom nezve a fejlemenyeket nagyon one and done fele haladunk…
Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
Most tenném be a srácoknak a tavalyi PO meccset, úgy érzem jó pályán vannak megint egy one&done-hoz. Talán elrettentő lenne, kicsit összeszednék magukat. Az AFC ellen megrogyott a mutatott játék minősége.
több mint 3 éve
Nem tudjuk ketszer megverni az Eaglest, es meg utso forduloban a romokban allo addigra lehet elszallo Goantstol is szivniuk kene. Igazabol a mi jatekosaink hullanak mint a legyek, szoval a realitasok talajan maradva a jovo het nem valtoztat a sorsunkon.hogy a faszba ne lenne tétje, bármikor bármi megtörténhet. nekünk valszeg úgyis az lesz a szuperbólunk, az Iggles meg nem biztos, hogy minden meccset megnyer, ha esetleg kiesik az irányító. márpedig bármikor bármi megtörténhet, a mi embereink is teljesen random playekbe tudtak belehalni.Semleges szurkolok is veszitetek igy, kari meccsnek nem lesz akkora tetje.Igy nincs nagyon tetje a kovi meccseknek. Jo lenne minnel tobb kezdot rotalni / pihentetni.A kovetkezo haromnak semmi ertelme. Ami eleg rossz hir mert punnyadtan megyunk a po-ba, szar szajizzel.
beltazor
Blevi
+ ha esetleg nyertunk volna, vegig izgi lett volna.
beltazor
slowmotion
több mint 3 éve
hogy a faszba ne lenne tétje, bármikor bármi megtörténhet. nekünk valszeg úgyis az lesz a szuperbólunk, az Iggles meg nem biztos, hogy minden meccset megnyer, ha esetleg kiesik az irányító. márpedig bármikor bármi megtörténhet, a mi embereink is teljesen random playekbe tudtak belehalni.Semleges szurkolok is veszitetek igy, kari meccsnek nem lesz akkora tetje.Igy nincs nagyon tetje a kovi meccseknek. Jo lenne minnel tobb kezdot rotalni / pihentetni.A kovetkezo haromnak semmi ertelme. Ami eleg rossz hir mert punnyadtan megyunk a po-ba, szar szajizzel.
beltazor
Blevi
beltazor
több mint 3 éve
Presztizs erteke van meg otthon ne alazzanak le, de ha ha romma vernek is tok mindegy mert a PO az igazi lenyeg.Semleges szurkolok is veszitetek igy, kari meccsnek nem lesz akkora tetje.Igy nincs nagyon tetje a kovi meccseknek. Jo lenne minnel tobb kezdot rotalni / pihentetni.A kovetkezo haromnak semmi ertelme. Ami eleg rossz hir mert punnyadtan megyunk a po-ba, szar szajizzel.
beltazor
Blevi
beltazor
több mint 3 éve
Semleges szurkolok is veszitetek igy, kari meccsnek nem lesz akkora tetje.Igy nincs nagyon tetje a kovi meccseknek. Jo lenne minnel tobb kezdot rotalni / pihentetni.A kovetkezo haromnak semmi ertelme. Ami eleg rossz hir mert punnyadtan megyunk a po-ba, szar szajizzel.
beltazor
Blevi

több mint 3 éve
Igy nincs nagyon tetje a kovi meccseknek. Jo lenne minnel tobb kezdot rotalni / pihentetni.A kovetkezo haromnak semmi ertelme. Ami eleg rossz hir mert punnyadtan megyunk a po-ba, szar szajizzel.
beltazor
Hetek ota nem volt igazi a jatek. Jovo heten valoszinu nem sok esely lesz. Szoval az edzoknek a PO-ra valamit ki kell talalni. A serultek meg gyogyuljnak meg.
Szerkesztette: Blevi