Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 2 éve
Azèrt a csoportgyőzelem "terhèt" nem veszi le ès az nagyon nem mindegy, főleg Jerrynek nem szvsz 😉Eagles ha nem nyer magaval es velunk is kitol.Szerencsére nem az ő kezükben van a sorsunk 😉 A Vikingek, és a 49 leveszi a hátunkról a terhet 😊
Naluk rosszabb pick + utolso fordulot megkell nyomniuk.
Nalunk is hasonloan, kuldhetjuk fel a kezdot a kiemeles remenyebben.
beltazor
Khaled1899
több mint 2 éve
Eagles ha nem nyer magaval es velunk is kitol.Szerencsére nem az ő kezükben van a sorsunk 😉 A Vikingek, és a 49 leveszi a hátunkról a terhet 😊
Naluk rosszabb pick + utolso fordulot megkell nyomniuk.
beltazor
Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 2 éve
Eagles ha nem nyer magaval es velunk is kitol. Naluk rosszabb pick + utolso fordulot megkell nyomniuk.

több mint 2 éve
Na az fasza…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Na nem baj, ha az Eagles nyer vasárnap, amire azért jó esély van lehet pihentetni mindenkit a kommancsok ellen.Sok. A komolyabb az simán négy hét körül is lehet.
Mennyi a gyógyulási ideje ennek a high ankle sprainnek? POra már elvileg lesz Biadasz, nem?
Cowboykarcsi90
több mint 2 éve
Na nem baj, ha az Eagles nyer vasárnap, amire azért jó esély van lehet pihentetni mindenkit a kommancsok ellen. Mennyi a gyógyulási ideje ennek a high ankle sprainnek? POra már elvileg lesz Biadasz, nem?
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 2 éve
Az a kényelmetlen helyzet állt elő, hogy a Cowboys látszólag csak túlélni akarta a meccset, a Titans cseréi viszont bizonyítani akartak nagyon. Nem volt valami élvezetes meccs. A sérülések megint talicskán érkeztek, sok kicsi, egy közepes: Miafasznak "csak" high ankle sprainje van (hasa), ami azért jó hír mert McGovern centerként, Smith pedig guardként volt sokkal rosszabb mint eredeti helyükön. Mondjuk nagyon csúnyának tűnt, lehet hogy kimolyabb az átlagosnál. Noah Brown nagyon frusztrálóan játszott, ellenben TY Hiltonnal. Remélem utóbbi kapja meg a snapjeit.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
A meccset megnezesre nem ajanlom. Sok boszanto helyzettel / serulessel.

több mint 2 éve
www.bloggingtheboys.com/2022/12/27/23526819/cowboys-pass-rush-disappeared-micah-parsons-dan-quinnAki lista végig olvasni, annak dióhéjban a passrush eltűnéséről. Egyrészt a szezon elején közepén több kimondottan gyenge támadó fallal rendelkező csapattal játszott a Cowboys, ennek köszönhetően látszott a dallasi passrush megállíthatatlannak. Másrészt a csapat preassurejei meg sackjei java részt a stuntokból jönnek, Quinn rendszere erre épül. Jól futó csapatok ellen ebből kénytelen visszavenni a csapat, ezzel esik a passrush hatékonysága is. Harmadrészt nyilvánvalóan, azokon a meccseken amikor a Dallas hátrányból játszik, szintén kevésbbé használ stuntokat mint amikor az ellenfél passz kényszerben van.
Ha ránézünk hogy a POban kivel fithatunk össze az nagyon nem biztató. A Tampa -bár Brady és az offense sokszor baszott szarul nèz ki - de kimondottan kevés sacket enged. A ‘Ninersnek meg az Eaglesnek meg kb. a lehjobb támadó fala van a ligában, baszó futójátékkal.
Csempjiönsip
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 2 éve
Ez a 3rd and 30 nekem ott van egy polcon az olyan játékokkal mint Romo JJ Wattról lefordulós TD passza 2014ben, vagy mondjuk a 4th and Season TDje ‘13ban a Redskins ellen. Vagy Dak győztes TDje Wittennek 2016ban az Eagles ellen hosszabbításban.Abszolút, instant classic ahogy mondják. Mindent egybegyúrva még mindig úgy érzem hogy az Eagles kerete jobb és egészségesebb és a két csapat közül nekik van jobb esélyük egy PO menetelésre és még egy második SB-ra is, de ezt a 3&30-at a frissen igazolt Hiltonnak nem fogom felejteni.
Cowboykarcsi90
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 2 éve
Ez a 3rd and 30 nekem ott van egy polcon az olyan játékokkal mint Romo JJ Wattról lefordulós TD passza 2014ben, vagy mondjuk a 4th and Season TDje ‘13ban a Redskins ellen. Vagy Dak győztes TDje Wittennek 2016ban az Eagles ellen hosszabbításban.
több mint 2 éve
Ne bántsátok őket a fogyatékosságaik miatt! (Mondjuk az nem lenne meglepő, ha a rikácsolóról kiderülne, hogy pedo 😉 ) A Biadasz által összekapart fumblenél kezdődik a jelenetsor. Sose hittem volna, hogy egy 3&30 lesz az a karácsonyi ajándék életemben, amit a végéig a szívemben fogom cipelni. 😊#Cowboys vs #Eagles this 3rd and 30 situation build-up is the absolute best of the year!!! Just watch until the end!!! #HappyHolidays pic.twitter.com/gdIcJck2Ov
— Law Nation Sports (@LawsNation) December 26, 2022
több mint 2 éve
Valami amit idén még nem írtam le sehova: jók voltak a zebrák!
több mint 2 éve
Megvan amúgy Anthony Brown utóda. DaRon Blandtől senki se várt sokat a draft után eltelt pár hónapban, én azt is elfelejtettem hogy érte draft cetlit adtak egyáltalán. Aztán villantott párat pre-season meccseken... sokáig óvták még az éles meccs helyzetektől... végül két fontos játékos sérülése után továbbá Kelvin Joseph bukását követően ő lett alap felállásnál Diggs párja, egyébként pedig első számú slot corner. Kevés játékkal 5 INT idén, 2 ebből az Eagles ellen nagyon kemény! Nyilván lesznek még benézései mert az egyik legnehezebb pozíció a CB, és szinte biztosra vehető hogy Sauce Gardner viszi el a DPOY díjat, de Bland megérdemelne annyi elismerést, hogy feldobják a nevét alternatívaként.
több mint 2 éve
Figyeljétek a millió szónál is többet érő sóhajtást Helmantől 1:02-nél (majdnem a legvége)! Nem tudom meddig bírja a sport média ezen műfaját. Itt az számít, hogy ki pofázik a leghangosabban, az hogy mit is az másodlagos. Nem lenne szabad elpazarolni a tehetségét holmi Achók, Shady McClownok meg valami olyan random némber társaságában akinek az egyetlen pozitív kvalitása a külseje.Here’s @JoyTaylorTalks on @SpeakOnFS1 after the Eagles beat Cooper Rush and after the Cowboys beat Gardner Minshew.
— Ernie (@es3_09) December 26, 2022
After the Eagles beat a backup Dallas QB, she put them as the best team in the NFL. After the Cowboys beat a backup Eagles QB, she wasn’t impressed. pic.twitter.com/VUwTZJCmeF
több mint 2 éve
Hat igen, visszaneztem az elso Philly meccset, ott meg az elso negyedben 0-0 volt, Jaylen sackelve, es dobta a lasztit amilyen hamar csak lehet.Pont azt akartam én is írni, hogy milyen költői hogy igazából a két egység (offense-deffense) a tavalyi szezon reciprokját adja elő idén. Szóval most a védelem kezdett liga elit szinten, sőt a liga talán legjobbja is volt valamikor október közepe vége felé. Aztán év végére szép lassan a csapat gyengepontja lesz…Nem akarom azt mondani, hogy megmondtam de megmondtam.
Cowboykarcsi90
Persze a lényeg a dáböljú de ez megint egy hangya fasznyin múlott, megint egy botrányosan szar védelemmel.
Amúgy számomra a pass rush teljes leolvadása az elmúlt hetekben az ami a leginkább érthetetlen, mert megvan mindenki a kezdőböl senki nem esett ki. Parsons is ezzel az “illness”-el kinlódik vagy két hete, mi lehet ez? Illetve ez vesz ki belőle ennyit, hogy gyakorlatilag teljesen súlytalan? De még akkor is. Lawrance? Armstrong? Semmi. Oké Sam Williams most nem volt, de nem a rookie DE miatt volt eddig se basszó a passzsietettetés.
Nyilván az se segít, hogy egy kezdő corner meg a kezdő slot corner már IR-en csücsül, de pl. tegnap nem arról volt szó, hogy 20+ yardos bigplayekkel égették folyamatosan a cornereket, hanem a nem létező passrush miatt a rövid illetve közép passzokkal szedte szét a D-t Minshew.
Egyedüli pozitivumként a turnovereket lehet megemlíteni, ez az egy ami megmaradt még ebből a Dből, hogy ha kell tud jönni egy kulcs labda szerzés. De amikor rendre 30 fölött engedsz meccsenként, a POban ez nagyon visszanyalhat.
LVE gyógyuljon. Hankins gyógyuljon. Parsons is, ha az kell ülje ki az utolsó két meccset(ezzel együtt szerintem menni kell az első helyért ameddig van rá matek esély) ha az kell mert ez így megint egy one and done lesz januárba csak most nem a támadósor hanem a védelem év végi összeomlása miatt.
Cowboykarcsi90
Most meg Minshew kedvere vakarozhatott.
Szinten a tamadofal bantoan atjarhato volt volt a 2. negyed kozepetol. A falak kozotti kulonbseget orvosolni kell kulonben nem lesz egy jo kirandulas oda vissza (ha csak nem Panthers ki nem ver minket elotte)
több mint 2 éve
Valaki kicsit elszállt a Jaguars boldja után. 😀Ahhoz semmi köze. Egyszerűen csak óriási Minshew homer vagyok 😊
Nem tudom mik az elvárások, de Minshew lepofozza a Cowboyst.gyeek
alatriste

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Valaki kicsit elszállt a Jaguars boldja után. 😀Nem tudom mik az elvárások, de Minshew lepofozza a Cowboyst.
alatriste
több mint 2 éve
Boldog karácsonyt! Ezen ismét többször felröhögtem. Köszi Íííglsz!www.bloggingtheboys.com/2022/12/25/23525922/cowboys-vs-eagles-trolling-the-nation-fans-comment-during-game
Szerkesztette: gyeek
több mint 2 éve
Pont azt akartam én is írni, hogy milyen költői hogy igazából a két egység (offense-deffense) a tavalyi szezon reciprokját adja elő idén. Szóval most a védelem kezdett liga elit szinten, sőt a liga talán legjobbja is volt valamikor október közepe vége felé. Aztán év végére szép lassan a csapat gyengepontja lesz…Nem akarom azt mondani, hogy megmondtam de megmondtam.
Cowboykarcsi90
Persze a lényeg a dáböljú de ez megint egy hangya fasznyin múlott, megint egy botrányosan szar védelemmel.
Amúgy számomra a pass rush teljes leolvadása az elmúlt hetekben az ami a leginkább érthetetlen, mert megvan mindenki a kezdőböl senki nem esett ki. Parsons is ezzel az “illness”-el kinlódik vagy két hete, mi lehet ez? Illetve ez vesz ki belőle ennyit, hogy gyakorlatilag teljesen súlytalan? De még akkor is. Lawrance? Armstrong? Semmi. Oké Sam Williams most nem volt, de nem a rookie DE miatt volt eddig se basszó a passzsietettetés.
Nyilván az se segít, hogy egy kezdő corner meg a kezdő slot corner már IR-en csücsül, de pl. tegnap nem arról volt szó, hogy 20+ yardos bigplayekkel égették folyamatosan a cornereket, hanem a nem létező passrush miatt a rövid illetve közép passzokkal szedte szét a D-t Minshew.
Egyedüli pozitivumként a turnovereket lehet megemlíteni, ez az egy ami megmaradt még ebből a Dből, hogy ha kell tud jönni egy kulcs labda szerzés. De amikor rendre 30 fölött engedsz meccsenként, a POban ez nagyon visszanyalhat.
LVE gyógyuljon. Hankins gyógyuljon. Parsons is, ha az kell ülje ki az utolsó két meccset(ezzel együtt szerintem menni kell az első helyért ameddig van rá matek esély) ha az kell mert ez így megint egy one and done lesz januárba csak most nem a támadósor hanem a védelem év végi összeomlása miatt.
több mint 2 éve
Grat jó meccs volt BKt 😊
több mint 2 éve
Barmi is lesz ez a meccs Dan Quinn-nek valamit ki kell talalnia a PO-ra. A vedelem hetek ota lejtmenetben van. A passrush teljesen eltunt. Egy Minshew pakol fel nagyon sok pontot, es persze ez a Eagles a legjobb offense az NFC-ben, de a playoffban szivas lesz.
több mint 2 éve
Eleve ha csak a Cowboysbol nézünk egy másik special teamert pl. Maher szerintem sokkal inkább megérdemelte volna.Mondjuk Turpin nekem meglepetés. Ennyire jó volt Ő idén?261 return yard-ja van punt-ból, az 11,9 átlagban
Cowboykarcsi90
426 return yard-ja van kickoff-ból, ez 23,7 átlagban
ez mondjuk top10 teljesítmény így együtt, de mind összes return yard-ban és átlagban is vannak nála sokkal jobbak
szerintem ez a fanbase méretét is jól jellemzi
rva
több mint 2 éve
Mondjuk Turpin nekem meglepetés. Ennyire jó volt Ő idén?261 return yard-ja van punt-ból, az 11,9 átlagban
Cowboykarcsi90
426 return yard-ja van kickoff-ból, ez 23,7 átlagban
ez mondjuk top10 teljesítmény így együtt, de mind összes return yard-ban és átlagban is vannak nála sokkal jobbak
szerintem ez a fanbase méretét is jól jellemzi
több mint 2 éve
Pro BowlereinkŐ kapta Maher helyét úgy látszik. Meg is nézem ki lett az NFC kickere.
Zack Martin
CeeDee Lamb
Tony Pollard
Demarcus Lawrance
Micah Parsons
Trevon Diggs
Kavonte Turpin
Mondjuk Turpin nekem meglepetés. Ennyire jó volt Ő idén?
A többiek szerintem megérdemeltek.
Cowboykarcsi90