realcamp

realcamp
Utoljára láttuk
3 hónapja
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
141


Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 hónapja
realcamp 141
Gratulálok, elképesztő csapatotok van, azon belül is edzőtök és QB-tok. Reid tényleg minden tiszteletet megérdemel, a legnagyobbak egyike. Pont ezért se tudtam hova tenni Kelce vele szemben tanusított viselkedését. Na meg azt, hogy a kis barátnőjét ennyi alkalommal mutogatták. Mármint 1-2 alkalom természetesen oké, de könyörgöm, többet mutatták, mint Reidet, mintha Swift lett volna az edző, a playcaller, a GM, vagy a tulaj. Én ezt nem tudom megérteni, meg szimpatizálni se vele, de ez legyen az én bajom. Mégegyszer grat a dinasztiához!
5 hónapja
realcamp 141
Basszátok meg a picsát akkor
5 hónapja
realcamp 141
De basszák már meg, amerikai futballt szeretnék nézni, nem ezt a picsát
5 hónapja
realcamp 141
Na, tud TD-t csinálni a KC offense?
tenorx
Az előző driveból kiindulva, még csak izzadniuk se kell, kényelmesen
5 hónapja
realcamp 141
Túl sok az idő, örülni kell ha csak FG
5 hónapja
realcamp 141
Öregem..
5 hónapja
realcamp 141
Asszem a 9ers topikban írogattak arról, hogy Shanahan olyan típusú edző, hogy ha nem megy valami, akkor is azt erőlteti, nem tud változtatni. Cáfoljon már meg mindenkit könyörgöm..
De amott meg Reidtől nem sajnálnám, csak az a baj hogy a többitől igen😀
5 hónapja
realcamp 141
Követelem vissza Bradyt, ezeket a pávákat más nem veri meg
5 hónapja
realcamp 141
Nyomorék Swift banda
5 hónapja
realcamp 141
Elhányom magamat Swifttől
Edit: hoppá
Mutogassátok csak!!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
realcamp 141
Az amúgy megvan, hogy Szájer komplett brüsszeli története már évtizedekkel ezelőtt versbe lett foglalva? 😀

Weöres Sándor: Eresz alól

Eresz alól fecskefia
ide néz, oda néz:
van-e hernyó, hosszu kukac,
ízesebb, mint a méz?

Csőrét nyitja ám,
buzgón, szaporán.
Kis bendőbe mindenféle
belefér igazán.
több mint 4 éve
realcamp 141
Sziasztok!
Már régóta olvasom a fórumot, de eddig még sosem kommenteltem, mivel most nálunk kijárási tilalom van, úgy gondoltam ideje ezen változtatni. 😀
Őszintén nem értem, mire vár Magyarország.. Szerbiában pár napja a 65 éven felülieknek egész napos kijárási tilalom van, este 8-tól hajnali 5-ig meg mindenkinek. Emelett pár napja Szerbia csak a szerb állampolgárokat engedte haza az országba, 14 illetve 28 napos házi karanténnal, attól függően melyik területről érkezik. Ez azzal járt együtt, hogy az elmúlt 3 napban 70 ezer ilyen állampolgár érkezett meg haza, de volt olyan is akit a 28 napos házi karantén helyett a nagybani piacon árulva találtak meg. Az ilyet kb. 500 ezer forintra büntetik, emelett 1-3 év börtön. A karantént megszegő személy ha megfertőz valakit aki utána meghal, az 2-12 év börtön azt hiszem. Holnap reggel 8-tól pedig már senkit nem engednek be az országba tökmindegy milyen állampolgár. És az intézkedések napról napra szigorodnak, mert ameddig csak kérik, kurvára nem tartja be senki. Na mindezeket csak azért meséltem el, hogy tudjátok, itt milyen intézkedések vannak, szerintem Magyarország ehhez képest túlzottan laza....

Szerkesztette: realcamp
több mint 3 éve
realcamp 141
 twitter.com/BrandonJacobs27/status/1397889969755242501

múltkor esett szó Jacobsról, hát még mindig eléggé ki van baszva, de a tweet alapján inkább EDGE posztra jönne vissza 😊 (lehet el is férne)
kristof
My hero! 😁

Picit mar aputestu terminator. 👍
RedFive
JA hogy ez itt egy aputest lenne szerinted? 🤔
8 hónapja
realcamp 141
Nem láttam ezt a meccset, de alapjáraton az a véleményem, hogy Fields olyan mint Mac Jones, meg Daniel Jones. Rohadtul nem franchise QB. Lehet a stábra, skill playerek hiányára fogni, meg elfilozofálgatni, hogy hát ha minden összeállna, akkor mire lennének képesek.. Na amikor ilyenről kell filozofálgatni az adott QB harmadik, negyedik évében is, akkor az nálam azt jelenti hogy a drága QB az középszer, és a saját idődet vesztegeted vele.

Benne van, hogy a kövi QB mégszarabb lesz, meg még az azt követő is, de Fields és társai, akkor sem a megoldások.
több mint 3 éve
realcamp 141
2002 novembere óta most először áll a csapat negatív mérleggel október elseje után.
A mutatott játék ma egy kalap kaki volt, az tény, de figyelembe véve a körülményeket, nem olyan egetrengetően nagy meglepetés. Az O alapból talenthiányos volt tavaly is, innen ráadásul még távozott Brady. A D rendben volt tavaly nem is kicsit, de innen több kulcsjátékos távozott.. A messze legtöbb covid opt outrol nem is beszélve.. És akkor ennek tetejében még koronás is lesz többek között a kezdőirányító és a tavalyi DPOY.. 😀 Folyamatos létesítménybezárások, edzés alig.. Így azért nehéz. Ami idén rossz megtörténhet, az sajnos megtörténik. Ez egy ilyen év.. Az elmúlt 18 év történéseire alapból nem szabad elvárásként tekinteni, az nem is volt reális. De a Sötét Nagyúr továbbra is egy zseni, és tudja mit csinál. Keep calm, nem történt tragédia. 😊
7 hónapja
realcamp 141
Én viszont nem szeretném, ha a csapat az 1/2-ből 1/6-7-8-9-10et csinálna. QB kell.
több mint 1 éve
realcamp 141
Ango Ravensbe landolt😁
ParadSEC
És akkor tegyünk említést arról is, hogy nem 11 millióért, nem nyolcért, még csak nem is ötmillióért, hanem 3.25 millió dollárért.
zinedine5
A haboru elott a gaz vilagpiaci ara MWh-nkent 60 euro volt.
Egy evvel ezelott 320 euro.
Most 40 euro. Nem 200, nem 100, hanem 40.
Lúdas Solymi
Ez aztán releváns parhuzam volt.
Nem lenne egyszerűbb csak annyit írni, hogy igen , az egy szar FA igazolás volt, ahogy már akkor is a többség így látta,az élet meg aztán igazolta is ? Előfordul ,van ilyen.
kolok1972
Vagy esetleg vegiggondolni a dolgokat kommenteles elott h az mennyire relevans, az nem egyszerubb?

Mintha nem tudtuk volna Agholorrol h lutri. Vmiert ot valasztottak/o volt elerheto es ennyi volt az ara.
Gondolom nem ugy ment a targyalas h mennyi? 11millio. Tessek, itt van.

Nem orultem en se az igazolasanak, de lattam benne a potencialt h miert lehetett az egyik valasztott. Persze, lehet mondani h miert nem hoztunk mast, de azt se tudjuk h ki volt elerheto szamunkra meg h mennyiert.
Lúdas Solymi
Vannak azok a típusú játékosok, akik viszonylag szarok, tudva levő róluk, hogy nem hozzák ki magukból a potenciált tehetségükhöz mérten, sok a kétség körülöttük, aztán dobbantanak egy nagyszerű szezont, és sorban állnak a nagy pénzért. Agholor tipikusan ez a játékos volt. A jól menedzselt, nem kényszerhelyzetben lévő csapatok nem ilyen játékosokból mazsoláznak. Egy 10 évvel ezelőtti Pats szépen hagyta volna, hogy Agholor aláirjon a Jetsbe, vagy Jagsbe ennyiért, aztán befürödtek volna azok vele. Most kényszerhelyzetbe voltak, kockáztatniuk kellett, befuccsoltak vele, amire volt is esély bőven, Agholor előéletét ismerve. Szerintem nincs abban semmi, ha valaki leírja, hogy Agholor egy szar igazolás volt.

A másik ilyen lehetett volna Juju is, amikor tisztán a szerződés nagyságát láttam. Vannak kérdőjelek körülötte, az elmúlt szezonban apróért játszott, viszonylag jól is, aztán a Pats adta meg neki a "nagy" lóvét, már az elmúlt szezonhoz képest nagylóvét ugye.
Aztán később láttam, hogy az ő szerződése nem annyira tragikus, hisz sok ösztönzőt tartalmaz, úgyhogy nem lesz a kövi Agholor valszeg.

Summa summarum, azt akartam az egészből kihozni, hogy régebben a Pats az a csapat volt, ahol apróért játszottak az Agholorok, és inenn mentek tovább bankot robbantani, manapság pedig a fordítottja kezd kirajzolódni, ami nem sok jót sejtet.

Szerkesztette: realcamp
több mint 1 éve
realcamp 141
Én amúgy elhiszem, hogy rohadtul szükségetek lenne egy elit QB-ra, de ez a cirkusz amit Rodgers csinál, már az őrület határát súrolja, és rohadtul nem korrekt se a két csapattal szemben se a szurkolókkal
Ezek után a minimum lenne egy PO run
több mint 1 éve
realcamp 141
Először is gratula a szezonért! Embertelen mennyire pechesek voltatok, és ezzel a QB helyzettel is ilyen magasságokba jutottatok.

Más téma, amivel tuti nem leszek népszerű😀😀

Én elhoznám Bradyt 2 évre, Brockot hagynám tőle tanulni, Lancet meg megpróbálnám rásózni valakire. Tudom, hogy a hajatok égnek állna tőle, de ez egy epic sztori lenne, és időnként az élet is megtámogatja az epic sztorikat, pl. Messi vébé győzelme az utolsó vébéjén.
realcamp
Minek hoznának egy 46 éves QBt?
Toca
Megnyerni a SB-t
több mint 1 éve
realcamp 141
Bolton is megsérült. Ne már
ulpianus
Az ki. Mar megint kesik az arena 4 em.
gabor25
Ramsey Bolton, Roose Bolton fattya, majd végül törvényes örököse, Deres átmeneti őrzője