Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez már tavalyelőtt is bőven terítéken volt (meg Garrett regnálása alatt is), semmi új nincs a nap alatt.Mert már azóta cikkeznek arról mióta kiderült hogy elvonult. Mindjárt indultak a Jerry move Paytonra spekulációk. De lehet más a dologban....Miért gondolja mindenki a Dallast? Tudom, hogy volt itt 3 évet, de én félek, hogy más van a háttérben, ez nagyon hirtelen és váratlan jött.Csak azért tartod szemétségnek, mert nem Philadelphiában kötne ki! 😀Payton lep official.Elèg nagy szenyóságnak tartanám rèszèről az elkövetkező 2-3 èven belül. Akkor korrektebb lenne ha azt mondaná bocs de szeretnék más csapathoz elmenni.
Gyerunk Jerrah.
Blevi
dande
A szerződésére hivatkoznának simán ha azt mondaná, hogy menne már, megharagudnának a szurkolók, stb. Így elegánsabb és egyszerűbb neki: 1 év pihi, aztán valami draftcetliért megy máshova (Dallasba).
gyeek
KeyG
dande
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Nem azt mondom hogy ez az oka. Azt mondom ha mar igy alakult lehet jot tesz neki a levego valtas.Miért gondolja mindenki a Dallast? Tudom, hogy volt itt 3 évet, de én félek, hogy más van a háttérben, ez nagyon hirtelen és váratlan jött.Csak azért tartod szemétségnek, mert nem Philadelphiában kötne ki! 😀Payton lep official.Elèg nagy szenyóságnak tartanám rèszèről az elkövetkező 2-3 èven belül. Akkor korrektebb lenne ha azt mondaná bocs de szeretnék más csapathoz elmenni.
Gyerunk Jerrah.
Blevi
dande
A szerződésére hivatkoznának simán ha azt mondaná, hogy menne már, megharagudnának a szurkolók, stb. Így elegánsabb és egyszerűbb neki: 1 év pihi, aztán valami draftcetliért megy máshova (Dallasba).
gyeek
KeyG
több mint 3 éve
Mert már azóta cikkeznek arról mióta kiderült hogy elvonult. Mindjárt indultak a Jerry move Paytonra spekulációk. De lehet más a dologban....Miért gondolja mindenki a Dallast? Tudom, hogy volt itt 3 évet, de én félek, hogy más van a háttérben, ez nagyon hirtelen és váratlan jött.Csak azért tartod szemétségnek, mert nem Philadelphiában kötne ki! 😀Payton lep official.Elèg nagy szenyóságnak tartanám rèszèről az elkövetkező 2-3 èven belül. Akkor korrektebb lenne ha azt mondaná bocs de szeretnék más csapathoz elmenni.
Gyerunk Jerrah.
Blevi
dande
gyeek
KeyG
több mint 3 éve
Miért gondolja mindenki a Dallast? Tudom, hogy volt itt 3 évet, de én félek, hogy más van a háttérben, ez nagyon hirtelen és váratlan jött.Csak azért tartod szemétségnek, mert nem Philadelphiában kötne ki! 😀Payton lep official.Elèg nagy szenyóságnak tartanám rèszèről az elkövetkező 2-3 èven belül. Akkor korrektebb lenne ha azt mondaná bocs de szeretnék más csapathoz elmenni.
Gyerunk Jerrah.
Blevi
dande
gyeek
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Speciel nem, ha nálunk kötne ki akkor is így gondolnám 🎉🥳🎉🎉Csak azért tartod szemétségnek, mert nem Philadelphiában kötne ki! 😀Payton lep official.Elèg nagy szenyóságnak tartanám rèszèről az elkövetkező 2-3 èven belül. Akkor korrektebb lenne ha azt mondaná bocs de szeretnék más csapathoz elmenni.
Gyerunk Jerrah.
Blevi
dande
gyeek
Semmivel nem elegánsabb ès túlságosan átlátszó 🙂
több mint 3 éve
Les**om ha idejon. Lehet alsagoskodni, de az oszinte valasz ez.Legyen úgy, de akkor mondja azt, máshol szeretnèm folytani...nem eljátszani a shakespeare-i királydrámát 😏Tradelni is lehet erte. Ha jovore nincs SB akkor McCarthy repul es jon SP. Felolem adhatunk picket is erte.Payton lep official.Elèg nagy szenyóságnak tartanám rèszèről az elkövetkező 2-3 èven belül. Akkor korrektebb lenne ha azt mondaná bocs de szeretnék más csapathoz elmenni.
Gyerunk Jerrah.
Blevi
dande
Blevi
dande
több mint 3 éve
Csak azért tartod szemétségnek, mert nem Philadelphiában kötne ki! 😀Payton lep official.Elèg nagy szenyóságnak tartanám rèszèről az elkövetkező 2-3 èven belül. Akkor korrektebb lenne ha azt mondaná bocs de szeretnék más csapathoz elmenni.
Gyerunk Jerrah.
Blevi
dande
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
Legyen úgy, de akkor mondja azt, máshol szeretnèm folytani...nem eljátszani a shakespeare-i királydrámát 😏Tradelni is lehet erte. Ha jovore nincs SB akkor McCarthy repul es jon SP. Felolem adhatunk picket is erte.Payton lep official.Elèg nagy szenyóságnak tartanám rèszèről az elkövetkező 2-3 èven belül. Akkor korrektebb lenne ha azt mondaná bocs de szeretnék más csapathoz elmenni.
Gyerunk Jerrah.
Blevi
dande
Blevi
több mint 3 éve
Tradelni is lehet erte. Ha jovore nincs SB akkor McCarthy repul es jon SP. Felolem adhatunk picket is erte.Payton lep official.Elèg nagy szenyóságnak tartanám rèszèről az elkövetkező 2-3 èven belül. Akkor korrektebb lenne ha azt mondaná bocs de szeretnék más csapathoz elmenni.
Gyerunk Jerrah.
Blevi
dande
több mint 3 éve
Payton lep official.Elèg nagy szenyóságnak tartanám rèszèről az elkövetkező 2-3 èven belül. Akkor korrektebb lenne ha azt mondaná bocs de szeretnék más csapathoz elmenni.
Gyerunk Jerrah.
Blevi
több mint 3 éve
Valamelyik múlt heti Cowboys podcastben Nate Newton ugyanerről beszélt, ő addig ment ráadásul, hogy Moore is és Dak is cserbenhagyta a falat, annyit passzolt optionnél, és mivel gyakorlatilag az első játéktól kezdve az arcukban voltak Bosáék, kellett volna valamit lépniük.Ha megkérlek, belinkelnéd majd? 😀
Amúgy ma jön ki ha jól tudom a Draft Show első adása, én már hangolódok.
gyeek
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Valamelyik múlt heti Cowboys podcastben Nate Newton ugyanerről beszélt, ő addig ment ráadásul, hogy Moore is és Dak is cserbenhagyta a falat, annyit passzolt optionnél, és mivel gyakorlatilag az első játéktól kezdve az arcukban voltak Bosáék, kellett volna valamit lépniük.Amúgy ma jön ki ha jól tudom a Draft Show első adása, én már hangolódok.
több mint 3 éve
szerintem az alapoktól szar a helyzet, azok a játékosok, akik top5 falat kellett volna alkossanak, még top 20-ba is nehezen fértek be együttNem tudom megnézted e az általam linkelt videot amiben Kurt Warner szétszedi a dallasi támadó koncepciót a 49ers ellen. Nekem abbol sokkal inkább az jön le hogy az a OC sara, nem pedig az Oline coaché. Nyilván a támadófal szar játékáért elő lehet venni Philbint de alapvető koncepcionális problémák vannak/voltak a playhívással. Ez első sorban a koordinátor szerintem.szerintem itt két változás lesz:Azért kíváncsi lennék mennyire kapott Moore szabad kezet az offense működésében. Philbin-t MC hozta. A gyatra futás teljesítmény nem tudom mennyire Philbin mennyire Moore hibája? Ha jól tudom Green Bay-ben dolgozott MC alatt, ahol nem a futásra volt kihegyezve az a csapat. Aaron megoldott mindent. DAK azért futás nélkül elég elveszett. Nálam Philbin mindenképp megérett a cserére.
- új OL coach Philbin helyett (a teljesítménynek ára van, mint tavaly a Nolan/Tomsula duónak)
- új DC Quinn helyett (sorry, de vagy Denver vagy Giants, de szerintem menni fog)
a jelen állás szerint idén annyira kijöttek Moore hibái, hogy nem fog HC állást kapni
rva
100yard
Cowboykarcsi90
én látom abban a rációt, hogy nem ahhoz alkalmazkodsz, hogy szarul ment a játék, hanem arra építesz, amit tudniuk kellene, ha minden rendben lenne
persze mondhatjuk, hogy Moore hibája, hogy nem adjusztálta a play hívást ahhoz, hogy az o-line tagjai szarul játszottak, de szerintem az lefelé vezető spirál, lásd Tomsula/Nolan akik a végén annyira basic defense-t tettek össze amennyire csak lehetett, mégsem ment a játék....
a Warner által említett koncepciós hibák egy része visszavezethető egyébként az "establish the run" hiányára, ha nem hiszed el, hogy futás lesz a play action-ből, akkor soha nem lesz tele a box, nem lép fel a safety, és 4 elkapóra 7 defensive back (coverage-ben visszalépő linebacker) jut majd
és ha sikerül 4 emberrel nyomást gyakorolni, akkor nem is kell több
az eső 5 meccsen amikor ment a futás, akkor Dak szétszedett minden védelmet, lásd Carolina
persze, hsizen volt protection, volt szabad elkapó, volt önbizalom
több mint 3 éve
Nem tudom megnézted e az általam linkelt videot amiben Kurt Warner szétszedi a dallasi támadó koncepciót a 49ers ellen. Nekem abbol sokkal inkább az jön le hogy az a OC sara, nem pedig az Oline coaché. Nyilván a támadófal szar játékáért elő lehet venni Philbint de alapvető koncepcionális problémák vannak/voltak a playhívással. Ez első sorban a koordinátor szerintem.szerintem itt két változás lesz:Azért kíváncsi lennék mennyire kapott Moore szabad kezet az offense működésében. Philbin-t MC hozta. A gyatra futás teljesítmény nem tudom mennyire Philbin mennyire Moore hibája? Ha jól tudom Green Bay-ben dolgozott MC alatt, ahol nem a futásra volt kihegyezve az a csapat. Aaron megoldott mindent. DAK azért futás nélkül elég elveszett. Nálam Philbin mindenképp megérett a cserére.
- új OL coach Philbin helyett (a teljesítménynek ára van, mint tavaly a Nolan/Tomsula duónak)
- új DC Quinn helyett (sorry, de vagy Denver vagy Giants, de szerintem menni fog)
a jelen állás szerint idén annyira kijöttek Moore hibái, hogy nem fog HC állást kapni
rva
100yard
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
szerintem itt két változás lesz:Azért kíváncsi lennék mennyire kapott Moore szabad kezet az offense működésében. Philbin-t MC hozta. A gyatra futás teljesítmény nem tudom mennyire Philbin mennyire Moore hibája? Ha jól tudom Green Bay-ben dolgozott MC alatt, ahol nem a futásra volt kihegyezve az a csapat. Aaron megoldott mindent. DAK azért futás nélkül elég elveszett. Nálam Philbin mindenképp megérett a cserére.
rva
több mint 3 éve
szerintem itt két változás lesz:- új OL coach Philbin helyett (a teljesítménynek ára van, mint tavaly a Nolan/Tomsula duónak)
több mint 3 éve
már anno is őt szánta a vén kurvapecér Parcells utódjának, csak a Nola előbb lépett, és két évvel Tuna szerződésének lejárta előtt elvitte hedkócsnak.Allitag Payton lep Nola-bol. Stephen helyebe hivnam azonnal.Bárcsak…
Blevi
De JJ nem fog egy ekkora formátumú edzőt idehozni. Szerinted mennyi idő után küldené el a picsába Jerryt? Egy hét? Egy hónap?
Cowboykarcsi90
több mint 3 éve
Almodozni szabad az ugyis jol megy. 😀Én transzparenssel jönnék mennék az AT&T előtt 24/7 hogy ide vele…ebben mi volt az elfogult? ha visszaolvasol a topikunkban, a fenébe kívántuk Shannyt. aztán valami megfordult. tegnap egy brutál környezetben ez erre volt elég, a GB és AR is csak küszködött. vagy mit mondanál McVay-re aki szopatta a ligát nem is régen de a SB-ben ennél is szarabb teljesítményt rakott le?Ha meg nincs a fumbli a 2. Packers driveban, akkor meg sima Packers win. Úgyhogy tényleg ne játsszuk ezt a milettvolnaha játékot. Már bocs, de Te nagyon elfogultan látsz mindent, aminek köze van a 49ershez.jó, lehet játszani a coulda shoulda woulda játékot, de ha Jimmy se dobja meg azt a kretén intet vagy Mitchell nem facemaskol akkor meg sima 9ers W...🤔 szóval a playek ott voltak csak a megvalósítás volt tré, meg az elhibázott blokkok.Kyle Shanahan. Azért ennyit jelent, ha tényleg egy szakember a vezetőedző. Mert hogy múlthéten MMet most meg Lafleourt iskolázta le úgy, hogy mindkét csapatnál(papíron) sokkal jobb a támadósor. Irányító poszton legalábbis mindenképpen. Az meg ugye egy pöttyet fontos poszt.hát ez is egy nézőpont, a másik meg az, hogy pl Washingtonban nem nagyon robbantott, Atlantában eljutott az akkor topon lévő Ryan-Freeman-Coleman-Julio Jones négyessel a Super Bowl-ba, aztán az utolsó 22 percre jobban lefagyott, mint itt a csapat szinte bármikor McCarthy meg Garrett alatt.
Dallasban szerintem Parcells óta nem volt ilyen formátumú edző.
Cowboykarcsi90
persze, most esély van arra, hogy négy éven belül másodszor is bejusson a Super Bowl-ba, de azért az offensive mastermind támadósora - már megbocsáss - szart sem csinált, 212 yard az lófasz. ha nincs a blocked punt, akkor simán kiszívnak.
slowmotion
petey
Antonius
de mindegy ez offtopik, ha Sanny el lenne küldve kb. 10 percen belül már lenne is munkája.
petey
Allitag Payton lep Nola-bol. Stephen helyebe hivnam azonnal.Bárcsak…
Blevi
De JJ nem fog egy ekkora formátumú edzőt idehozni. Szerinted mennyi idő után küldené el a picsába Jerryt? Egy hét? Egy hónap?
Cowboykarcsi90
több mint 3 éve
Én transzparenssel jönnék mennék az AT&T előtt 24/7 hogy ide vele…ebben mi volt az elfogult? ha visszaolvasol a topikunkban, a fenébe kívántuk Shannyt. aztán valami megfordult. tegnap egy brutál környezetben ez erre volt elég, a GB és AR is csak küszködött. vagy mit mondanál McVay-re aki szopatta a ligát nem is régen de a SB-ben ennél is szarabb teljesítményt rakott le?Ha meg nincs a fumbli a 2. Packers driveban, akkor meg sima Packers win. Úgyhogy tényleg ne játsszuk ezt a milettvolnaha játékot. Már bocs, de Te nagyon elfogultan látsz mindent, aminek köze van a 49ershez.jó, lehet játszani a coulda shoulda woulda játékot, de ha Jimmy se dobja meg azt a kretén intet vagy Mitchell nem facemaskol akkor meg sima 9ers W...🤔 szóval a playek ott voltak csak a megvalósítás volt tré, meg az elhibázott blokkok.Kyle Shanahan. Azért ennyit jelent, ha tényleg egy szakember a vezetőedző. Mert hogy múlthéten MMet most meg Lafleourt iskolázta le úgy, hogy mindkét csapatnál(papíron) sokkal jobb a támadósor. Irányító poszton legalábbis mindenképpen. Az meg ugye egy pöttyet fontos poszt.hát ez is egy nézőpont, a másik meg az, hogy pl Washingtonban nem nagyon robbantott, Atlantában eljutott az akkor topon lévő Ryan-Freeman-Coleman-Julio Jones négyessel a Super Bowl-ba, aztán az utolsó 22 percre jobban lefagyott, mint itt a csapat szinte bármikor McCarthy meg Garrett alatt.
Cowboykarcsi90
persze, most esély van arra, hogy négy éven belül másodszor is bejusson a Super Bowl-ba, de azért az offensive mastermind támadósora - már megbocsáss - szart sem csinált, 212 yard az lófasz. ha nincs a blocked punt, akkor simán kiszívnak.
slowmotion
petey
Antonius
de mindegy ez offtopik, ha Sanny el lenne küldve kb. 10 percen belül már lenne is munkája.
petey
Allitag Payton lep Nola-bol. Stephen helyebe hivnam azonnal.Bárcsak…
Blevi
több mint 3 éve
Allitag Payton lep Nola-bol. Stephen helyebe hivnam azonnal.
több mint 3 éve
ebben mi volt az elfogult? ha visszaolvasol a topikunkban, a fenébe kívántuk Shannyt. aztán valami megfordult. tegnap egy brutál környezetben ez erre volt elég, a GB és AR is csak küszködött. vagy mit mondanál McVay-re aki szopatta a ligát nem is régen de a SB-ben ennél is szarabb teljesítményt rakott le?Ha meg nincs a fumbli a 2. Packers driveban, akkor meg sima Packers win. Úgyhogy tényleg ne játsszuk ezt a milettvolnaha játékot. Már bocs, de Te nagyon elfogultan látsz mindent, aminek köze van a 49ershez.jó, lehet játszani a coulda shoulda woulda játékot, de ha Jimmy se dobja meg azt a kretén intet vagy Mitchell nem facemaskol akkor meg sima 9ers W...🤔 szóval a playek ott voltak csak a megvalósítás volt tré, meg az elhibázott blokkok.Kyle Shanahan. Azért ennyit jelent, ha tényleg egy szakember a vezetőedző. Mert hogy múlthéten MMet most meg Lafleourt iskolázta le úgy, hogy mindkét csapatnál(papíron) sokkal jobb a támadósor. Irányító poszton legalábbis mindenképpen. Az meg ugye egy pöttyet fontos poszt.hát ez is egy nézőpont, a másik meg az, hogy pl Washingtonban nem nagyon robbantott, Atlantában eljutott az akkor topon lévő Ryan-Freeman-Coleman-Julio Jones négyessel a Super Bowl-ba, aztán az utolsó 22 percre jobban lefagyott, mint itt a csapat szinte bármikor McCarthy meg Garrett alatt.
Cowboykarcsi90
slowmotion
petey
Antonius
Szerkesztette: petey
több mint 3 éve
Ha meg nincs a fumbli a 2. Packers driveban, akkor meg sima Packers win. Úgyhogy tényleg ne játsszuk ezt a milettvolnaha játékot. Már bocs, de Te nagyon elfogultan látsz mindent, aminek köze van a 49ershez.jó, lehet játszani a coulda shoulda woulda játékot, de ha Jimmy se dobja meg azt a kretén intet vagy Mitchell nem facemaskol akkor meg sima 9ers W...🤔 szóval a playek ott voltak csak a megvalósítás volt tré, meg az elhibázott blokkok.Kyle Shanahan. Azért ennyit jelent, ha tényleg egy szakember a vezetőedző. Mert hogy múlthéten MMet most meg Lafleourt iskolázta le úgy, hogy mindkét csapatnál(papíron) sokkal jobb a támadósor. Irányító poszton legalábbis mindenképpen. Az meg ugye egy pöttyet fontos poszt.hát ez is egy nézőpont, a másik meg az, hogy pl Washingtonban nem nagyon robbantott, Atlantában eljutott az akkor topon lévő Ryan-Freeman-Coleman-Julio Jones négyessel a Super Bowl-ba, aztán az utolsó 22 percre jobban lefagyott, mint itt a csapat szinte bármikor McCarthy meg Garrett alatt.
Cowboykarcsi90
slowmotion
petey
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
jó, lehet játszani a coulda shoulda woulda játékot, de ha Jimmy se dobja meg azt a kretén intet vagy Mitchell nem facemaskol akkor meg sima 9ers W...🤔 szóval a playek ott voltak csak a megvalósítás volt tré, meg az elhibázott blokkok.Kyle Shanahan. Azért ennyit jelent, ha tényleg egy szakember a vezetőedző. Mert hogy múlthéten MMet most meg Lafleourt iskolázta le úgy, hogy mindkét csapatnál(papíron) sokkal jobb a támadósor. Irányító poszton legalábbis mindenképpen. Az meg ugye egy pöttyet fontos poszt.hát ez is egy nézőpont, a másik meg az, hogy pl Washingtonban nem nagyon robbantott, Atlantában eljutott az akkor topon lévő Ryan-Freeman-Coleman-Julio Jones négyessel a Super Bowl-ba, aztán az utolsó 22 percre jobban lefagyott, mint itt a csapat szinte bármikor McCarthy meg Garrett alatt.
Cowboykarcsi90
slowmotion
több mint 3 éve
Nem is pont mint offensive szakembert méltatom, hanem mint vezetőedző. A Niners’ egy szájbaverős futócsapat, egy baszó védelemmel. Ez egy identitás ami nyilván Shanahan víziója, amit gyönyörűen a pályára is tud tenni a csapata. Ahol eddig dolgozott, szerintem azért többségben pozitív a megítélése. Az hogy a liga egyik legdiszfunkcionálisabb franchisenál nem robbantott, nem feltétlen mérvadó szerintem.Kyle Shanahan. Azért ennyit jelent, ha tényleg egy szakember a vezetőedző. Mert hogy múlthéten MMet most meg Lafleourt iskolázta le úgy, hogy mindkét csapatnál(papíron) sokkal jobb a támadósor. Irányító poszton legalábbis mindenképpen. Az meg ugye egy pöttyet fontos poszt.hát ez is egy nézőpont, a másik meg az, hogy pl Washingtonban nem nagyon robbantott, Atlantában eljutott az akkor topon lévő Ryan-Freeman-Coleman-Julio Jones négyessel a Super Bowl-ba, aztán az utolsó 22 percre jobban lefagyott, mint itt a csapat szinte bármikor McCarthy meg Garrett alatt.
Cowboykarcsi90
slowmotion
Nyilván Ő sem tökéletes, mondjuk nekem inkább nagyobb bajom lenne vele az, ahogy pl. JimmyGhez ragaszkodik még mindig, annak ellenére, hogy elsokkal inkább hátráltatja a ‘Ninerst mintsem segíti.
De nekem egy olyan edzőnek tűnik, aki kihozza a csapatából a maxot, vagy sokszor még a fölé lövi őket.
Az, hogy van két vesztes super bowlja azért zavarna kevésbé, mert mi még a konferencia döntőtől is fényévekre vagyunk lassan harminc éve. Bár csak az lenne a legnagyobb bánatunk, hogy sorra bukjuk itt a SBket, meg a konferencia döntőket.