NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
589
74
21:00-től, ARENA4
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 4 éve
A Pro Bowlereink amúgy.Trevon Diggs
Micah Parsons
Tyron Smith
Zack Martin
Bryan Anger
Nem tudom, elég régen volt szerintem, hogy nem volt támadó pro bowlerünk skill positionről.
De mindegy is amúgy, mert persze úgyse fognak tudni résztvenni a gálán.
Meg a Pats elleni meccs után kellett volna valahogy valami módon fogadni rá, hogy Prescott nem lesz beválasztva. Szerintem egész nagy pénzt lehetett volna nyerni.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Covid hírek! www.sharpfootballanalysis.com/analysis/covid-19-list-tracker-for-players-nfl-policies/
több mint 4 éve
Grat.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
ez jogos, én is gondoltam erreMondjuk szerintem ezekben a COVID-os időkben nem érdemes különösebben egy meccsnél előbbre nézni, mert bármelyik csapat bármikor elbukhat a víruson kb.a San Francisco-val kiegyeznék egyébként első körbenmost, hogy kikapott a WFT egyébként igencsak megcsökkent az esélye, hogy a PO-ba kerüljönNem lehetetlen. A Cards elég gyenge sorozatban van, két vesztes meccsel a hátuk mögött. A harmadik hely még bőven elérhető. Ráadásul a Cards meccs itthon lesz. Előrébb nem hiszem, hogy jutunk mert a GB-nek is és a TB-nek is jóval jobb a sorsolása. Harmadik hellyel valószínű a SF jönne szembe. Az nem látszik megoldhatatlan feladatnak.
projects.fivethirtyeight.com/2021-nfl-predictions/
ha a hétvégén kicsit még javul az offense, és a D az elmúlt 3 heti megnyerő formáját hozza és legyűrjük a WFT-t, akkor szerintem elkezdhetünk azon gondolkozni, hogy kit pihentessünk
valamiért most nem hiszek abban, hogy a Cards-ot el tudjuk kapni, és szerintem az első kettő helyezés sem tűnik elérhetőnek, készüljünk a Rams-re
Tyron-nak, Zeke-nek, Pollard-nak, Coopernek meg pár embernek biztos nem fog ártani pár hét extra pihenő
rva
100yard
rva
Willie Parker
a Cowboys egy ideje átállt a virtuális meetingekre és a soft-bubble-rendszerre, azaz meccsnapon nincs látogató, mindenki egy hotelben alszik
viszont a liga úgy módosította a tesztelést, hogy akik oltva vannak csak akkor kell tesztelniük, ha jelentkeznek a tünetek, tehát megszűnik a heti egyszeri tesztelés, csak az oltatlanok tesztelnek (ők továbbra is naponta)
úgy vannak vele, hogy akik kétszer vannak oltva, azok jó eséllyel egyébként komoly tünet nélkül átvészelik a vírust, szóval inkább lesz*rják a terjedést, meg az egészséget, a lényeg, hogy legyen kiállítható mennyiségű ember meccsnapon.
szóval összességében lazítottak, ami szerintem kevesebb meccs eltolást, meg hiányzó sztár játékost fog eredményezni
több mint 4 éve
Mondjuk szerintem ezekben a COVID-os időkben nem érdemes különösebben egy meccsnél előbbre nézni, mert bármelyik csapat bármikor elbukhat a víruson kb.a San Francisco-val kiegyeznék egyébként első körbenmost, hogy kikapott a WFT egyébként igencsak megcsökkent az esélye, hogy a PO-ba kerüljönNem lehetetlen. A Cards elég gyenge sorozatban van, két vesztes meccsel a hátuk mögött. A harmadik hely még bőven elérhető. Ráadásul a Cards meccs itthon lesz. Előrébb nem hiszem, hogy jutunk mert a GB-nek is és a TB-nek is jóval jobb a sorsolása. Harmadik hellyel valószínű a SF jönne szembe. Az nem látszik megoldhatatlan feladatnak.
ha a hétvégén kicsit még javul az offense, és a D az elmúlt 3 heti megnyerő formáját hozza és legyűrjük a WFT-t, akkor szerintem elkezdhetünk azon gondolkozni, hogy kit pihentessünk
valamiért most nem hiszek abban, hogy a Cards-ot el tudjuk kapni, és szerintem az első kettő helyezés sem tűnik elérhetőnek, készüljünk a Rams-re
Tyron-nak, Zeke-nek, Pollard-nak, Coopernek meg pár embernek biztos nem fog ártani pár hét extra pihenő
rva
100yard
rva
több mint 4 éve
a San Francisco-val kiegyeznék egyébként első körbenmost, hogy kikapott a WFT egyébként igencsak megcsökkent az esélye, hogy a PO-ba kerüljönNem lehetetlen. A Cards elég gyenge sorozatban van, két vesztes meccsel a hátuk mögött. A harmadik hely még bőven elérhető. Ráadásul a Cards meccs itthon lesz. Előrébb nem hiszem, hogy jutunk mert a GB-nek is és a TB-nek is jóval jobb a sorsolása. Harmadik hellyel valószínű a SF jönne szembe. Az nem látszik megoldhatatlan feladatnak.
rva
100yard
több mint 4 éve
Én is azt gondolom, hogy a következő 2 meccset be kellene húznunk (nem lehetetlen), aztán el lehet dönteni, hogy van-e még esély a No. 1 seedre vagy nem, és annak függvényében dönteni a Philly meccsen való pihentetésről. Mert ha esetleg van esély, akkor rá kell menni, mindenképpen elkerülném a tundrát, ha lehet…most, hogy kikapott a WFT egyébként igencsak megcsökkent az esélye, hogy a PO-ba kerüljönNem lehetetlen. A Cards elég gyenge sorozatban van, két vesztes meccsel a hátuk mögött. A harmadik hely még bőven elérhető. Ráadásul a Cards meccs itthon lesz. Előrébb nem hiszem, hogy jutunk mert a GB-nek is és a TB-nek is jóval jobb a sorsolása. Harmadik hellyel valószínű a SF jönne szembe. Az nem látszik megoldhatatlan feladatnak.
rva
100yard
több mint 4 éve
most, hogy kikapott a WFT egyébként igencsak megcsökkent az esélye, hogy a PO-ba kerüljönNem lehetetlen. A Cards elég gyenge sorozatban van, két vesztes meccsel a hátuk mögött. A harmadik hely még bőven elérhető. Ráadásul a Cards meccs itthon lesz. Előrébb nem hiszem, hogy jutunk mert a GB-nek is és a TB-nek is jóval jobb a sorsolása. Harmadik hellyel valószínű a SF jönne szembe. Az nem látszik megoldhatatlan feladatnak.
rva
több mint 4 éve
most, hogy kikapott a WFT egyébként igencsak megcsökkent az esélye, hogy a PO-ba kerüljönprojects.fivethirtyeight.com/2021-nfl-predictions/
Szerkesztette: rva
több mint 4 éve
Csóri WTF Garrett Gilbertet kezdeti az Eagles ellen.Amúgy nem volt rossz. Főleg ahhoz képest, hogy most lett bedobva a mélyvízbe.
gyeek
több mint 4 éve
Csóri WTF Garrett Gilbertet kezdeti az Eagles ellen.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
tényleg, mi volt Parsons-szal, hogy egy PD meg egy feles tackle lett a stat sheet-je?hát, coverage-ben is volt mint egy rendes CB 😀
slowmotion
amúgy a sok futás miatt nem tűnik fel szerintem, ott jobban kijött a belső falemberek munkája
örülök, hogy olyan a rotáció, hogy ha kiesik Hill meg Odighizuwa, akkor is marad ép belső falember, aki képes egy tackle-t csinálni, nem csak állt már olyan mellett, aki látott már olyan embert, aki csinált tackle-t
több mint 4 éve
GB vsBrown vsViking @Lions ez 3W meg van nekik az elso helySzerintem nem nagyon van mire hátra dőlni. A második kiemelés szerintem reális lehetőség, egy kis szerencsével még az első sem feltétlen lehetetlen. Ezen a héten is például ki gondolta volna, hogy a Lions veri a Cardsot? A negyedik helyért járó Rams elleni match up sem annyira kecsegtető szerintem.
TB 2x panther @Jets. Ez is 3W es masodik hely
A 3. Kiemeles a kerdes, ami sztem nagyon jo lenne. Cards - Rams - Cowboys kozott dol el.
Heten elkell donteni mennyire kell nekunk, es asszerint neki menni vagy okosan pihentetni.
beltazor
Amúgy nem akarok elkiabálni dolgokat, meg nagyon hamar is van még, de ha a running game is megérkezne így decemberre szépen a védelem mellé, az azért nagyon fasza lenne.
Akkor még akár egy ilyen fékezett habzású Prescottal is lehetnének reményeink, akár komoly eredményekre a POban.
több mint 4 éve
tényleg, mi volt Parsons-szal, hogy egy PD meg egy feles tackle lett a stat sheet-je?
több mint 4 éve
Nem a Rams, hanem a GB 14-3-mal 😉Miert eloz meg minket a Rams az elso esetben?GB vsBrown vsViking @Lions ez 3W meg van nekik az elso helyHa hárman állunk 13-4-en ( TB, Rams és Cowboys ) akkor mi vagyunk a másodikak, nem a TB, hiába vertek miket 😊 Ha pedig négyen ( GB ) akkor elsők !
A 3. Kiemeles a kerdes, ami sztem nagyon jo lenne. Cards - Rams - Cowboys kozott dol el.
Heten elkell donteni mennyire kell nekunk, es asszerint neki menni vagy okosan pihentetni.
beltazor
Khaled1899
Needa
Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 4 éve
Miert eloz meg minket a Rams az elso esetben?GB vsBrown vsViking @Lions ez 3W meg van nekik az elso helyHa hárman állunk 13-4-en ( TB, Rams és Cowboys ) akkor mi vagyunk a másodikak, nem a TB, hiába vertek miket 😊 Ha pedig négyen ( GB ) akkor elsők !
beltazor
Khaled1899
több mint 4 éve
GB vsBrown vsViking @Lions ez 3W meg van nekik az elso helyHa hárman állunk 13-4-en ( TB, Rams és Cowboys ) akkor mi vagyunk a másodikak, nem a TB, hiába vertek miket 😊 Ha pedig négyen ( GB ) akkor elsők !
beltazor
Szerkesztette: Khaled1899
több mint 4 éve
GB vsBrown vsViking @Lions ez 3W meg van nekik az elso hely TB 2x panther @Jets. Ez is 3W es masodik hely

több mint 4 éve
A Saints lenullázta Bradyéket. Most már nem is tűnik olyan rossznak az a 20 pont ellenük 🙂
több mint 4 éve
A WSH mèg megelőzhet titeket, mi már elvileg nem, kedden megnyerhetjük nektek a csoportot 😛🤗az is elég, ha csináltok egy döntetlent, senki sem kap ki, de mindenki elkezdheti foglalni a golfpályákat januárra
dande
több mint 4 éve
na, stílus pontokat ma se kapunk, de legalább volt 2 redzone TD ráadásul az egyik passzolva, szóval jövünk fel O oldalon, mint a talajvízMeg ma a futójáték is egészen működött. A bye week óta szerintem a legjobb volt most.
a defense meg hasít, az utóbbi 3 meccsen 4-4-4 labdaszerzés... ki gondolta volna ezt augusztusban? 😀
rva
Nem rossz nem rossz de egy kicsit azért javulhat az offense nagyobb léptékben, mert ezzel a tempóval idén nem nyerik vissza a szeptember-októberi formájukat 😛🙂
Diggs 10 INT. Beteg. Úgy amblok az egész D most. Azért most milyen hihetetlen belegondolni, hogy egy szezonnal ezelőtt ez a védelem, többé kevésbé ugyanezzel a personellel ligatörténeti gigalol volt. Most meg ott vagyunk, hogy december van és a liga legjobbjai között vannak.
több mint 4 éve
A WSH mèg megelőzhet titeket, mi már elvileg nem, kedden megnyerhetjük nektek a csoportot 😛🤗
több mint 4 éve
Az Arizona szépen bekavart 😊 A Rams-el szemben, hogy állunk ?Nekiki is van legalabb 2 conference vereseguk, mint mindenki masnak.
Khaled1899
Szoval ugyanolyan w-l mellett mi vagyunk bye-n.
[/quote
Inkább csak a 3. helyen . Egyiknek sem örülnék az első körben .Needa