NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 4 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 901 — Pfizer & Moderna fan
Kovi forduloban az SF gyozelmet biztosra veszem. TB nem fog kikapni. Igy afele hajlok hogy a Rams lesz az ellenfel.

Ha szombaton a cserek jatszanak(a cserek ellen), sztem azt megnyerjuk.

Meg a SEA tehet csodat, de sztem nem akarnak majd nyerni.

több mint 4 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Én már csak abban bízok, hogy nem mutattunk meg mindent, hogy a rájátszásban annál nagyobb legyen a meglepetés mikor újra idejön a Cards. 😊
több mint 4 éve
rva 4 532 — Me for President!
már az elején el lett b.szva, és a harmadik negyedig nem tudtunk kimászni a gödörből, szóval elmentem aludni

sajnálom Gallup-ot, remélem mire felébredek már tudni valami biztatót a térdéről (és nem ACL)
hiába volt rajtam a color rush Irvin mezem, nem segített 😕

Blevi remélem jól szórakoztál!! irigyellek 😊
rva
Gallup ACL, out for the season
ez nagyjából egyébként behatárolja a szerződési lehetőségeit is, hiszen egy standard ACL szakadásból a recovery 8-10 hónap

egyébként az a fura érzésem van, hogy ha megvan az első negyedben a klikk, és az O bekapcsol, akkor megvan a meccs, ha nincs (mert mondjuk a bírók szétdobálják a meccset és nem lesz ritmus) akkor kb borítékolható a bukó. nincs egy olyan WR (vagy egy QB) aki a vállára venné az offense-t, és mindenen keresztül húzná.
ráadásul Kellen Moore mintha kezdené túlgondolni a dolgokat. hiába van 5 playmakered az offense oldalon, nem lehet az a cél, hogy mindenki kapjon egy TD-t, mint a washingtoni meccsen, hanem ha van egy, aki red-hot akkor tömni kell labdával még akkor is, ha a többi megsértődik (mint Cooper a múltkor)
ez a committee dolog nem működik, akkor sem ha három 500 yardos elkapód van, meg akkor sem, ha három 1000 yardos elkapód, ki kell jelölni az alfát.
és essen szó a futójátékról is, itt komolyan el kell gondolkozni, hogy nem csak Moore hibája a dolog, hanem bizony lehet felelőssége az RB coach-nak vagy az O fal edzőjének: nagyon nem megy a futás. a washington ellen sem ment, csak akkor senkit nem érdekelt.... Zeke-nek csak akkor lesz meg (amúgy 17 meccs alatt!) az ezer yard, ha jövő héten az Eagles ellen összejön 85. hát, ennek nem sok esélyét látom most. és ilyenkor hiába jönnek a statisztikusok, hogy mennyi a dropback EPA, és csak a passzjátéknak van értelme: ha nincs a futójátéknak még csak halvány félelme sem, akkor nem fog előrejönni az a második safety, és többször bebizonyosodott, hogy 2-deep look ellen Dak nagyon nehezen működik.
a bírókról meg tényleg csak annyit, hogy ha az kell, akkor a semmiből a nagy kijelző alapján a newyorkiak simán visszahívnak egy játékot (ellenünk, nyilván) ha meg tényleg szükség lenne rá, mint most a cardinals fumble esetében, ahol McCarthy azért nem tudta challenge-elni, mert már nem volt időkérése - no akkor meg szépen lapítanak, ahogy kell. mondanm, hogy évről évre nagyobb a probléma, de nem kell egy Saints drukkernek bemutatni, hogy mekkora ordas DPI volt pár éve ellenük, és akkor azt hittük annál nincs lejjebb... de van.
csak imádkozni tudok, hogy 2 hét múlva, amikor a Cardinals jön ide a visszavágóra, akkor nem Shawn Hochuli kis csapata vezeti majd a meccset. és az NFL-nek tényleg el kellene gondolkoznia azon, hogy 1) a technológia fejlődésével itt lenne az ideje sokkal több mindent visszanézni (akár futó óra mellett is, hogy ne legyen mg hosszabb egy meccs) illetve a bíróknak felelősséget vállalni a tetteikért, úgy tűnik a világon egyedüliként ezek az emberek tehetnek meg bármit (törhetnek félbe karriereket, döntenek milliós bevétel-kiesésekről vagy a fordítottjáról) anélkül, hogy bármilyen szankció lenne ellenük. jövő héten vissza állnak a csíkos kis mezükben, és folytatják az ámokfutást, a konzisztencia teljes hiánya mellett.
a 6-1 kezdés után 5-4 a folytatás, és ebben 3 olyan csapat volt, akinek pozitív a rekordja: mindtől kikaptunk (ja, a 6-1-ből az 1 is olyan csapat ellen volt).
több mint 4 éve
Blevi 8 943 — Lions & Cowboys fan
Azèrt csak megoldották, hogy kapjunk primetime időpontot 🥳😜😁😁😁😁

Remèljük egy jó meccs lesz ès nem nagyon kapunk ki tőletek 🙂 meg persze ne legyen sèrülès 😁
dande
Tljesen tet nelkuli a meccs nekunk 4.nel jobbak realisan nem lehetunk siman pihentetnek mindenkit.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 690 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azèrt csak megoldották, hogy kapjunk primetime időpontot 🥳😜😁😁😁😁

Remèljük egy jó meccs lesz ès nem nagyon kapunk ki tőletek 🙂 meg persze ne legyen sèrülès 😁
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 472 — …not me…Im in my prime!
Ugyan ez jut nekem is az eszembe. Nem igazán lehet szerintem a védelmet hibáztatni, hogy ezt a Cardinalst meg Murrayt 25 ponton tartotta. Ez megint olyan, hogy ha meccs előtt predesztinálja ezt valaki, én simán aláírom. Mert azt gondoltam, hogy a mi támadósorunk is feltesz majd 30 pont körül.

Kár ezért az évért mert így én is egy kört látok max a csapatban.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
már az elején el lett b.szva, és a harmadik negyedig nem tudtunk kimászni a gödörből, szóval elmentem aludni

sajnálom Gallup-ot, remélem mire felébredek már tudni valami biztatót a térdéről (és nem ACL)

rva
Nyilvan egy eletre szolo elmeny es kurvajo volt. Az egesz stadion a szurkolok tenyleg mig elek nem fogom elfelejteni. Jo lett volna ha a vak urak is adnak eselyt egy gw drivera, azzal hogy nem erdemeltuk igazan meg. Legalabb home fielden ne szopatnanak. Teny hogy kedves offense egy negyedet kivant ma is futbalozni. De igazabol igy sokkal jobban emesztheto. 😊 asszony is szurkolt vegig mert a hangulat vitte ot is. Probalok majd tobb kepet feltenni valahova.

A meccsrol:
Nem gondoltam hogy ez lesz iden de a defeneset erzem keszebbnek a po-ra, ami bennuk van az kijott ma is. Ok ennyit tudnak de offense az nagyon szenvedos meccsek ota. Szerintem egy ilzen opportunista D#-el lehetne sb-be menni, de az offense megmutatta ma is hogy nagyon sokmindennek valtoznia kene hogy legyen esely 1 kort erzek a csapatban max jelenleg. Nem birta el a csapat ma a biraskodast sem ez pedig a po-ban is elofordulhat majd. Azert az NFL-nek ezzel kene valamit csinalni mert egy meccsdonto hiba volt a fumble, de a befujt holding arany is vicc. De megerdemelte a cards mert 3,5 negyedig azt ereztem hogy itt nem nyerunk.

Szarul ment Dak-nak ma is. Kene nagzon egy eles Dak a PO-ra. A futojateknak is eletre kene kelnie. Vagyis tul sok a ha. Gallup meg :’(

Az eredmenyek alapjan a jovo heti meccsteljesen tet nelkuli. Hal istennek lehet pihentetni nem fenyeget a veszely hogy kiesik a csapat a ritmusbol. Playoff machine alapjan tuti a Cards elleni visszavago.

Szerkesztette: Blevi
több mint 4 éve

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 160 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 022 — Cowboys fan
oké, akkor kérlek magyarázd meg miért goodell-en múlik a bajnoki címetek (mert ugye innen indultunk), hallgatlak. Fontos_Vidra
Miért magyarázzak olyasmit ami nem az én gondolatom és nem is értek vele egyet?

A demagóg trollkodást meg végképp tartsd meg magadnak (9/11).
gyeek
Pedig elég csak emlékezni Dez elkapására amit a nagy almából visszavontak és ma sem tudjuk miért!
sztaking
azért, mert akkor még az volt a szabály, hogy ha nem vittek a földre, akkor végig birtokolni kell a labdát az elkapás során. ezen felül nem volt még kétlépéses hüvelykujjszabály, és nem nézték azt, hogy a cornerbackkel érintkezett-e Dez (ha nem érintkezett volna, akkor uncontested catch, és kézben kell tartani, ha érintkezett, akkor tackle, és csak a gólvonal síkját kell érinteni).
nem ezt tartom nagyobb hibának, hanem hogy félidő előtt azt az incomplete pass-t érvényes elkapásnak ítélték meg videozás után, aminek a segítségével FG-t rúgott a Packers.
slowmotion
A fielden hozott döntés elkapás volt...Bocsás meg de nem győztél meg.
sztaking
Azért fontos, mert amikor a földre esik, akkor kipattan a kezéből a labda. Ha tackle volt, akkor TD, ha nem volt, akkor fumble.
Ugye utána alkották meg a szabályt az elkapásokra, hogy két megtett lépés kell a labda birtokba vételéhez.
több mint 4 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
oké, akkor kérlek magyarázd meg miért goodell-en múlik a bajnoki címetek (mert ugye innen indultunk), hallgatlak. Fontos_Vidra

gyeek
Pedig elég csak emlékezni Dez elkapására amit a nagy almából visszavontak és ma sem tudjuk miért!
sztaking
azért, mert akkor még az volt a szabály, hogy ha nem vittek a földre, akkor végig birtokolni kell a labdát az elkapás során. ezen felül nem volt még kétlépéses hüvelykujjszabály, és nem nézték azt, hogy a cornerbackkel érintkezett-e Dez (ha nem érintkezett volna, akkor uncontested catch, és kézben kell tartani, ha érintkezett, akkor tackle, és csak a gólvonal síkját kell érinteni).
nem ezt tartom nagyobb hibának, hanem hogy félidő előtt azt az incomplete pass-t érvényes elkapásnak ítélték meg videozás után, aminek a segítségével FG-t rúgott a Packers.
slowmotion
A fielden hozott döntés elkapás volt...Bocsás meg de nem győztél meg.

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 4 éve

gyeek
sztaking
több mint 4 éve
sztaking Dallas Cowboys 412

gyeek

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 4 éve
De hogy ne csak off legyen vasarnap Cardinals otthon.

Eletem egyik nagy alma megvalosul es ott leszek.😎
Blevi
most csak rondát tudnék mondani 😀 😀 😀 de azért jó szórakozást! fotókat hozzál

kicsit tartok ettől a Cards meccstől egyébként, mert ez igazi erőmérő, helyre tudja tenni a csapatot
vagyis helyesebben szólva:
- ha nyerünk, akkor a Cards egy béna szar csapat, 3 meccses vereség-sorozatból jönnek, a győzelem ellenük mit sem ér
- ha kikapunk, akkor meg ennyik vagyunk, a decemberi veretlenség az csak a kritikán aluli csapatoknak volt köszönhető
rva
hány éve is vagy itt? csak az a fontos meccs, amit Romo a Cowboys elveszít, ennyit igazán megtanulhattál volna már 😛
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 472 — …not me…Im in my prime!
Én nagyon kíváncsian várom a vasárnapi meccset. Szerintem a szezon eddigi legfontosabb összecsapása lesz a Dallas számára.

A Kansas óta ez lesz az első alkalom, hogy valóban egy PO kaliber csapattal kell megmérkőzni. Nagyon sokat jelentene, hogy ha az NFC egyik legjobb csapata ellen sikerülne összehozni egy győzelmet. Akkor tényleg senki nem akarná a Cowboyst látni januárban.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve

Blevi
most csak rondát tudnék mondani 😀 😀 😀 de azért jó szórakozást! fotókat hozzál

kicsit tartok ettől a Cards meccstől egyébként, mert ez igazi erőmérő, helyre tudja tenni a csapatot
vagyis helyesebben szólva:
- ha nyerünk, akkor a Cards egy béna szar csapat, 3 meccses vereség-sorozatból jönnek, a győzelem ellenük mit sem ér
- ha kikapunk, akkor meg ennyik vagyunk, a decemberi veretlenség az csak a kritikán aluli csapatoknak volt köszönhető
több mint 4 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 611

gyeek
látom neked nem jött le, hogy az összeesküvés elméletek mintapéldáját hoztam. 😊 "demagóg trollkodás" 😀😀
Fontos_Vidra
Ilyenkor mit érzel? Csak szeretnék kicsit lélekbúvárkodni, tudod... Mert simán rajtam kéred számon más hülyeségét (amibe te ugyebár éppolyan módon szálltál bele), tehát a szövegértelmezés kissé döcögős, de olyan boldog vagy az ovis szintű trollkodásod okán mintha sakk nagy tornát nyertél volna. Így akarod meggyőzni magad, hogy okosabb vagy? Netán az egész szájkarate erre a 9/11 poénodra volt kihegyezve és most jólbecoptam? Normális beszélgetéshez épp egy picit kellett volna csak visszavenned a fölényeskedésből, de te inkább full kretén sebességbe kapcsoltál.
gyeek
oké 😀
egyezzünk már meg abban, hogy nem neked szólt amit először írtam, majd válaszoltál, majd én neked, majd minősítetted a véleményem. innentől felesleges arról magyarázni ki fölényes. 😀 ha nem tudsz felelni, de minősítesz, akkor nyilván számon foglak kérni, mert ezzel nem megy előre semmilyen kommunikáció.
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 612 — Grady Judd fan

gyeek
látom neked nem jött le, hogy az összeesküvés elméletek mintapéldáját hoztam. 😊 "demagóg trollkodás" 😀😀
Fontos_Vidra
Ilyenkor mit érzel? Csak szeretnék kicsit lélekbúvárkodni, tudod... Mert simán rajtam kéred számon más hülyeségét (amibe te ugyebár éppolyan módon szálltál bele), tehát a szövegértelmezés kissé döcögős, de olyan boldog vagy az ovis szintű trollkodásod okán mintha sakk nagy tornát nyertél volna. Így akarod meggyőzni magad, hogy okosabb vagy? Netán az egész szájkarate erre a 9/11 poénodra volt kihegyezve és most jólbecoptam? Normális beszélgetéshez épp egy picit kellett volna csak visszavenned a fölényeskedésből, de te inkább full kretén sebességbe kapcsoltál.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Khaled1899 Dallas Cowboys Texas Tech Red Raiders 45

Blevi
Mondanám, hogy nem vagyok irigy, de nem lenne igaz 😉

Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 611

gyeek
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 612 — Grady Judd fan

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
mint ahogy az is gyenge hangulatkeltés, hogy goodell-en múlik a bajnoki címetek. kár ilyeneket leírni, ha nem akarod kinevettetni magad, erre akartam rávilágítani. de persze ezért nem tényező kb 20 éve a ligában a cowboys. egyébként én nem várom döntőbe a csapatom, szerintem meglep minket valaki az első fordulóban. egyszerűen kivagyok mikor valaki másra fogja a csapat eddigi sikertelenségét.
Fontos_Vidra
Nem vagy beljebb ha hülyeségre hülyeséget írsz, de megértem az indíttatást. 😉
gyeek
oké, akkor kérlek magyarázd meg miért goodell-en múlik a bajnoki címetek (mert ugye innen indultunk), hallgatlak. ő 2006 óta komisszár, ti 96ban jártatok utoljára az nfc döntőben. komolyan az ewok 6 mecces eltiltására vagy arra hogy nem szereti jj-t fogtok bármit? 😀😀😀
szerintetek 9/11 belső munka volt, ugye? 😀
Fontos_Vidra
Huh magvas gondolatok. A hetvegi Clevelend meccsrol beszelgessunk? 😀
Blevi
simán, szoptuk a faszt, a bírók meg nekünk fújtak. tényleg rajtuk múlt. 😀 ha visszaolvasod azt is kommenteltem hogy ez nem volt dicsőséges és el kell felejteni. de a w sajnos w akkor is.
Fontos_Vidra
Ugye az megvan, hogy ezzel az elcsalt w-vel lesz meg az első kiemelésetek, így a fagyott tundrán keresztül vezet minden csapat útja a SB-be az NFC-ben ! Amikor ilyen kicsik a különbségek, ennyi külső segítség közönséges csalás !
Khaled1899
Azert a Denvert meg a Raiderst csak meg kellett volna bacni.
több mint 4 éve
Khaled1899 Dallas Cowboys Texas Tech Red Raiders 45
mint ahogy az is gyenge hangulatkeltés, hogy goodell-en múlik a bajnoki címetek. kár ilyeneket leírni, ha nem akarod kinevettetni magad, erre akartam rávilágítani. de persze ezért nem tényező kb 20 éve a ligában a cowboys. egyébként én nem várom döntőbe a csapatom, szerintem meglep minket valaki az első fordulóban. egyszerűen kivagyok mikor valaki másra fogja a csapat eddigi sikertelenségét.
Fontos_Vidra
Nem vagy beljebb ha hülyeségre hülyeséget írsz, de megértem az indíttatást. 😉
gyeek
oké, akkor kérlek magyarázd meg miért goodell-en múlik a bajnoki címetek (mert ugye innen indultunk), hallgatlak. ő 2006 óta komisszár, ti 96ban jártatok utoljára az nfc döntőben. komolyan az ewok 6 mecces eltiltására vagy arra hogy nem szereti jj-t fogtok bármit? 😀😀😀
szerintetek 9/11 belső munka volt, ugye? 😀
Fontos_Vidra
Huh magvas gondolatok. A hetvegi Clevelend meccsrol beszelgessunk? 😀
Blevi
simán, szoptuk a faszt, a bírók meg nekünk fújtak. tényleg rajtuk múlt. 😀 ha visszaolvasod azt is kommenteltem hogy ez nem volt dicsőséges és el kell felejteni. de a w sajnos w akkor is.
Fontos_Vidra
Ugye az megvan, hogy ezzel az elcsalt w-vel lesz meg az első kiemelésetek, így a fagyott tundrán keresztül vezet minden csapat útja a SB-be az NFC-ben ! Amikor ilyen kicsik a különbségek, ennyi külső segítség közönséges csalás !

Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 4 éve
Előbbi jöhet, utóbbi csak maradjon itt.

iktriad
Avagy előbb Lombardi, aztán új vizek.
gyeek
Igen nagyon itt lenne az ideje a gyűrűnek,kérdés,hogy Goodell-ék engedik -e?
sztaking
japp mert titeket eddig is a komisszár tartott vissza hogy megnyerjétek a lombardit LOL
és mielőtt jön a catch/no-catch visszavágás, azóta eltelt pár év, valahogy mégse voltatok közelebb tapsihapsival, meg MM-mel se lesztek, nyilvánvalóan most se ő viszi a csapatot, hanem Moore és Dak, ezt egy Packers szurkoló pontosan tudja
Fontos_Vidra
Vagy nincs... A helyedben picit elkezdenék tartani az egészséges és formába lendülő védelemtől is. Azon meg szerintem felesleges vitát nyitni, hogy Goodell és JJ közt kemény ellentétek vannak, elég csak gondolni utóbbi ígéretére, hogy kicsinálja előbbit, ha az végigviszi Elliott 6 meccses eltiltását. Ugyanúgy elég parttalan vita lenne McCarthy képességeit és hozzájárulását feszegetni, de azért a Cowboys jelenlegi állását figyelembe véve megmosolyogtató gondolat elvitatni az eredményét és leírni mint főedzőt. Sima huhogás. 😊
gyeek
Fontos_Vidra
Es az orokmvphiperszupersosemvoltilyenjosenki Rogers pontosan mennyit is nyert MM nelkul?
Semmi koze az nfl-nek ahhoz hogy nem nyert a csapat SB-t, de attol hogy nem tenyezo az is netto marhasag.
Blevi
én nem mondtam hogy rodgers nyert, de nem is fogtam másra. az ember a legnagyobb pillanatokban vagy nem clutch vagy leszerepel a csapat. de itt kifejezetten összeesküvés elméletet írt le valaki. 😀
Fontos_Vidra
Olvasd a valaki tobbi hozzaszolasat is (nem gyeek). Kontextusba helyezi egybol a gondolatot.

Amugy szerintem a Packers a team to beat foleg hogy az ordog fagyott segglyukan keresztul kell eljutni az SB-be. Remeljuk akarki kerul be nem lesznek “kerdeses” tenyezok.