NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
744
83
21:00-től, ARENA4
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 4 éve
Mindent elmond az a kép mikor ,Dak Martinnal beszélget 😊 😊
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 4 éve
én azért annyira nem vagyok biztos abban, hogy Dak a király, inkább azt mondom, hogy ha a körülmények adottak, akkor nagyon jó.rvaLegutobbi kommentedre irom, csak nem akarok piramishegyet az idezesekkel 😀
Roviden: erre irtam, hogy eszhez tert, tud valtozni Orlovsky is. Darnold nagy szerelme volt mar a draftnal is, biztos azt hitte (o is), hogy csak Gase miatt volt szar a Jetsben. Pedig csori Darnold kb freshman eve ota nem fejlodik, csak a "potencial" maradt...
De kar is tobb szot erre fecserelni, Dak kiraly, azt meg h ki gondol errol mast, kb lenyegtelen.
Csak tenyleg annyiban "vedtem" Orlovskyt, h ezek nem friss velemenyek voltak tole.
Borbinho
hidegben, idegenben pl szerintem kifejezetten szarul megy neki, és a sérülések is sokáig benne maradnak, nehezen áll vissza a számára "természetellenes" de gyakorlott/tanult helyes dobómozdulatra
egy mondat még Orlovsky-ra, mert szeritnem is több szót fecséreltünk rá, mint kellett volna: akkor fogadom majd el, hogy "tanul" ha nem lesznek innentől idétlen, kattintásvadász, a valóságtól elrugaszkodott "hot take"-jei. mert amíg maradnak, addig a többi "tanulás" is inkább olyannak tűnik, hogy inkább feladja a védhetetlen álláspontját
a valódi tanulás az, ha később nem követsz el égbekiáltó hibákat
nem mondom, mindenki téved, de még a nehezebb témákkal foglalkozó analyst-ek (draft), mint Matt Miller, Daniel Jeremiah, Dane Brugler sem mondanak borzasztó ökörségeket... vagy hamarabb beismerik, ha hibáztak, és nem megy még le 2-3 adás, ahol védik az álláspontjukat...
több mint 4 éve
Olyan jók vagyunk, hogy ilyen férgeket kell előkotornunk egy kis dühöngéshez. Bezzeg tavaly 😉Offon vagyunk:Neked nem biztos hogy tetszeni fog amit mondok, de nálam a BLM zavargások idején ásta magát nagyon mélyre. Drámai aláfestő zene kíséretében "oktatta" fehér testvéreit több részesnek szánt videójában, hogy kell a feketéket megérteni, beszélni velük, racionalizálta a rongálásokat és erőszakot, és visszakanyarodott egészen a rabszolgaságig. Mindezt úgy, hogy ő maga bevándorló szülők gyermeke akik Afrikából költöztek át és minden szerencséjüket annak az országnak köszönhetik. 101% álszent bohóckodás.Acho a szombati meccsek utan kepes volt leirni, h Wentznek ugyan annyi TDje volt es kevesebb pickje, mint Daknek, ugy h neki nincs is 2 elso koros elkapoja 😀Emmanuel Acho on the other hand...A másik bohóccipő is előkerült már pár hónapja. 😊 Aki ilyen meggyőződéssel alázza Daket, annak nem marad más amikor a valóság a pofájára csapja az ajtót, mint kint maradni.
Borbinho
gyeek
Es hogy gondolkozzunk el ezen... 😀
Na ott van baj, mert o tenyleg csak a kattintasok miatt nyomatja az orbitalis faszsagait... De ruhelli is mindenki, sztem meg azok is akikkel egyutt dolgozik 😀
Borbinho
Egyébként nem csak ebből látszik rajta a hála és lojalitás csírájának is a hiánya, a játékos karrierjénél is gyengébb média pályáját a Cowboysnál kezdte. Magától értetődően 0.0% értelmes tartalom volt a szegmenseiben, csak cirkuszi okoskodás.
gyeek
Nincs gond azzal se ha nem tetszene, de ezzel kapcsolatban egyet is ertek.
Achot azert sem szeretik sokan, mert elegge benyal a "feher medianak", es jatssza a szerepet. Igy kapott musort, hulye lenne eldobni ezt.
Csak igy soha senki nem fogja komolyan venni. Ami nem is gond, mert nala tenyleg arrol van szo, mint Stephen Anel v Cowherdnel, h nyomja a faszsagot ezerrel, ezzel generalva a sok hozzaszolast a fanoktol.
Pedig nem szamitana h semmit nem csinalt a palyan, attol meg lehetne jo elemzo. De o inkabb egy host/musorvezeto, csak abban is szar (bar lehet sokan nezik neki meg csak az szamit).
Kovetek kb 1000 NFLel kapcsolatos szemelyt twitteren, abbol par szaz fekete, es egytol egyik ruhellik Achot. A feherek is, felreertes ne essek.
Borbinho
Szerkesztette: Khaled1899
Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 4 éve
Offon vagyunk:Neked nem biztos hogy tetszeni fog amit mondok, de nálam a BLM zavargások idején ásta magát nagyon mélyre. Drámai aláfestő zene kíséretében "oktatta" fehér testvéreit több részesnek szánt videójában, hogy kell a feketéket megérteni, beszélni velük, racionalizálta a rongálásokat és erőszakot, és visszakanyarodott egészen a rabszolgaságig. Mindezt úgy, hogy ő maga bevándorló szülők gyermeke akik Afrikából költöztek át és minden szerencséjüket annak az országnak köszönhetik. 101% álszent bohóckodás.Acho a szombati meccsek utan kepes volt leirni, h Wentznek ugyan annyi TDje volt es kevesebb pickje, mint Daknek, ugy h neki nincs is 2 elso koros elkapoja 😀Emmanuel Acho on the other hand...A másik bohóccipő is előkerült már pár hónapja. 😊 Aki ilyen meggyőződéssel alázza Daket, annak nem marad más amikor a valóság a pofájára csapja az ajtót, mint kint maradni.
Borbinho
gyeek
Na ott van baj, mert o tenyleg csak a kattintasok miatt nyomatja az orbitalis faszsagait... De ruhelli is mindenki, sztem meg azok is akikkel egyutt dolgozik 😀
Borbinho
Egyébként nem csak ebből látszik rajta a hála és lojalitás csírájának is a hiánya, a játékos karrierjénél is gyengébb média pályáját a Cowboysnál kezdte. Magától értetődően 0.0% értelmes tartalom volt a szegmenseiben, csak cirkuszi okoskodás.
gyeek
Nincs gond azzal se ha nem tetszene, de ezzel kapcsolatban egyet is ertek.
Achot azert sem szeretik sokan, mert elegge benyal a "feher medianak", es jatssza a szerepet. Igy kapott musort, hulye lenne eldobni ezt.
Csak igy soha senki nem fogja komolyan venni. Ami nem is gond, mert nala tenyleg arrol van szo, mint Stephen Anel v Cowherdnel, h nyomja a faszsagot ezerrel, ezzel generalva a sok hozzaszolast a fanoktol.
Pedig nem szamitana h semmit nem csinalt a palyan, attol meg lehetne jo elemzo. De o inkabb egy host/musorvezeto, csak abban is szar (bar lehet sokan nezik neki meg csak az szamit).
Kovetek kb 1000 NFLel kapcsolatos szemelyt twitteren, abbol par szaz fekete, es egytol egyik ruhellik Achot. A feherek is, felreertes ne essek.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Neked nem biztos hogy tetszeni fog amit mondok, de nálam a BLM zavargások idején ásta magát nagyon mélyre. Drámai aláfestő zene kíséretében "oktatta" fehér testvéreit több részesnek szánt videójában, hogy kell a feketéket megérteni, beszélni velük, racionalizálta a rongálásokat és erőszakot, és visszakanyarodott egészen a rabszolgaságig. Mindezt úgy, hogy ő maga bevándorló szülők gyermeke akik Afrikából költöztek át és minden szerencséjüket annak az országnak köszönhetik. 101% álszent bohóckodás.Acho a szombati meccsek utan kepes volt leirni, h Wentznek ugyan annyi TDje volt es kevesebb pickje, mint Daknek, ugy h neki nincs is 2 elso koros elkapoja 😀Emmanuel Acho on the other hand...A másik bohóccipő is előkerült már pár hónapja. 😊 Aki ilyen meggyőződéssel alázza Daket, annak nem marad más amikor a valóság a pofájára csapja az ajtót, mint kint maradni.
Borbinho
gyeek
Borbinho
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
rvaLegutobbi kommentedre irom, csak nem akarok piramishegyet az idezesekkel 😀
Roviden: erre irtam, hogy eszhez tert, tud valtozni Orlovsky is. Darnold nagy szerelme volt mar a draftnal is, biztos azt hitte (o is), hogy csak Gase miatt volt szar a Jetsben. Pedig csori Darnold kb freshman eve ota nem fejlodik, csak a "potencial" maradt...
De kar is tobb szot erre fecserelni, Dak kiraly, azt meg h ki gondol errol mast, kb lenyegtelen.
Csak tenyleg annyiban "vedtem" Orlovskyt, h ezek nem friss velemenyek voltak tole.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ne foglalkozzatok velük, èlvezzètek ami van 🙂 (amíg lehet 😏)
több mint 4 éve
nyilván most nem találom, mikor mondta, de még 2019-ben vagy 2020-ban, amikor Wentz még az Eagles-ben játszott.Mikor mondta, hogy mindenki jobb a csoportban, mint Dak?Szerintem az egyik legjobb a szakmaban, ez meg sztem tavaszi v nyar eleji felvetel lehet.amikor hozzáértők 2-3 éve mondják, hogy Dak jó (és bizonyíték is van rá), de te hangoztatod, hogy mindenki más jobb a divízióban nála, akkor nehéz elhinni, hogy tényleg jó, vagy a legjobb vagy a szakmában.
Azota Dakkel kapcsolatban is vegre eszhez tert (nem is tudom melyik heten mondott egy kb bocsanatkero beszedet), pedig meg 2 eve is azt mondta, hogy Wentz jobb meg ne fizessek meg Daket 😀 de legalabb tud valtozni/javulni
Szezon elott en is WFT csoportelsoseget tippeltem, mert naluk meg a Giantsnel adott volt egy bivaly vedelem (mondjuk pont a vedelmeknel lehet szamolni a regresszioval evrol evre, be is jott mindkettonel), itt meg eleg sok kerdojel volt (a vedelem emberanyaga, Quinn, McCarthy, Dak hogy fog visszaterni).
Emmanuel Acho on the other hand...
Borbinho
ahhoz biztosan ért, hogy kattintásvadász dolgokat mondjon, ezt meg kell adni neki
rva
Az a resz kimaradt nekem.
De Orlovskyt mindenki evek ota basztatta (jogosan), h hogy lehet Dak hater (nem is az volt igazabol, csak elitnek nem mondta Daket btw).
De iden tenyleg kb beismerte, hogy tevedett es nem volt igaza.
1) I love the NFL
— Dan Orlovsky (@danorlovsky7) September 10, 2021
2) I was dead wrong on Prescott as a QB. He’s absolutely elite. Absolutely
3) 🐐 gonna 🐐 #NFLKickoff
Abban egyetertek h a kattintasok szamitanak neki, de ettol meg azt mondja, amit gondol, nem egy Stephen A vagy hasonlo.
Plusz a kattintatosak mar siman eleri az elemzeseivel is, mert tenyleg jok.
Borbinho
de az megvan, amikor azt mondta, hogy Sam Darnold jobb, mint Kyler Murray és Joe Burrow (ja, meg Lamar Jackson)
eu.cincinnati.com/story/sports/nfl/bengals/2020/04/29/espns-dan-orlovsky-ranks-burrow-darnold-top-quarterbacks-3-drafts/3048272001/
még egy kép is rémlik, ahogy a kis elemző táblája mellett áll, mert figurázták rendesen Twitteren érte.
több mint 4 éve
Kölcsönöztek erről a fórumról már korábban is szerintem. De mindegy amúgy, ezt is úgy kölcsönözte steelwolf. Persze az idei Cowboys felhozatalból messze ez lenne a legviccesebb. Emlékszem év elején még azon kellett kacagni, hogy Dan Quinn volt hivatott megváltani a dallasi védelmet a többi "bukott" Falcons játékossal. Ahogy mondani szokták az Óperencián túl, that didn't age well.A Playoff Ranking-nél nem lesznek boldogok, ellőtted a WTF poént, kereshetnek másikat 😂
steelwolf
Khaled1899
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 4 éve
Acho a szombati meccsek utan kepes volt leirni, h Wentznek ugyan annyi TDje volt es kevesebb pickje, mint Daknek, ugy h neki nincs is 2 elso koros elkapoja 😀Emmanuel Acho on the other hand...A másik bohóccipő is előkerült már pár hónapja. 😊 Aki ilyen meggyőződéssel alázza Daket, annak nem marad más amikor a valóság a pofájára csapja az ajtót, mint kint maradni.
Borbinho
gyeek
több mint 4 éve
Emmanuel Acho on the other hand...A másik bohóccipő is előkerült már pár hónapja. 😊 Aki ilyen meggyőződéssel alázza Daket, annak nem marad más amikor a valóság a pofájára csapja az ajtót, mint kint maradni.
Borbinho
több mint 4 éve
Mikor mondta, hogy mindenki jobb a csoportban, mint Dak?Szerintem az egyik legjobb a szakmaban, ez meg sztem tavaszi v nyar eleji felvetel lehet.amikor hozzáértők 2-3 éve mondják, hogy Dak jó (és bizonyíték is van rá), de te hangoztatod, hogy mindenki más jobb a divízióban nála, akkor nehéz elhinni, hogy tényleg jó, vagy a legjobb vagy a szakmában.
Azota Dakkel kapcsolatban is vegre eszhez tert (nem is tudom melyik heten mondott egy kb bocsanatkero beszedet), pedig meg 2 eve is azt mondta, hogy Wentz jobb meg ne fizessek meg Daket 😀 de legalabb tud valtozni/javulni
Szezon elott en is WFT csoportelsoseget tippeltem, mert naluk meg a Giantsnel adott volt egy bivaly vedelem (mondjuk pont a vedelmeknel lehet szamolni a regresszioval evrol evre, be is jott mindkettonel), itt meg eleg sok kerdojel volt (a vedelem emberanyaga, Quinn, McCarthy, Dak hogy fog visszaterni).
Borbinho
ahhoz biztosan ért, hogy kattintásvadász dolgokat mondjon, ezt meg kell adni neki
rva
Az a resz kimaradt nekem.
De Orlovskyt mindenki evek ota basztatta (jogosan), h hogy lehet Dak hater (nem is az volt igazabol, csak elitnek nem mondta Daket btw).
De iden tenyleg kb beismerte, hogy tevedett es nem volt igaza.
1) I love the NFL
— Dan Orlovsky (@danorlovsky7) September 10, 2021
2) I was dead wrong on Prescott as a QB. He’s absolutely elite. Absolutely
3) 🐐 gonna 🐐 #NFLKickoff
Abban egyetertek h a kattintasok szamitanak neki, de ettol meg azt mondja, amit gondol, nem egy Stephen A vagy hasonlo.
Plusz a kattintatosak mar siman eleri az elemzeseivel is, mert tenyleg jok.
több mint 4 éve
Szerintem az egyik legjobb a szakmaban, ez meg sztem tavaszi v nyar eleji felvetel lehet.amikor hozzáértők 2-3 éve mondják, hogy Dak jó (és bizonyíték is van rá), de te hangoztatod, hogy mindenki más jobb a divízióban nála, akkor nehéz elhinni, hogy tényleg jó, vagy a legjobb vagy a szakmában.
Borbinho
több mint 4 éve
A Playoff Ranking-nél nem lesznek boldogok, ellőtted a WTF poént, kereshetnek másikat 😂
steelwolf
több mint 4 éve
Ki hitte volna, hogy Dan Orlovskyból szarabb analistapista lesz mint csere irányító? Sötét majom... 😀Szerintem az egyik legjobb a szakmaban, ez meg sztem tavaszi v nyar eleji felvetel lehet.
“The Cowboys are the third-best team in this division. The Washington Football Team and the Giants are both better."
— Kevin Gray Jr. (@KevinGraySports) December 27, 2021
Remember this Dan Orlovsky banger…#CowboysNation pic.twitter.com/Aljrt1BiWy
gyeek
Szerkesztette: Borbinho
több mint 4 éve
Ki hitte volna, hogy Dan Orlovskyból szarabb analistapista lesz mint csere irányító? Sötét majom... 😀“The Cowboys are the third-best team in this division. The Washington Football Team and the Giants are both better."
— Kevin Gray Jr. (@KevinGraySports) December 27, 2021
Remember this Dan Orlovsky banger…#CowboysNation pic.twitter.com/Aljrt1BiWy
több mint 4 éve
lol wut, a meccs végén hogyan tudták ezt TD-re összehozni a bírauk?
több mint 4 éve
Hűha
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Szóval Snydr az AT&T-be szállíttatja a maga padját. OK. 😀 Aztán azon a padon esnek egymásnak a saját játékosaik. 🤣
több mint 4 éve
Na ez mar formaidozites. Csak tartson ki meg februarig
több mint 4 éve
Két hibát véltem felfedezni a meccsen . A 2. fèlidőt teljesen oda kellett volna adni Rushnak és a cseréknek. És nem illik rugdusni a halott indiánt, főleg miután már megskalpoltad 😁
több mint 4 éve
Reméljük a Rams nem botlik, mert ha csak a TB-vel állunk 13-4-en, bujkuk a 2. kiemelést. Vagy bukjanak Tibiék is 😁
több mint 4 éve
Mayfield nagyon nem akarta az 1. kiemelésünket 😂Néztem a meccset, a 4 INT-ből (beleértve az utolsót is) 2nek érvénytelennek kellett volna lennie. Tenyérbemászó hibák ismét.
Khaled1899
több mint 4 éve
Mayfield nagyon nem akarta az 1. kiemelésünket 😂