NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 272
94
Dallas Cowboys
toys.playtronics.net/nfl/bracket/#1585466
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Én úgy láttam jah, hogy azt írták second team all pro.Parsons, Diggs és Martin All Pro first teamers.Megérdemelte mind! 😊 Amúgy Bryan Anger második lett a punterek közti szavazásnál, ő így second teamnek száímt?
Parsons az első LB Lawrance Taylor, Patrick Willis és Darius Leonard óta, aki újoncként first team all pronak választanak. Nem gyenge társaság.
Cowboykarcsi90
gyeek
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Parsons, Diggs és Martin All Pro first teamers.Megérdemelte mind! 😊 Amúgy Bryan Anger második lett a punterek közti szavazásnál, ő így second teamnek száímt?
Parsons az első LB Lawrance Taylor, Patrick Willis és Darius Leonard óta, aki újoncként first team all pronak választanak. Nem gyenge társaság.
Cowboykarcsi90
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
⭐️ 88.5 PFF Grade (1st among LBs)
— PFF (@PFF) January 13, 2022
⭐️ 93.0 pass-rush grade (1st in NFL)@MicahhParsons11: PFF’s Defensive Rookie of the Year pic.twitter.com/cizqMk0Zf3
Filed to ESPN: Wondering why Will McClay’s name has not been on any GM interview lists? According to multiple sources, he has agreed to a new contract to remain the Cowboys VP of Player Personnel.
— Todd Archer (@toddarcher) January 13, 2022
Na ez a virus veszely miat is jo lenne. Eleg duhito lenne ha igy fertozodne meg mondjuk a D# egy resze.Hogy mukodnek a HC interjuk? Ahogy nezem DQuinn nagyon nepszeru.úgy tudom amíg a csapat amelyiknek a koordinátorát vagy pozíciós edzőjét keresik még a PO-ban van, addig ezeknek az edzőknek csak 1 órás, virtuális interjú engedélyezett.
Ilyenkor ok jonnek Dallasba? Mennyire zavarhatja a felkeszulest?
beltazor
rva
Am szezon vegen meg az is elofordulhat, hogy se DC se OCnk nem marad.

Hogy mukodnek a HC interjuk? Ahogy nezem DQuinn nagyon nepszeru.úgy tudom amíg a csapat amelyiknek a koordinátorát vagy pozíciós edzőjét keresik még a PO-ban van, addig ezeknek az edzőknek csak 1 órás, virtuális interjú engedélyezett.
beltazor
Hogy mukodnek a HC interjuk? Ahogy nezem DQuinn nagyon nepszeru.Változó. Van h semleges helyszínen találkoznak, van h a jelölt megy a leendő munkáltatóhoz, az a legritkább h egy franchise owner elutazik Dallasba Quinn bácsiért. Plusz ugye a COVID miatt elég sok ma már a virtuális interjú.
beltazor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...

és ugyan ez a dallasnál. mert ha nem megy a futás, akkor egydimenzionális lesz az O, és olyat már láttunk. nem volt szép látvány...
illetve a 49ers erőteljesen szeret futni, és azt szintén nem látom, hogy Garoppolo megver futójáték nélkül
ami egy kicsit megnyugtat:
Ha a 49ers védelme top3... akkor a Cowboysé is! 😊DVOA-ban tényleg 2. lett a Cowboys D az alapszakaszban a Football Outsiders szerint. 😊
gyeek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Javitottam 😊Na megtippelem az idei szereplesunket (+ mit varok az nfctol) En optimista vagyok egyelore 😊Ez így tényleg optimista, mert a Packers veri a Phillyt, mégis kiesik😃
Cards - Rams 34-31
Cowboys - 49ers 27-21
Eagles - TB 14-13
Card- Cowboys 20-24
Packers - Eagles 9-7
Cowboys- Eagles 38-24
beltazor
Willie Parker

Na megtippelem az idei szereplesunket (+ mit varok az nfctol) En optimista vagyok egyelore 😊Ez így tényleg optimista, mert a Packers veri a Phillyt, mégis kiesik😃
Cards - Rams 34-31
Cowboys - 49ers 27-21
Eagles - TB 14-13
Card- Cowboys 20-24
Packers - Eagles 9-7
Cowboys- Eagles 38-24
beltazor
már azt nem értem miért a legjobb matchup?melyik részével nem értesz egyet?amúgy meg:ez komoly? 😀
Never seen so many people scared of a QB that turns into a backup like 20 times per game.
— Connor Livesay (@ConnorNFLDraft) January 10, 2022
Maybe they’ll lose! But it’s the best matchup in round one. A QB that loves to turnover the ball? A defense lacking in the secondary? An inconsistent OL dealing with injuries?
Come on!
én korábban is mondtam, hogy szerintem ez a legjobb matchup.
rva
petey
azzal, hogy szerintem ez a legjobb matchup a Cowboys számára az elérhetőek közül, vagy azokkal, amiket a srác a tweet-jében megosztott?
ha igen, akkor szerinted JÓ a 49-ers secondary? az O-line problémamentesen dolgozik? Garoppolo NEM dobál turnovereket?
rva
1, Jimmy dobál inteket, tény. de melyik QB nem? nála inkább a balfasz interception a jellemző, de általában azt letudja utána oké. nem világverő de ha megnézted tegnap Staffordot ő is dobott 2 szép picket.
2, Secondary, kiesett Verrett, utána végig sérült volt a másik kezdő aki tegnap jött vissza. és egy rookie CB meg az 1000 éves Josh Norman volt CB-ben. ahhoz képest passz ellen a 6-7. vagyunk. szóval igen, egy ilyen toldozott-foltozott db sorral szerintem ez kurva jó eredmény. a D-nk meg top3, erről ennyit.
3, OL : gec milyen inkonzisztens dologról beszél a gyerek, meg sérülésről? egy kiesőnk van a szezonra a RT akit rezzenéstelenül pótol egy ligaalja journeyman Compton. 😀 tegnap volt talán az első meccse TW-nek amit kihagyott.
Run blokkban elit a fal, passz blokkban is erős top. kicsit úgy tűnik, hogy egy meccsünket nem látta idén, sem a tegnapit....
Nem mondom, hogy mi vagyunk a favoritok de a 9ers nem az NFCE 😀 így is 3 ponttal nyittok csak most
Szerkesztette: petey
Az a helyzet, hogy rosterben szerintem kb két évvel előttünk jártok, és nem is veletek volt bajom hanem magunkkal, hogy ennyire aláfeküdtünk nektek. Bár tartok tőle ha kezdőkkel állunk fel se ússzuk meg olcsón. Minden adva van nektek a csoportcímvédéshez jövőre (nem jinx). Mi meg örülhetünk a PO-nak. Még ugye az se biztos nálunk, hogy van fr QB.nk, erről Hurtsnek pl a Tampa ellen kell végleg meggyőznie minket.Nem tudom jól értem-e, de tietek lehet a "Nickelodeon meccs". Tavaly nagyon királyul nézett ki a dolog, nekem tetszett.Gyorsan túltetted magad az 51 ponton. 😊
Putting the Cowboys on Nickelodeon so the youth of America can watch them choke in the playoffs. It’s nice to get them started early
dande
gyeek
Nem tudom jól értem-e, de tietek lehet a "Nickelodeon meccs". Tavaly nagyon királyul nézett ki a dolog, nekem tetszett.Gyorsan túltetted magad az 51 ponton. 😊
Putting the Cowboys on Nickelodeon so the youth of America can watch them choke in the playoffs. It’s nice to get them started early
dande
melyik részével nem értesz egyet?amúgy meg:ez komoly? 😀
Never seen so many people scared of a QB that turns into a backup like 20 times per game.
Maybe they’ll lose! But it’s the best matchup in round one. A QB that loves to turnover the ball? A defense lacking in the secondary? An inconsistent OL dealing with injuries?
Come on!
rva
petey
azzal, hogy szerintem ez a legjobb matchup a Cowboys számára az elérhetőek közül, vagy azokkal, amiket a srác a tweet-jében megosztott?
ha igen, akkor szerinted JÓ a 49-ers secondary? az O-line problémamentesen dolgozik? Garoppolo NEM dobál turnovereket?
amúgy meg:ez komoly? 😀 vagy a Boysról beszél? 😀
Come on!
rva
Szerkesztette: petey
Cowboys-Niners on Sunday at 3:30 p.m. CT at AT&T Stadium on CBS, Paramount+ Amazon Prime and Nickelodeon.
— Todd Archer (@toddarcher) January 10, 2022
amúgy meg:
Come on!