Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 4 éve
Ha jól látom a dolgokat, Kellen Moore számára már csak Floridában van kínálkozó NFL HC állás... Tessék, lehet menni! 😛
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
szóval Komancsok.
több mint 4 éve
Lamb replacement-ként megy a ProBowl-raígy összesen hatan lesznek Dallasból, akiből 3 idei vagy tavaly drafolt (Parsons, Diggs, Lamb)
több mint 4 éve
Awuzie ott lesz a Super bowlon 😊 Pearson pickje legyen SB gyoztes.

több mint 4 éve
Egyszer majd hátha minket se lát jönni senki és beslisszanunk.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
hát, ezt nem láttam jönni, Bengals to the SuperBowl
több mint 4 éve
na az ilyen velős, magvas, jól megfogalmazott, logikai bukfenceket nélkülöző, és pedáns angol helyesírással megírt hozzászólásaok miatt van nálam tiltólistán riverszke
több mint 4 éve
szóval Mekkarti eljött a tundráról, és a Packers azóta sikert sikerre halmoz. értem.Igen. Mekkartinak annyi köze van az elért eredményekhez mint nekem. Ugyanez volt a Pekörsnél is. Sajnos el kell ismernem, hogy a kovbojok kerete most annyira jó, hogy főedző nélkül is képesek bizonyos szintű eredményre. Ebben a szezonban sem volt főedzőtök és még is meglett a rájátszás. Ha Mekkarti helyett egy kecske állt volna a partvonal mellett, akkor is ugyanez lett volna az eredmény.3-1 a merlege ellenetek. 20 pontos kulonbseggel.. biztos jo nektek?No akkor McCarthy is mèg egyszer megerősítve. Legalábbis jövőre 😏Sas szurkolóként ez az év híre 😊 A világ legbalfaszabb és legrosszabb edzője. Gyakorlatilag a játékosok is kiröhögték GrínBéjben. Egy igazi nímand ez a Mekkarti. Amúgy nem is értem Dzserí Dzsónszt, mert összerak egy alapjaiban véve nem olyan gáz csapatot, majd olyan fogalmatlanokra bízza mint Mekkarti vagy annó Gerett. Ezt a két embert egy normális világban a focipályák közelébe se engednék.
dande
Ui: bocsi az angolomért, de nem beszélem a nyelvet.
Riverske
beltazor
Viszont sajnos nálunk sem jobb a helyzet főedzőt tekintve.
Riverske
több mint 4 éve
Igen. Mekkartinak annyi köze van az elért eredményekhez mint nekem. Ugyanez volt a Pekörsnél is. Sajnos el kell ismernem, hogy a kovbojok kerete most annyira jó, hogy főedző nélkül is képesek bizonyos szintű eredményre. Ebben a szezonban sem volt főedzőtök és még is meglett a rájátszás. Ha Mekkarti helyett egy kecske állt volna a partvonal mellett, akkor is ugyanez lett volna az eredmény.3-1 a merlege ellenetek. 20 pontos kulonbseggel.. biztos jo nektek?No akkor McCarthy is mèg egyszer megerősítve. Legalábbis jövőre 😏Sas szurkolóként ez az év híre 😊 A világ legbalfaszabb és legrosszabb edzője. Gyakorlatilag a játékosok is kiröhögték GrínBéjben. Egy igazi nímand ez a Mekkarti. Amúgy nem is értem Dzserí Dzsónszt, mert összerak egy alapjaiban véve nem olyan gáz csapatot, majd olyan fogalmatlanokra bízza mint Mekkarti vagy annó Gerett. Ezt a két embert egy normális világban a focipályák közelébe se engednék.
dande
Riverske
beltazor
Viszont sajnos nálunk sem jobb a helyzet főedzőt tekintve.
több mint 4 éve
3-1 a merlege ellenetek. 20 pontos kulonbseggel.. biztos jo nektek?No akkor McCarthy is mèg egyszer megerősítve. Legalábbis jövőre 😏Sas szurkolóként ez az év híre 😊 A világ legbalfaszabb és legrosszabb edzője. Gyakorlatilag a játékosok is kiröhögték GrínBéjben. Egy igazi nímand ez a Mekkarti. Amúgy nem is értem Dzserí Dzsónszt, mert összerak egy alapjaiban véve nem olyan gáz csapatot, majd olyan fogalmatlanokra bízza mint Mekkarti vagy annó Gerett. Ezt a két embert egy normális világban a focipályák közelébe se engednék.
dande
Riverske

több mint 4 éve
Tom Ryle egy egész cikket szentelt a zavaró tényezőknek a Jones családot és McCarthy tekintélyét érintően. Az egészet nincs időm most kivesézni, de érdekes látni, hogy míg általában Stephent méltatjuk a józanság hangjaként, ő is hajlamos belemenni túlzásokba és ő is celeb-milliárdoshoz illően pont olyan makacs is tud lenni. Állítólag Stephen támogatja elsősorban McCarthyt, ugyanakkor mivel gyakorlatilag ő látja el a lényegi napi teendőket a csapat körül (így a szerződéseket, FA igazolásokat és a draft-tőkével való gazdálkodást), az ilyen tevékenységben eddig elég aktívan résztvevő Paytonnal szinte garantált lenne a konfliktus. Magyarul apa és fia nincs egy húron és ez az egész csapatra nagyon negatívan hat.Magyarul mindig bólogató edzőket választ Sztefen.
www.bloggingtheboys.com/2022/1/28/22903591/sean-payton-head-coach-rumors-dysfunction-dallas-cowboys-mike-mccarthy-jerry-jones-stephen-jones
gyeek
több mint 4 éve
Tom Ryle egy egész cikket szentelt a zavaró tényezőknek a Jones családot és McCarthy tekintélyét érintően. Az egészet nincs időm most kivesézni, de érdekes látni, hogy míg általában Stephent méltatjuk a józanság hangjaként, ő is hajlamos belemenni túlzásokba és ő is celeb-milliárdoshoz illően pont olyan makacs is tud lenni. Állítólag Stephen támogatja elsősorban McCarthyt, ugyanakkor mivel gyakorlatilag ő látja el a lényegi napi teendőket a csapat körül (így a szerződéseket, FA igazolásokat és a draft-tőkével való gazdálkodást), az ilyen tevékenységben eddig elég aktívan résztvevő Paytonnal szinte garantált lenne a konfliktus. Magyarul apa és fia nincs egy húron és ez az egész csapatra nagyon negatívan hat. www.bloggingtheboys.com/2022/1/28/22903591/sean-payton-head-coach-rumors-dysfunction-dallas-cowboys-mike-mccarthy-jerry-jones-stephen-jones
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 4 éve
Nem gáz, ismerünk már annyira, hogy úgyse olvassuk el a hszeidet.No akkor McCarthy is mèg egyszer megerősítve. Legalábbis jövőre 😏Sas szurkolóként ez az év híre 😊 A világ legbalfaszabb és legrosszabb edzője. Gyakorlatilag a játékosok is kiröhögték GrínBéjben. Egy igazi nímand ez a Mekkarti. Amúgy nem is értem Dzserí Dzsónszt, mert összerak egy alapjaiban véve nem olyan gáz csapatot, majd olyan fogalmatlanokra bízza mint Mekkarti vagy annó Gerett. Ezt a két embert egy normális világban a focipályák közelébe se engednék.
dande
Riverske
több mint 4 éve
No akkor McCarthy is mèg egyszer megerősítve. Legalábbis jövőre 😏Sas szurkolóként ez az év híre 😊 A világ legbalfaszabb és legrosszabb edzője. Gyakorlatilag a játékosok is kiröhögték GrínBéjben. Egy igazi nímand ez a Mekkarti. Amúgy nem is értem Dzserí Dzsónszt, mert összerak egy alapjaiban véve nem olyan gáz csapatot, majd olyan fogalmatlanokra bízza mint Mekkarti vagy annó Gerett. Ezt a két embert egy normális világban a focipályák közelébe se engednék.
dande
több mint 4 éve
DQ nyerte az Assistant Coach of the Year díjat, Cowboysnál elsőként. Szép munka volt összességében.
Szerkesztette: gyeek
több mint 4 éve
No akkor McCarthy is mèg egyszer megerősítve. Legalábbis jövőre 😏
több mint 4 éve
igen, őt én is sajnáltam, de akkor még vigasztalt az, hogy hittünk a Kris Richard féle projektben is.NFL Network's Tom Pelissero reports Cowboys DC Dan Quinn is staying with Dallas for the 2022 season.ja. helyette Flus lett a hedkócs, aki hét évet húzott le nálunk, annak idején nagyon sajnálta mindenki, hogy elmegy.
Ennek azért örülök.
Antonius
slowmotion
Kellen Moore közben finalista Miamiban, Dabollal és a 49ers OC-val együtt. Úgy látszik, ott mindenképpen offenzív edzőt keresnek Tua mellé.
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
NFL Network's Tom Pelissero reports Cowboys DC Dan Quinn is staying with Dallas for the 2022 season.ja. helyette Flus lett a hedkócs, aki hét évet húzott le nálunk, annak idején nagyon sajnálta mindenki, hogy elmegy.
Ennek azért örülök.
Antonius
több mint 4 éve
NFL Network's Tom Pelissero reports Cowboys DC Dan Quinn is staying with Dallas for the 2022 season. Ennek azért örülök.
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Quinn marad.
több mint 4 éve
Na a denveri vezetőedzői posztot már biztos nem szerzi meg Quinn.
több mint 4 éve
Teljesen más volt valóban a Saintsnél a szervezeti felépítés, mint itt.Ireland, őt is tőlünk csábította el Parcells, mint Tony Sparanót
Ott a GM Loomis elsősorban a capért felelt, a scouting Payton, Jeff Ireland ast. GM és Terry Fontenot pro scouting igazgató döntési terepe volt.
empty taxi
több mint 4 éve
Teljesen más volt valóban a Saintsnél a szervezeti felépítés, mint itt.Ott a GM Loomis elsősorban a capért felelt, a scouting Payton, Jeff Ireland ast. GM és Terry Fontenot pro scouting igazgató döntési terepe volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szerintem más az alapfelállás. Anno MC jobban akarta a Cowboyst, mint JJ MC-t. Most fordított lehet a helyzet, JJ jobban akarja Paytont, mint Payton a Cowboyst. Így könnyebb ragaszkodni a saját elveidhez, amikor az elején lefektetitek a szabályokat.miből gondolod, hogy Payton NEM lenne Jerry báb?Ami számokkal nehezen kimutatható, hogy Payton képes a rafinériával még egy Taysom Hillből is "sztárt" kreálni és ezt a pályán éri el. Moore nekem nagy csalódás, de Payton még megmentheti. McCarthy IS csalódás, ahogy Jerry lakájává vált. Parcells reboot lenne nekem a leigazolása.Payton: 15 yrs. 152-89 (.631). 7 div. titles. 4 losing yrs. 9 playoff teams. 9-8 (.529). 3 NFC Champ. games (1-2). 1 Super Bowl title.
— Tim (@RookieMisteak) January 24, 2022
McCarthy: 15 yrs. 143-92-2 (.608). 7 div. titles. 4 losing yrs. 10 playoff teams. 10-9 (.526). 4 NFC Champ. games (1-3). 1 Super Bowl title.
New Orleans-ban alacsonyabb a küszöb úgy látszik
szerintem nem előre, hanem oldalra lépés lenne McCarthy-t Payton-re cserélni
rva
gyeek
rva
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Túl sokáig volt NEM az. Csak hadonászok a sötétben.miből gondolod, hogy Payton NEM lenne Jerry báb?Ami számokkal nehezen kimutatható, hogy Payton képes a rafinériával még egy Taysom Hillből is "sztárt" kreálni és ezt a pályán éri el. Moore nekem nagy csalódás, de Payton még megmentheti. McCarthy IS csalódás, ahogy Jerry lakájává vált. Parcells reboot lenne nekem a leigazolása.Payton: 15 yrs. 152-89 (.631). 7 div. titles. 4 losing yrs. 9 playoff teams. 9-8 (.529). 3 NFC Champ. games (1-2). 1 Super Bowl title.
— Tim (@RookieMisteak) January 24, 2022
McCarthy: 15 yrs. 143-92-2 (.608). 7 div. titles. 4 losing yrs. 10 playoff teams. 10-9 (.526). 4 NFC Champ. games (1-3). 1 Super Bowl title.
New Orleans-ban alacsonyabb a küszöb úgy látszik
szerintem nem előre, hanem oldalra lépés lenne McCarthy-t Payton-re cserélni
rva
gyeek
rva