NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
47
22
21:00-től, ARENA4
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 4 éve
Gallupot elkellett volna cserelni ( vagy megprobalni anno)Már a jövő év is fejvakarós lesz. Őket nem nagyon fogjuk tudni marasztalni.szerintem amennyit Gregory ettől a csapattól kapott lesz benne annyi, hogy egy team-friendly deal keretében marad pár évet
DE Randy Gregory.
WR Michael Gallup.
LG Connor Williams.
TE Dalton Schultz.
Főleg az első kettőért ár.
100yard
eleve ugye idén már 29 éves, kevés olyan passrusher van, akiért a harmincas éveiben is kapkodnak, kivételes tehetségnek kell lenni, hogy extra (a Cowboys számára kigazdálkodhatatlan) gázsira ajánlatot kapj
és igen, tehetséges, de mellette sérülékeny is, meg ott voltak a mentális problémák...
akik a 30-as éveik felett nagy szerződést kaptak: Von Miller (19m av/y) Robert Quinn (16,5m av/y) Cam Jordan(17,5m av/y) és nagyjából ennyi is.
a többiek már mind a fizethető kategória: JPP (12,5m av/y) Brandon Graham (9,5m av/y) Jerry Hughes (10,7m av/y) és innen már csak lefelé van
én úgy gondolom, hogy egy ilyen 10 millió per év átlag fizetéssel szerintem maradna 3-4 évet, és befejezné Cowboyként a pályafutását
Gallup és Williams szerintem csücskösebb, főleg Williams, mert offense guard/tackle oldalon jól állunk, a cserék is elfogadható teljesítményre képesek, és még jön a draft is, szóval itt nem lesz kiemelkedő ajánlat
illetve a WR corp is kemény dió, hiszen negyedik-ötödik számú receivereink vannak olyanok, akik máshol elférnének harmadiknak... de a big play ability csak Gallup-ban van benne, senki másban nincs. olyan toe-drag elkapásokat, amiket művel... hát ilyet nehéz lesz draftolni
rva
Ha szerencsenk van vlahol nagy penzt kap (sztem fog is) es lesz egy magasabb comp pick.
Gregoryra remelem lesz penz vlahogy, sokat tett erte a Cowboys, csak erzi o is.
CWnek most nincs anyira jo hire, a sok szabalytalansag miat. Ha akarjuk szerintem olcson tudjuk megtartani.
Van azert ahol lehet sporolni. Brownon pl 5milliot. Helyete meg kezdhetne a DJ srac 😊
Szerkesztette: beltazor

több mint 4 éve
En is remelem hogy Gregory meghalalja azt a bizalmat amit a csapat beletett.
több mint 4 éve
Már a jövő év is fejvakarós lesz. Őket nem nagyon fogjuk tudni marasztalni.szerintem amennyit Gregory ettől a csapattól kapott lesz benne annyi, hogy egy team-friendly deal keretében marad pár évet
DE Randy Gregory.
WR Michael Gallup.
LG Connor Williams.
TE Dalton Schultz.
100yard
eleve ugye idén már 29 éves, kevés olyan passrusher van, akiért a harmincas éveiben is kapkodnak, kivételes tehetségnek kell lenni, hogy extra (a Cowboys számára kigazdálkodhatatlan) gázsira ajánlatot kapj
és igen, tehetséges, de mellette sérülékeny is, meg ott voltak a mentális problémák...
akik a 30-as éveik felett nagy szerződést kaptak: Von Miller (19m av/y) Robert Quinn (16,5m av/y) Cam Jordan(17,5m av/y) és nagyjából ennyi is.
a többiek már mind a fizethető kategória: JPP (12,5m av/y) Brandon Graham (9,5m av/y) Jerry Hughes (10,7m av/y) és innen már csak lefelé van
én úgy gondolom, hogy egy ilyen 10 millió per év átlag fizetéssel szerintem maradna 3-4 évet, és befejezné Cowboyként a pályafutását
Gallup és Williams szerintem csücskösebb, főleg Williams, mert offense guard/tackle oldalon jól állunk, a cserék is elfogadható teljesítményre képesek, és még jön a draft is, szóval itt nem lesz kiemelkedő ajánlat
illetve a WR corp is kemény dió, hiszen negyedik-ötödik számú receivereink vannak olyanok, akik máshol elférnének harmadiknak... de a big play ability csak Gallup-ban van benne, senki másban nincs. olyan toe-drag elkapásokat, amiket művel... hát ilyet nehéz lesz draftolni
több mint 4 éve
Szerintem óriási öngól lenne a Cowboystól, ha Gregoryt menni hagynák. Az a fajta defensive playmaker, aki egymaga meg tud fordítani egy meccset. Lásd pl. tegnap ugye. Az ilyenekből meg nem sok rohangál a ligában. Lehet hogy jelenleg Lawrence még jobb run stoppingban de hogy Ő a legjobb pass rusher most a csapatban az biztos. Azt se látom kivel pótálnánk. Parsonst szerintem nem akarják full time DEként használni és szerintem is hatásosabb a védelem a jelenlegi felállásban.
Arról nem is beszélve, hogy emberemlékezet óta először, végre meg lenne oldva a védőfal Dallasban.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Schultz marad, Jarwin megy.Már a jövő év is fejvakarós lesz. Őket nem nagyon fogjuk tudni marasztalni.Nem igy gondolom, az a bizonyos 2017-es hullamvolgy, az nem az ove volt, szimplan csak kiesett Tyron Smith, Dez erosen hanyatlott, Zeke is serulessel bajlodott.Olyan mintha kapkodna. Egyszerűen nem lát úgy a pályán mint eddig. A Saints elleni interceptionje is amugy nagyon hasonló volt ehhez. Ott is egyszerűen úgy tette oda a labdát Lambnek, mintha ott se lenne Lattimore. Most ugyanez.az előző meccsen is volt egy ilyen homály dobása, valami nem tökéletesKicsit a végére belealudt a csapat, de azért ez elég magabiztos győzelem volt. DAK nem tűnt nekem sérültnek, inkább csak érthetetlen döntései voltak, pedig ma nem nagyon siettették. Bőven volt ideje a zsebben. Mintha fejben nem lenne rendben.A pick sixnél olyan volt mintha nem is látta/tudta volna, hogy egyáltalán ott van Holcomb.
100yard
Cowboykarcsi90
nyilván fejben van a zavar, hiszen láttuk már, hogy ennél sokkal többre képes, és csak a korábban megszokott magas standardhoz képest látjuk ennyire szörnyűnek (amúgy erős közepesek a számai)
nem tudom pontosan minek kellene történnie, hogy megváltozzon, hiszen győzelmi sorozatban vagyunk
de biztos nálunk okosabb emberek a csapaton belül is ezen törik a fejüket most 😀
rva
Volt neki egy ilyen hullámvölgye amugy, ha emlékeztek arra a bizonyos Atlanta elleni meccsre 2017ből. Kb. azután volt ilyen diszorientált honapokig. Egészen pontosan Cooper érkezéséig és ugye onnan forditottak 3-5ről év végére 10-6ra.
Nagyon remélem, hogy most nem lesz szüksége ennyi időre, hogy helyre jöjjön.
Cowboykarcsi90
Mas szoval o eros kozepes QB, akivel lehet SB run kornyeki csapatot csinalni, de csak akkor, ha a fal es a receiver corp elit.
Felteszem ez csak az en velemenyem, de rengeteg szakertoi velemeny/ analizis van, ami alatamasztja.
Csak az erdekesseg kedveert megneztem volna Andy mit tud egy full csapattal, kar hogy nem volt ra lehetosege.
Bosszus leszek ha 2-3 ev mulva el megy Diggs es Parsons, mert tulfizettuk Daket.
Needa
DE Randy Gregory.
WR Michael Gallup.
LG Connor Williams.
TE Dalton Schultz.
100yard
több mint 4 éve
2-3 év múlva kiesik Jaylon és LVE fizetése a sapka alól (ott a pénz Parsonsra), illetve a falat is ki fogják pucolni (khmmm... Tyron)Nem igy gondolom, az a bizonyos 2017-es hullamvolgy, az nem az ove volt, szimplan csak kiesett Tyron Smith, Dez erosen hanyatlott, Zeke is serulessel bajlodott.Olyan mintha kapkodna. Egyszerűen nem lát úgy a pályán mint eddig. A Saints elleni interceptionje is amugy nagyon hasonló volt ehhez. Ott is egyszerűen úgy tette oda a labdát Lambnek, mintha ott se lenne Lattimore. Most ugyanez.az előző meccsen is volt egy ilyen homály dobása, valami nem tökéletesKicsit a végére belealudt a csapat, de azért ez elég magabiztos győzelem volt. DAK nem tűnt nekem sérültnek, inkább csak érthetetlen döntései voltak, pedig ma nem nagyon siettették. Bőven volt ideje a zsebben. Mintha fejben nem lenne rendben.A pick sixnél olyan volt mintha nem is látta/tudta volna, hogy egyáltalán ott van Holcomb.
100yard
Cowboykarcsi90
nyilván fejben van a zavar, hiszen láttuk már, hogy ennél sokkal többre képes, és csak a korábban megszokott magas standardhoz képest látjuk ennyire szörnyűnek (amúgy erős közepesek a számai)
nem tudom pontosan minek kellene történnie, hogy megváltozzon, hiszen győzelmi sorozatban vagyunk
de biztos nálunk okosabb emberek a csapaton belül is ezen törik a fejüket most 😀
rva
Volt neki egy ilyen hullámvölgye amugy, ha emlékeztek arra a bizonyos Atlanta elleni meccsre 2017ből. Kb. azután volt ilyen diszorientált honapokig. Egészen pontosan Cooper érkezéséig és ugye onnan forditottak 3-5ről év végére 10-6ra.
Cowboykarcsi90
Mas szoval o eros kozepes QB, akivel lehet SB run kornyeki csapatot csinalni, de csak akkor, ha a fal es a receiver corp elit.
Felteszem ez csak az en velemenyem, de rengeteg szakertoi velemeny/ analizis van, ami alatamasztja.
Csak az erdekesseg kedveert megneztem volna Andy mit tud egy full csapattal, kar hogy nem volt ra lehetosege.
Bosszus leszek ha 2-3 ev mulva el megy Diggs es Parsons, mert tulfizettuk Daket.
Needa
több mint 4 éve
Már a jövő év is fejvakarós lesz. Őket nem nagyon fogjuk tudni marasztalni.Nem igy gondolom, az a bizonyos 2017-es hullamvolgy, az nem az ove volt, szimplan csak kiesett Tyron Smith, Dez erosen hanyatlott, Zeke is serulessel bajlodott.Olyan mintha kapkodna. Egyszerűen nem lát úgy a pályán mint eddig. A Saints elleni interceptionje is amugy nagyon hasonló volt ehhez. Ott is egyszerűen úgy tette oda a labdát Lambnek, mintha ott se lenne Lattimore. Most ugyanez.az előző meccsen is volt egy ilyen homály dobása, valami nem tökéletesKicsit a végére belealudt a csapat, de azért ez elég magabiztos győzelem volt. DAK nem tűnt nekem sérültnek, inkább csak érthetetlen döntései voltak, pedig ma nem nagyon siettették. Bőven volt ideje a zsebben. Mintha fejben nem lenne rendben.A pick sixnél olyan volt mintha nem is látta/tudta volna, hogy egyáltalán ott van Holcomb.
100yard
Cowboykarcsi90
rva
Cowboykarcsi90
Needa
DE Randy Gregory.
WR Michael Gallup.
LG Connor Williams.
TE Dalton Schultz.
több mint 4 éve
Nem igy gondolom, az a bizonyos 2017-es hullamvolgy, az nem az ove volt, szimplan csak kiesett Tyron Smith, Dez erosen hanyatlott, Zeke is serulessel bajlodott.Olyan mintha kapkodna. Egyszerűen nem lát úgy a pályán mint eddig. A Saints elleni interceptionje is amugy nagyon hasonló volt ehhez. Ott is egyszerűen úgy tette oda a labdát Lambnek, mintha ott se lenne Lattimore. Most ugyanez.az előző meccsen is volt egy ilyen homály dobása, valami nem tökéletesKicsit a végére belealudt a csapat, de azért ez elég magabiztos győzelem volt. DAK nem tűnt nekem sérültnek, inkább csak érthetetlen döntései voltak, pedig ma nem nagyon siettették. Bőven volt ideje a zsebben. Mintha fejben nem lenne rendben.A pick sixnél olyan volt mintha nem is látta/tudta volna, hogy egyáltalán ott van Holcomb.
100yard
Cowboykarcsi90
rva
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
a legtöbb rossz meccse egyébként hideg időben van!Ja csak utkozben lehet egy wisconsini ut is.
az idei SB dómban lesz szerencsére
rva
Nem tudom mi lehet Dakkal de meg checkdownnal is dobal rigokat. Remelem januarra osszeszedi magat, mert ezzel a gyozelemmel kb ott vagyunk a PO-ban.
több mint 4 éve
a legtöbb rossz meccse egyébként hideg időben van!az idei SB dómban lesz szerencsére
több mint 4 éve
Olyan mintha kapkodna. Egyszerűen nem lát úgy a pályán mint eddig. A Saints elleni interceptionje is amugy nagyon hasonló volt ehhez. Ott is egyszerűen úgy tette oda a labdát Lambnek, mintha ott se lenne Lattimore. Most ugyanez.az előző meccsen is volt egy ilyen homály dobása, valami nem tökéletesKicsit a végére belealudt a csapat, de azért ez elég magabiztos győzelem volt. DAK nem tűnt nekem sérültnek, inkább csak érthetetlen döntései voltak, pedig ma nem nagyon siettették. Bőven volt ideje a zsebben. Mintha fejben nem lenne rendben.A pick sixnél olyan volt mintha nem is látta/tudta volna, hogy egyáltalán ott van Holcomb.
100yard
Cowboykarcsi90
rva
több mint 4 éve
az előző meccsen is volt egy ilyen homály dobása, valami nem tökéletesKicsit a végére belealudt a csapat, de azért ez elég magabiztos győzelem volt. DAK nem tűnt nekem sérültnek, inkább csak érthetetlen döntései voltak, pedig ma nem nagyon siettették. Bőven volt ideje a zsebben. Mintha fejben nem lenne rendben.A pick sixnél olyan volt mintha nem is látta/tudta volna, hogy egyáltalán ott van Holcomb.
100yard
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Nekem ott úgy tűnt mintha beleütöttek volna a labdába, de lehet csak rosszul láttam.Kicsit a végére belealudt a csapat, de azért ez elég magabiztos győzelem volt. DAK nem tűnt nekem sérültnek, inkább csak érthetetlen döntései voltak, pedig ma nem nagyon siettették. Bőven volt ideje a zsebben. Mintha fejben nem lenne rendben.A pick sixnél olyan volt mintha nem is látta/tudta volna, hogy egyáltalán ott van Holcomb.
100yard
Érthetetlen amilyen gyenge most.
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Elliott eroltetese sem volt tul jo otlett. Kikell ultetni akiknek kell a pihenes. Ha igy folytatjuk POra mindenki max 40%is lesz.

több mint 4 éve
Kicsit a végére belealudt a csapat, de azért ez elég magabiztos győzelem volt. DAK nem tűnt nekem sérültnek, inkább csak érthetetlen döntései voltak, pedig ma nem nagyon siettették. Bőven volt ideje a zsebben. Mintha fejben nem lenne rendben.A pick sixnél olyan volt mintha nem is látta/tudta volna, hogy egyáltalán ott van Holcomb.
100yard
Érthetetlen amilyen gyenge most.
több mint 4 éve
Kicsit a végére belealudt a csapat, de azért ez elég magabiztos győzelem volt. DAK nem tűnt nekem sérültnek, inkább csak érthetetlen döntései voltak, pedig ma nem nagyon siettették. Bőven volt ideje a zsebben. Mintha fejben nem lenne rendben.
több mint 4 éve
Amugy szerintem mióta követem a Dallast nem volt még olyan, hogy amikor meccs végén a támadósor megkapja a labdát, akkor szorúl össze a gyomrom, hogy csak el ne basszák. Amikor a védelem kapja vissza, akkor meg szinte biztos vagyok, hogy jön egy clutch big play ugyis. Jah és főleg ezt úgy, hogy a kezdő irányító játszik, nem valamelyik vészmegoldás sérülés miatt.
több mint 4 éve
hát, ritkán tiltok le ugyan annak a csapatnak szurkoló embert, de te kiérdemelted ezt a dicsőséget!A győzelem az még mindig győzelem, de van baj ettől függetlenül. Ma is az offense amit leművelt, főleg a második félidőben…Na-na, ne kritizaljuk a 40Milkas fenoment. Vegulis egymaga tartotta meccsben a Redskins practice csapatat.
Kiváltképp a védelem kiszőrösödésével, ha Prescott tényleg serülés miatt ilyen szar, én bizony lehet megfontolnék egy pár meccs pihit. Mert januárban ez borzasztó kevés lesz, akkor is ha a D most betonra kötött.
Smithről tudni valamit?
Cowboykarcsi90
Needa
a fröcsögésed kritikán aluli (mint korábban is) és most lett elegem belőle.
nem fogsz hiányozni!
több mint 4 éve
A győzelem az még mindig győzelem, de van baj ettől függetlenül. Ma is az offense amit leművelt, főleg a második félidőben…Na-na, ne kritizaljuk a 40Milkas fenoment. Vegulis egymaga tartotta meccsben a Redskins practice csapatat.
Kiváltképp a védelem kiszőrösödésével, ha Prescott tényleg serülés miatt ilyen szar, én bizony lehet megfontolnék egy pár meccs pihit. Mert januárban ez borzasztó kevés lesz, akkor is ha a D most betonra kötött.
Smithről tudni valamit?
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
A győzelem az még mindig győzelem, de van baj ettől függetlenül. Ma is az offense amit leművelt, főleg a második félidőben… Kiváltképp a védelem kiszőrösödésével, ha Prescott tényleg serülés miatt ilyen szar, én bizony lehet megfontolnék egy pár meccs pihit. Mert januárban ez borzasztó kevés lesz, akkor is ha a D most betonra kötött.
Smithről tudni valamit?
több mint 4 éve
kemény volt a vége, pedig a fogadóirodák nem úgy gondolták:cowboys live odds to win never fell below 89% fwiw
— Cowboys Stats & Graphics (@CowboysStats) December 12, 2021
tehát végig legalább (!!) 89% esély volt a győzelemre
most az lenne még egy nagy győzelem, ha Tyron bokájával nem lenne semmi komoly probléma
9-4, élvezzük ki ezt a pár napot
a visszavágó biztos kemény lesz, szerencse (?) hogy hazai pályán játszunk*
*ilyenkor szokták a bírók kiegyenlíteni a hazai pálya előnyét, remélem eljinxelem
több mint 4 éve
Noah Brown IR. Elvileg Cedrick Wilson visszatérhet vasárnap de ez is erősen kérdéses.kellett a Brown IR mert jön vissza Gallimore meg Gregory és nem volt hely, 52-es voltak rosteren
De hogy fokozzam még tovább a hangulatot. Parsons is limitált volt ma, valamilyen derék problémával…
Tony Pollard “game time decision”. Szerintem Ő nem fog játszani. Az 58 yardos TDnél a Saints ellen sérült meg amugy.
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Noah Brown IR. Elvileg Cedrick Wilson visszatérhet vasárnap de ez is erősen kérdéses. De hogy fokozzam még tovább a hangulatot. Parsons is limitált volt ma, valamilyen derék problémával…
Tony Pollard “game time decision”. Szerintem Ő nem fog játszani. Az 58 yardos TDnél a Saints ellen sérült meg amugy.
több mint 4 éve
Jó kérdés... de gondolom nem szórakozásból hagy ki sok hetet.dzsízusz, azt meg hogyan? egyik ellenfele levette a sisakot, a másik meg rátaposott? vagy fröccsöntött műanyagból készült az arcvédő?November elején a Broncos ellen. 4-6 hetet írtak eleve neki, egy hónapig no contacttal.miért, mikor sérült meg?Törött állkapoccsal amúgy se nagyon játszott volna még.BREAKING: #WashingtonFootball Star DE Montez Sweat Tests Positive For COVID, Will Miss Showdown With #DallasCowboys https://t.co/6kvm4DehKP
— fishsports (@fishsports) December 8, 2021
rva
warr_b
Witten az újoncszezonjában egy meccset hagyott ki törött állkapocs miatt, a másodikra már összedrótozták
slowmotion
warr_b
slowmotion
twitter.com/sam4tr/status/1456012117425934343

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
dzsízusz, azt meg hogyan? egyik ellenfele levette a sisakot, a másik meg rátaposott? vagy fröccsöntött műanyagból készült az arcvédő?November elején a Broncos ellen. 4-6 hetet írtak eleve neki, egy hónapig no contacttal.miért, mikor sérült meg?Törött állkapoccsal amúgy se nagyon játszott volna még.BREAKING: #WashingtonFootball Star DE Montez Sweat Tests Positive For COVID, Will Miss Showdown With #DallasCowboys https://t.co/6kvm4DehKP
— fishsports (@fishsports) December 8, 2021
rva
warr_b
Witten az újoncszezonjában egy meccset hagyott ki törött állkapocs miatt, a másodikra már összedrótozták
slowmotion
warr_b