Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 4 éve
November elején a Broncos ellen. 4-6 hetet írtak eleve neki, egy hónapig no contacttal.miért, mikor sérült meg?Törött állkapoccsal amúgy se nagyon játszott volna még.BREAKING: #WashingtonFootball Star DE Montez Sweat Tests Positive For COVID, Will Miss Showdown With #DallasCowboys https://t.co/6kvm4DehKP
— fishsports (@fishsports) December 8, 2021
rva
warr_b
Witten az újoncszezonjában egy meccset hagyott ki törött állkapocs miatt, a másodikra már összedrótozták
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
miért, mikor sérült meg?Törött állkapoccsal amúgy se nagyon játszott volna még.BREAKING: #WashingtonFootball Star DE Montez Sweat Tests Positive For COVID, Will Miss Showdown With #DallasCowboys https://t.co/6kvm4DehKP
rva
warr_b
Witten az újoncszezonjában egy meccset hagyott ki törött állkapocs miatt, a másodikra már összedrótozták
több mint 4 éve
Pont ezt akartam én is reagálni, hogy ha jol tudom Ő amugy se játszott volna ellenünk.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Törött állkapoccsal amúgy se nagyon játszott volna még.BREAKING: #WashingtonFootball Star DE Montez Sweat Tests Positive For COVID, Will Miss Showdown With #DallasCowboys https://t.co/6kvm4DehKP
rva

több mint 4 éve
BREAKING: #WashingtonFootball Star DE Montez Sweat Tests Positive For COVID, Will Miss Showdown With #DallasCowboys https://t.co/6kvm4DehKP
több mint 4 éve
ja, és biztos, ami biztos alapon leigazoltuk a gyakorlócsapatba Romarius "Ito" Smith-t, aki Dan Quinn edzősködése alatt játszott Atlantában (2018-ban draftolták a negyedik körben) bár idén sem a Vikings-ben, sem a Cardinals-ban nem sikerült megragadnia, hátha itt megváltja a világot
több mint 4 éve
Pollard nem edz valamilyen láb sérülés miatt.
Zseniális.
Cowboykarcsi90
If the Cowboys need any extra depth at running back, Micah Parsons (23) could probably help pic.twitter.com/bzp6LLvOxx
— Jon Machota (@jonmachota) December 9, 2021
több mint 4 éve
Pollard nem edz valamilyen láb sérülés miatt. Zseniális.
több mint 4 éve
remélem megnézték a csapatnál többen is a Patriots @ Bills meccset, így kell futniHát, hogy most nem vernénk meg őket ráadásul idegenben, az biztos.
rva
több mint 4 éve
remélem megnézték a csapatnál többen is a Patriots @ Bills meccset, így kell futni
több mint 4 éve
Gibsont nem tudom hogy fogja kontrollálni a run D, leginkább sehogy, nagyon jó lenne ha Gregory vagy Gallimore is visszatérne mostmár. Szükség lesz minden segítségre a védőfalban. De emelett Heineken barátunk is egy kimondottan potens kezdő irányítónak kezd kinéznimindketten visszatérnek a WFT ellen
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Azért a WAS hozott két 17-15-ös győzelmet az elmúlt két meccsen. Az ö offens-ük se néz ki azért annyira bomba formában lévőnek.Hát, egy csepp jó érzésem sincs a vasárnapi meccsel kapcsolatban. A Washington a jelenleg legjobb formában lévő csapat a csoportból, akármennyire is fáj ezt leírni. Amúgy az egyetlen NFC csapat amelyik veretlen volt novemberben.Teljesen egyetertek nagyon nem nekunk all az a meccs. Dak-nak es az offensenek is sokkal jobbnak kell lennie, mint az elmult honapban kulonben jon a zako.
Gibsont nem tudom hogy fogja kontrollálni a run D, leginkább sehogy, nagyon jó lenne ha Gregory vagy Gallimore is visszatérne mostmár. Szükség lesz minden segítségre a védőfalban. De emelett Heineken barátunk is egy kimondottan potens kezdő irányítónak kezd kinézni
Nagyon kéne hogy a támadósor végre visszatérjen a szeptember - oktoberi formájához, mert máskülönben itt történelmi év végi leolvadást fogunk látni.
Cowboykarcsi90
Blevi
Mi meg 30 pont alatt elvétve hozunk, bármennyire is szenvedős az offense. A ligát még mindig vezetjük megtett yardokban.
Szóval nem lefutott meccs.
Az év elején kicsit elkényeztettek bennünk, most meg kicsit alul teljesítenek. Reméljük egy középútra vissza találnak, a védelem meg csak javul ahogy jönnek vissza a fal emberek.
több mint 4 éve
a csoportmeccsek mindig kiszámíthatatlan eredményt hoznak, még akkor is sokszor, ha az egyik csapat heavy underdogmi egy majdnem 10 egész napos pihenőről megyünk a WFT elleni meccsre, van idő feltöltődni, vagy a jeges kádban ülve regenerálódni, a fejekben rendet tenni.
azt vettem észre egyébként, hogy azért érezzük azt, hogy nem megy az offense-nek, mert megszaporodott a labdabirtoklás megszerzése utáni azonnali 3&out-ok száma, tehát nincs is ideje elindulni egy drive-nak, azonnal megy is vissza a padra Dak
ez mentálisan tutira visszaveti a csapatot, csökken az összpontosítás, nő a nyugtalanság, aminek egyenes következménye a hiba, a drop, stb.
meg kell nyugodni, dobni pár checkdown-t, futni pár rövidet, hogy megjöjjön a ritmus, és akkor minden rendben lesz.
Szerkesztette: rva
több mint 4 éve
Elliot mozgasan nekem latszik hogy nem szazas. Keruli a kontaktoktakot is inkabb kifut sokszor oldalra, nem is ugyanugy teper.
több mint 4 éve
És ha már az offensenél tartunk, az első dolog amit én megtennék, hogy a WFT ellen már Pollard kezdene. Elliott is vagy sérült vagy már egyszerűen nincs benne egy egész szezonnyi pro bowler szint, de az elmúlt egy hónapban borzasztó gyenge. Magához mérve meg méginkább.Hát, egy csepp jó érzésem sincs a vasárnapi meccsel kapcsolatban. A Washington a jelenleg legjobb formában lévő csapat a csoportból, akármennyire is fáj ezt leírni. Amúgy az egyetlen NFC csapat amelyik veretlen volt novemberben.Teljesen egyetertek nagyon nem nekunk all az a meccs. Dak-nak es az offensenek is sokkal jobbnak kell lennie, mint az elmult honapban kulonben jon a zako.
Gibsont nem tudom hogy fogja kontrollálni a run D, leginkább sehogy, nagyon jó lenne ha Gregory vagy Gallimore is visszatérne mostmár. Szükség lesz minden segítségre a védőfalban. De emelett Heineken barátunk is egy kimondottan potens kezdő irányítónak kezd kinézni
Nagyon kéne hogy a támadósor végre visszatérjen a szeptember - oktoberi formájához, mert máskülönben itt történelmi év végi leolvadást fogunk látni.
Cowboykarcsi90
Blevi
A bye óta 3.6 a yard per carry mutatója, egyetlen big play se volt. (15 yardnál nagyobb futás) A leghosszabb amúgy most a Saints ellen egy 11 yardos futás.
Pollard ugyanez alatt az időszak alatt, 5.1 yard per carry és 3 15 yardnál hosszabb big play. Többek közt a Saints elleni 58 yardos TD. Nem mellesleg ez a leghosszabb run play idén a Cowboystól.
Nyilván ha Ő kapná a kezdő szintű work loadot, a cipelésenkénti yardszáma csökkenne de még akkor is. Pollard jelenleg az a RB akiben tényleg ránézésre is bármikor benne van egy big play. Elliott jelenleg sajnos nem ilyen.
Létfontosságú lenne a támadósornak egy működő futójáték és szerintem erre jelenleg jobb esélye lenne a csapatnak Pollarddal a kezdőben mint Zekeel.
több mint 4 éve
Hát, egy csepp jó érzésem sincs a vasárnapi meccsel kapcsolatban. A Washington a jelenleg legjobb formában lévő csapat a csoportból, akármennyire is fáj ezt leírni. Amúgy az egyetlen NFC csapat amelyik veretlen volt novemberben.Teljesen egyetertek nagyon nem nekunk all az a meccs. Dak-nak es az offensenek is sokkal jobbnak kell lennie, mint az elmult honapban kulonben jon a zako.
Cowboykarcsi90
Szerkesztette: Blevi
több mint 4 éve
Hát, egy csepp jó érzésem sincs a vasárnapi meccsel kapcsolatban. A Washington a jelenleg legjobb formában lévő csapat a csoportból, akármennyire is fáj ezt leírni. Amúgy az egyetlen NFC csapat amelyik veretlen volt novemberben.Gibsont nem tudom hogy fogja kontrollálni a run D, leginkább sehogy, nagyon jó lenne ha Gregory vagy Gallimore is visszatérne mostmár. Szükség lesz minden segítségre a védőfalban. De emelett Heineken barátunk is egy kimondottan potens kezdő irányítónak kezd kinézni
több mint 4 éve
Én ezt Taysom Hill belső designed futtatására írtam😃az tudott volt, hogy a Saints front seven top3 futás ellen. azzal sincs semmi baj, hogy megpróbáltuk, hogy tényleg annyira jók-e, vagy csak a statisztika (mint a Panthers ellen, ahol szintén ligaelit* védelmet szedett szét Prescott, pedig előtte a felinflált számok szerint jó csapat volt)azon gondolkoztam egyébként, hogy igazából nem jöttem rá, hogy egy ennyire egydimenzionális passzoló, mint Tysom Hill egy törött, de legalább zúzódott ujjal a dobó kezén hogy tudta szétszedni a secondary-t?A Saints fala sztem a liga top3 inside zone blokkoló fala, úgyhogy a belső futások annyira nem véletlenek v meglepőek.
ráadásul az ember igazából csak futni tud wildcat formációból, de azt (a QB futást) sem sikerült tartani...
azt már látom egyébként, hogy Brent Urban elvesztése nagyon sokat jelent a futójáték fogásában, és Urban az egyik legjobb "under the radar" igazolás volt idén (Kearse mellett).
mindenesetre a Cardinals ellen ugyan ezt fogjuk látni azzal a különbséggel, hogy Murray nem 50%-al passzol, hanem 70% fölött, ami NAGYON nem mindegy.
másik, hogy már az eredménykövetőben is mondtam, szinte semmi adjustment nem volt az első félidőben arra nézve, hogy az A-B gap-ek közötti futás (a guardok két oldalán) nem működik, és futottunk bele 1 yardos átlaggal a tömör falba. aztán amikor az első (?) outside futás volt, Pollard egyből csinált belőle egy 58 yardos TD-t...
rva
Willie Parker
azzal van problémám, amikor ott vagy, hogy elment 10 próbálkozás (közben több 3&out a komplett offense-től) és még mindig Martin és Collins közé küldi Moore Zeke-t.
ha menne 3-4 yard első kísérletre, és menne még 3-4 yard másodikra, és lenne egy 3 & manageable, akkor tőlem mehet a futás, főleg mert az ilyen védekezés tényleg komolyan fárasztja a védelmet, idegi alapon is. de itt első két kísérletre nulla yard, és jött a 3&10, ez csak felspannolja a védőket, nem letöri...
* az akkori állás szerint, lásd www.youtube.com/watch?v=G0AT1ykLzxQ&t=68s
rva
több mint 4 éve
Az utolso dobasnal emliti o is, hogy lehet meg serult.
De nekem is ugy tunik, nem szazas. A szezon elejen se tunt fullosnak, de elso par het utan lejott a rozsda. A vadli serules ota viszont egyertelmuen zavarja vmi / limitalt.
Csak azt remelem, h nincs koze a bokajahoz...(en mar amikor a vadliserules kiderult egybol arra gondoltam...nyilvan Luck miatt biased vagyok, de ott is boka/vadli/achilles kombo volt, es neki nem volt olyan horrorserulese mint Daknek).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Erdekes adatba botlottam bele a BTBn a minap. A bye weekig, Prescott számai a hosszú passzoknál. A 20 yardnál hosszabb passzait 44% felett teljesíti, 5 TDvel és két interceptionnel. Ezzel a liga öt legjobb irányitója között volt e tekintetben. A bye óta. Éppen hogy 32% 1TD 2 INT. Ez meg a liga bottom jelenleg. Konkrétan a leggyengébb tízben van. Amugy Prescott az elmult kb. két szezonban a kimondottan jó irányítók közé tartozott a deep ball tekintetében. Tehát a idei szezon kezdése sem egy szerencsés sorozat.
Az, hogy gyakorlatilag egyik hétről a másikra a játékának az egyik legnagyobb erőssége a legnagyobb gyengeségévé vált, nyilván való hogy a sérülése miatt kell legyen. Ezt nem felejted el két hét alatt.
Nekem most is az jön le róla, nem is kell semmilyen statisztika, puszta szemmel lehet látni hogy sérült, valami nem százas nála. Vagy a vádlija nincs annyira rendben ahogy azt a kifelé kommunikálja a csapat, vagy kell legyen valami más sérülés amit nem mondanak.
több mint 4 éve
mi mondjuk nem látunk bele Moore fejébe, nyilván megvan az oka, hogy újra és újra oda hívja a playt.az tudott volt, hogy a Saints front seven top3 futás ellen. azzal sincs semmi baj, hogy megpróbáltuk, hogy tényleg annyira jók-e, vagy csak a statisztika (mint a Panthers ellen, ahol szintén ligaelit* védelmet szedett szét Prescott, pedig előtte a felinflált számok szerint jó csapat volt)azon gondolkoztam egyébként, hogy igazából nem jöttem rá, hogy egy ennyire egydimenzionális passzoló, mint Tysom Hill egy törött, de legalább zúzódott ujjal a dobó kezén hogy tudta szétszedni a secondary-t?A Saints fala sztem a liga top3 inside zone blokkoló fala, úgyhogy a belső futások annyira nem véletlenek v meglepőek.
ráadásul az ember igazából csak futni tud wildcat formációból, de azt (a QB futást) sem sikerült tartani...
azt már látom egyébként, hogy Brent Urban elvesztése nagyon sokat jelent a futójáték fogásában, és Urban az egyik legjobb "under the radar" igazolás volt idén (Kearse mellett).
mindenesetre a Cardinals ellen ugyan ezt fogjuk látni azzal a különbséggel, hogy Murray nem 50%-al passzol, hanem 70% fölött, ami NAGYON nem mindegy.
másik, hogy már az eredménykövetőben is mondtam, szinte semmi adjustment nem volt az első félidőben arra nézve, hogy az A-B gap-ek közötti futás (a guardok két oldalán) nem működik, és futottunk bele 1 yardos átlaggal a tömör falba. aztán amikor az első (?) outside futás volt, Pollard egyből csinált belőle egy 58 yardos TD-t...
rva
Willie Parker
azzal van problémám, amikor ott vagy, hogy elment 10 próbálkozás (közben több 3&out a komplett offense-től) és még mindig Martin és Collins közé küldi Moore Zeke-t.
ha menne 3-4 yard első kísérletre, és menne még 3-4 yard másodikra, és lenne egy 3 & manageable, akkor tőlem mehet a futás, főleg mert az ilyen védekezés tényleg komolyan fárasztja a védelmet, idegi alapon is. de itt első két kísérletre nulla yard, és jött a 3&10, ez csak felspannolja a védőket, nem letöri...
rva
egyrészt ugye elvileg az a legerősebb pontja a falnak (Maddenben én is mindig Big LA mögé mentem 😀), másrészt ez adhat olyan narratívát a dolognak, hogy "ha n-szer megfogtok, akkor én odamegyek n+1-edszer is, és átgyalogolok rajtatok", harmadrészt azért szereti jobban a fal a run blockot, mert ott ők vágják szájba a DL-t, és nem fordítva.
mondjuk azt látjuk, hogy milyen százalékkal jött a 3rd down, na az nem jó, viszont nem mindig fogunk ilyen run D ellen sem játszani.
több mint 4 éve
nekünk igen, Nektek majd csak akkor, ha minket már megelőztetek 😀Ja, bocs, azt hittem a Packers meg a Cards az 😆😉egyelőre még mi vagyunk a team to beat, bocsi 😊azt néztem, hogy igazából egyszer adtuk el a labdát, de azt is erősen vissza kellett volna fújni.Látom elkezdtek remegni a lábak, helyes. Féljetek, ha mertek! 😂
a third down pct fos volt, csak egy sacket engedtünk, nem látványos győzelem, de győzelem.
vigyázó szemünket Vegasra vetjük, aztán jövő héten lényegében a csoportgyőzelemért lehet menni a libalegelőre.
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 4 éve
az tudott volt, hogy a Saints front seven top3 futás ellen. azzal sincs semmi baj, hogy megpróbáltuk, hogy tényleg annyira jók-e, vagy csak a statisztika (mint a Panthers ellen, ahol szintén ligaelit* védelmet szedett szét Prescott, pedig előtte a felinflált számok szerint jó csapat volt)azon gondolkoztam egyébként, hogy igazából nem jöttem rá, hogy egy ennyire egydimenzionális passzoló, mint Tysom Hill egy törött, de legalább zúzódott ujjal a dobó kezén hogy tudta szétszedni a secondary-t?A Saints fala sztem a liga top3 inside zone blokkoló fala, úgyhogy a belső futások annyira nem véletlenek v meglepőek.
rva
Willie Parker
Szerkesztette: rva
több mint 4 éve
kezdjük az East-ben, ott egyelőre a Dallasnak van 3 meccses előnye, ha jól látomJa, bocs, azt hittem a Packers meg a Cards az 😆😉egyelőre még mi vagyunk a team to beat, bocsi 😊azt néztem, hogy igazából egyszer adtuk el a labdát, de azt is erősen vissza kellett volna fújni.Látom elkezdtek remegni a lábak, helyes. Féljetek, ha mertek! 😂
a third down pct fos volt, csak egy sacket engedtünk, nem látványos győzelem, de győzelem.
vigyázó szemünket Vegasra vetjük, aztán jövő héten lényegében a csoportgyőzelemért lehet menni a libalegelőre.
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 4 éve
Ja, bocs, azt hittem a Packers meg a Cards az 😆😉egyelőre még mi vagyunk a team to beat, bocsi 😊azt néztem, hogy igazából egyszer adtuk el a labdát, de azt is erősen vissza kellett volna fújni.Látom elkezdtek remegni a lábak, helyes. Féljetek, ha mertek! 😂
slowmotion
warr_b
slowmotion