Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 4 éve
Végre hozott a védelem egy meccset. Nem is emlékszem mikor történt utoljára ilyen Dallasban.Küzdelmes csata volt, de nyertünk és ezzel a PO valószínűleg megvan ( ha csoportgyőzelem még nem is).
több mint 4 éve
egyelőre még mi vagyunk a team to beat, bocsi 😊azt néztem, hogy igazából egyszer adtuk el a labdát, de azt is erősen vissza kellett volna fújni.Látom elkezdtek remegni a lábak, helyes. Féljetek, ha mertek! 😂
a third down pct fos volt, csak egy sacket engedtünk, nem látványos győzelem, de győzelem.
vigyázó szemünket Vegasra vetjük, aztán jövő héten lényegében a csoportgyőzelemért lehet menni a libalegelőre.
slowmotion
warr_b
több mint 4 éve
azt néztem, hogy igazából egyszer adtuk el a labdát, de azt is erősen vissza kellett volna fújni.Látom elkezdtek remegni a lábak, helyes. Féljetek, ha mertek! 😂
a third down pct fos volt, csak egy sacket engedtünk, nem látványos győzelem, de győzelem.
vigyázó szemünket Vegasra vetjük, aztán jövő héten lényegében a csoportgyőzelemért lehet menni a libalegelőre.
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
azt néztem, hogy igazából egyszer adtuk el a labdát, de azt is erősen vissza kellett volna fújni.a third down pct fos volt, csak egy sacket engedtünk, nem látványos győzelem, de győzelem.
több mint 4 éve
azon gondolkoztam egyébként, hogy igazából nem jöttem rá, hogy egy ennyire egydimenzionális passzoló, mint Tysom Hill egy törött, de legalább zúzódott ujjal a dobó kezén hogy tudta szétszedni a secondary-t?Ami nekem meg feltunt, hogy Hill oda dobta a labdat ahol Brown vedekezett. (az 1 felidoben tobb esetre is emlekszem)
ráadásul az ember igazából csak futni tud wildcat formációból, de azt (a QB futást) sem sikerült tartani...
azt már látom egyébként, hogy Brent Urban elvesztése nagyon sokat jelent a futójáték fogásában, és Urban az egyik legjobb "under the radar" igazolás volt idén (Kearse mellett).
mindenesetre a Cardinals ellen ugyan ezt fogjuk látni azzal a különbséggel, hogy Murray nem 50%-al passzol, hanem 70% fölött, ami NAGYON nem mindegy.
másik, hogy már az eredménykövetőben is mondtam, szinte semmi adjustment nem volt az első félidőben arra nézve, hogy az A-B gap-ek közötti futás (a guardok két oldalán) nem működik, és futottunk bele 1 yardos átlaggal a tömör falba. aztán amikor az első (?) outside futás volt, Pollard egyből csinált belőle egy 58 yardos TD-t...
rva
Nyilvan Raiders meccs utan nem meglepo,biztos hogy a jovoben is keresni fogjak ezt az oldalt.

több mint 4 éve
azon gondolkoztam egyébként, hogy igazából nem jöttem rá, hogy egy ennyire egydimenzionális passzoló, mint Tysom Hill egy törött, de legalább zúzódott ujjal a dobó kezén hogy tudta szétszedni a secondary-t?Lesz majd Gallimore szerintem O szamitani fog a futas ellen
ráadásul az ember igazából csak futni tud wildcat formációból, de azt (a QB futást) sem sikerült tartani...
azt már látom egyébként, hogy Brent Urban elvesztése nagyon sokat jelent a futójáték fogásában, és Urban az egyik legjobb "under the radar" igazolás volt idén (Kearse mellett).
mindenesetre a Cardinals ellen ugyan ezt fogjuk látni azzal a különbséggel, hogy Murray nem 50%-al passzol, hanem 70% fölött, ami NAGYON nem mindegy.
másik, hogy már az eredménykövetőben is mondtam, szinte semmi adjustment nem volt az első félidőben arra nézve, hogy az A-B gap-ek közötti futás (a guardok két oldalán) nem működik, és futottunk bele 1 yardos átlaggal a tömör falba. aztán amikor az első (?) outside futás volt, Pollard egyből csinált belőle egy 58 yardos TD-t...
rva
több mint 4 éve
azon gondolkoztam egyébként, hogy igazából nem jöttem rá, hogy egy ennyire egydimenzionális passzoló, mint Tysom Hill egy törött, de legalább zúzódott ujjal a dobó kezén hogy tudta szétszedni a secondary-t?A Saints fala sztem a liga top3 inside zone blokkoló fala, úgyhogy a belső futások annyira nem véletlenek v meglepőek.
rva
Hill éjjel bevállalós volt, néha túlzottan, de igazából csak a 3-4. int-jei voltak neki felróhatók.
több mint 4 éve
azon gondolkoztam egyébként, hogy igazából nem jöttem rá, hogy egy ennyire egydimenzionális passzoló, mint Tysom Hill egy törött, de legalább zúzódott ujjal a dobó kezén hogy tudta szétszedni a secondary-t?ráadásul az ember igazából csak futni tud wildcat formációból, de azt (a QB futást) sem sikerült tartani...
Szerkesztette: rva
több mint 4 éve
Én nem azt vitatom, hogy LVE megérdemli e hogy megtartsák vagy sem. Ahhoz meg én személy szerint kevésnek érzem a hozzáértésem, hogy meg tudjam itélni Parsonst a séma teszi e ilyen baszóvá vagy Ő ilyen by default. Nyilván az utobbiban reménykedem. Csak annyi lett volna az egésznek a “mondandója”, hogy milyen gyorsan változnak a dolgok a ligában. Első körös rookieként bekerülsz a ligába, minden fasza. Jól játszol. Úgy tűnik egy olyan karrier áll előtted amilyenről a gyerekkorodban álmodtál. Mindezt a kedvenc csapatodban. Aztán 2-3 szezon alatt gyakorlatilag kijátszod magad a kezdőből. Meg kb. a csapatból is. Elfelejtjük, hogy milyen nehez is itt, akár csak egy 3-4 évig tartó “toppon levést” is összehozni.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
ebben egyébként biztos vagyok, egy jó sémában, ahol keveset kell gondolkozni szerintem működneMár látom a lelki szemeimmel, hogy Bostonban szárnyalni fog.Parsons-t nem a remek séma teszi naggyá, hanem a séma ellenére is nagyDe Diggs DB nem LB.mé', Diggs nem kapott? meccsenként két labdát szerzett, és semmi?Jah, és milyen szar már, hogy pont LVE volt az utolsó Boys’ LB aki megkapta a hónap védője címet még 2018 novemberében. Szintén rookieként, ahogy most Parsons fogja megkapni.és milyen jó lett volna, ha Cox nem szakítja el az ACL-jét...én nem lepődtem volna meg, ha LVE-t is kivágják még idénempty taxi1:01 akciónál LVE konkrétan hátráltatja. 😀
gyeek
nem véletlenül nem lett lehívva az utolsó éves opciója
következő drafton egy LT első körben és egy ILB második körben...
rva
slowmotion
Nagyon nem erre számítottunk az ujonc éve után…
Cowboykarcsi90
slowmotion
De nem is ez a lényeg, csak Parsons mostani szerepléséről jutott eszembe, hogy anno LVE is milyen korszakos alaknak tűnt, aztán nem nagyon lett ebből semmi. Oké, a sérülésekkel lehetett volna több szerencséje de akkor is.
Cowboykarcsi90
ez óriási különbség LVE-hez képest
mivel VanderEsch csak azért maradhatott a csapatnál, mert Cox season ending IR-re került, nem látom, hogy visszatérne a ProBowl formájához. a tegnapi meccsen is csak azért volt fenn a pályán, hogy meglegyen a darabszám
rva
gyeek
több mint 4 éve
Már látom a lelki szemeimmel, hogy Bostonban szárnyalni fog.Parsons-t nem a remek séma teszi naggyá, hanem a séma ellenére is nagyDe Diggs DB nem LB.mé', Diggs nem kapott? meccsenként két labdát szerzett, és semmi?Jah, és milyen szar már, hogy pont LVE volt az utolsó Boys’ LB aki megkapta a hónap védője címet még 2018 novemberében. Szintén rookieként, ahogy most Parsons fogja megkapni.és milyen jó lett volna, ha Cox nem szakítja el az ACL-jét...én nem lepődtem volna meg, ha LVE-t is kivágják még idénempty taxi1:01 akciónál LVE konkrétan hátráltatja. 😀
gyeek
rva
slowmotion
Cowboykarcsi90
slowmotion
De nem is ez a lényeg, csak Parsons mostani szerepléséről jutott eszembe, hogy anno LVE is milyen korszakos alaknak tűnt, aztán nem nagyon lett ebből semmi. Oké, a sérülésekkel lehetett volna több szerencséje de akkor is.
Cowboykarcsi90
mivel VanderEsch csak azért maradhatott a csapatnál, mert Cox season ending IR-re került, nem látom, hogy visszatérne a ProBowl formájához. a tegnapi meccsen is csak azért volt fenn a pályán, hogy meglegyen a darabszám
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Parsons-t nem a remek séma teszi naggyá, hanem a séma ellenére is nagyDe Diggs DB nem LB.mé', Diggs nem kapott? meccsenként két labdát szerzett, és semmi?Jah, és milyen szar már, hogy pont LVE volt az utolsó Boys’ LB aki megkapta a hónap védője címet még 2018 novemberében. Szintén rookieként, ahogy most Parsons fogja megkapni.és milyen jó lett volna, ha Cox nem szakítja el az ACL-jét...én nem lepődtem volna meg, ha LVE-t is kivágják még idénempty taxi1:01 akciónál LVE konkrétan hátráltatja. 😀
gyeek
rva
slowmotion
Cowboykarcsi90
slowmotion
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Jabaszki, totál elsiklottam a két betű felett, my bad.De Diggs DB nem LB.mé', Diggs nem kapott? meccsenként két labdát szerzett, és semmi?slowmotionJah, és milyen szar már, hogy pont LVE volt az utolsó Boys’ LB aki megkapta a hónap védője címet még 2018 novemberében. Szintén rookieként, ahogy most Parsons fogja megkapni.és milyen jó lett volna, ha Cox nem szakítja el az ACL-jét...én nem lepődtem volna meg, ha LVE-t is kivágják még idénempty taxi1:01 akciónál LVE konkrétan hátráltatja. 😀
gyeek
rva
slowmotion
Cowboykarcsi90
De nem is ez a lényeg, csak Parsons mostani szerepléséről jutott eszembe, hogy anno LVE is milyen korszakos alaknak tűnt, aztán nem nagyon lett ebből semmi. Oké, a sérülésekkel lehetett volna több szerencséje de akkor is.Cowboykarcsi90
Mikor lesz a meccs? 😀
több mint 4 éve
stílus pontokat nem adnak, és a győzelem az győzelemvan egy mini bye-week a fejek rendbetételére
több mint 4 éve
Oké meg van a győzelem de kb. ezzel vége is a pozitívumoknak a mai meccsel kapcsolatban. Nagyon össze kell szednie magát a csapatnak.
több mint 4 éve
A tamado oldallal valamit kezdeni kell mert ez az egesz november egy betli toluk.
több mint 4 éve
mé', Diggs nem kapott? meccsenként két labdát szerzett, és semmi?Jah, és milyen szar már, hogy pont LVE volt az utolsó Boys’ LB aki megkapta a hónap védője címet még 2018 novemberében. Szintén rookieként, ahogy most Parsons fogja megkapni.és milyen jó lett volna, ha Cox nem szakítja el az ACL-jét...én nem lepődtem volna meg, ha LVE-t is kivágják még idénempty taxi1:01 akciónál LVE konkrétan hátráltatja. 😀
gyeek
rva
slowmotion
Cowboykarcsi90
De Diggs DB nem LB.
De nem is ez a lényeg, csak Parsons mostani szerepléséről jutott eszembe, hogy anno LVE is milyen korszakos alaknak tűnt, aztán nem nagyon lett ebből semmi. Oké, a sérülésekkel lehetett volna több szerencséje de akkor is.slowmotion
több mint 4 éve
mé', Diggs nem kapott? meccsenként két labdát szerzett, és semmi?Jah, és milyen szar már, hogy pont LVE volt az utolsó Boys’ LB aki megkapta a hónap védője címet még 2018 novemberében. Szintén rookieként, ahogy most Parsons fogja megkapni.és milyen jó lett volna, ha Cox nem szakítja el az ACL-jét...én nem lepődtem volna meg, ha LVE-t is kivágják még idénempty taxi1:01 akciónál LVE konkrétan hátráltatja. 😀
gyeek
rva
slowmotion
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Jah, és milyen szar már, hogy pont LVE volt az utolsó Boys’ LB aki megkapta a hónap védője címet még 2018 novemberében. Szintén rookieként, ahogy most Parsons fogja megkapni.és milyen jó lett volna, ha Cox nem szakítja el az ACL-jét...én nem lepődtem volna meg, ha LVE-t is kivágják még idénempty taxi1:01 akciónál LVE konkrétan hátráltatja. 😀
gyeek
rva
slowmotion
több mint 4 éve
és milyen jó lett volna, ha Cox nem szakítja el az ACL-jét...én nem lepődtem volna meg, ha LVE-t is kivágják még idénempty taxi1:01 akciónál LVE konkrétan hátráltatja. 😀
gyeek
rva
több mint 4 éve
én nem lepődtem volna meg, ha LVE-t is kivágják még idénempty taxi1:01 akciónál LVE konkrétan hátráltatja. 😀
gyeek
több mint 4 éve
empty taxi1:01 akciónál LVE konkrétan hátráltatja. 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Here is every TFL + sack by #Cowboys rookie Micah Parsons in 2021: pic.twitter.com/6R10viNgGO
— Marcus Mosher (@Marcus_Mosher) December 2, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mindenki nyugodjon le a pitsába! Nyerünk! 😀 Csak pozitívan! 😀Utolso hajnali Saints meccsrol az emlekeim mikor Ware a vegen 2x is sackeli(FF) Breest. Ha jol remlik az is decemberben volt. Nagy meccs volt akkor. 😊
Csita

több mint 4 éve
Ti örültök, hogy Hill fog kezdeni ellenünk? Én kicsit félek, hogy élete meccsét fogja játszani! Nem lepődnék meg, ha szétfutná a védelmet!Sokkal nagyobb kerdes hogy egy kompetens D ellen mire megy a szenvedo offense.
bkrisz81