bkrisz81

bkrisz81
Utoljára láttuk
több mint 2 éve
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
2

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / Dallas Cowboys 2

Utolsó 2 fórum hozzászólás

több mint 2 éve
bkrisz81 2
Nem akarom forgatni a kést, de azt a HC/OC-t, aki timeout nélkül, 4. negyedben, 0:14-nél, QB drawt hív a félpályán, azt azonnal ki kell rúgni.
Amadeus
Nem volt az rossz húzás, csak Daknek 5 yarddal hamarabb kellett volna lemennie! 30 yardról könnyebb a HailMary, mint 40 yardról!

Egyébként az embernek az az érzése, hogy az égiek sem akarják, hogy ebben az évszázadban a Dallas SB-t nyerjen! Szinte az összes nagy játékunknál volt valami idióta szabálytalanság. A 49ers, pedig 3. és sok szituációkat oldott meg zsinórban, amikor már azt hinnénk, hogy sikerült megállítani a drivejukat. Ezek rém bosszantóak és frusztrálóak lehetnek nekünk szurkolóknak és nekik is.
Sokan az offense nyakába varrják ezt a vereséget, de a D az első félidőben azt se tudta, hogy merre van az előre, annyira vakon voltak! Kis túlzással, ha Jimmy G háttal dobja el a labdát, abból is first down lett volna. A másik, hogy egyáltalán nem tudott a védelem rá nyomást generálni. Hagytuk lubickolni. Egyszer rendesen telibe kellett volna verni, akár egy 15 yardos szabálytalanság árán is, hogy érezze a félelmet, ha felé mennek a Dallas játékosai. Talán ezzel el lehetett volna bizonytalanítani.
Nagyon rosszak voltunk és ilyenkor nem ildomos bírózni, de az a véleményem, hogy a holding és illegal blocking szabálytalanságokat már megint csak nálunk vették észre. Az utolsó 5 percben persze kozmetikázták az arányokat!
A lényeg, hogy újra elbuktunk sajnos!
több mint 2 éve
bkrisz81 2
Ti örültök, hogy Hill fog kezdeni ellenünk? Én kicsit félek, hogy élete meccsét fogja játszani! Nem lepődnék meg, ha szétfutná a védelmet!

Szerkesztette: bkrisz81