Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Amid the fanfare of Sunday's 13-10 overtime win over the Bears, Broncos linebacker Wesley Woodyard experienced an encounter with Tebow he will not soon forget."Tebow came to me and said, 'Don't worry about a thing,' because God has spoken to him," Woodyard told The Denver Post this week.
"I believe in a big God and special things can happen," he said, after he erased a 10-0 deficit against Chicago in the final 2:08 of regulation. "It's not necessarily prophesying, but sometimes you can feel God has a big plan."
Woodyard, for one, has no lingering doubts: "For all the Tebow haters: You better start believing."
😀
több mint 12 éve
Hogy 7-1el a csapat mindig felhozzátok Tebow védelmében és ebben igazatok is van, de JMD-vel is 6-1es (?) kezdés volt és utána mi lett. Ráadásul a meccsek nagyrésze teljesen máshogy is alakulhatott volna.JMD 6-0-al indított, onnan lett 8-8...
Bírom Tebowt meg minden, de amit most leírtam az tény és én vele kapcsolatban pont azt érzem, hogy ha ez a faktor megfordul akkor simán benne van egy 3-5 is a következő nyolc meccsre. Nem tudom, hogy ti ezzel, hogy vagytok.tamasboldizsar
A lényeg ott van, hogy alakulhatott volna, de nem alakult és ebben van része a védelemnek is, meg Tebow-nak is, csak általában nem ugyanabban a fázisban. De én inkább úgy fogalmaznék, hogy az NFL/szakértői/szurkolói logika szerint másképp kellett volna alakulniuk ezeknek a meccseknek, de nem úgy alakultak...
Persze, hogy benne van, hogy 3-5 lesz a következő 8 meccs (bár abból 4-nél még az ellenfelet se ismerjük). Sőt lehet rosszabb is. De lehet jobb is, akár 8-0 is. Majd kiderül....... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Fiúk! 1. Valóban óriási ajándék ha az egyik kedvenc egyetemi játékos kedvenc NFL csapatodhoz kerül s még be is válik. Ez ugye nékem nem adatott meg (Dalton - Eagles) s sanszos, hogy nem is fog.
2. Ne foglalkozzatok a károgókkal (Amadeussal főleg nem 😉 ) felesleges ezzel az oldalszámot bővíteni és élvezzétek ki amíg így megy neki a játék.
3. Mert úgyis lesznek nehezebb pillanatok (tudjátok ti is) nem tökéletes, de bízom benne, az amit képvisel és amiben hisz (amiben magam is) az a dolog attól nem változik az maradandó és azt nem lehet elvenni sem tőle sem azoktól akik drukkolnak neki. Mint ahogy hiába válsz el vkitől, szerelmedtől stb. az amit vele megéltél az kettőtöké marad s nem lehet senki mással megosztani hiába lesz mással is utána kapcsolatod (na ez most nagyon hmmmm lett bocs 😛 )
4. Nyilván sokaknak szúrja a szemét, a Krisztusba vetett hite, és hogy ezt nyíltan vállalja, de nem tehet mást, és szeretné, ha mások is megismernék azt amitől illetve Akitől ő valaki lett. S ezért ott fogják a fogást keresni rajta ahol tudják, de ezzel ő is tisztában van, de nem érdekli és ez a fontos.
5. Nem fog Manningi vagy Rodgers-i pontosságú passzokat adni soha de ha okos edzője van és úgy tűnik Fox az tud majd lenni, az erősségeit fogja használni, olyan pontosan fog tudni dobni ahogy kell és nyeri a meccseket. De ha nem??? Akkor is Tebow marad.
Kivételesen örülök, hogy nem a mi meccsünket adja a Jetssel, legalább Ricsi nem minket savaz majd állandóan bár így is fog rá alkalmat keríteni 😊 Drukkolok a Pats ellen!
Szép estét: dande
több mint 12 éve
Hát hacsak el nem megy a netem én biztos nem fogom a tv-ben nézni. Nekem többet ront az élményen a rossz kommentár, mint a rosszabb kép... 😛
több mint 12 éve
tamasboldizsar
270
Hogy 7-1el a csapat mindig felhozzátok Tebow védelmében és ebben igazatok is van, de JMD-vel is 6-1es (?) kezdés volt és utána mi lett. Ráadásul a meccsek nagyrésze teljesen máshogy is alakulhatott volna.Bírom Tebowt meg minden, de amit most leírtam az tény és én vele kapcsolatban pont azt érzem, hogy ha ez a faktor megfordul akkor simán benne van egy 3-5 is a következő nyolc meccsre. Nem tudom, hogy ti ezzel, hogy vagytok.
több mint 12 éve
És a képen is látszik, h nem áll rendesen bele a dobásba, és rossz a dobómozdulat 😛Ez a szar geci részrehajló Sports illustrated, nézzétek már meg milyen címlapot csinált... 😛 😊Ebből is látszik, hogy az SI egy bulvárlap.
Flamere fel, Tebow-haterek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
StormST
Csak megsúgom, hogy a kép akkor készült, amikor Tebow megpróbálta sorozatban a második sikeres passzát elereszteni, de ma megtanulhattuk, hogy ez még nem sikerült neki. 😛xrace77
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Ez a szar geci részrehajló Sports illustrated, nézzétek már meg milyen címlapot csinált... 😛 😊Ebből is látszik, hogy az SI egy bulvárlap.
StormST
Csak megsúgom, hogy a kép akkor készült, amikor Tebow megpróbálta sorozatban a második sikeres passzát elereszteni, de ma megtanulhattuk, hogy ez még nem sikerült neki. 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
10 mp van vissza, Tebow Hail Mary....TOUCHDOWN!!!!! NYER A BRONCOOOOOOOOOOOOOOS!!!!Ricsi: - ezt nem hiszem eeeeeeeeeeeeeeeeeeel!
Ricsi, jó lenne ha megtérnél, és hinnél.
Melegen ajánlom.
Sobri
na jó, végeztem 😀
több mint 12 éve
-Ricsi , Sobri Jóska üzeni hogy túl elfogult vagy a főnökökkeljó lenne ezen változtatni.
Köszönöm
Üdv. Isten
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
de majd megkérjük Sobrit dobjon pár sms-t meg emailtNegritisaranyköpés 😀
akkor görcsölnék egész meccs alatt 😀
Ricsi, tudtad-e hogy Tebow Isten fia?
üdv: Sobri
több mint 12 éve
én se szeretem, viszont nekem jelenleg a stream még off, hátha majd t-home nettelA sport1 adja a meccset?JC6adja sajnos. Csak pecc és packers meccseket adnak... :mad:
Előre látom, h hogy fel fogom baszni az agyamat a sok buzi sms-en. OK van stream, de a TV azért jobb minőség. Megy majd a Brady hype, Tebow hype, Tebow fikázás orrba szájba...
Áh mindegy hátha lesz jó minőségű stream, akkor megúszom...Black_Adder
és sajna a kommentárt is muszáj lesz 😀
de majd megkérjük Sobrit dobjon pár sms-t meg emailt
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
adja sajnos. Csak pecc és packers meccseket adnak... :mad:na nehogymá 😀 inkább akkor ESPN 😀
Előre látom, h hogy fel fogom baszni az agyamat a sok buzi sms-en. OK van stream, de a TV azért jobb minőség. Megy majd a Brady hype, Tebow hype, Tebow fikázás orrba szájba...
Áh mindegy hátha lesz jó minőségű stream, akkor megúszom...Black_Adder
több mint 12 éve
én leginkább a jövő évtől félek, mer tuti h a Madden fedlapjára Tebow kerül 😀
több mint 12 éve
A sport1 adja a meccset?JC6adja sajnos. Csak pecc és packers meccseket adnak... :mad:
Áh mindegy hátha lesz jó minőségű stream, akkor megúszom...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Ez a szar geci részrehajló Sports illustrated, nézzétek már meg milyen címlapot csinált... 😛 😊Basszus ennél ratyibb képet nem találtak, borzasztó.
StormST
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A sport1 adja a meccset?
több mint 12 éve
arra gondoltam h nem volt 2 passz hívva egymás után 😀"Attól még, hogy nem egymás után voltak egyből, 2 egymás utáni nem volt jó"
de látom a humor ma nincs asztalonNegritis
Valami ilyen választ próbáltam megelőzni... 😊
több mint 12 éve
arra gondoltam h nem volt 2 passz hívva egymás után 😀de látom a humor ma nincs asztalon
több mint 12 éve
A 6-ból 3 drop volt legalább, de inkább 4...........a 'Tebow nem tud két egymást után két értelmes passz elereszteni' egyébként tárgyi tévedés is, minthogy bármelyik meccsről tudok ellenpéldát mutatni. Black_Adderbocsi előre, de a 2/8as 'performance' ról nem tudsz 😀Negritis
több mint 12 éve
Ez a szar geci részrehajló Sports illustrated, nézzétek már meg milyen címlapot csinált... 😛 😊Flamere fel, Tebow-haterek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
a 'Tebow nem tud két egymást után két értelmes passz elereszteni' egyébként tárgyi tévedés is, minthogy bármelyik meccsről tudok ellenpéldát mutatni. Black_Adderbocsi előre, de a 2/8as 'performance' ról nem tudsz 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyébként nagyon nem vágom, h ki és mikor szarozta le Daltont... Én biztos nem, StormST biztos nem, JC6 meg a népszerűségének a hiányára utalt, ami mellesleg azért nincs feltétlen úgy, 6-2-nél nagyon is népszerű volt ő, sokakat maga mellé állított, de abból a szempontból viszont igazat kell adnom neki, és ő is valszeg erre gondolt a Dalton, who-nál, hogy Tebowról kb 15× annyi cikk jelenik meg world wide, mint Daltonról...Mester, PM-ben majdnem szó szerint ezt küldtem A91-nek...!
Black_Adder
több mint 12 éve
...Te jobban bírtad, mint én... 😀
Kicsit felhúztam magam...Black_Adder
több mint 12 éve
Egyébként nagyon nem vágom, h ki és mikor szarozta le Daltont... Én biztos nem, StormST biztos nem, JC6 meg a népszerűségének a hiányára utalt, ami mellesleg azért nincs feltétlen úgy, 6-2-nél nagyon is népszerű volt ő, sokakat maga mellé állított, de abból a szempontból viszont igazat kell adnom neki, és ő is valszeg erre gondolt a Dalton, who-nál, hogy Tebowról kb 15× annyi cikk jelenik meg world wide, mint Daltonról...Persze egyszerűbb megragadni az alkalmat a sok "Tebowtudósnak" ilyenkor és teljesen randomra azt írni mondjuk, h sosincs két értelmes passza egymás után, mert ő már látta (ez alapján a hsz alapján) max 3 percet játszani őt...
Korábban olyanokkal jöttek, h lábmunka, dobómozdulat, meg döntéshozatal, aminek még valami alapja is lenne /*mellesleg a fiatal QB-k 99%-a szenved ezeknek a tüneteknek egy részétől, csak őket nem menő szopatni miatta 😛*/, most már ilyen abszolú baromságokkal jönnek majd.
Kicsit felhúztam magam...
több mint 12 éve
Tebow akkor lesz király ha a Steelers fanatikusok is elismerik értem. 😀persze, hogy nem okosan. Abból van rohadtul elegem (tudom Broncos topic), hogy Tebow kb az atyaúristen a Denver fanok meg már 10 emelettel elszálltak. Dalton who?! Vicc... egy egyébként jó irányítóról beszélünk, ezt elismeri boldog boldogtalan még a Steelers fanatikusok is. Igazából kommentálni nem kellett volna, de mind1 most már.Azért aközött, hogy valaki leírja, hogy "Dalton! Who?", meg aközött, hogy valaki leszaroz egy QB-t olyan érvekkel, amikkel csak magáról állít ki véleményt, van egy kevés különbség szerintem...1. állítás: Dalton, who? érted... = Dalton szar.
Számon kérhette volna Amadeus, hogy miért írja ezt JC6 és megvédhette volna a saját QB-ját, de amit ő tett, az messze nem ez volt, hanem átment támadásba elég undorító módon, ráadásul még baromságokat is írt...StormST
2. állítás: Tebow, who? érted... Nem dob 2 értelmeset, a védelem húzza ki a szarból. = Tebow szar. Azért, mert...
Én nem látok semmi pozitívabbat a sima szarozásban. (Amely egyébként pusztán azért született, hogy egy nem túl jelentős esélylatolgatásban a saját emberemet minél előrébb helyezhessem.) Sőt, a másodikkal legalább vitába lehet szállni. 😊
Egy kocsmai verekedésben benyelve az első maflást nagyon becsülendő, de nem adekvát viselkedés a keresztényi szeretet hirdetése. Ellenben a hamutartóval pofán vágni az illetőt általában nagyon elítélendő (undorító az illető barátjai számára), de a helyzet konkrétan ezt kívánja. Amadeus nem biztos, hogy okosan cselekedett, de (számomra) érthetően.tomi-tomi
Nem Tebow-val van itt a gond, hanem azzal ahogy itt egyesek túlmisztifikálják + másokat meg lenéznek. Na mind1 sorry ha valakinek eltiportam a lelkivilágát meg a hitét...Amadeus91
Senki nem mondta hogy Dalton szar ,jó kis irányító. Viszont Tebow 7-1 után jóhogynem azt várod hogy majd Daltont jobb irányítónak fogják tartani a Broncos topicba.
Amúgy a túlmisztifikálást meg a lenézést szerintem kicsit túl komolyan veszed, nem kell minden leírt dolgot támadásnak venni és akkor talán nyugottabb lesz a lelkivilágod.