burzum

Denver Broncos

burzum
Utoljára láttuk
4 hónapja
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
152


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 6 éve
burzum Denver Broncos 152
Várható ma este közös meccsnézés Budapesten? Hol?
Ha sikerül hamar elintézni a gyerekeim esti rutinját, én is szívesen benéznék
több mint 8 éve
burzum Denver Broncos 152
Ha megnézzük, hogy mennyien szoktak beválni az első két körből, akkor elenyésző az esélye annak, hogy a 2 választott játékosból 2 elit starter lesz, sőt, elég nagy az esélye annak, hogy egyik se válik be. Ehelyett kapsz egy biztos, ligaelit szinten teljesítő embert a fal legfontosabb posztjára.tenorx
Ezzel a gondolatmenettel csak az a probléma, hogy a nagy nevű FA igazolások beválási aránya se olyan hűde, Nincs róla statom, de nem lepne meg, ha mondjuk az elmúlt 10 évben az adott évi top32 FA kb. ugyanannyira (vagy annyira se) jött be az új csapatnak, mint az első körösök átlagos beválási aránya.

Joe Thomas ettől függetlenül nem hiszem, hogy alul teljesített volna, ha ide kerül. Abban már annyira nem vagyok biztos, hogy azonnal érezhető upgrade lett volna Idény közben váltani, beleszokni egy új falba, azért nem egyszerű, a legjobbaknak is kell idő. Mathis még most sem az igazi. Úgy általában az idei top FA-k közül alig akad aki már most hozza magát. Talán Brandon Marshall a Jetsnél.

Mondjuk ha éppen a playoffra szokott volna bele a helyébe, az éppen elég lett volna. 😊
peterk2005
A veterán trade vs draft összehasonlításban eddig mindenki kihagyta a legfontosabb aspektust:
a draftolt játékosnak mesterségesen alacsony a fizetése (nem foglal a cap-ből sokat). Ugyanez igaz a FA vs draft összehasonlításra is.
több mint 8 éve
burzum Denver Broncos 152
Sziasztok,

a 6-0 óta én abból indulok ki, hogy tovább fogunk jutni. Tudom, emlékszem, hogy 2009-ben innen is sikerült elbukni a továbbjutást, de idén érezhetően nem ez a helyzet.

A többi meccset ennek megfelelően nézem: annak drukkolok, hogy minél magasabb helyezéssel jussunk tovább a konferencián belül; lehetőleg 1-2. helyen, biztosítva, hogy egyből főcsoport-elődöntőt játsszunk. Azt gondolom, hogy a gyenge offense ellenére ebben még lehet bízni.

A mostani fordulóban számos olyan csapat vesztett, akik talán kis eséllyel még odaérhettek volna. (BUF, IND, PIT, NYJ). Mostantól nagy esélye van, hogy a NE, CIN, DEN hármasból kerül ki az első kettő.

Összességében nem rosszak a mai eredmények, bár jobban örültem volna, ha a Jets megveri a NE-et.
több mint 8 éve
burzum Denver Broncos 152
Evan Mathis, 34 éves, All-Pro LG, aki tökéletes fitnek tűnik a ZBS falunkba. Örülnénk neki? Pontosabban mennyiért örülnénk neki? 😕) | több mint 7 millánk van, mindenféle roster mozgás nélkül |

Az egyetlen szívfájdalmam h ezzel Garland kerülne ki a kezdőből (bár az offseason elején volt róla szó h C-ként is kipróbáljuk).Általános Doktor
Én örülnék Mathisnek.

Jó lenne a maradék pénzből egy-egy a liga átlag kezdőjénél jobb OL embert és FS-t hozni. Ha kell, akkor pl. punter poszton tudunk még némi pénzt szerezni
több mint 9 éve
burzum Denver Broncos 152
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy a Fox esetleges menesztéséről szóló hír alaptalan. Ez alatt nem azt értem, hogy kizárt a kirúgása, hanem azt, hogy a pletyka megbízható információk nélkül indult el.

Meccs előtt a Broncosnak egyáltalán nem érdeke ilyen pletykákkal összezavarni a csapatot.

Egyrészt, ha lenne ilyen terv, akkor is azt szigorú titokként kezelnék a vezetők.
- Vereség utáni napon is elég elmagyarázni Foxnak, hogy máshol jobb lesz neki, fölösleges előre szivárogtatni.
- A kirúgásnak is megvan a maga módja, Amerikában talán különösen is figyelnek a profi végrehajtásra.
- (Hogy magam ellen beszéljek, azért megemlíteném, hogy az európai fociban tényleg létezik ultimátum az edzőnek, hogy teljesíteni kell a következő meccset vagy mehet, de ilyet sem egy kiemelten fontos meccs előtt adnak. Pl. nem emlékszem, hogy BL elődöntőre kapott volna valaki ilyet).

Másrészt az ilyen meccs előtti bombahírek szinte soha nem igazak. Én a német focit követem, ezért onnan tudok példát hozni, de ott is tök nyilvánvaló, hogy a Bayern elleni meccsek előtt rendszeresen elindulnak pletykák arról, hogy a Bayern érdeklődik az ellenfél legjobbjának leigazolása iránt. Ezek aztán soha nem bizonyulnak igaznak. Hogy aztán ezeket a pletykákat a Bayern indítja, hogy összezavarja a játékost meg a csapatát, vagy mondjuk a a meccset közvetítő TV akar csak egy kis ingyenreklámot az újságokban, azt nem tudom.
több mint 9 éve
burzum Denver Broncos 152
Így utólag a legérdekesebb és legizgibb rész a "PM saga" (kb a 330-290. oldal). Emlékszem h öcsém is nagyon puffogott, amikor idehoztuk, de még ennél is durvább indulatok voltak itt a fórumon. Utólag visszanézve nagyon merész és jó döntés volt (persze szerencse is kellett hozzá).
Általános Doktor
Az, hogy jó döntés volt, az szubjektív. Sok szurkoló örül neki, de vannak olyanok is szép számmal, akik nem.
Én pl. szívesebben szurkolnék egy Tebows Broncosnak, még akkor is, ha vele esetleg alacsonyabbak lennének a superbowl nyerési esélyeink.

(Ettől még szorítok a mostaniaknak is, csak valahol ott van bennem, hogy lehetne ez a csapat számomra sokkal szerethetőbb is)
több mint 9 éve
burzum Denver Broncos 152
(Meg a tavalyi Colts meccset, meg az idei Cowboys meccset, stb. Ezért írtam direkt oda, hogy amikor jól jászik és egészséges az a defense. 😊 )peterk2005
Mind2 elég szubjektív kategória 😊empty taxi
Gyanítom, hogy nem lesz olyan meccs, amelyikre mindkét állítás vitathatatlan lesz:
- a védelem jól játszott
- az ellenfél QB-je jó számokat ért el

Még ha valaki talál is ilyet, rögtön jönnének az ellenérvek és ellenstatisztikák a fórumon 😊
több mint 9 éve
burzum Denver Broncos 152
Amióta PM megérkezett, most állunk sérültek terén, formaügyben és úgy minden téren talán a legkevésbé készen a playoffra.
Valamiért azt érzem, hogy pont emiatt lehet esélyünk, túlságosan ellenünk szól jelenleg minden, a potenciálhoz képest.Tomifinn
Biztos vagy benne, hogy sérülések terén olyan rosszul állunk a korábbi évekhez képest?
Nekem úgy rémlik, hogy a fontosabb, kezdő jellegű játékosok közül csak Ball, Trevathan és Irving van IR-en, persze lehet, hogy tévedek
több mint 9 éve
burzum Denver Broncos 152
Véleményem szerint előnyös, ha a zöld pöttyös ember vagy S, vagy olyan LB, akinek nem a passrush a fő feladata. Egyszerűen a pálya széléről (CB-ként) vagy az ellenfél OL-jával szemben gubbasztva (DT, DE, passrusher LB) kevésbé látod át a pályát.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy egy olyan ember kéne, aki szinte mindig pályán van, akkor Ward és Moore jön leginkább szóba.

Nem tudom, hogy melyikük az intelligensebb, de az még egy fontos kritérium lenne.
több mint 9 éve
burzum Denver Broncos 152
leginkább az h Julius Thomas sérült / nem 100%os, illetve PM sincs csúcsformában...Black_Adder
Jogos. Közben úgy néz ki, hogy megnyerjük ezt a meccset, és ezzel a csoportot is.

Úgy látom, hogy ha a hátralevő 2 meccsből legalább 1-et megnyerünk, akkor megvan a first round bye. Mivel az utolsó fordulóban az Oaklandet fogadjuk, erre nagyon-nagyon jók az esélyeink.

Ha pedig esetleg többet nyerünk, mint a NE, akkor még a hoam field is, de azért ez sem tűnik valószínűnek.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 11 éve
burzum Denver Broncos 152
Már korábban is feltűnt, hogy a topikban (közel) általánosan elfogadott, hogy JMD draftjai katasztrofálisak voltak. Én nem éreztem ezt ennyire, ezért kicsit utánanéztem.

(Néhány dolgot fejből írok, apróbb tévedések lehetnek.)

JMD 2009-ben és 2010-ben draftolt (ha jól tudom, nagyjából teljhatalommal), 2011-2012-ben pedig Fox-Elway és a többiek csapatban hozták meg a döntéseket.

Tanulság a végén.


2009

1 12 Knowshon Moreno RB Georgia
1 18 Robert Ayers LB Tennessee
2 37 Alphonso Smith DB Wake Forest
2 48 Darcel McBath DB Texas Tech
2 64 Richard Quinn TE North Carolina
4 114 David Bruton DB Notre Dame
4 132 Seth Olsen G Iowa
5 141 Kenny McKinley WR South Carolina
6 174 Tom Brandstater QB Fresno State
7 225 Blake Schlueter C Texas Christian

Röviden: nagyon erős helyzetből igen gyenge teljesítmény.

Indoklás:

Moreno és Ayers használható játékosok, de 1. kör közepén kicsit több is elvárható lenne.

Nekem a 2. körrel van a nagyobb bajom, hiszen onnan csak A. Smith tudott ideig-óráig megragadni egy csapatban (sajnos főleg miutén eltrade-eltük). Quinn választása emlékeim szerint már akkor is érthetetlen volt, még akkor is, ha 64. helyen (közel 3. körben) jött.

A későbbi körökből talán Brutonra mondanám, hogy ex post megérte.

2010

1 22 Demaryius ThomasWR Georgia Tech
1 25 Tim Tebow QB Florida
2 45 Zane Beadles G Utah
3 80 J.D. Walton C Baylor
3 87 Eric Decker WR Minnesota
5 137 Perrish Cox CB Oklahoma State
6 183 Eric Olsen G Notre Dame
7 225 Syd'Quan ThompsonDB California
7 232 Jammie Kirlew DE Indiana

Röviden: szerintem (ex post!!!) az elmúlt 4 draftból a legjobban sikerült.

Indoklás: lehet, hogy én vagyok elfogult ezzel az évfolyammal szemben, de számomra Bay-Bay, Tebow, Beadles, Walton, Decker mind beváltak, és Coxnál sem sok hiányzott ahhoz, hogy nagy steal legyen.

Bármelyik évben elfogadnék egy ilyen draftot (abban az értelemben, hogy az aktuális lehetőségekhez képest szerintem sokat kihoztak belőle). Kicsit eltúlozva: ez a draft teremtette meg az offense alapját, mely így együtt a tavalyi évtől (eleinte bukdácsolva) elkezdett összecsiszolódni. Jó kis fiatal társaság ez, lehet rájuk építeni, még ha Manning nélkül természetesen nem is tartanának itt.



2011

1 2 Von Miller LB Texas A&M
2 45 Rahim Moore DB UCLA
2 46 Orlando Franklin T Miami (Fla.)
3 67 Nate Irving LB North Carolina State
4 108 Quinton Carter DB Oklahoma
4 129 Julius Thomas TE Portland State
6 189 Mike Mohamed LB California
7 204 Virgil Green TE Nevada-Reno
7 247 Jeremy Beal DE Oklahoma

Röviden: Von Miller miatt legyen jó.

Indoklás: Overall második pick-kel illik egy nagyon jó játékost húzni. Mi ezt megtettük, és ez volt a draft legfontosabb kérdése.

Moore és Franklin kb. annyit érnek, ahol elhoztuk őket. (Franklint ott hoztuk el, ahol korábban Beadles-t, és lényegesen előrébb, mint Waltont, pedig számomra utóbbi kettő jobb.)

Irving valószínűleg hiba volt, hiszen most már illene valamit produkálnia, de nem látjuk. A későbbi körökből Q. Carter produkált valamit. Lehet, hogy valaki steal-nek nevezné a tavalyi szezonvégi int.-jei miatt, de én akárhányszor játszani látom, mindig lomhának érzem, azaz szerintem soha nem lesz elit játékos.


2012

2 36 Derek Wolfe DT Cincinnati
2 57 Brock Osweiler QB Arizona State
3 67 Ronnie Hillman RB San Diego State
4 101 Omar Bolden CB Arizona State
4 108 Philip Blake C Baylor
5 137 Malik Jackson DE Tennessee
6 188 Danny Trevathan LB Kentucky

Röviden: az alapján, amit eddig láttunk, ez max. közepes!

Wolfe hozza kb. azt, amit várunk tőle, elvégzi a piszkos munkát, de kb. ez várható el egy majdnem első körös picktől. A többi koraira is igaz, hogy vagy nem tudjuk még, hogy milyenek (pl. Osweiler), vagy kb. azt hozzák, amit várni lehetett (Hillman).

A későbbiekből Trevathan tűnik úgy, hogy be fog válni.



Tanulság: az én meglátásom szerint a 2010-es draft volt magasan a legjobb, majd a 2011, 2012, és végül lemaradva a nagyon béna 2009-es. JMD a legjobbért és a legrosszabbért felel.

A kis elemzésem nem vesz figyelembe olyan dolgokat, mint pl. JMD érthetetlen draftcetli-trade-jei, amikor nem értettük, hogy miért megy föl vagy le rossz áron, furcsa játékosokért.

De szerintem a végeredmény szempontjából, utólag azt mondhatjuk, hogy volt egy nagyon rossz és egy nagyon jó draftja.

Na lehet belekötni a részletekbe 😊
több mint 8 éve
burzum Denver Broncos 152
Ha megnézzük, hogy mennyien szoktak beválni az első két körből, akkor elenyésző az esélye annak, hogy a 2 választott játékosból 2 elit starter lesz, sőt, elég nagy az esélye annak, hogy egyik se válik be. Ehelyett kapsz egy biztos, ligaelit szinten teljesítő embert a fal legfontosabb posztjára.tenorx
Ezzel a gondolatmenettel csak az a probléma, hogy a nagy nevű FA igazolások beválási aránya se olyan hűde, Nincs róla statom, de nem lepne meg, ha mondjuk az elmúlt 10 évben az adott évi top32 FA kb. ugyanannyira (vagy annyira se) jött be az új csapatnak, mint az első körösök átlagos beválási aránya.

Joe Thomas ettől függetlenül nem hiszem, hogy alul teljesített volna, ha ide kerül. Abban már annyira nem vagyok biztos, hogy azonnal érezhető upgrade lett volna Idény közben váltani, beleszokni egy új falba, azért nem egyszerű, a legjobbaknak is kell idő. Mathis még most sem az igazi. Úgy általában az idei top FA-k közül alig akad aki már most hozza magát. Talán Brandon Marshall a Jetsnél.

Mondjuk ha éppen a playoffra szokott volna bele a helyébe, az éppen elég lett volna. 😊
peterk2005
A veterán trade vs draft összehasonlításban eddig mindenki kihagyta a legfontosabb aspektust:
a draftolt játékosnak mesterségesen alacsony a fizetése (nem foglal a cap-ből sokat). Ugyanez igaz a FA vs draft összehasonlításra is.
több mint 9 éve
burzum Denver Broncos 152
Így utólag a legérdekesebb és legizgibb rész a "PM saga" (kb a 330-290. oldal). Emlékszem h öcsém is nagyon puffogott, amikor idehoztuk, de még ennél is durvább indulatok voltak itt a fórumon. Utólag visszanézve nagyon merész és jó döntés volt (persze szerencse is kellett hozzá).
Általános Doktor
Az, hogy jó döntés volt, az szubjektív. Sok szurkoló örül neki, de vannak olyanok is szép számmal, akik nem.
Én pl. szívesebben szurkolnék egy Tebows Broncosnak, még akkor is, ha vele esetleg alacsonyabbak lennének a superbowl nyerési esélyeink.

(Ettől még szorítok a mostaniaknak is, csak valahol ott van bennem, hogy lehetne ez a csapat számomra sokkal szerethetőbb is)
több mint 9 éve
burzum Denver Broncos 152
Atyaég, még megérteni se könnyű. 😀 A lényeg, hogy elég megverni az Oaklandet otthon az utolsó fordulóban és megvan a divízió+playoff is. Az első kiemeléstől valószínűleg úgyis elbúcsúzhatunk, úgyhogy most már az a fontos, hogy a playoffra felépüljön mindenki és formába kerüljön az aki még nincs formában. A 2012-es Ravenst kb. ilyenkor vertük meg idegenben alaposan, hogy aztán otthon kiverjenek bennünket a playoffban. Úgyhogy a magam részéről hátradőlök és figyelek. Idegeskedni ráérek majd januárban. 😀peterk2005
Épp a 2012-es történet mutatja, hogy milyen fontos lenne a first-round bye, és hogy nem feltétlenül az 1. kiemelés az egyetlen fontos elérhető cél. A playoffban bárkitől ki lehet kapni, mint ahogy ki tudtunk kapni az akkor - sokak által - előzetesen lesajnált Baltimore-tól is.

Ezért számomra az a legfontosabb lépcsőfok, hogy a first-round bye legyen meg, vagy más szóval eggyel kevesebb bizonytalan meccset kelljen megvívni a superbowlért. Persze jobb 3. kiemeltnek lenni, mint 4.-nek, és jobb 1.-nek, mint 2.-nak, de az igazi ugrás a végső győzelmi esélyekben a 2. és a 3. kiemelés között van szvsz
több mint 9 éve
burzum Denver Broncos 152
Igen, én is örültem neki! 😊
Lamin Barrow, OLB (Will) / nickel LB / ST player. Undersized, atletikus, agilis, de nincs nagy top speedje.
Nem rossz áron sikerült megszerezni, 4-5. körösnek írják néhány helyen, mi 5/16 overall 156. helyen hoztuk el.

A továbbiakban nagy elvárásaim nincsenek, jöhet még egy nickel LB vagy MLB, esetleg RB vagy OL.

+ ha némi szubjektív dolgot megengedtek, John Urschel -t szeretném nagyon, egy egyetemre járunk, és bár én nem ismerem, de a lakótársam együtt dolgozik vele, és mindenki iszonyat intelligens és jófej srácnak tartja, még Obama is adott neki vmi díjat.
több mint 9 éve
burzum Denver Broncos 152
Feltrade, Cody Latimer, WR. Erős, jó méretekkel, jó kezekkel, alacsony sebességgel. Nem világos, hogy miért kellett feltrade-elni érte, egyes helyeken 4-5. körösnek írják...
Természetesen értékelni majd 4-5 év múlva lehet, de most nem tűnik a legjobb húzásnak.

szerk.: amikor trade-eltünk, azt hittem, Hyde vagy Borland lesz
több mint 10 éve
burzum Denver Broncos 152
Ha jól értem a levezetésed, akkor az 1. esetben 2 hátralévő időkéréssel számolsz (2. és 3. down előtt 5 másodperc után indítod a következő downt), míg a 2. esetben 1 hátralevő időkéréssel (1. down előtt, 2:02-nél)

Aztán lehet, hogy én értek valamit félre, ez esetben sorry 😊

Most lehet h óriási baromságot írok, de:

Tételezzük fel, h nincs több 1st downunk, az SD nyilván ezzel a reménnyel kérte az időket: További feltételezés, h egy play 5 másodpercig tart, és nem áll meg utána az óra.
1. eset: Ha nem kéri ki az időt a 2 minute warning előtt:
1&10 2:00
2&10 kb 1:55-nél
#timeout
3&10 kb 1:50-nél
4&10 kb 1:10-nél

Időkéréssel
1&10 2:02
2&10 1:57 -nincs több időkérés
3&10 1:17
4&10 0:37

Ezek alapján én a 2 minute warning előtt kértem volna időt, és akkor ebben ugye az még benne sincs, h lett egy alkalmunk büntetlenül passzolni, pontosan egy olyan szituáció amiről nem lehetett egyértelműen tudni, h passz vagy futás következik.

Azt h 2:07-tnél ki lehetett-e volna már kérni az időt, azt nem is tudom, ha igen az is szerencsésebb lett volna, mint 2:02-nél, de én akkor is a 2 minute warning után kértem volna...

Esetleg vki aki jobban ért a timemanagementhez, az kijavíthatna vagy megerősíthetne...Black_Adder
több mint 10 éve
burzum Denver Broncos 152
1. A 2:02-es időkérés valóban hibás volt, de azért, mert késői volt. Ilyenkor 2:00-nál kicsit hamarabb ugyanúgy teljes playclock (40 mp) vehető el az ellenféltől, mint a 2 minute warning utáni időkéréssel, csak ilyenkor ez abban mutatkozik meg, hogy még 2:00 előtt +1 playt kell hívniuk, így 1-gyel kevesebbszer tudnak futni 2:00-t követően.

Legalább 2:07-kor kellett volna, egyrészt, hogy ne lehessen incomplete passzal is lejáratni az órát, másrészt, hogy a 2 minute warning ne kb 1:56-kor jöjjön, hanem 2:00-kor (ez azért kevésbé fontos szempont).

2. Nekem is egyből a büntetlen incomplete passz lehetősége jutott eszembe, amikor hagyta a Bolts lepörögni 2:02-ig. Szerintem ezt majdnem minden coach és irányító tudja ilyenkor.

3. Ugyanakkor azért azt is figyelembe kell venni, hogy még a legbiztosabb passzban is mindig nagyobb a turnover lehetősége, mint egy biztonsági futásban, szóval nem teljesen egyértelmű a döntés ilyenkor sem.burzum
Szerinted akkor 2:07-nél kellett volna időt kérni addig oké. De ha ezt mindenki tudja akkor miért nem akkor kértek? Illetve arra a lépésre(2:07-es időkérés) lett volna válasz PM-től? 😊Fredo
Nem mondtam, hogy mindenki tudja. Épp ezért tűnik fel az embernek, mert ugyan nem meccsdöntő súlyú hiba, de ritkán tapasztalható egyértelműségében (szvsz 100-ból 90 szakértő szuboptimálisnak tartaná).

 a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab
több mint 10 éve
burzum Denver Broncos 152
- ezen a meccsen volt egy fantasztikus futójátékunk, egy átlagban jó védelmünk (NE ellen normális kapott pontszámmal, sok labdaszerzéssel) még ha ez félidőnként nagyon különbözött is, és egy elég gyenge passzjátékunk
- jó lett volna, ha a ST-ek közötti meccset döntetlenre hozzuk
- egyértelműen felmerül a HC felelőssége, ilyen meccset nem szabad elveszíteni
- remélem nem indít flame-et, de ez tipikusan olyan meccs volt, amilyet Tebowal megnyertünk annak idején (ettől még valószínűleg Manning nélkül nem lennénk 9-2-es csapat)
- még mindig mi vagyunk a 1st seed első számú esélyesei
- talán már unalmas, hogy mindig ezzel jövök, de nagyon fontos, hogy ne legyenek komolyan a sérülések, nem csak a seedet kell nézni, hanem azt is, hogy milyen állapotban jutunk el a playoffba.
több mint 10 éve
burzum Denver Broncos 152
Ezúttal is nagyon érdekes lett a beharangozó, köszi! Próbálok én is okoskodni vmit kiegészítésképp.

DEN O vs. NE D
- Úgy tűnik nekem, hogy a NE védelem DE és S posztokon nagyon erős, LB posztokon rendben van, míg DT és CB gondok vannak. - A turnoverekkel tényleg vigyázni kell a NE ellen.
- Egyébként is, mintha a fantasztikus passzjátékunk egyetlen gyengébb pontja a hosszú passzok lettek volna idén. Ilyen turnover gyártó védlemmel, elit safetykkel szemben talán most jó lenne kicsit kevesebb hosszú passzt hívni.
- Viszont a CB-eket meg lehet verni akár rövid és közepes passzokkal is, ezt kellene erőltetni
- Meghatározó lesz, hogy ezúttal mennyire fog működni a futójátékunk. Ha sikerül nyomni a kevert stratégiát, hogy a védelem nem sejthetilég pontosan, hogy (belső v külső) futás vagy (rövid-közép-vagy néha hosszú) passz jön, akkor nem lesz gond.

NE O vs DEN D
- A NE O fal Vollmer kiválásával is erősnek tekinthető, de Connoly (RG) és Cannon (úgy tudom, hogy most RT) verhető. Arr hívnám fel a figyelmet, hogy döntő fontosságú, hogy S. Phillips meg tudja-e verni az emberét. Ha igen, nagyon jók az esélyeink.
- Szintén fontos lesz Ridley megállítása. Szerencsére idén jól megy a futás elleni védekezés.
- Sok TE és slot receiver passzra kell számítani. Harris, Woodyard, Trevathan és Ihenacho (Adams) felkötheti a gatyáját.

ST-ek
Valamiért félek most ettől. Szoros meccsen egy-egy egyéni hiba vagy kiemelkedő teljesítmény döntő lehet. Bár elég jók szoktunk lenni, most mégis aláírnám, ha a két ST nem játszana meghatározó szerepet a meccsen (vagy másképp nyújtanának hasonló teljesítményt, pl. ugyanakkorákat hibáznának, ill. robbantanának).

És amivel még nem foglalkoztunk. Hideg lesz, meglátjuk, milyen hatása lehet a játékunkra.