Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem tudom, ahogy a Saints lemosta az Atlantát Hillel is, és ahogy az Atlanta megvert minket, úgy én nem sok esélyt látok a New Orleans ellen. Az öreg Teddyvel is jól szerepeltek tavaly, mikor Brees kiesett, most is menedzselni fogják szerintem. Kamara azért nagy fegyvertény nekik.
több mint 5 éve
Mondjuk ha a Saintset nem verjük meg, akkor már tényleg ne is nyerjünk több meccset idén, matematikailag még a saints elleni w-vel is is nehéz helyzetben lennénk. 2 W a különbség a Ravenshez és a Miamihoz képest akik a hetedik helyért csatáznak. Előbbi egy klasszis csapat, utóbbinak meg kategóriákkal gyengébb a sorsolása. Bár tavaly is ilyenkor indultunk be, úgyhogy én most arra tippelnék, hogy az erős sorsolás ellenére olyan 7-8 W-vel zárjuk a szezont és idén is távol húzunk a top10-től, de azért a Ravenst-Coltsot/Titanst-Brownst sem ugorjuk meg.Én is úgy érzem, hogy 7-8 győzelmet össze fogunk kaparni szezon végére, amivel nekem csak annyi a bajom, azon felül, hogy megint viszonylag hátul húzúnk, hogy akkor szvsz biztos, hogy Fangio is marad, aminek nem tudok most örülni. Oké, hogy sok a sérülés (főleg a védelemben), de én nem látom benne azt, hogy potens HC lenne bármikor is. Mert hiába áll össze a dolog (?) novemberre, decemberre, ezekkel a 0-4/0-3-as kezdésekkel sose lesz semmire esélyünk.
Amúgy Simmons nem tudom mikor írhat alá meg hogy vannak most a szabályok, de ha nem akar ennyit safetykre költeni Elway, még az is jobb ha elcseréli Jacksont egy 4. körért és hoz ott egy rookiet, csak Simmonst fizesse meg. On és off the field is az egyik legfontosabb játékosunk. Ráadásul olyan korban van hogy pont akkor lesz szar amikor lejárna az 5 éves contract. Nem igazán értem mi a kérdés, remélhetőleg nincs is.
Cruyffista
Susmus kicsit más tészta, mert ha javul majd az offense és végül marad jövőre is Lock lehet érdemes lenne őt is megtartani, nem látom értelmét, hogy 3. évének a 3. OC-jával menjen neki Lock. Bár ezzel nagyon előreszaladtam, ezen ráérünk januárban agyalni.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Mondjuk ha a Saintset nem verjük meg, akkor már tényleg ne is nyerjünk több meccset idén, matematikailag még a saints elleni w-vel is is nehéz helyzetben lennénk. 2 W a különbség a Ravenshez és a Miamihoz képest akik a hetedik helyért csatáznak. Előbbi egy klasszis csapat, utóbbinak meg kategóriákkal gyengébb a sorsolása. Bár tavaly is ilyenkor indultunk be, úgyhogy én most arra tippelnék, hogy az erős sorsolás ellenére olyan 7-8 W-vel zárjuk a szezont és idén is távol húzunk a top10-től, de azért a Ravenst-Coltsot/Titanst-Brownst sem ugorjuk meg.Amúgy Simmons nem tudom mikor írhat alá meg hogy vannak most a szabályok, de ha nem akar ennyit safetykre költeni Elway, még az is jobb ha elcseréli Jacksont egy 4. körért és hoz ott egy rookiet, csak Simmonst fizesse meg. On és off the field is az egyik legfontosabb játékosunk. Ráadásul olyan korban van hogy pont akkor lesz szar amikor lejárna az 5 éves contract. Nem igazán értem mi a kérdés, remélhetőleg nincs is.
több mint 5 éve
Én telón tolom a követőt.. 😊én laptopon szoktam nézni hogy tudjak közbe fórumozni 😀jahhh ... èn nem remélek... csak vasárnap este leücsörgök a 27-es eizo monitorom elé és ... Hic Rhodus, his saltanincs miben reménykedni, simán alsó hangon 1TD-s underdogok vagyunkFolyamatos az őrlödés, vívódás, önmarcangolás... Joseph ellen lehetett kérdés nélkül drukkolni. Erre így ülök le, és egész pofás mérkőzést hoztak le.. Brees nélkül meccs lesz, és ez épp elég. Arra nagyon kíváncsi vagyok a futásgyilkolásban második legerősebb D ellen mire megy luxus Gordon és a talent Lindsay.. Ha nekik nem fog menni és megint harminc felett kell passzolni Locknak, abba biztosan belehibáz.. Érdekes egy összecsapás lesz. Várom ...Saints meccs érdekesnek ígérkezik, főleg ha Brees nem játszikKíváncsi leszek én is, pláne h úgy tűnik ragaszkodnak Hill-hez.
Negritis
Bár általában ilyenkor szokott jönni a pofára esés, hogy végre volt egy vállalható meccs és önkénytelenül is reményedik az ember kicsit. 😀
roberto23
Zalán
Negritis
Zalán
(bár lehet addigra megjön a dolgozóba is a fasza TV)
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
én laptopon szoktam nézni hogy tudjak közbe fórumozni 😀jahhh ... èn nem remélek... csak vasárnap este leücsörgök a 27-es eizo monitorom elé és ... Hic Rhodus, his saltanincs miben reménykedni, simán alsó hangon 1TD-s underdogok vagyunkFolyamatos az őrlödés, vívódás, önmarcangolás... Joseph ellen lehetett kérdés nélkül drukkolni. Erre így ülök le, és egész pofás mérkőzést hoztak le.. Brees nélkül meccs lesz, és ez épp elég. Arra nagyon kíváncsi vagyok a futásgyilkolásban második legerősebb D ellen mire megy luxus Gordon és a talent Lindsay.. Ha nekik nem fog menni és megint harminc felett kell passzolni Locknak, abba biztosan belehibáz.. Érdekes egy összecsapás lesz. Várom ...Saints meccs érdekesnek ígérkezik, főleg ha Brees nem játszikKíváncsi leszek én is, pláne h úgy tűnik ragaszkodnak Hill-hez.
Negritis
Bár általában ilyenkor szokott jönni a pofára esés, hogy végre volt egy vállalható meccs és önkénytelenül is reményedik az ember kicsit. 😀
roberto23
Zalán
Negritis
Zalán
(bár lehet addigra megjön a dolgozóba is a fasza TV)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
jahhh ... èn nem remélek... csak vasárnap este leücsörgök a 27-es eizo monitorom elé és ... Hic Rhodus, his saltanincs miben reménykedni, simán alsó hangon 1TD-s underdogok vagyunkFolyamatos az őrlödés, vívódás, önmarcangolás... Joseph ellen lehetett kérdés nélkül drukkolni. Erre így ülök le, és egész pofás mérkőzést hoztak le.. Brees nélkül meccs lesz, és ez épp elég. Arra nagyon kíváncsi vagyok a futásgyilkolásban második legerősebb D ellen mire megy luxus Gordon és a talent Lindsay.. Ha nekik nem fog menni és megint harminc felett kell passzolni Locknak, abba biztosan belehibáz.. Érdekes egy összecsapás lesz. Várom ...Saints meccs érdekesnek ígérkezik, főleg ha Brees nem játszikKíváncsi leszek én is, pláne h úgy tűnik ragaszkodnak Hill-hez.
Negritis
roberto23
Zalán
Negritis
több mint 5 éve
nincs miben reménykedni, simán alsó hangon 1TD-s underdogok vagyunkFolyamatos az őrlödés, vívódás, önmarcangolás... Joseph ellen lehetett kérdés nélkül drukkolni. Erre így ülök le, és egész pofás mérkőzést hoztak le.. Brees nélkül meccs lesz, és ez épp elég. Arra nagyon kíváncsi vagyok a futásgyilkolásban második legerősebb D ellen mire megy luxus Gordon és a talent Lindsay.. Ha nekik nem fog menni és megint harminc felett kell passzolni Locknak, abba biztosan belehibáz.. Érdekes egy összecsapás lesz. Várom ...Saints meccs érdekesnek ígérkezik, főleg ha Brees nem játszikKíváncsi leszek én is, pláne h úgy tűnik ragaszkodnak Hill-hez.
Negritis
roberto23
Zalán
több mint 5 éve
Saints meccs érdekesnek ígérkezik, főleg ha Brees nem játszikIR-en van, biztosan nem játszik. Legkorábban a Chiefs ellen várjuk vissza.
Negritis
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Folyamatos az őrlödés, vívódás, önmarcangolás... Joseph ellen lehetett kérdés nélkül drukkolni. Erre így ülök le, és egész pofás mérkőzést hoztak le.. Brees nélkül meccs lesz, és ez épp elég. Arra nagyon kíváncsi vagyok a futásgyilkolásban második legerősebb D ellen mire megy luxus Gordon és a talent Lindsay.. Ha nekik nem fog menni és megint harminc felett kell passzolni Locknak, abba biztosan belehibáz.. Érdekes egy összecsapás lesz. Várom ...Saints meccs érdekesnek ígérkezik, főleg ha Brees nem játszikKíváncsi leszek én is, pláne h úgy tűnik ragaszkodnak Hill-hez.
Negritis
roberto23
több mint 5 éve
Saints meccs érdekesnek ígérkezik, főleg ha Brees nem játszikKíváncsi leszek én is, pláne h úgy tűnik ragaszkodnak Hill-hez.
Negritis
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Saints meccs érdekesnek ígérkezik, főleg ha Brees nem játszik
több mint 5 éve
ami még feltűnt amúgy idén hogy Csabi sokszor fegyelmezetlena Jackson zászlóknál nem annyira akadok fent, ő kb ezért van tartva (jewell is)
de Csabinál kicsit sok sztem a zászló, aztán lehet csak én érzem így
Reed jó volt, de nála is látszanak a limitációk (főleg coveregeben)
Sly sérüléséről tudunk valamit?
több mint 5 éve
0.Pontosabban 6 eligible játékos van a playben a QBval együtt, ettől állíthatsz TE-ket a falba, csak nem passzolhatsz nekik. Meg akkor be kell mondani hogy ki eligible, ki nem, ha valaki a mezszámától eltérő pozícióban áll fel. Amúgy nem lenne egyértelmű, hogy most a 84-es vagy 86-os TE kaphat labdát.
Inkább fordítva szokott lenni, hogy falember áll fel TE-nek, akkor (is) bemondják, hogy mondjuk number 72 is eligible (de ilyenkor is van 5 ineligible ember, jobb híján nevezzük őket O-Linenak). 2011-ben viszonylag gyakran álltunk fel 6 O-line emberrel. Ha úgyse dobod neki a labdát, mindegy hogy fakezű.
Fordítva max az ellenfél zavarbahozásából lehet profitálni, egy TE se lesz jobb tackle, mint aki tényle tackle, még Wilkinsonnál se. Legfeljebb szarabb se. De a sok agysebészt a védelemben meg lehet zavarni, akik esetleg nem csak írni-olvasni nem tudnak, de a számokat se ismerik. Megjegyzem elég szűk határok között, hisz ineligible ember nem lehet downfielden. Szóval max ilyen bubble screen koncepciókban működhet, ami meg e nélkül is működhet addig amíg az elkapó kezébe jut a labda, a trükk onnantól jön, hogy azt a labdát minél messzebb juttasd a LoStól lehetőleg az ellenfél endzoneja felé.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Amúgy hány elkapó falember lehet 1-1 playben?be kell jelenteni a play előtte ha a falemberek közül bárki elkaphatja
TE-TE-LG-C-RG-TE-TE felállást én nyomnám, Bolles meg FB poszton takarít Lindsay előtt 😀
Jeudy meg Patrick pedig rohangál előre
FLZOLI
több mint 5 éve
Amúgy hány elkapó falember lehet 1-1 playben? TE-TE-LG-C-RG-TE-TE felállást én nyomnám, Bolles meg FB poszton takarít Lindsay előtt 😀
Jeudy meg Patrick pedig rohangál előre
több mint 5 éve
javaslom draft, 3, 4, 5. körben töltsük fel a raktárkészletet lehetőleg sérült TE-ekkel..Ezért kell 10 TEjó, hát ő egy könnyűnek találtatott ember. Úgy lettpersze, de nála volt pozitívum is, Fumagalinál ilyet nem láttam cserébe olyan hibákat igen amiktől égnek állt a hajam (amiből egyre kevesebb van)egyébként a tegnapi nap negatív hőse nálam fumagali volt ...Gordont nem venném le a listáról.. Nálam a 2 td ellenére és a futott yardmennyiség ellenére is negatív szereplő.. múlt rajta, hogy nem zártuk le a meccset idejében. És ha egy épkézláb irányító van az ellenfélnél, megcsinálja..
Negritis
Zalán
Negritis
visszahívva a civil életből.. Butt megint nem bírt ki egy hónapot. Sajnos neki az nfl nem pálya. Okwe kiesett, pedig ő... ahogy Beck és Fort is. Úgy olvadt el a TE hadsereg, hogy öröm nézni...
Zalán
Heisman
több mint 5 éve
Ezért kell 10 TEjó, hát ő egy könnyűnek találtatott ember. Úgy lettpersze, de nála volt pozitívum is, Fumagalinál ilyet nem láttam cserébe olyan hibákat igen amiktől égnek állt a hajam (amiből egyre kevesebb van)egyébként a tegnapi nap negatív hőse nálam fumagali volt ...Gordont nem venném le a listáról.. Nálam a 2 td ellenére és a futott yardmennyiség ellenére is negatív szereplő.. múlt rajta, hogy nem zártuk le a meccset idejében. És ha egy épkézláb irányító van az ellenfélnél, megcsinálja..
Negritis
Zalán
Negritis
visszahívva a civil életből.. Butt megint nem bírt ki egy hónapot. Sajnos neki az nfl nem pálya. Okwe kiesett, pedig ő... ahogy Beck és Fort is. Úgy olvadt el a TE hadsereg, hogy öröm nézni...
Zalán
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
jó, hát ő egy könnyűnek találtatott ember. Úgy lettpersze, de nála volt pozitívum is, Fumagalinál ilyet nem láttam cserébe olyan hibákat igen amiktől égnek állt a hajam (amiből egyre kevesebb van)egyébként a tegnapi nap negatív hőse nálam fumagali volt ...Gordont nem venném le a listáról.. Nálam a 2 td ellenére és a futott yardmennyiség ellenére is negatív szereplő.. múlt rajta, hogy nem zártuk le a meccset idejében. És ha egy épkézláb irányító van az ellenfélnél, megcsinálja..
Negritis
Zalán
Negritis
több mint 5 éve
persze, de nála volt pozitívum is, Fumagalinál ilyet nem láttam cserébe olyan hibákat igen amiktől égnek állt a hajam (amiből egyre kevesebb van)egyébként a tegnapi nap negatív hőse nálam fumagali volt ...Gordont nem venném le a listáról.. Nálam a 2 td ellenére és a futott yardmennyiség ellenére is negatív szereplő.. múlt rajta, hogy nem zártuk le a meccset idejében. És ha egy épkézláb irányító van az ellenfélnél, megcsinálja..
Negritis
Zalán
több mint 5 éve
egyébként a tegnapi nap negatív hőse nálam fumagali volt ...Gordont nem venném le a listáról.. Nálam a 2 td ellenére és a futott yardmennyiség ellenére is negatív szereplő.. múlt rajta, hogy nem zártuk le a meccset idejében. És ha egy épkézláb irányító van az ellenfélnél, megcsinálja..
Negritis
több mint 5 éve
egyébként a tegnapi nap negatív hőse nálam fumagali volt ...
több mint 5 éve
Amúgy ez a Bolles mozgó blokk rohadt jó, ha fut nehezebben csinál holdingot és a méretéhez képest eleve mozgékony és vasember kaliber (nyílván nincs felesleges agysejt érezni a fájdalmat 😊 )2020 olyan év, ahol még Bolles is tud jól játszani. Tiszta káosz 😀
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Amúgy ez a Bolles mozgó blokk rohadt jó, ha fut nehezebben csinál holdingot és a méretéhez képest eleve mozgékony és vasember kaliber (nyílván nincs felesleges agysejt érezni a fájdalmat 😊 )
több mint 5 éve
elvileg a raiders DL gyenge mutatókat hozott eddig, nah őket sikerült ligaelitnek mutatnunk ...ha a fal ad neki időt akkor jól teljesít, ez nem a soft-hard védelem kérdése hanem a falé sztemAz adott fallal szemben általában mindig áll egy védelem, ami meg lehet sokféle. Soft vagy hard...
Negritis
Vagy úgy érted, hogy a múlt héten nem volt kedvük időt adni a kisgyereknek, most meg volt?
Lecsó
szerintem szimplán a gameplan volt most más kicsit
több volt a szélső futás Risner felé ami működött
és ha a futás megy akkor több ideje lesz a QB-nak is
de majd jön olyan aki jobban ért hozzá
több mint 5 éve
ha a fal ad neki időt akkor jól teljesít, ez nem a soft-hard védelem kérdése hanem a falé sztemAz adott fallal szemben általában mindig áll egy védelem, ami meg lehet sokféle. Soft vagy hard...
Negritis
Vagy úgy érted, hogy a múlt héten nem volt kedvük időt adni a kisgyereknek, most meg volt?