Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Hát nem. De meg kell nézni más csapatok hasonló kaliberekből miket hoznak ki (pl. Josh Allen, aki rosszabbul festett meg tavaly is, mint Lock és most meg kell nézni, hol tart). Szóval bőven lehet/lenne keresnivalónk vele is, de én nagyon nem látom azt egyelőre, hogy itt lesz olyan stáb, akivel ez elérhető lesz.Nekem továbbra is 1 bajom van, hogy soft védelem ellen kb 0 nyomással tud csak haladni a csapat és Lock is ilyenkor virít valamit. Ez a Miami nagyon ergya volt, kb a középső futásokat bírták egyedül fogni a szekrénnyel középen.ha a fal ad neki időt akkor jól teljesít, ez nem a soft-hard védelem kérdése hanem a falé sztem
FLZOLI
amit eddig láttam az alapján egy értelmes/potens edzői gárdával benne lehet egy Goff, Garoppolo ami sajnos nem feltétlen az amit mi ide vizionálunk
Negritis
Ettől függetlenül és biztosan hoznék qb-t az offseason-ben, vagy drafton (akar felcserevel), vagy akár trade-el. Lehet Lock-nak is jót tenne, ha lenne riválisa és nem lenne fix kezdő akárhogy játszik.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Nekem továbbra is 1 bajom van, hogy soft védelem ellen kb 0 nyomással tud csak haladni a csapat és Lock is ilyenkor virít valamit. Ez a Miami nagyon ergya volt, kb a középső futásokat bírták egyedül fogni a szekrénnyel középen.ha a fal ad neki időt akkor jól teljesít, ez nem a soft-hard védelem kérdése hanem a falé sztem
FLZOLI
amit eddig láttam az alapján egy értelmes/potens edzői gárdával benne lehet egy Goff, Garoppolo ami sajnos nem feltétlen az amit mi ide vizionálunk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A W-t nem nagyon kell magyarázni, szóval szép volt. Nekem továbbra is 1 bajom van, hogy soft védelem ellen kb 0 nyomással tud csak haladni a csapat és Lock is ilyenkor virít valamit. Ez a Miami nagyon ergya volt, kb a középső futásokat bírták egyedül fogni a szekrénnyel középen.
A védelem ugyan ez, amikor nagyon kell híg lesz az egész és végigjön az ellen a pályán. A végén Simmons klasszisa végül villant, de nem sokon múlt az egész egyenlítő drive hogy haladnak 99 yardot...
Örülök, hogy végre nem rossz szájízzel kell lefeküdni egy meccs után, de tartok tőle, hogy az ilyen meccsek mentik majd meg mindenki seggét a csapatnál.
több mint 5 éve
Amugy nem volt rossz meccs, végre nem szenvedés volt nézni. Bár Simmons a végen megmentette a vedelem segget, biztos voltam benne, hogy benyaljuk a td-t. Lock továbbra is baromi hullámzó. Az az int az elején megint csúnya volt, de érdekes módon így, hogy volt futojatek és a fal se tűnt teljesen világtalannak minden snap-nel láss csodát neki is ment. Meg kell most kovessem, mert az elso negyedben mar a kispadra koveteltem, de utana tenyleg nem volt rossz. Azt továbbra is tartom, hogy az erősségeire építve, legalább egy elfogadható futojatekkal és fallal bőven ki lehetne hozni belőle egy erős közepes qb-t, kérdés lesz-e itt olyan stáb, aki alkalmas lesz erre.
több mint 5 éve
több lindsay kevesebb gordon.Ezt nem erti senki, ez nem uj.
briareos

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Grat, nagyon ült minden ez lehetett volna sokkal nagyobb win is ha kicsit több jobbra futást hívtok és több lindsay kevesebb gordon.
több mint 5 éve
Ez meg mi a here voltFangio rendszere... Gordont basznám ki a keretből..
PM_the_sheriff
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Ez meg mi a here volt
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 5 éve
Driskel pénze a legkisebb problémaWilkinsonnak örülök. 😛Driskel is zseniális igazolás volt így, hogy állandóan inaktív. Potom 2 milkáért igazoltunk egy kvázi ps embert.... taps, taps.
xrace77
roberto23
több mint 5 éve
Wilkinsonnak örülök. 😛Driskel is zseniális igazolás volt így, hogy állandóan inaktív. Potom 2 milkáért igazoltunk egy kvázi ps embert.... taps, taps.
xrace77
több mint 5 éve
5-kor kelek hétfőnként, de ki nem hagynám egyik meccset sem. Még akkor se ha közben néha felrobban a fejem attól amit látok. Vasárnapokon délutánonként próbálok "előrealudni" 1-2 órát.
Positive Vibration
több mint 5 éve
ennyit alszom átlag egy munkanap.. energiaital6körül kell kelnem 😀hányra mész ? ne vicceljünk már.. itt kell lennünk azt kész.. Legközelebb 3 év múlva láthatsz Miami meccset.. Addig újabb 12 qb-val bepróbálkozunk és valószínűleg a Fangio utáni harmadik hc-t és hatodik oc-t követeljük ki a csapatból.. Ez van. A változatosság gyönyörködtet..holnap be kell mennem az irodába így nem biztos hogy fent kéne lenni 2ig, de ahogy ismerem magam fent leszek 😀Simán nézzük majd a meccset megint jópáran, sokkal többen leszünk mint az ellen szurkolói, de ez nem a csapatnak köszönhető.Mi idióták szurkolunk akármi van, volt és lesz 😊
FLZOLI
Meg azért a Broncosos community itt az egyik ha nem a legjobb, legalább annyi örömöt van hogy mindig jó olvasgatni a topicot
Heisman
Negritis
Zalán
de már be van készítve az energiaital 😀
Negritis
meg kávé nélkül.. A végén mind elfogyunk az eredménykövetőből akkor tán jobb lesz??? Ugyan, dehogy... Úgy is nézi mindenki. Legalább csoporosan és öniróniával tegyük a fejünket a nyakazóbàrd alá..
több mint 5 éve
6körül kell kelnem 😀hányra mész ? ne vicceljünk már.. itt kell lennünk azt kész.. Legközelebb 3 év múlva láthatsz Miami meccset.. Addig újabb 12 qb-val bepróbálkozunk és valószínűleg a Fangio utáni harmadik hc-t és hatodik oc-t követeljük ki a csapatból.. Ez van. A változatosság gyönyörködtet..holnap be kell mennem az irodába így nem biztos hogy fent kéne lenni 2ig, de ahogy ismerem magam fent leszek 😀Simán nézzük majd a meccset megint jópáran, sokkal többen leszünk mint az ellen szurkolói, de ez nem a csapatnak köszönhető.Mi idióták szurkolunk akármi van, volt és lesz 😊
FLZOLI
Meg azért a Broncosos community itt az egyik ha nem a legjobb, legalább annyi örömöt van hogy mindig jó olvasgatni a topicot
Heisman
Negritis
Zalán
de már be van készítve az energiaital 😀
több mint 5 éve
hányra mész ? ne vicceljünk már.. itt kell lennünk azt kész.. Legközelebb 3 év múlva láthatsz Miami meccset.. Addig újabb 12 qb-val bepróbálkozunk és valószínűleg a Fangio utáni harmadik hc-t és hatodik oc-t követeljük ki a csapatból.. Ez van. A változatosság gyönyörködtet..holnap be kell mennem az irodába így nem biztos hogy fent kéne lenni 2ig, de ahogy ismerem magam fent leszek 😀Simán nézzük majd a meccset megint jópáran, sokkal többen leszünk mint az ellen szurkolói, de ez nem a csapatnak köszönhető.Mi idióták szurkolunk akármi van, volt és lesz 😊
FLZOLI
Heisman
Negritis
több mint 5 éve
holnap be kell mennem az irodába így nem biztos hogy fent kéne lenni 2ig, de ahogy ismerem magam fent leszek 😀Simán nézzük majd a meccset megint jópáran, sokkal többen leszünk mint az ellen szurkolói, de ez nem a csapatnak köszönhető.Mi idióták szurkolunk akármi van, volt és lesz 😊
FLZOLI
Heisman
több mint 5 éve
első körben én egy Fox caliberrel is elégedett lennék aki képes valamit felépíteniSimán nézzük majd a meccset megint jópáran, sokkal többen leszünk mint az ellen szurkolói, de ez nem a csapatnak köszönhető. Az évek óta szánalmas kategóriában van, csak az idióta szurkolói szívünk mondat mást olykor, amikor becsúszik véletlen 1-1 jó meccs.Alapvetően egyetértek. De a vesztes fr és mentalitás nem annyira vészes szerintem. Mármint nyilván baromi rossz ezt látni szurkolóként, de szerintem ha jönne egy potens, friss HC jó stábbal teljesen más lenne a leányzó fekvése, mert ez a keret közel sem annyira rossz, mint amennyit Chokerék kihoznak belőlük. Az mondjuk másik kérdés Elway képes-e egy ilyen HC-t leakasztani valahonnan.
Még agáltam ellene korábban, de ez egy vesztes franchise lett kb kilátástalan jövővel. Tök jó, hogy van potens WR és TE corp jó RB duóval, ha a fal legalja az irányító meg megye 2-es szint. Tök jó, hogy minden egységben van klasszis kaliber a védelemben ha mindig sérültek vagy az edző retardált és túl konzervatív playeket hív. Csak akkor nem bírnak teljesíteni amikor kéne a stop, de amúgy tök jól hasítanak garbage time-ban... Az ST meg... Legalább jó a kicker.
Persze reménykedhetünk, hogy csak a szikra hiányzik és top csapat lesz itt megint, de sajnos már alapjaiban, földindulás szerűen kellene változtatni, mert a gyökeréig rohad a szervezet. Friss vér és új hullám kellene, mert a beltenyészet Elwaynek hála élből eltántorít minden feltörekvő embert a csapattól.
FLZOLI
roberto23
több mint 5 éve
Simán nézzük majd a meccset megint jópáran, sokkal többen leszünk mint az ellen szurkolói, de ez nem a csapatnak köszönhető. Az évek óta szánalmas kategóriában van, csak az idióta szurkolói szívünk mondat mást olykor, amikor becsúszik véletlen 1-1 jó meccs.Alapvetően egyetértek. De a vesztes fr és mentalitás nem annyira vészes szerintem. Mármint nyilván baromi rossz ezt látni szurkolóként, de szerintem ha jönne egy potens, friss HC jó stábbal teljesen más lenne a leányzó fekvése, mert ez a keret közel sem annyira rossz, mint amennyit Chokerék kihoznak belőlük. Az mondjuk másik kérdés Elway képes-e egy ilyen HC-t leakasztani valahonnan.
Még agáltam ellene korábban, de ez egy vesztes franchise lett kb kilátástalan jövővel. Tök jó, hogy van potens WR és TE corp jó RB duóval, ha a fal legalja az irányító meg megye 2-es szint. Tök jó, hogy minden egységben van klasszis kaliber a védelemben ha mindig sérültek vagy az edző retardált és túl konzervatív playeket hív. Csak akkor nem bírnak teljesíteni amikor kéne a stop, de amúgy tök jól hasítanak garbage time-ban... Az ST meg... Legalább jó a kicker.
Persze reménykedhetünk, hogy csak a szikra hiányzik és top csapat lesz itt megint, de sajnos már alapjaiban, földindulás szerűen kellene változtatni, mert a gyökeréig rohad a szervezet. Friss vér és új hullám kellene, mert a beltenyészet Elwaynek hála élből eltántorít minden feltörekvő embert a csapattól.
FLZOLI
több mint 5 éve
Simán nézzük majd a meccset megint jópáran, sokkal többen leszünk mint az ellen szurkolói, de ez nem a csapatnak köszönhető.Mi idióták szurkolunk akármi van, volt és lesz 😊
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Simán nézzük majd a meccset megint jópáran, sokkal többen leszünk mint az ellen szurkolói, de ez nem a csapatnak köszönhető. Az évek óta szánalmas kategóriában van, csak az idióta szurkolói szívünk mondat mást olykor, amikor becsúszik véletlen 1-1 jó meccs. Még agáltam ellene korábban, de ez egy vesztes franchise lett kb kilátástalan jövővel. Tök jó, hogy van potens WR és TE corp jó RB duóval, ha a fal legalja az irányító meg megye 2-es szint. Tök jó, hogy minden egységben van klasszis kaliber a védelemben ha mindig sérültek vagy az edző retardált és túl konzervatív playeket hív. Csak akkor nem bírnak teljesíteni amikor kéne a stop, de amúgy tök jól hasítanak garbage time-ban... Az ST meg... Legalább jó a kicker.
több mint 5 éve
Múltidézés. Miracle in Miami. 😎#BeatTheDolphins | @TimTebowpic.twitter.com/zrKTGmjTYb
— Denver Broncos (@Broncos) November 22, 2020
több mint 5 éve
Lassan VJ-t is sikerül alulmulniuk Fangio-eknak. Ennél meg tavaly is sokkal jobb volt, inkább visszafejlodest lehet látni tavalyhoz képest minden szinten. Szörnyű.konkrétan teljesen felkészületlen és felkészítetlem a csapatunk.. Èn benne vagyok egy 0-7-es zárásban és mehet mindenki ki merre lát..sajnos eléggé rendszer szintű a hiba, nem csak Lock nem működik, hanem semmiezeket a statokat nem túl jó látni ...rettenetes..
Negritis
Zalán
Gordon is 1.9 yard környékén találkozik az első contacttal
www.pro-football-reference.com/teams/den/2020_advanced.htm
Lindsay esetében ez 3.3, de ugye a sztár futót kell etetni
Negritis
Zalán
Amúgy Lock-al kapcsolatban se vagyok már annyira negatív. Mármint az látszik, hogy nem lesz belőle soha egy fr qb, de jó support-al egy jobb közepes szint benne lehetne. De az már sajnos lassan biztos, hogy nem ő lesz a jövő hosszútávon.
több mint 5 éve
a támadó játék borzalmaskonkrétan teljesen felkészületlen és felkészítetlem a csapatunk.. Èn benne vagyok egy 0-7-es zárásban és mehet mindenki ki merre lát..sajnos eléggé rendszer szintű a hiba, nem csak Lock nem működik, hanem semmiezeket a statokat nem túl jó látni ...rettenetes..
Negritis
Zalán
Gordon is 1.9 yard környékén találkozik az első contacttal
www.pro-football-reference.com/teams/den/2020_advanced.htm
Lindsay esetében ez 3.3, de ugye a sztár futót kell etetni
Negritis
Zalán
a special team fogadó és punt része szánalmas
a D# amúgy egész pofás még úgyis h folyamat kiherélik és azt sújtja leginkább a sérülés