Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
2/57 Brock OsweilerFájó, de ezekhez a hátsóbb körös beváltakhoz nagyon szőrszálhasogatónak kell lenni, ha nem csak kesergés szintjén merül fel hanem tényleges kritikaként. Majdnem 4 körön át hagyta bent 32 csapat kiválóbbnál kiválóbb GM-ekkel és edzőkkel. Ilyen alapon mindenki kókler.
3/67 Ronnie Hillman
3/75 Russel Wilson
by 2012 Draft...
A legfájóbb Elway döntés számomra...
Wilsont konkrétan minden csapat kifoghatta volna a csodával határos mód nélkül is. És nekünk akkor kellett egy qb Manning mögé nevelődni.. Potenciális második körös qb-ra hajtottunk..
Zalán
Szerintem azt lehetne felróni Elwaynak vagy bármelyik GM-nek, ha az 1-2. körös pickje környékén választ rosszul az oda pozicionált kínálatból, és így szalaszt el egy fr QB-t. GM-i pályafutása legnagyobb hibája, hogy a Bolles drafton az elérhető közelségben lévő Mahomesért és Watsonért nem cserélt fel még egy elsővel. Siemian szerethető volt, de nem volt fr QB. Ezek meg hatalmas stealek voltak 1/10 környékén, ezt akkor is lehetett tudni. Akkor voltunk legközelebb.
több mint 5 éve
Ez a négy 3-6 start mennyivel jobb vagy rosszabb eredmény, mint két 8-4-ről való leolvadás és 8-8 és hello PO ??
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
2/57 Brock Osweiler3/67 Ronnie Hillman
3/75 Russel Wilson
by 2012 Draft...
A legfájóbb Elway döntés számomra...
Wilsont konkrétan minden csapat kifoghatta volna a csodával határos mód nélkül is. És nekünk akkor kellett egy qb Manning mögé nevelődni.. Potenciális második körös qb-ra hajtottunk..
több mint 5 éve
Kicsit félreérthető voltam lehet. Azért írtam ezeket a neveket, mert a legjobbak között vannak (szerintem a legjobbak) és még ők is szenvednének itt. Nem Lockot hasonlítom hozzájuk, de csak tegyük fel, hogy beültetjük Lockot a KC-be. Lehet ott hozna egy erős közepes teljesítményt. És fordítva, lehet ők is szenvednének itt.Pont ezért írtam ezt, mert rengeteg minden számít persze. Nem lehet csak Lockra számlájára írni a szar játékát. Csak az egészből az jön le, hogy nincs benne jelenleg annyi (egyénileg), hogy a csapatot kihúzza a gödörből. És a stábban (játékos társakban) sincs annyi, hogy segítsenek neki olyan méretekben, hogy közepes szintet hozzon legalább.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 5 éve
Amikor Wilsonokkal dobálózunk, aki tényleg képes szezononként akár 6 W-t is hozzátenni a csapata reális szintjéhez szar fal mögött, kicsit gondoljunk már bele hogy hány csapatnak van ilyen szintű qb-ja.... annak a valószínűsége, hogy ilyet kifogjon _bárki_ igen csekély, abszolút nem reális. És ezután a maximum 3-4 irányító után következő topkategóriás mag meg már eléggé függ a körülötte lévőktől. Amikor eljön egy olyan periodus, hogy szar fal mögött kell játszani, a szezon harmadánál már szellemeket látnak. Várjuk el egy kvázi rookietól, hogy ő ne tegye, ne szaladjon ki a zsebből stb.Mi sem jelzi jobban, minthogy 1 darab QB kelt el azon a drafton aki biztosan jobb, mint Lock, az meg az 1/1-es elérhetetlen Murray, akit az edzőcserével le is foglalt a Cardinals. Még csak nem is arról van szó, hogy mellényúltunk. Nekünk azon a drafton kellett húzni, ezt dobta a kínálat. Az pedig nem nagyon lehet vitás, hogy oda kellett (és kell) adni neki ezt az évet, aztán majd maximum húzunk megint. Nyilván jó lenne már végre megtalálni A QB-t, de ehhez szerencse is kell, nem csak szakmai tudás. Jó draftozíció, jó kínálat. Nyilván Elway is nagyobb gusztussal választana Herbert, Burrow és Tua közül, mint Rosen vagy Josh Allen között, Daniel Jones, Haskins és Lock között, Lynch, Kessler és Heckenberg között. Ez van.
több mint 5 éve
Én innentől kezdve minden játékos (Vannet kivételével) egyéni sikeréért szurkolok és 7 L-ért. Legyen földindulás. Ezt feszegetem, ès sajnos egyre inkább igazolni vélem magamat:Peyton was the best and worst thing that could have happened to the Broncos. The best because of the 4 years of greatness capped off with a Super Bowl. However, he also helped make the illusion that Elway was a competent GM when in reality Peyton made it easy for Elway to recruit talent. We have all seen the real Elway since Peyton left. Elway has never drafted well, and has yet to sign a first rounder to a 2nd contract that he drafted (Von was selected my Xanders, not Elway). Free agents now know his reputation as a cheapskate (unless you are a crappy RT). The only way the Broncos start to rebuild is if we finally rid ourselves of a washed-up Elway. Running around with no strategy may have worked in his playing days, but running a team takes more smarts and discipline than he is capable of.
több mint 5 éve
Nem értem miért a jövőbeli HOF kategória a mérce. Pl. Wilson ennél is hitványabb fal mögött szaladgált évekig.Ugy nez ki nalunk az a baj, hogy se jo rendszer, se jo iranyito nincs. Se jo fal.Ezzel nem nagyon tudok vitatkozni. Talán csak annyiban hogy ha nem kell túlfizetett ha igen, a mai fociban a nagy pénzt lefogja akasztani Lock ha végül ő marad vagy maradjunk Mayfieldnél. Első pickes létére nem fog olcsón aláírni. Ez a mai trend.A “jó rendszer bárkit elbír” dologra ajánlom az idei Pats-et 😀Egy jó rendszer bárkit elbír lásd Rams és 9ers SB run. Kell egy rendszer mindenkinek ez tény de amint nem működik a dolog akkor kire kellene támaszkodni ha nem az agyonfizetett irányítódra ? Láthatjuk Jimmyt vagy Goffot amint nem megy akkor dől minden mint a kártyavár. Bármi is lesz Mayfielddel csapata lesz jó ideig nem is úgy értettem hogy Trubisky féle bust hanem ha 1/1-en kihúzom őt akkor ne a rendszer miatt nyerjen csak a csapatom, ebből a szempontból bust nem kicsit. A mai meccs után meg annál is több.Ha működik vele a rendszer, akkor az nálam nem bust. Ő szerintem pont illik oda és most kezd ott beérni ő is és az építkezés is, amit évek óta csinálnak.A 6 győzelemből egyik se miatta volt, hanem a rendszer miatt. Annyi köze volt hozzá mint neked vagy nekem. 1/1-től ez édes kevés. Majd úgy járnak mint a Rams Goffal. Egy középszernek adnak majd egy valag pénzt és meglesznek lőve.Bár Mayfield nálunk lenne annyira bust, amennyire épp a 6-3-as Browns-ban az...Lionsnál edzői gond van. Chargersnél szintén. Mayfield bust. Cardinals tavaly kezdett el építkezni, láthatod most hol tartanak. Washington, Giants évek óta kuka ők nem mérvadók. Dolphins szintén más kategória mert olyan szinten leépítették tavaly a csapatot hogy azzal a kerettel csoda hogy nem 1/1 lett. Fitzmagic rutinja is segített ebben. Rutinos vagy fiatal az szerintem is mindegy ha benne van a potenciál a fiatalban, Lockban ez nincs. Minél előbb felismeri ezt Elway annál jobb. Jövőre is lehetne már potens iranyítókat húzni. Egy jó OC kell nektek meg egy QB.Szar az edzői gárda, de nem értek ezzel egyet. Sokkal előrébb lenne az O# egy rutinos QB-val.Aha, tavaly amikor Fitz végigjátszotta a szezont 10 hellyel pickeltek előrébb, mint mi. A Lions 3. helyen draftolt, a Chargers 6-on, Raiders 12-n. Mindnél rutinos QB volt. Az előző két 1/1 Mayfield és Murray 10, illetve 8. helyre vezették a csapataikat. De hogy összevessük Lock a class riválisaival, a Washington 2., a Giants 4. helyen húzott, ugyanúgy szezon közben állt be Jones és Haskins. Sokkal komplikáltabb a dolog egy jó, vagy rutinos QB-nál, távolról sem csak övé a felelősség.
Most a Miami jobb nevekből áll? Nem éppen, mégis működött egy Fitzpatrick féle QB-val...
FLZOLI
Cruyffista
wide open
StormST
wide open
Nálunk a rendszer nem működik, ha működne, akkor nem kéne 30-szor passzolni Lock-nak és akkor lehet illene is a rendszerbe...
StormST
wide open
Nem minden rendszerbe kell agyonfizetett irányító, nekünk pont nem is kéne. Mellesleg eddig nyertünk 3 SB-t és elveszítettünk 5-öt, abból 4-et azzal, hogy az irányítóra akartunk támaszkodni, a 3-ból 2-t futójátékkal nyertünk, 1-et meg védelemmel.
Az 1/1 nem tehet róla, hogy ha kihúzzák egy szar csapatba vagy rendszerbe, sőt az 1/1 dolga a legnehezebb általában. Nem is sok 1/1 vált be igazán az elmúlt 15 évből. (Azért ezt veszem, mert Alex Smith a legidősebb, aki még a ligában van) 5 már a ligában sincs és leszámítva az utolsó 5 évben draftoltakat, akik még rookie szerződésben lehetnének vagy vannak, csak Stafford és Eric Fisher van annál a csapatnál, amelyik kihúzta.
Én mindig úgy gondoltam, hogy irreálisak az elvárások az 1/1-el szemben, messiásnak remélnek egy 20-23 éves srácot a liga bizonyítottan legszarabb csapatánál, poszttól függetlenül. Nem csoda, hogy a nagy részük ennek nem tud megfelelni. Alapvetően egy 1/8-1/10 körül draftolt játékosnak nagyobb esélye van jó karrierre, mert egy középcsapathoz mehet és már rendszerbe húzhatják, nem pedig rá akarnak majd rendszert hegeszteni mindenképpen...
StormST
wide open
Szoval csori Locknak lehet drukkolni, de van egy olyan erzesem, ha beraknank ide Mahomes-t, vagy Wilson-t, akkor ok is szenvednenek.
Sajnos a fal nem ma fog megjavulni. Bolles nem kapott uj szerzodest, lehet jovore befujjak mar a holdingokat is, szoval felejtos a srac.
James ha jatszik is jovore, akkor par meccsnel tobbel nem lehet kalkulalni.
Cushenberry nem tunik stabil centernek.
Szoval maradt Risner meg Glasgow, mint jo kezdok.
Kellene 3 kezojatekos, 2 tackle. Hat sok sikert hozza. Eddig amugyis bejottek a tacklek.
Irtam eredmenykovetobe, hogy akkor Rypien time. De ugy nez ki nem egy iranyitora vagyunk attol, hogy PO-ert menjunk (plane naiv dolog lenne egy UDFA-tol varni a megvaltast).
Alapjaiban van elromolva sajnos a csapat.
Es tenyleg johetne ide Lawrence vagy Fields vagy barki. Amig nem stabil, kovetkezetesen felepitett csapatba rakjuk, addig teljesen mindegy.
Max beesne plusszban egy-ketto gyozelem. Teny, hogy szurkolunk, hogy nyerjunk, mert szeretjuk a csapatot. De mi ertelme van megint ennek a par gyozelemnek?
Hogy elhitesse, hogy megsem full vakon van epitve a csapat? Tele van az offense playmakerekkel? Es akkor mire eleg, elit fal/iranyito nelkul?
Lehet jobb lenne innentol bukni minden mecccset (ami amugy nem lenne meglepetes).
Szurkolni fogok a csapatnak termeszetesen minden meccsen, de nem lenne jobb hosszutavra, most egy rovidtavu (7 meccsen) loosing streak? NEm mindegy akkor mar? Lehetne nezni ugy is a pozitiv dolgokat, es azt megtartani a jovoben.
De a jovore nezve jelenleg tul sok kapaszkodo nincs.
Shurmur szar ide. Lehet mashol jo lenne, de itt jelenleg szerintem full vakon van. Ezek az allando slantek meg screenek, persze szar a fal meg szar az iranyito, de akkor legalabb meccsrol meccsre latnank valami valtozast.
Mikor mondjak meg neki, hogy Lindsay != Barkley, Gordon, Henry? Lindsaynek oda kell adni a labdat 10-15-szor. Lehet lesz 7-8 db nullas/negativ, de csak egyszer kell meglodulnia. Es ezt inkabb benne latja az ember, mint Gordonban.
Lockot sajnalom, mert szeretheto figura, de ugy tunik keves NFL-hez. Foleg fejben. Roberto szokta irni, hogy 2 TO utan szetesik fejben. Es most is ez volt. Onnantol meg, mondjuk ki garbage time-ban megy a kozmetika. Becsapos.
Es akkor Elway mikor lesz eloveve? Lassan kezdenek elhalvanyulni az evtized eleji sikerek. Ugy tunik teljesen random csinalja amit csinal. Semmi elkepzeles benne. Csak eppen a legjobb (vagy legjobb ar ertek) FA-t megprobalja idehozni.
Be is szopta azert a serulesekkel. De ez csak egy ideny. Mar 15-ben is szar volt a fal. Es azota is szar. Csak a nevek jonnek mennek. A drafton javitgat, de az egesz ami tortenik, az inkabb ilyen vegetalas. Nem tudom mennyi idot fog meg kapni.
Edzok/coordinatorok/iranyitok (csak hogy a fontosabbakat irjam) jonnek mennek. A csapat gyenge evek ota. Elway viszont vegig itt van. Nem lehet, hogy O a hibas?
Nem lenne jo meg 5 ev ebbol a szivasbol.
PM_the_sheriff
Egy jó QB azért is jó vagy franchise QB, mert jobbá teszi a körülötte lévőket, baromi nem véletlen, hogy itt időről időre valaki közülünk megborul és a busz elé dobja a csapatot. Évről évre megy a kábítás meg a hitegetés, hogy már mindjárt jó csapatunk lesz, közben meg mint a vetésforgóban mindig más nyomorult bénázik a kulcs poziciókban.
És ebben az az idegesítő, hogy következő fordulóban ugyan úgy leülünk nézni ezt a hitványkodást és reménykedünk, hogy a Garbage MVP nem gyökérkedi el a meccset már az elején és a védelem is a jobbik arcát mutatja 😊
több mint 5 éve
Ugy nez ki nalunk az a baj, hogy se jo rendszer, se jo iranyito nincs. Se jo fal.Ezzel nem nagyon tudok vitatkozni. Talán csak annyiban hogy ha nem kell túlfizetett ha igen, a mai fociban a nagy pénzt lefogja akasztani Lock ha végül ő marad vagy maradjunk Mayfieldnél. Első pickes létére nem fog olcsón aláírni. Ez a mai trend.A “jó rendszer bárkit elbír” dologra ajánlom az idei Pats-et 😀Egy jó rendszer bárkit elbír lásd Rams és 9ers SB run. Kell egy rendszer mindenkinek ez tény de amint nem működik a dolog akkor kire kellene támaszkodni ha nem az agyonfizetett irányítódra ? Láthatjuk Jimmyt vagy Goffot amint nem megy akkor dől minden mint a kártyavár. Bármi is lesz Mayfielddel csapata lesz jó ideig nem is úgy értettem hogy Trubisky féle bust hanem ha 1/1-en kihúzom őt akkor ne a rendszer miatt nyerjen csak a csapatom, ebből a szempontból bust nem kicsit. A mai meccs után meg annál is több.Ha működik vele a rendszer, akkor az nálam nem bust. Ő szerintem pont illik oda és most kezd ott beérni ő is és az építkezés is, amit évek óta csinálnak.A 6 győzelemből egyik se miatta volt, hanem a rendszer miatt. Annyi köze volt hozzá mint neked vagy nekem. 1/1-től ez édes kevés. Majd úgy járnak mint a Rams Goffal. Egy középszernek adnak majd egy valag pénzt és meglesznek lőve.Bár Mayfield nálunk lenne annyira bust, amennyire épp a 6-3-as Browns-ban az...Lionsnál edzői gond van. Chargersnél szintén. Mayfield bust. Cardinals tavaly kezdett el építkezni, láthatod most hol tartanak. Washington, Giants évek óta kuka ők nem mérvadók. Dolphins szintén más kategória mert olyan szinten leépítették tavaly a csapatot hogy azzal a kerettel csoda hogy nem 1/1 lett. Fitzmagic rutinja is segített ebben. Rutinos vagy fiatal az szerintem is mindegy ha benne van a potenciál a fiatalban, Lockban ez nincs. Minél előbb felismeri ezt Elway annál jobb. Jövőre is lehetne már potens iranyítókat húzni. Egy jó OC kell nektek meg egy QB.Szar az edzői gárda, de nem értek ezzel egyet. Sokkal előrébb lenne az O# egy rutinos QB-val.Aha, tavaly amikor Fitz végigjátszotta a szezont 10 hellyel pickeltek előrébb, mint mi. A Lions 3. helyen draftolt, a Chargers 6-on, Raiders 12-n. Mindnél rutinos QB volt. Az előző két 1/1 Mayfield és Murray 10, illetve 8. helyre vezették a csapataikat. De hogy összevessük Lock a class riválisaival, a Washington 2., a Giants 4. helyen húzott, ugyanúgy szezon közben állt be Jones és Haskins. Sokkal komplikáltabb a dolog egy jó, vagy rutinos QB-nál, távolról sem csak övé a felelősség.
Most a Miami jobb nevekből áll? Nem éppen, mégis működött egy Fitzpatrick féle QB-val...
FLZOLI
Cruyffista
wide open
StormST
wide open
Nálunk a rendszer nem működik, ha működne, akkor nem kéne 30-szor passzolni Lock-nak és akkor lehet illene is a rendszerbe...
StormST
wide open
Nem minden rendszerbe kell agyonfizetett irányító, nekünk pont nem is kéne. Mellesleg eddig nyertünk 3 SB-t és elveszítettünk 5-öt, abból 4-et azzal, hogy az irányítóra akartunk támaszkodni, a 3-ból 2-t futójátékkal nyertünk, 1-et meg védelemmel.
Az 1/1 nem tehet róla, hogy ha kihúzzák egy szar csapatba vagy rendszerbe, sőt az 1/1 dolga a legnehezebb általában. Nem is sok 1/1 vált be igazán az elmúlt 15 évből. (Azért ezt veszem, mert Alex Smith a legidősebb, aki még a ligában van) 5 már a ligában sincs és leszámítva az utolsó 5 évben draftoltakat, akik még rookie szerződésben lehetnének vagy vannak, csak Stafford és Eric Fisher van annál a csapatnál, amelyik kihúzta.
Én mindig úgy gondoltam, hogy irreálisak az elvárások az 1/1-el szemben, messiásnak remélnek egy 20-23 éves srácot a liga bizonyítottan legszarabb csapatánál, poszttól függetlenül. Nem csoda, hogy a nagy részük ennek nem tud megfelelni. Alapvetően egy 1/8-1/10 körül draftolt játékosnak nagyobb esélye van jó karrierre, mert egy középcsapathoz mehet és már rendszerbe húzhatják, nem pedig rá akarnak majd rendszert hegeszteni mindenképpen...
StormST
wide open
Szoval csori Locknak lehet drukkolni, de van egy olyan erzesem, ha beraknank ide Mahomes-t, vagy Wilson-t, akkor ok is szenvednenek.
Sajnos a fal nem ma fog megjavulni. Bolles nem kapott uj szerzodest, lehet jovore befujjak mar a holdingokat is, szoval felejtos a srac.
James ha jatszik is jovore, akkor par meccsnel tobbel nem lehet kalkulalni.
Cushenberry nem tunik stabil centernek.
Szoval maradt Risner meg Glasgow, mint jo kezdok.
Kellene 3 kezojatekos, 2 tackle. Hat sok sikert hozza. Eddig amugyis bejottek a tacklek.
Irtam eredmenykovetobe, hogy akkor Rypien time. De ugy nez ki nem egy iranyitora vagyunk attol, hogy PO-ert menjunk (plane naiv dolog lenne egy UDFA-tol varni a megvaltast).
Alapjaiban van elromolva sajnos a csapat.
Es tenyleg johetne ide Lawrence vagy Fields vagy barki. Amig nem stabil, kovetkezetesen felepitett csapatba rakjuk, addig teljesen mindegy.
Max beesne plusszban egy-ketto gyozelem. Teny, hogy szurkolunk, hogy nyerjunk, mert szeretjuk a csapatot. De mi ertelme van megint ennek a par gyozelemnek?
Hogy elhitesse, hogy megsem full vakon van epitve a csapat? Tele van az offense playmakerekkel? Es akkor mire eleg, elit fal/iranyito nelkul?
Lehet jobb lenne innentol bukni minden mecccset (ami amugy nem lenne meglepetes).
Szurkolni fogok a csapatnak termeszetesen minden meccsen, de nem lenne jobb hosszutavra, most egy rovidtavu (7 meccsen) loosing streak? NEm mindegy akkor mar? Lehetne nezni ugy is a pozitiv dolgokat, es azt megtartani a jovoben.
De a jovore nezve jelenleg tul sok kapaszkodo nincs.
Shurmur szar ide. Lehet mashol jo lenne, de itt jelenleg szerintem full vakon van. Ezek az allando slantek meg screenek, persze szar a fal meg szar az iranyito, de akkor legalabb meccsrol meccsre latnank valami valtozast.
Mikor mondjak meg neki, hogy Lindsay != Barkley, Gordon, Henry? Lindsaynek oda kell adni a labdat 10-15-szor. Lehet lesz 7-8 db nullas/negativ, de csak egyszer kell meglodulnia. Es ezt inkabb benne latja az ember, mint Gordonban.
Lockot sajnalom, mert szeretheto figura, de ugy tunik keves NFL-hez. Foleg fejben. Roberto szokta irni, hogy 2 TO utan szetesik fejben. Es most is ez volt. Onnantol meg, mondjuk ki garbage time-ban megy a kozmetika. Becsapos.
Es akkor Elway mikor lesz eloveve? Lassan kezdenek elhalvanyulni az evtized eleji sikerek. Ugy tunik teljesen random csinalja amit csinal. Semmi elkepzeles benne. Csak eppen a legjobb (vagy legjobb ar ertek) FA-t megprobalja idehozni.
Be is szopta azert a serulesekkel. De ez csak egy ideny. Mar 15-ben is szar volt a fal. Es azota is szar. Csak a nevek jonnek mennek. A drafton javitgat, de az egesz ami tortenik, az inkabb ilyen vegetalas. Nem tudom mennyi idot fog meg kapni.
Edzok/coordinatorok/iranyitok (csak hogy a fontosabbakat irjam) jonnek mennek. A csapat gyenge evek ota. Elway viszont vegig itt van. Nem lehet, hogy O a hibas?
Nem lenne jo meg 5 ev ebbol a szivasbol.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 5 éve
Hat nem tudom igazából mit lehet erre írni. Minden terén egy szégyen volt. Fangio teljesen alkalmatlan HC-nak. Semmivel nem jobb, mint a bamba fasz volt. A védelme továbbra is kritikán aluli, akkor szereztek pontot, amikor akartak. Pass rush mint olyan, megint nem volt, futás elleni védelem zeró, egyszerűen homály az egész. És a sérülések se érdekelnek, ezt egy full udfa csapattal is el lehetett vna érni. Nagyon remelem, hogy év végén elhúz a banatba azzal a szerencsétlen McMahon-nal, akinek, mint kiderült múlt héten, nagyobb szava van, mint a HC-nak. lol.
Lock pedig nekem hatalmas csalódás. Fejben úgy látszik baromi gyenge, a 2 int után biztos voltam benne, hogy jönni fog a többi. Semmit nem tanul, ugyan azok a hibák jönnek elő hétről hétre. Szerintem lassan el kell engedni ezt a projektet, és egy új stábbal, új qb-val kell nekimenni a következő szezonnak. Szerintem nem lesz rossz draft pozink, én mindenképpen irányítot huznek, de én már egy Darnold trade-ben is látnék potenciált. Mindenesetre sajnálom, mert szimpi a srác, de úgy látszik tényleg ennyi van benne.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Ezzel nem nagyon tudok vitatkozni. Talán csak annyiban hogy ha nem kell túlfizetett ha igen, a mai fociban a nagy pénzt lefogja akasztani Lock ha végül ő marad vagy maradjunk Mayfieldnél. Első pickes létére nem fog olcsón aláírni. Ez a mai trend.A “jó rendszer bárkit elbír” dologra ajánlom az idei Pats-et 😀Egy jó rendszer bárkit elbír lásd Rams és 9ers SB run. Kell egy rendszer mindenkinek ez tény de amint nem működik a dolog akkor kire kellene támaszkodni ha nem az agyonfizetett irányítódra ? Láthatjuk Jimmyt vagy Goffot amint nem megy akkor dől minden mint a kártyavár. Bármi is lesz Mayfielddel csapata lesz jó ideig nem is úgy értettem hogy Trubisky féle bust hanem ha 1/1-en kihúzom őt akkor ne a rendszer miatt nyerjen csak a csapatom, ebből a szempontból bust nem kicsit. A mai meccs után meg annál is több.Ha működik vele a rendszer, akkor az nálam nem bust. Ő szerintem pont illik oda és most kezd ott beérni ő is és az építkezés is, amit évek óta csinálnak.A 6 győzelemből egyik se miatta volt, hanem a rendszer miatt. Annyi köze volt hozzá mint neked vagy nekem. 1/1-től ez édes kevés. Majd úgy járnak mint a Rams Goffal. Egy középszernek adnak majd egy valag pénzt és meglesznek lőve.Bár Mayfield nálunk lenne annyira bust, amennyire épp a 6-3-as Browns-ban az...Lionsnál edzői gond van. Chargersnél szintén. Mayfield bust. Cardinals tavaly kezdett el építkezni, láthatod most hol tartanak. Washington, Giants évek óta kuka ők nem mérvadók. Dolphins szintén más kategória mert olyan szinten leépítették tavaly a csapatot hogy azzal a kerettel csoda hogy nem 1/1 lett. Fitzmagic rutinja is segített ebben. Rutinos vagy fiatal az szerintem is mindegy ha benne van a potenciál a fiatalban, Lockban ez nincs. Minél előbb felismeri ezt Elway annál jobb. Jövőre is lehetne már potens iranyítókat húzni. Egy jó OC kell nektek meg egy QB.Szar az edzői gárda, de nem értek ezzel egyet. Sokkal előrébb lenne az O# egy rutinos QB-val.Aha, tavaly amikor Fitz végigjátszotta a szezont 10 hellyel pickeltek előrébb, mint mi. A Lions 3. helyen draftolt, a Chargers 6-on, Raiders 12-n. Mindnél rutinos QB volt. Az előző két 1/1 Mayfield és Murray 10, illetve 8. helyre vezették a csapataikat. De hogy összevessük Lock a class riválisaival, a Washington 2., a Giants 4. helyen húzott, ugyanúgy szezon közben állt be Jones és Haskins. Sokkal komplikáltabb a dolog egy jó, vagy rutinos QB-nál, távolról sem csak övé a felelősség.
FLZOLI
Cruyffista
wide open
StormST
wide open
StormST
wide open
StormST
több mint 5 éve
A “jó rendszer bárkit elbír” dologra ajánlom az idei Pats-et 😀Egy jó rendszer bárkit elbír lásd Rams és 9ers SB run. Kell egy rendszer mindenkinek ez tény de amint nem működik a dolog akkor kire kellene támaszkodni ha nem az agyonfizetett irányítódra ? Láthatjuk Jimmyt vagy Goffot amint nem megy akkor dől minden mint a kártyavár. Bármi is lesz Mayfielddel csapata lesz jó ideig nem is úgy értettem hogy Trubisky féle bust hanem ha 1/1-en kihúzom őt akkor ne a rendszer miatt nyerjen csak a csapatom, ebből a szempontból bust nem kicsit. A mai meccs után meg annál is több.Ha működik vele a rendszer, akkor az nálam nem bust. Ő szerintem pont illik oda és most kezd ott beérni ő is és az építkezés is, amit évek óta csinálnak.A 6 győzelemből egyik se miatta volt, hanem a rendszer miatt. Annyi köze volt hozzá mint neked vagy nekem. 1/1-től ez édes kevés. Majd úgy járnak mint a Rams Goffal. Egy középszernek adnak majd egy valag pénzt és meglesznek lőve.Bár Mayfield nálunk lenne annyira bust, amennyire épp a 6-3-as Browns-ban az...Lionsnál edzői gond van. Chargersnél szintén. Mayfield bust. Cardinals tavaly kezdett el építkezni, láthatod most hol tartanak. Washington, Giants évek óta kuka ők nem mérvadók. Dolphins szintén más kategória mert olyan szinten leépítették tavaly a csapatot hogy azzal a kerettel csoda hogy nem 1/1 lett. Fitzmagic rutinja is segített ebben. Rutinos vagy fiatal az szerintem is mindegy ha benne van a potenciál a fiatalban, Lockban ez nincs. Minél előbb felismeri ezt Elway annál jobb. Jövőre is lehetne már potens iranyítókat húzni. Egy jó OC kell nektek meg egy QB.Szar az edzői gárda, de nem értek ezzel egyet. Sokkal előrébb lenne az O# egy rutinos QB-val.Aha, tavaly amikor Fitz végigjátszotta a szezont 10 hellyel pickeltek előrébb, mint mi. A Lions 3. helyen draftolt, a Chargers 6-on, Raiders 12-n. Mindnél rutinos QB volt. Az előző két 1/1 Mayfield és Murray 10, illetve 8. helyre vezették a csapataikat. De hogy összevessük Lock a class riválisaival, a Washington 2., a Giants 4. helyen húzott, ugyanúgy szezon közben állt be Jones és Haskins. Sokkal komplikáltabb a dolog egy jó, vagy rutinos QB-nál, távolról sem csak övé a felelősség.
FLZOLI
Cruyffista
wide open
StormST
wide open
StormST
wide open

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Egy jó rendszer bárkit elbír lásd Rams és 9ers SB run. Kell egy rendszer mindenkinek ez tény de amint nem működik a dolog akkor kire kellene támaszkodni ha nem az agyonfizetett irányítódra ? Láthatjuk Jimmyt vagy Goffot amint nem megy akkor dől minden mint a kártyavár. Bármi is lesz Mayfielddel csapata lesz jó ideig nem is úgy értettem hogy Trubisky féle bust hanem ha 1/1-en kihúzom őt akkor ne a rendszer miatt nyerjen csak a csapatom, ebből a szempontból bust nem kicsit. A mai meccs után meg annál is több.Ha működik vele a rendszer, akkor az nálam nem bust. Ő szerintem pont illik oda és most kezd ott beérni ő is és az építkezés is, amit évek óta csinálnak.A 6 győzelemből egyik se miatta volt, hanem a rendszer miatt. Annyi köze volt hozzá mint neked vagy nekem. 1/1-től ez édes kevés. Majd úgy járnak mint a Rams Goffal. Egy középszernek adnak majd egy valag pénzt és meglesznek lőve.Bár Mayfield nálunk lenne annyira bust, amennyire épp a 6-3-as Browns-ban az...Lionsnál edzői gond van. Chargersnél szintén. Mayfield bust. Cardinals tavaly kezdett el építkezni, láthatod most hol tartanak. Washington, Giants évek óta kuka ők nem mérvadók. Dolphins szintén más kategória mert olyan szinten leépítették tavaly a csapatot hogy azzal a kerettel csoda hogy nem 1/1 lett. Fitzmagic rutinja is segített ebben. Rutinos vagy fiatal az szerintem is mindegy ha benne van a potenciál a fiatalban, Lockban ez nincs. Minél előbb felismeri ezt Elway annál jobb. Jövőre is lehetne már potens iranyítókat húzni. Egy jó OC kell nektek meg egy QB.Szar az edzői gárda, de nem értek ezzel egyet. Sokkal előrébb lenne az O# egy rutinos QB-val.Aha, tavaly amikor Fitz végigjátszotta a szezont 10 hellyel pickeltek előrébb, mint mi. A Lions 3. helyen draftolt, a Chargers 6-on, Raiders 12-n. Mindnél rutinos QB volt. Az előző két 1/1 Mayfield és Murray 10, illetve 8. helyre vezették a csapataikat. De hogy összevessük Lock a class riválisaival, a Washington 2., a Giants 4. helyen húzott, ugyanúgy szezon közben állt be Jones és Haskins. Sokkal komplikáltabb a dolog egy jó, vagy rutinos QB-nál, távolról sem csak övé a felelősség.
FLZOLI
Cruyffista
wide open
StormST
wide open
StormST
több mint 5 éve
Ha működik vele a rendszer, akkor az nálam nem bust. Ő szerintem pont illik oda és most kezd ott beérni ő is és az építkezés is, amit évek óta csinálnak.A 6 győzelemből egyik se miatta volt, hanem a rendszer miatt. Annyi köze volt hozzá mint neked vagy nekem. 1/1-től ez édes kevés. Majd úgy járnak mint a Rams Goffal. Egy középszernek adnak majd egy valag pénzt és meglesznek lőve.Bár Mayfield nálunk lenne annyira bust, amennyire épp a 6-3-as Browns-ban az...Lionsnál edzői gond van. Chargersnél szintén. Mayfield bust. Cardinals tavaly kezdett el építkezni, láthatod most hol tartanak. Washington, Giants évek óta kuka ők nem mérvadók. Dolphins szintén más kategória mert olyan szinten leépítették tavaly a csapatot hogy azzal a kerettel csoda hogy nem 1/1 lett. Fitzmagic rutinja is segített ebben. Rutinos vagy fiatal az szerintem is mindegy ha benne van a potenciál a fiatalban, Lockban ez nincs. Minél előbb felismeri ezt Elway annál jobb. Jövőre is lehetne már potens iranyítókat húzni. Egy jó OC kell nektek meg egy QB.Szar az edzői gárda, de nem értek ezzel egyet. Sokkal előrébb lenne az O# egy rutinos QB-val.Aha, tavaly amikor Fitz végigjátszotta a szezont 10 hellyel pickeltek előrébb, mint mi. A Lions 3. helyen draftolt, a Chargers 6-on, Raiders 12-n. Mindnél rutinos QB volt. Az előző két 1/1 Mayfield és Murray 10, illetve 8. helyre vezették a csapataikat. De hogy összevessük Lock a class riválisaival, a Washington 2., a Giants 4. helyen húzott, ugyanúgy szezon közben állt be Jones és Haskins. Sokkal komplikáltabb a dolog egy jó, vagy rutinos QB-nál, távolról sem csak övé a felelősség.
FLZOLI
Cruyffista
wide open
StormST
wide open

több mint 5 éve
A 6 győzelemből egyik se miatta volt, hanem a rendszer miatt. Annyi köze volt hozzá mint neked vagy nekem. 1/1-től ez édes kevés. Majd úgy járnak mint a Rams Goffal. Egy középszernek adnak majd egy valag pénzt és meglesznek lőve.Bár Mayfield nálunk lenne annyira bust, amennyire épp a 6-3-as Browns-ban az...Lionsnál edzői gond van. Chargersnél szintén. Mayfield bust. Cardinals tavaly kezdett el építkezni, láthatod most hol tartanak. Washington, Giants évek óta kuka ők nem mérvadók. Dolphins szintén más kategória mert olyan szinten leépítették tavaly a csapatot hogy azzal a kerettel csoda hogy nem 1/1 lett. Fitzmagic rutinja is segített ebben. Rutinos vagy fiatal az szerintem is mindegy ha benne van a potenciál a fiatalban, Lockban ez nincs. Minél előbb felismeri ezt Elway annál jobb. Jövőre is lehetne már potens iranyítókat húzni. Egy jó OC kell nektek meg egy QB.Szar az edzői gárda, de nem értek ezzel egyet. Sokkal előrébb lenne az O# egy rutinos QB-val.Aha, tavaly amikor Fitz végigjátszotta a szezont 10 hellyel pickeltek előrébb, mint mi. A Lions 3. helyen draftolt, a Chargers 6-on, Raiders 12-n. Mindnél rutinos QB volt. Az előző két 1/1 Mayfield és Murray 10, illetve 8. helyre vezették a csapataikat. De hogy összevessük Lock a class riválisaival, a Washington 2., a Giants 4. helyen húzott, ugyanúgy szezon közben állt be Jones és Haskins. Sokkal komplikáltabb a dolog egy jó, vagy rutinos QB-nál, távolról sem csak övé a felelősség.
FLZOLI
Cruyffista
wide open
StormST
több mint 5 éve
Normális játékhívások kellenek. Fangio mint HC nem tűnik jó választásnak. Jövőre megkell próbálni hozni egy nagyobb nevet, vagy egy feltörekvő fiatalt az egyetemről aki át is veheti a HC szerepet, ha jó HC-vel se működik a dolog akkor viszont jöhet a QB draft. Az offense adott. Fogjuk rá a rossz play hívásokra nagyobbrészt de előbb tűnik Jimmy G-nek aki össze vissza dobálja azt a k.. labdát mint franchise irányítónak. Egy Jimmy, Goff szintű system QB se megoldás aminek Lock kinézhet. Egy egy kiugró szezon lehet de a nagy pénz leszakítása utána még nehezebb megszabadulni tőlük mint most akár Locktól. Abban teljes mértékben egyet értek hogy elit irányítót lehetetlen draftolni de ha nem látom hogy a hibák ellenére tudod hogy nem fog GW driveot végig vinni akkor elkéne gondolkodni. Középszerűségben maradni se jó. Akkor inkább ha tehetem húzom az irányítókat 4-5 évente mert mindig ott lesz a lehetőség egy top15 QB-ra ha az irányítód nem tud villani legalább néha napján.Itt is tavaly indult az építkezés. Új QB, új edzői stáb, frissen draftolt játékosok előtérbe helyezése veteránok kárára. Önmagában egy QB nem oszt nem szoroz ilyen szituációban, ha nem Wilson, Mahomes szintű játékos az illető, van nagyjából 4 ilyen ember a ligában, ha egyáltalán. Ennyit állítok. Mindent meg lehet magyarázni, de hogy most az hogy Fitzmagic után csorog a nyálunk az már tényleg hatalmas túlzás. Semmivel se lenne jobb.Lionsnál edzői gond van. Chargersnél szintén. Mayfield bust. Cardinals tavaly kezdett el építkezni, láthatod most hol tartanak. Washington, Giants évek óta kuka ők nem mérvadók. Dolphins szintén más kategória mert olyan szinten leépítették tavaly a csapatot hogy azzal a kerettel csoda hogy nem 1/1 lett. Fitzmagic rutinja is segített ebben. Rutinos vagy fiatal az szerintem is mindegy ha benne van a potenciál a fiatalban, Lockban ez nincs. Minél előbb felismeri ezt Elway annál jobb. Jövőre is lehetne már potens iranyítókat húzni. Egy jó OC kell nektek meg egy QB.Szar az edzői gárda, de nem értek ezzel egyet. Sokkal előrébb lenne az O# egy rutinos QB-val.Aha, tavaly amikor Fitz végigjátszotta a szezont 10 hellyel pickeltek előrébb, mint mi. A Lions 3. helyen draftolt, a Chargers 6-on, Raiders 12-n. Mindnél rutinos QB volt. Az előző két 1/1 Mayfield és Murray 10, illetve 8. helyre vezették a csapataikat. De hogy összevessük Lock a class riválisaival, a Washington 2., a Giants 4. helyen húzott, ugyanúgy szezon közben állt be Jones és Haskins. Sokkal komplikáltabb a dolog egy jó, vagy rutinos QB-nál, távolról sem csak övé a felelősség.
FLZOLI
Cruyffista
wide open
Draftolunk egy QB-t az első körben, oké. Ő ezzel a stábbal, playcallinggal, fallal jobban teljesítene (győzelmek szempontjából)? Nem hinném. És igen, lehetne Locknál jobb QB-t draftolni, és az utóbbi meccseken nem is játszik jól, de teljesen hülyeség mindent a nyakába varrni, vagy bustnak elkönyvelni. Ez a csapat Stafforddal, Brady-vel, Watsonnal, Murray-vel is ugyanúgy 3, maximum 4 győzelmen állna, hasonló problémákkal.
Cruyffista
több mint 5 éve
Bár Mayfield nálunk lenne annyira bust, amennyire épp a 6-3-as Browns-ban az...Lionsnál edzői gond van. Chargersnél szintén. Mayfield bust. Cardinals tavaly kezdett el építkezni, láthatod most hol tartanak. Washington, Giants évek óta kuka ők nem mérvadók. Dolphins szintén más kategória mert olyan szinten leépítették tavaly a csapatot hogy azzal a kerettel csoda hogy nem 1/1 lett. Fitzmagic rutinja is segített ebben. Rutinos vagy fiatal az szerintem is mindegy ha benne van a potenciál a fiatalban, Lockban ez nincs. Minél előbb felismeri ezt Elway annál jobb. Jövőre is lehetne már potens iranyítókat húzni. Egy jó OC kell nektek meg egy QB.Szar az edzői gárda, de nem értek ezzel egyet. Sokkal előrébb lenne az O# egy rutinos QB-val.Aha, tavaly amikor Fitz végigjátszotta a szezont 10 hellyel pickeltek előrébb, mint mi. A Lions 3. helyen draftolt, a Chargers 6-on, Raiders 12-n. Mindnél rutinos QB volt. Az előző két 1/1 Mayfield és Murray 10, illetve 8. helyre vezették a csapataikat. De hogy összevessük Lock a class riválisaival, a Washington 2., a Giants 4. helyen húzott, ugyanúgy szezon közben állt be Jones és Haskins. Sokkal komplikáltabb a dolog egy jó, vagy rutinos QB-nál, távolról sem csak övé a felelősség.
FLZOLI
Cruyffista
wide open

több mint 5 éve
Itt is tavaly indult az építkezés. Új QB, új edzői stáb, frissen draftolt játékosok előtérbe helyezése veteránok kárára. Önmagában egy QB nem oszt nem szoroz ilyen szituációban, ha nem Wilson, Mahomes szintű játékos az illető, van nagyjából 4 ilyen ember a ligában, ha egyáltalán. Ennyit állítok. Mindent meg lehet magyarázni, de hogy most az hogy Fitzmagic után csorog a nyálunk az már tényleg hatalmas túlzás. Semmivel se lenne jobb.Lionsnál edzői gond van. Chargersnél szintén. Mayfield bust. Cardinals tavaly kezdett el építkezni, láthatod most hol tartanak. Washington, Giants évek óta kuka ők nem mérvadók. Dolphins szintén más kategória mert olyan szinten leépítették tavaly a csapatot hogy azzal a kerettel csoda hogy nem 1/1 lett. Fitzmagic rutinja is segített ebben. Rutinos vagy fiatal az szerintem is mindegy ha benne van a potenciál a fiatalban, Lockban ez nincs. Minél előbb felismeri ezt Elway annál jobb. Jövőre is lehetne már potens iranyítókat húzni. Egy jó OC kell nektek meg egy QB.Szar az edzői gárda, de nem értek ezzel egyet. Sokkal előrébb lenne az O# egy rutinos QB-val.Aha, tavaly amikor Fitz végigjátszotta a szezont 10 hellyel pickeltek előrébb, mint mi. A Lions 3. helyen draftolt, a Chargers 6-on, Raiders 12-n. Mindnél rutinos QB volt. Az előző két 1/1 Mayfield és Murray 10, illetve 8. helyre vezették a csapataikat. De hogy összevessük Lock a class riválisaival, a Washington 2., a Giants 4. helyen húzott, ugyanúgy szezon közben állt be Jones és Haskins. Sokkal komplikáltabb a dolog egy jó, vagy rutinos QB-nál, távolról sem csak övé a felelősség.
FLZOLI
Cruyffista
wide open
Draftolunk egy QB-t az első körben, oké. Ő ezzel a stábbal, playcallinggal, fallal jobban teljesítene (győzelmek szempontjából)? Nem hinném. És igen, lehetne Locknál jobb QB-t draftolni, és az utóbbi meccseken nem is játszik jól, de teljesen hülyeség mindent a nyakába varrni, vagy bustnak elkönyvelni. Ez a csapat Stafforddal, Brady-vel, Watsonnal, Murray-vel is ugyanúgy 3, maximum 4 győzelmen állna, hasonló problémákkal.
több mint 5 éve
Lionsnál edzői gond van. Chargersnél szintén. Mayfield bust. Cardinals tavaly kezdett el építkezni, láthatod most hol tartanak. Washington, Giants évek óta kuka ők nem mérvadók. Dolphins szintén más kategória mert olyan szinten leépítették tavaly a csapatot hogy azzal a kerettel csoda hogy nem 1/1 lett. Fitzmagic rutinja is segített ebben. Rutinos vagy fiatal az szerintem is mindegy ha benne van a potenciál a fiatalban, Lockban ez nincs. Minél előbb felismeri ezt Elway annál jobb. Jövőre is lehetne már potens iranyítókat húzni. Egy jó OC kell nektek meg egy QB.Szar az edzői gárda, de nem értek ezzel egyet. Sokkal előrébb lenne az O# egy rutinos QB-val.Aha, tavaly amikor Fitz végigjátszotta a szezont 10 hellyel pickeltek előrébb, mint mi. A Lions 3. helyen draftolt, a Chargers 6-on, Raiders 12-n. Mindnél rutinos QB volt. Az előző két 1/1 Mayfield és Murray 10, illetve 8. helyre vezették a csapataikat. De hogy összevessük Lock a class riválisaival, a Washington 2., a Giants 4. helyen húzott, ugyanúgy szezon közben állt be Jones és Haskins. Sokkal komplikáltabb a dolog egy jó, vagy rutinos QB-nál, távolról sem csak övé a felelősség.
FLZOLI
Cruyffista
több mint 5 éve
Szar az edzői gárda, de nem értek ezzel egyet. Sokkal előrébb lenne az O# egy rutinos QB-val.Aha, tavaly amikor Fitz végigjátszotta a szezont 10 hellyel pickeltek előrébb, mint mi. A Lions 3. helyen draftolt, a Chargers 6-on, Raiders 12-n. Mindnél rutinos QB volt. Az előző két 1/1 Mayfield és Murray 10, illetve 8. helyre vezették a csapataikat. De hogy összevessük Lock a class riválisaival, a Washington 2., a Giants 4. helyen húzott, ugyanúgy szezon közben állt be Jones és Haskins. Sokkal komplikáltabb a dolog egy jó, vagy rutinos QB-nál, távolról sem csak övé a felelősség.
FLZOLI
több mint 5 éve
pompàs... jahh nem.., szerintem ez a számsor mindent elmond az elmúlt négy év hozzáértéséről, edzőiről, ès arról, aki ezeket a brigádokat leszerződtette...Broncos record after 9 games...
— Zach Bye (@byesline) November 16, 2020
2017: 3-6
2018: 3-6
2019: 3-6
2020: 3-6
Consistent. Consistently bad.
xrace77
több mint 5 éve
Szar az edzői gárda, de nem értek ezzel egyet. Sokkal előrébb lenne az O# egy rutinos QB-val.Alapból ott kéne kezdeni a dolgokat, hogy valaki mondja el Lock-nak, hogy nem szégyen néha beszedni a sack-et. Nem tudom eldönteni, hogy fél-e az ütéstől, a yard loss-tól, vagy hülye, de ez nem állapot, hogy állandóan eldobja, amikor jön a rush, mert az meg jön sajnos kb. minden play-nél, amilyen trágya a fal...szerintem már fèl. kurvára sajnálom azt, hogy úgy ment el minden hit belőle, hogy ki sem derülhetett mi volt benne. Van mit tanulnia, de ezt a felkészítetlen csapatot egy jóval rutinosabb qb sem tudná vezetni
StormST
Zalán
több mint 5 éve
4 int egy meccsen. Erre semmilyen mentség nincs. Sajnos ez ennyi volt.Ha rajtam múlna és tuti elhoznám Darnold-ot a Jets-tol vmi hátsó pick-ért, és az első körben is qb-t húznék. Aztán az egyik csak bejönne.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Alapból ott kéne kezdeni a dolgokat, hogy valaki mondja el Lock-nak, hogy nem szégyen néha beszedni a sack-et. Nem tudom eldönteni, hogy fél-e az ütéstől, a yard loss-tól, vagy hülye, de ez nem állapot, hogy állandóan eldobja, amikor jön a rush, mert az meg jön sajnos kb. minden play-nél, amilyen trágya a fal...Ez egy idióta, nem tudok rá mást mondani. 100x-szor is ugyan azt próbálja, jön a sack, hátra ugrás és majd csak elkapja valaki a labdát. Az egyedüli "védelme" a sakc ellen meg a kiforgásos jobbra futás, hogy aztán véletlen se álljon bele a dobásba, muszáj futtában dobni, úgyis olyan jól dob ugyebár....
StormST
A Keenum meg hasonló korszakban lemondó volt az ember, de ez rendesen idegesít, hogy ilyen kóklerek vannak a csapat körül mint Fangio, Lock meg Shurmur. De az ST edző se különb vagy az OL.
több mint 5 éve
Alapból ott kéne kezdeni a dolgokat, hogy valaki mondja el Lock-nak, hogy nem szégyen néha beszedni a sack-et. Nem tudom eldönteni, hogy fél-e az ütéstől, a yard loss-tól, vagy hülye, de ez nem állapot, hogy állandóan eldobja, amikor jön a rush, mert az meg jön sajnos kb. minden play-nél, amilyen trágya a fal...szerintem már fèl. kurvára sajnálom azt, hogy úgy ment el minden hit belőle, hogy ki sem derülhetett mi volt benne. Van mit tanulnia, de ezt a felkészítetlen csapatot egy jóval rutinosabb qb sem tudná vezetni
StormST
több mint 5 éve
Broncos record after 9 games...
— Zach Bye (@byesline) November 16, 2020
2017: 3-6
2018: 3-6
2019: 3-6
2020: 3-6
Consistent. Consistently bad.