NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 102
42
Denver Broncos
sports.yahoo.com/from-manziel-to-mahomes-ranking-the-2010-s-firstround-quarterbacks-042319653.html
bleacherreport.com/articles/2832691-ranking-each-quarterback-selected-in-1st-round-of-nfl-draft-in-the-last-decade
és akkor Wilson pl még nincs is ezen a listán
nyilván a top3 pick segít, de nem csak azon múlik, hanem azon is hogy akit kiválasszuk azzal legyen tervünk és tudjuk fejleszteni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ki volt az a nemnormális éleseszű-szemű elmeroggyant, aki Justin Hollinsban rejlő potenciált nem vette észre és tovaküldte Los Angelesbe az elbocsátó szép üzenettel? Már ezért jár a Fire Fangio...nekem annyira nem tűnt fel 1-2 jelenetet kivéve a srác a Cards ellen
Zalán
és a posztján alapvetően sztem meg is vagyunk
"I love this sport. I hate this sport."
inkább csak az h lehet addigra az ágyban leszek és tabletről nézem 😀Nem vállalod ulpival kettesben a csevejt ? 😋nem garantálom hogy nem fogok bealudni mer elég fárasztó hétvégém volt 😀Hosszú hétvégénk van itt és pont most ittam meg egy Red Bullt, lehet első félidőt megnézem, de ha nagyon szarok vagyunk kikapcsolommár korábban és más okból kivettem a holnapot szóval én tuti megnézemValaki felkel/ébren marad a mészárlásra?Én szerintem megnézem, de túl sok reményt nem fűzök hozza. Nekem már elég lenne, ha nem lenne alázás és Lock legalább egy közepes szintet hozna, mert eddig a KC ellen szörnyű volt mindkétszer.
Még a múlt heti bohóckodást is megnéztem, de ehhez már előre nincs gyomrom.
PM_the_sheriff
roberto23
Negritis
Heisman
és azt se hogy fórumozni fogok 😀
Negritis
Zalán
Ma ezekben a csilli-villi lépőkben játszanak a játékosok.Szépek meg minden... Csak ez akkor működne igazán ha nem 62-1-re kapnánk ki minden alkalommal a Kansastől, és némileg tényezők lennénk a ligában.. Extravagánsok leszünk, de az nem megy, ha nincs foci
www.denverbroncos.com/community/playerinitiatives/mycausemycleats/
xrace77
Nem vállalod ulpival kettesben a csevejt ? 😋nem garantálom hogy nem fogok bealudni mer elég fárasztó hétvégém volt 😀Hosszú hétvégénk van itt és pont most ittam meg egy Red Bullt, lehet első félidőt megnézem, de ha nagyon szarok vagyunk kikapcsolommár korábban és más okból kivettem a holnapot szóval én tuti megnézemValaki felkel/ébren marad a mészárlásra?Én szerintem megnézem, de túl sok reményt nem fűzök hozza. Nekem már elég lenne, ha nem lenne alázás és Lock legalább egy közepes szintet hozna, mert eddig a KC ellen szörnyű volt mindkétszer.
PM_the_sheriff
roberto23
Negritis
Heisman
Negritis
nem garantálom hogy nem fogok bealudni mer elég fárasztó hétvégém volt 😀Hosszú hétvégénk van itt és pont most ittam meg egy Red Bullt, lehet első félidőt megnézem, de ha nagyon szarok vagyunk kikapcsolommár korábban és más okból kivettem a holnapot szóval én tuti megnézemValaki felkel/ébren marad a mészárlásra?Én szerintem megnézem, de túl sok reményt nem fűzök hozza. Nekem már elég lenne, ha nem lenne alázás és Lock legalább egy közepes szintet hozna, mert eddig a KC ellen szörnyű volt mindkétszer.
PM_the_sheriff
roberto23
Negritis
Heisman
www.denverbroncos.com/community/playerinitiatives/mycausemycleats/
Hosszú hétvégénk van itt és pont most ittam meg egy Red Bullt, lehet első félidőt megnézem, de ha nagyon szarok vagyunk kikapcsolommár korábban és más okból kivettem a holnapot szóval én tuti megnézemValaki felkel/ébren marad a mészárlásra?Én szerintem megnézem, de túl sok reményt nem fűzök hozza. Nekem már elég lenne, ha nem lenne alázás és Lock legalább egy közepes szintet hozna, mert eddig a KC ellen szörnyű volt mindkétszer.
PM_the_sheriff
roberto23
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Egyrèszt èjszakázom, másrészt korán kelek. Még nem tudom hogy, de nézném...már korábban és más okból kivettem a holnapot szóval én tuti megnézemValaki felkel/ébren marad a mészárlásra?Én szerintem megnézem, de túl sok reményt nem fűzök hozza. Nekem már elég lenne, ha nem lenne alázás és Lock legalább egy közepes szintet hozna, mert eddig a KC ellen szörnyű volt mindkétszer.
PM_the_sheriff
roberto23
Negritis
már korábban és más okból kivettem a holnapot szóval én tuti megnézemValaki felkel/ébren marad a mészárlásra?Én szerintem megnézem, de túl sok reményt nem fűzök hozza. Nekem már elég lenne, ha nem lenne alázás és Lock legalább egy közepes szintet hozna, mert eddig a KC ellen szörnyű volt mindkétszer.
PM_the_sheriff
roberto23
Valaki felkel/ébren marad a mészárlásra?Én szerintem megnézem, de túl sok reményt nem fűzök hozza. Nekem már elég lenne, ha nem lenne alázás és Lock legalább egy közepes szintet hozna, mert eddig a KC ellen szörnyű volt mindkétszer.
PM_the_sheriff
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
Nem sikerül a kétpontos 😀Nafene, kihagyunk egy extra pontot? 😀teljes harcidíszben állunk ki (már amennyire)Mindegy.
Trey Marshall (shin) is the only player ruled out for the Broncos.
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) December 4, 2020
Game statuses may be subject to change when the Broncos complete their Friday practice. https://t.co/baekAa5Z0o
Negritis
KC 40
DEN 6
PM_the_sheriff
Bozontron
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
Nafene, kihagyunk egy extra pontot? 😀teljes harcidíszben állunk ki (már amennyire)Mindegy.
Game statuses may be subject to change when the Broncos complete their Friday practice. https://t.co/baekAa5Z0o
Negritis
KC 40
DEN 6
PM_the_sheriff
teljes harcidíszben állunk ki (már amennyire)Mindegy.
Negritis
KC 40
DEN 6
Tőr a szívbe hátulról 😊Én valamiért úgy gondolom, hogy egy sok pontos, épkézláb támadójátékot felmutató csapatot fogunk látni…Egyetértek. És még a Broncos is ott lesz.
Bozontron
ulpianus
Most eufémisztikussn fogalmazok: te piszok 😉 nem szégyelled magad 😛Én valamiért úgy gondolom, hogy egy sok pontos, épkézláb támadójátékot felmutató csapatot fogunk látni…Egyetértek. És még a Broncos is ott lesz.
Bozontron
ulpianus
Én valamiért úgy gondolom, hogy egy sok pontos, épkézláb támadójátékot felmutató csapatot fogunk látni…Egyetértek. És még a Broncos is ott lesz.
Bozontron

Állat vagyok, ami enni kér...
SNF-től ki mit vár?A visszatérő nagy bohóc Shelby Harris hóangyalkát... Kettőt... 😊 Garbage-ban..
Negritis
SNF-től ki mit vár?" Tremendous job"-ot
Negritis
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data