Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
rva 4 586 — Me for President!
nehéz hozzáfűzni a sztorihoz bármit, őszinte részvétem
több mint 5 éve
StormST Denver Broncos 12 712 — SB 50 Champion @ Grund
A pofám leszakad, belekényszerítenek minket egy ilyen majomparádéba, ez a vén fasz meg még bólogat is hozzá. Eddig is tudtam, hogy alkalmatlan a pozíciójára, most csak nyilvánvalóvá tette megint...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ennyit Elway tekintélyéről is, illetve szándékairól. Ha neki nincs lehetősége oda szólni akkor ugyan kinek....
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
dreadman Denver Broncos 171
Amitől féltem ezen a "bohócmeccsen" az bekövetkezett, remélem nem súlyos Lindsey és Callahan sérülése, nem ért ez annyit.
Amúgy meg tisztelet a kissrácnak, hogy bevállalta és az egész csapatnak, hogy amennyire lehetett, odatették magukat.

Positive Vibration
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Nálam most telt be a pohár végleg Fangio-nal. Ez a nyilatkozat mindennek a teteje.

Bár sok esély nincs rá, de remélem januárban elkotródik a búsba....

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Nagyon remélem, hogy csak arról van szó, hogy félnek hogy elvesznek egy picket ezért benyaltak. Ha nem, akkor hatalmas csalódás. Pont, hogy nekik kellett volna menni azok miatt akiknek ezt a meccset le kellett játszaniuk. Megvédeni őket, ők a csapata.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Fangio ilyet tesz:

Vic Fangio: "I was disappointed on several levels, that our QBs put us in that position, that our QBs put the league in that position. We count on them to be the leaders of our team, the leaders of our offense, and those guys made a mistake.I haven’t done a good enough job of selling the protocols to them when they’re on their own. That’s on me."

én alapvetően többször megvédtem, de most basznám ki azonnal, nincs olyan hogy ilyen szituációban a hc a liga oldalára áll. nincs. egyszerűen nincs. pont.
Cruyffista
Ez egy vén megúszós szarházi, ilyet max az öltöző mélyén mondasz de ott se építő szándékkal.

több mint 5 éve
Fangio ilyet tesz:

Vic Fangio: "I was disappointed on several levels, that our QBs put us in that position, that our QBs put the league in that position. We count on them to be the leaders of our team, the leaders of our offense, and those guys made a mistake.I haven’t done a good enough job of selling the protocols to them when they’re on their own. That’s on me."

én alapvetően többször megvédtem, de most basznám ki azonnal, nincs olyan hogy ilyen szituációban a hc a liga oldalára áll. nincs. egyszerűen nincs. pont.
több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 526 — zászló zászló szív
Ez a legszebb: Kiderült, hogy edzés után a QB roomban felvétel van róla, ahogy szépen méterekre ülnek egymástól, és csak evéshez és beszédhez húzzák le a maszkot. Ezt találta az NFL olyan súlyosnak, amiből ez lett. Nonszensz. És akkor még izgulhatunk, hogy mi lesz a 6-7 körös pickjeinkkel.
Cruyffista
Vicc. Ha ezután a meccs után még a csapatot büntetik, az elég szánalmas lesz... És simán benne van.

több mint 5 éve
Nagy értelme volt a meccsnek, ezek a kretének abba se gondoltak bele, hogy az ilyen meccsek mennyire rontják a brandet.
Mégis mi történne, ha a szezon 3-4 héttel hosszabb lenne? Mihez kell alkalmazkodni, országon belül van minden, nincs olimpiai függés. A TV társaságokkal együtt biztos lehetetlen lett volna leülni kiokoskodni valamit....

Trumpista gyökerek ezek mind, az a szerencséjük, hogy a hülyeségük ellenére is baromi erős a beágyazottsága a sportágnak.

több mint 5 éve
Ez a legszebb: Kiderült, hogy edzés után a QB roomban felvétel van róla, ahogy szépen méterekre ülnek egymástól, és csak evéshez és beszédhez húzzák le a maszkot. Ezt találta az NFL olyan súlyosnak, amiből ez lett. Nonszensz. És akkor még izgulhatunk, hogy mi lesz a 6-7 körös pickjeinkkel.
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Lehetne játszani edzők nélküli meccset is legközelebb.. Tesztelhetné a liga.. Mondjuk Denverben..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Hát ennel többet nem lehetett várni a meccstől.

Pozitivumok:
-McManus egyéni rekord
-Bassey INT
-Hinton complete passz
-VÈGE

Amúgy taps az nfl-nek. Remélem Lindsay és Callahan sérülése nem súlyos.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 562 — The Mathematician
nah volt 1(3) sikeres passz
ennyit a meccsről

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szégyen h az NFL jóváhagyta a meccset!
steelwolf
Jóváhagyta? Ők erőltették, mi kértünk halasztást, de hallani se akartak róla.

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 570 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szégyen h az NFL jóváhagyta a meccset!
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ennek a meccseteknek a semmin kívül van értelme?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Az lenne az igazán pofátlan, ha a bye week önhibán kívüli bukása, és a nyilvánvaló L-be belekényszerítés után picket is lenne pofájuk elvenni. Miközben nagyon mókás, hogy bekapcsolja az ember a redzone streamet, és minden második oldalvonali képnél látni inaktív, sérült játékosokat akik maszkot a nyakukra letolva röhögcsélnek a csapattársakkal. A balfasz vírustagadó másodedző csapata meg megkapta ebben a fordulóban az eltolást.
több mint 5 éve
Remélem ez a mérkőzés precedensértékű lesz, és a liga ráeszmél, hogy ennek így semmi értelme. ez nem unikum, ez nem poén.
Mindentől függetlenül minden tiszteletem Hintoné, aki vállalta ezt a szerepet. Nyilvánvaló ez nem amerikai álom, itt nyerni ő személy szerint nem nyerhet. mégis beleáll. és teljesen felkészüketlenül eljátsza az eljátszhatatlant. Nem gondoltam volna, hogy Hofi első színpadra lépése megvalósul amerikai fociban...
Zalán
Ráeszmél? Dehogy, készülj fel, hogy még lesz büntetés, akár draft pick-et is bukhatunk, mert visszaesők vagyunk, mivel Fangio-t már egyszer büntették, mert nem voltak rajta eleget a maszk...

Igaz, nálunk nem volt csoportos megbetegedés, egy hibán kívül minden szabályt elvileg maximálisan betartottunk, de úgy látszik egy csapatot és egy fanbase-t már meg kellett alázni példának és ránk esett a választás...

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Remélem ez a mérkőzés precedensértékű lesz, és a liga ráeszmél, hogy ennek így semmi értelme. ez nem unikum, ez nem poén.
Mindentől függetlenül minden tiszteletem Hintoné, aki vállalta ezt a szerepet. Nyilvánvaló ez nem amerikai álom, itt nyerni ő személy szerint nem nyerhet. mégis beleáll. és teljesen felkészüketlenül eljátsza az eljátszhatatlant. Nem gondoltam volna, hogy Hofi első színpadra lépése megvalósul amerikai fociban...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
nem, ez egy olyan meccs, amin hiszem hogy nem tudom felbaszni az agyamat. Tudok szurkolni nagyon hogy legyen meg egy complete-elt passz, de akkor is fogok tudni aludni, ha nem sikerül.
Néhány tragikomikus trükkös play, amin kellő önkritikával röhögni is tud az ember.
Nem tudom. Vízszintesben nézem. Legrosszabb esetben belealszok a sok 3&outba...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
én kivételesen szórakoztató meccsre számítok
Black_Adder
Nem tremendous game-re?
Assurbanapli
Perfectly Splendid jelzőt kerested szerintem

több mint 5 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 952
Black_Adder
Nem tremendous game-re?
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data