Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 562 — The Mathematician
A második int meg a szokásos hülyesége, amit úgy tűnik nagyon nem akar elfelejteni, és ez aggodalomra ad okot. Ott volt Patrick, sima first down lehetett volna, de csak bedobja coverageba.
Vonster
ezeket az olvasásokat tudná tanulni rendes edzések mellett sztem
és ha ezek nem kopnak ki az legalább annyira edzői hiba mint az övé

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Én a meccs előtt aláírtam volna ezt az eredményt (ami egyébként szánalmas és tökéletesen jelzi mennyire lúzer csapat vagyunk), de mégsem tudok örülni, mert ha 22 ponton tartod a Chiefst, akkor az egy nagyon nyerhető meccs, mégsem volt 1 olyan perc sem, ahol azt lehetett gondolni, hogy ezt megnyerjük. Ez így kicsit szarul lett megfogalmazva, de talán értitek mire gondolok (megjegyzem, ez nagyobb zakó is lehetett volna, ha Shelbynek nincs annyi klasszis megmozdulása, hála az égnek, hogy Elway is tudja mennyire fontos tagja a védelemnek és mindent megtett nyáron, hogy maradjon... ja nem).

Ami Lockot illeti, őszintén szólva csalódott vagyok bármennyire is nem nézett ki annyira rosszul. Az első int totál brainfart, szorosan fogják az elkapót, balra kimozogva testen keresztül próbál csodát tenni, ez a másik csapat irányítójának megy, neki nem. A második int meg a szokásos hülyesége, amit úgy tűnik nagyon nem akar elfelejteni, és ez aggodalomra ad okot. Ott volt Patrick, sima first down lehetett volna, de csak bedobja coverageba. Az a baj, hogy szerintem már érzi, hogy kezd meginogni a helye és ezért próbál csodát tenni, nagy playeket csinálni, csak ez pont visszafelé sül el. Van még pár meccs, de ha így fejezi be a szezont, nem lennék túl bizakodó jövőre...
több mint 5 éve
én leszarom Lock számait, idén az lenne a lényeg hogy a futás megalapozza a passzait
ami a fal miatt nem megy, és erre jönnek rá a dropok meg a szar passzai

amúgy az első intjét és az utolsó drive-t kivéve sztem nem sok szar passza döntése volt ami számomra bíztató
de nagyon lassan lehet látni a fejlődését ami valszeg nagyon lassú is mert nincs elég edzés

én jövőre megpróbálnék cserélni Staffordért hogy őszinte legyek, de nem biztos hogy ez a fal bogyóval az élén értelmes kombináció lenne Stafforddal

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Egyetértek az előttem szólokkal én is, az pozitív volt, hogy meccsben voltunk (mondjuk az más kérdés, hogy már ennek is örülne kell....). De Fangio számomra egy trauma. Zeró tokosseg, véletlenül sem akarunk meccset nyerni, inkább arra várunk, hogy az ellenfél majd elveszíti. Szánalmas.

Lock meg a szokásos, vannak pazar drive-i, dobasai, de iszonyú sok a hiba. Meg úgy is, hogy a 2. int-et én fele-felében Fangio-nak adom. En mindenképpen megversenyeztetnem jövőre, vagy a draft-rol valakivel, vagy akar trade-el (FA). Aztán meglátjuk mi lesz remélhetőleg egy teljesen új stábbal.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Partyban voltunk végig ez pozitívum. Mészárlásra számítottam én is.
Az más kérdés, hogy a KC ha nagyon kellett úgy ment át a csapaton ahogy nem szégyelte, és benthagytak 1 TD-t (nem nézték vissza) meg egy hülye zászlós Hill hosszú TD-t ami kamu flag volt szerintem.

A védelem tetszett, hogy felkeményedett a red zone környékén, megtették amit egy ilyen brutál támadósor ellen lehet. Patrick és Gordon jó volt, egész jól ki volt találva a gameplan.

A fő problémánk szerintem Lock, egyszerűen game manager számai vannak, de emellé töménytelen mennyiségű INT-et dob. Így nem lehet nyerni, max ha a túloldalon egy born to be choker csapat van.

Továbbra is remélem, hogy itt tavasszal rátenyerelnek a rebuild gombra, Fangio, Schurmur csá, Lock pad.

több mint 5 éve
a mészárlás elmaradt, a D# büszke lehet magára
Lock keretbe foglalta a meccset, amin alapvetően egész jó volt amúgy

Fangio hogy faszért nem ment neki 6 percel a vége előtt a 4&3nak azt nemtom

több mint 5 éve
StormST Denver Broncos 12 712 — SB 50 Champion @ Grund
Ennél sokkal rosszabbra számítottam, szerintem nincs igazán szégyellnivalónk...

Fangio megint töketlen volt a végèn, Hamler megint fontos pillanatban drop-olt, Lock INT-t dobott, szóval sok új nem volt a nap alatt, ha így nézem, de összességében nekem tetszett a támadójátékunk, a védelem meg ahhoz kèpest jól tartott, hogy megint elvesztettünk egy CB-t közben, meg hát ez a Chiefs nyilván kurva erős...

A többit majd ha aludtam rá egyet....

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
több mint 5 éve
a nagy hol draftoljunk irányítót "debate"-hez
 sports.yahoo.com/from-manziel-to-mahomes-ranking-the-2010-s-firstround-quarterbacks-042319653.html
 bleacherreport.com/articles/2832691-ranking-each-quarterback-selected-in-1st-round-of-nfl-draft-in-the-last-decade

és akkor Wilson pl még nincs is ezen a listán
nyilván a top3 pick segít, de nem csak azon múlik, hanem azon is hogy akit kiválasszuk azzal legyen tervünk és tudjuk fejleszteni

több mint 5 éve
Ki volt az a nemnormális éleseszű-szemű elmeroggyant, aki Justin Hollinsban rejlő potenciált nem vette észre és tovaküldte Los Angelesbe az elbocsátó szép üzenettel? Már ezért jár a Fire Fangio...
Zalán
nekem annyira nem tűnt fel 1-2 jelenetet kivéve a srác a Cards ellen
és a posztján alapvetően sztem meg is vagyunk

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ki volt az a nemnormális éleseszű-szemű elmeroggyant, aki Justin Hollinsban rejlő potenciált nem vette észre és tovaküldte Los Angelesbe az elbocsátó szép üzenettel? Már ezért jár a Fire Fangio...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Valaki felkel/ébren marad a mészárlásra?
Még a múlt heti bohóckodást is megnéztem, de ehhez már előre nincs gyomrom.
PM_the_sheriff
Én szerintem megnézem, de túl sok reményt nem fűzök hozza. Nekem már elég lenne, ha nem lenne alázás és Lock legalább egy közepes szintet hozna, mert eddig a KC ellen szörnyű volt mindkétszer.
roberto23
már korábban és más okból kivettem a holnapot szóval én tuti megnézem
Negritis
Hosszú hétvégénk van itt és pont most ittam meg egy Red Bullt, lehet első félidőt megnézem, de ha nagyon szarok vagyunk kikapcsolom
Heisman
nem garantálom hogy nem fogok bealudni mer elég fárasztó hétvégém volt 😀
és azt se hogy fórumozni fogok 😀
Negritis
Nem vállalod ulpival kettesben a csevejt ? 😋
Zalán
inkább csak az h lehet addigra az ágyban leszek és tabletről nézem 😀

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ma ezekben a csilli-villi lépőkben játszanak a játékosok.
 www.denverbroncos.com/community/playerinitiatives/mycausemycleats/
xrace77
Szépek meg minden... Csak ez akkor működne igazán ha nem 62-1-re kapnánk ki minden alkalommal a Kansastől, és némileg tényezők lennénk a ligában.. Extravagánsok leszünk, de az nem megy, ha nincs foci

több mint 5 éve
PM_the_sheriff
Én szerintem megnézem, de túl sok reményt nem fűzök hozza. Nekem már elég lenne, ha nem lenne alázás és Lock legalább egy közepes szintet hozna, mert eddig a KC ellen szörnyű volt mindkétszer.
roberto23
Negritis
Hosszú hétvégénk van itt és pont most ittam meg egy Red Bullt, lehet első félidőt megnézem, de ha nagyon szarok vagyunk kikapcsolom
Heisman
Negritis
Nem vállalod ulpival kettesben a csevejt ? 😋

több mint 5 éve
PM_the_sheriff
roberto23
Negritis
Heisman

több mint 5 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Ma ezekben a csilli-villi lépőkben játszanak a játékosok.
 www.denverbroncos.com/community/playerinitiatives/mycausemycleats/
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 674 — "Montoya por favor!"
PM_the_sheriff
roberto23
Negritis

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
PM_the_sheriff
roberto23
Negritis
Egyrèszt èjszakázom, másrészt korán kelek. Még nem tudom hogy, de nézném...

több mint 5 éve
PM_the_sheriff
roberto23

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
PM_the_sheriff

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 5 éve
teljes harcidíszben állunk ki (már amennyire)

Negritis
Mindegy.
KC 40
DEN 6
PM_the_sheriff
Nafene, kihagyunk egy extra pontot? 😀
Bozontron
Nem sikerül a kétpontos 😀

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 5 éve
Bozontron Denver Broncos 553

Negritis
Mindegy.
KC 40
DEN 6
PM_the_sheriff
Nafene, kihagyunk egy extra pontot? 😀
több mint 5 éve

Negritis
Mindegy.
KC 40
DEN 6

több mint 5 éve