Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Én örültem nagyon, hogy lett egy visszahordott TD is, Spencer rászolgált szerintem. Legalább a játék ezen eleme miatt nem nagyon kell mostanság aggódnunk. Emlékszem, hogy fogtam a fejem, mikor az elmúlt években egy-egy visszahordást néztem. De az is megfordult a fejemben, hogy Spencer csak erre jó, WR-nek, vagy trükkös játékokra gyenge lenne? Vagy fent szokott lenni néha az offenseben is, csak nekem nem tűnik fel? 😀
több mint 5 éve
szóval azt mondod a dolphinst se veri meg? 😀projects.fivethirtyeight.com/2020-nfl-predictions/első alapján az utolsót ki is húzhatod/átírhatod 😀
nah megnéztem milyen esélyünk maradt a PO-ra 😀
kb 1 forgatókönyv van:
minden meccset megnyerünk
Dolphins minden meccsen kikap
a Ravens minden meccsen kikap
a Pats max 2t nyer
a Raiders csak a Dolphinst veri meg
már az első résznél el fog bukni, de mókás hogy még mindig van olyan forgatókönyv ahol PO-ba jutunk 😀
Negritis
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
projects.fivethirtyeight.com/2020-nfl-predictions/első alapján az utolsót ki is húzhatod/átírhatod 😀
kb 1 forgatókönyv van:
a Pats max 2t nyer
már az első résznél el fog bukni, de mókás hogy még mindig van olyan forgatókönyv ahol PO-ba jutunk 😀
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Decemberben kell jól játszani.. Ezt Fangio és Lock is tudja.. Nézzük meg most hol tart az elején pl. száguldó Pittsburgh meg Kansas... 😋Ennyi. 😊
Zalán
Amúgy ezzel kb megint kihozunk egy 7-9es mérleget, ami bőven elég lesz Fangio-nak, hogy maradjon. Úgyhogy meg kell becsülni ezeket, mert legközelebb október középen fogunk nyerni.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Decemberben kell jól játszani.. Ezt Fangio és Lock is tudja.. Nézzük meg most hol tart az elején pl. száguldó Pittsburgh meg Kansas... 😋
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Ezért írtam feltételes módban. 😀 tisztában vagyok vele, hogy ez egy meccs volt, ahogy azzal is, hogy ki ellen volt. Nincs itt semmi overreaction.Hát elvezetés meccs volt, az biztos. 😊 Jó volt végre egy kompetens offense-t látni. A védelem viszont nem volt éppen a toppon, de gyakorlatilag alig van már kezdő játékosunk (CB-k konkrétan elfogytak), úgyhogy ezért én most nem veszem elő őket. Amugy Parks-t jó újra denver mezben látni. 😊ez az overreaction 😀
Lock előtt meg le a kalappal. Végre egy hibamentes meccs. Szvsz már az elmúlt meccseken is jól játszott, de ott meg jöttek a nyomorék int-ek, kellett már egy meccs ezek nélkül. Bevallom én is leírtam a srácot, de ha így fejezi be a szezont nálam bérletet nyert a következő szezonra is. Bár egy versenytársat hozni kell, ez nem kérdés.
Susmus is jó kérdés. Szörnyen kezdte a szezont, de mostmar mintha kezdené megtalálni az összhangot Lock-al és a többiekkel. Lehet egyedül vagyok ezzel itt, de ha a kövi 3 meccsen is hasonló lesz az offense lehet adnék neki mégegy esélyt. Egyrészt Lock-nak mindenképpen jót tenne, ha lenne egy kis állandóság mellette, plusz lehet érdemes lenne egyszer 2 évet adni egy OC-nak, nem kirugdalni mindenkit 1 év után.
roberto23
lássuk meg mi lesz, most jól nézett ki
láttunk már 1 game wondereket jó pénzt kapni aztán besülni
sőt igazából ha most 4 jó meccset lehoz sem biztos hogy az előtte lévő 8-10et feledteti
Negritis
Ezért is tartom fontosnak, hogy hozzunk versenytársat Lock-nak, akár draft, akár FA.
több mint 5 éve
Hát elvezetés meccs volt, az biztos. 😊 Jó volt végre egy kompetens offense-t látni. A védelem viszont nem volt éppen a toppon, de gyakorlatilag alig van már kezdő játékosunk (CB-k konkrétan elfogytak), úgyhogy ezért én most nem veszem elő őket. Amugy Parks-t jó újra denver mezben látni. 😊ez az overreaction 😀
Lock előtt meg le a kalappal. Végre egy hibamentes meccs. Szvsz már az elmúlt meccseken is jól játszott, de ott meg jöttek a nyomorék int-ek, kellett már egy meccs ezek nélkül. Bevallom én is leírtam a srácot, de ha így fejezi be a szezont nálam bérletet nyert a következő szezonra is. Bár egy versenytársat hozni kell, ez nem kérdés.
Susmus is jó kérdés. Szörnyen kezdte a szezont, de mostmar mintha kezdené megtalálni az összhangot Lock-al és a többiekkel. Lehet egyedül vagyok ezzel itt, de ha a kövi 3 meccsen is hasonló lesz az offense lehet adnék neki mégegy esélyt. Egyrészt Lock-nak mindenképpen jót tenne, ha lenne egy kis állandóság mellette, plusz lehet érdemes lenne egyszer 2 évet adni egy OC-nak, nem kirugdalni mindenkit 1 év után.
roberto23
lássuk meg mi lesz, most jól nézett ki
láttunk már 1 game wondereket jó pénzt kapni aztán besülni
sőt igazából ha most 4 jó meccset lehoz sem biztos hogy az előtte lévő 8-10et feledteti
több mint 5 éve
matematikailag igen, de amúgy nemprojects.fivethirtyeight.com/2020-nfl-predictions/Akkor most kiderült, hogy mégis cssk számított volna a Saints elleni bóhozat ???
kb 1 forgatókönyv van:
a Pats max 2t nyer
Negritis
Zalán
több mint 5 éve
projects.fivethirtyeight.com/2020-nfl-predictions/Akkor most kiderült, hogy mégis cssk számított volna a Saints elleni bóhozat ???
kb 1 forgatókönyv van:
a Pats max 2t nyer
Negritis
több mint 5 éve
projects.fivethirtyeight.com/2020-nfl-predictions/Nem is kell több érv a 7 csapatos PO ellen
kb 1 forgatókönyv van:
a Pats max 2t nyer
Negritis
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
projects.fivethirtyeight.com/2020-nfl-predictions/nah megnéztem milyen esélyünk maradt a PO-ra 😀
kb 1 forgatókönyv van:
a Pats max 2t nyer
több mint 5 éve
Hát elvezetés meccs volt, az biztos. 😊 Jó volt végre egy kompetens offense-t látni. A védelem viszont nem volt éppen a toppon, de gyakorlatilag alig van már kezdő játékosunk (CB-k konkrétan elfogytak), úgyhogy ezért én most nem veszem elő őket. Amugy Parks-t jó újra denver mezben látni. 😊 Lock előtt meg le a kalappal. Végre egy hibamentes meccs. Szvsz már az elmúlt meccseken is jól játszott, de ott meg jöttek a nyomorék int-ek, kellett már egy meccs ezek nélkül. Bevallom én is leírtam a srácot, de ha így fejezi be a szezont nálam bérletet nyert a következő szezonra is. Bár egy versenytársat hozni kell, ez nem kérdés.
több mint 5 éve
Ha már véletlen feldobta a Spotify egy régi muzsikát, hadd idézzem az egyik idevágó sort 😊 Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány
De néha a szemétdomb felett is felragyog a szivárvány.
több mint 5 éve
twitter.com/EddieRoyalWR/status/1338224110401368065?s=19A fiúknak adunk, a bàcsiknak nem.. 😋
Negritis
több mint 5 éve
twitter.com/EddieRoyalWR/status/1338224110401368065?s=19
több mint 5 éve
Igen végre mentek a közeli checkdown passzok és mellé néhány hosszú is eldurrant. Nem egy bonyolult játék ez, ha nem akarunk egyből mindig nagyot alkotni. QB-nak nézett végre ki, de félek ez inkább kivétel volt mint franchise qb vagyok alapozó meccs. A Panthers D sokszor csak a blitzre ment, hátul teljesen soft zsebhokit toltak. Ha nem lettek volna klasszisaik hátul még csúnyább lett volna nekik az egészFélek tőle, hogy ez a meccs mindenkire rateszi a jótékony homalyt, hogy amúgy nem akkora kóklerek a posztjukon...fumagali és hamilton esetében igazat adok
Ettől függetlenül jó volt újra győzelemnek örülni. A Panthers franc tudja mit akart sokszor, annyira szerencsétlennek tűntek. Egy Chinn féle hibrid gyilkológépet nagyon el tudnék képzelni nálunk az első körben, ha már nem QB jön és marad még 1 évet ez a projekt. Erőn felül nyomja a D#, de azért a védelem közepe és a DB állomány nyomás alatt nagy vicc tud lenni. Akár mindegyik pick jöhetne oda majd
FLZOLI
a fal sztem nem volt túl jó
Locknál viszont te pont ezt vártad 1x végre, nem?
Negritis
A számok szépek, győztünk, elbalfaszkodta a Panthers a gw drive-ot, szóval most nem negatívkodok 😊
több mint 5 éve
Félek tőle, hogy ez a meccs mindenkire rateszi a jótékony homalyt, hogy amúgy nem akkora kóklerek a posztjukon...fumagali és hamilton esetében igazat adok
Ettől függetlenül jó volt újra győzelemnek örülni. A Panthers franc tudja mit akart sokszor, annyira szerencsétlennek tűntek. Egy Chinn féle hibrid gyilkológépet nagyon el tudnék képzelni nálunk az első körben, ha már nem QB jön és marad még 1 évet ez a projekt. Erőn felül nyomja a D#, de azért a védelem közepe és a DB állomány nyomás alatt nagy vicc tud lenni. Akár mindegyik pick jöhetne oda majd
FLZOLI
a fal sztem nem volt túl jó
Locknál viszont te pont ezt vártad 1x végre, nem?
több mint 5 éve
Félek tőle, hogy ez a meccs mindenkire rateszi a jótékony homalyt, hogy amúgy nem akkora kóklerek a posztjukon...És ha tényleg nem kóklerek? Idén először úgy éreztem, hogy még playhívásokat is láttam, nem pedig csak egy rajzoló majom által összefirkált lapot behívva harmadik és sokra 😀 De tényleg, ha tudunk így is játszani, messze nem teljes csapattal, akkor ha emellé betársul egy hét néha fel-felcsukló elit D, akkor nehogymár ne legyen potenciál a csapatban...
FLZOLI
| továbbra is hányok a szezontól, az edzői stábtól, Elwaytől és mindentől, ami PM óta történik |
több mint 5 éve
Félek tőle, hogy ez a meccs mindenkire rateszi a jótékony homalyt, hogy amúgy nem akkora kóklerek a posztjukon...Ettől függetlenül jó volt újra győzelemnek örülni. A Panthers franc tudja mit akart sokszor, annyira szerencsétlennek tűntek. Egy Chinn féle hibrid gyilkológépet nagyon el tudnék képzelni nálunk az első körben, ha már nem QB jön és marad még 1 évet ez a projekt. Erőn felül nyomja a D#, de azért a védelem közepe és a DB állomány nyomás alatt nagy vicc tud lenni. Akár mindegyik pick jöhetne oda majd
több mint 5 éve
Broncos QB Drew Lock (21-27, 280 yds., 4 TD, 0 INT) today posted the third-highest passer rating (149.5) for a game in team history.
— Patrick Smyth (@psmyth12) December 13, 2020
His passer rater today trailed only performances by Peyton Manning (157.2 vs. SF, 10/19/14) and John Elway (156.0 vs. AZ, 11/5/95). https://t.co/NDNiibH0EG
több mint 5 éve
Nyertünk, a többit jelenleg leszarom 😀Én pont fordítva vagyok. leszarom, hogy nyertünk, a többi érdekel.. 😊
Heisman
több mint 5 éve
Nyertünk, a többit jelenleg leszarom 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Lock ma elit volta D nem annyira, bár ennyi sérülés mellett nem csoda
több mint 5 éve
tremendous job van...
több mint 5 éve
ez leírja mit vártam a szezon előttCan't touch this. 😏@Kj_hamler | 📺: CBS pic.twitter.com/uTxs3Tq0HP
— Denver Broncos (@Broncos) December 13, 2020
azt meg nem akarom linkelni hogy mit is kaptunk 😕