Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Az első félidő alapján nemhogy esélyt nem láttam arra, hogy komolyabb változások legyenek a csapatnál jövőre, de még azt is éreztem, hogy jól is van ez így, felépülnek a sérültek, Shurmur talán végre összeszokik Lockkal és akár pozitív szezont is zárhatunk 21-ben. Aztán szerencsére jött egy szimpatikus 5-7 játékperc és úgy tértem magamhoz, mint amikor a rendőr megállít az utcán hat sör után.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 560 — The Mathematician
megint erőltetjük a középen futást, főleg lindsayvel, ezt nem fogom megérteni ....

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Hát élvezetes meccs volt...

Szerintem kár erről a meccsről bármit írni. Gordon-t a 2 td-je ellenére is kezdem megutálni. Ennyi pénzért ennyi fumble (meg ha az utolso nem is lett az)... de azért Lindsay legyen csak vegif padon...nevetséges. Lock meg legalább az első félidőben jónak nézett ki, bar a 2. felidoben az egész O-val együtt az öltözőben maradt.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egyszerűen unom már a meccseket. Pláne vegignezni amikor sokszor garbage time-al végződik, vagy csak egyszerűen kínszenvedés az egész és 1-1 play vagy játékos sikerének örülünk. Looser franchise lettünk, idő kell amíg feldolgozza az ember és atertekeli a dolgokat magában.

Eddig is ment a nyomiskodas, de legalább volt általános konzekvens bűnbak. Most meg...

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Csak a szokásos.. Amihez hozzászoktunk az elmúlt 5 évben.. Félidő után 5 perccel már teljesen érdektelen a mérkőzés..
Tremendous job
Zalán
CB sor és DL nélkül nem volt esélyünk, az első félidőben is csoda h tartottuk a lépést
főleg h rosszulrugó van mcmoney helyett
Negritis
Nem a vereséggel van lesz baj. hanem a hogyannal.. Vannak csapatok akik azért tovább tartják magukat. évek óta ezt a semmit fogxasztjuk
Zalán
a chiefs ellen tartottuk magunkat, a bills ellen most nem
Negritis
Igen.. Pont ez van.. Elhiszed, hogy mocorog bennük valami, ès minden esetben azonnal elhasalsz, amint egy picit elkezdesz hinni bennük.. És akkor lesz egy olyan 7-9, 6-10, ami semmire sem jó igazán. Csak arra, hogy konzerválod ezt a semmilyent.. Ezt a folyamatos le-föl-le-fölt visslem nehezen. Ès unom.. Akkor inkább legyen egy 2-14..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Csak a szokásos.. Amihez hozzászoktunk az elmúlt 5 évben.. Félidő után 5 perccel már teljesen érdektelen a mérkőzés..
Tremendous job
Zalán
CB sor és DL nélkül nem volt esélyünk, az első félidőben is csoda h tartottuk a lépést
Negritis
Nem a vereséggel van lesz baj. hanem a hogyannal.. Vannak csapatok akik azért tovább tartják magukat. évek óta ezt a semmit fogxasztjuk
Zalán
a chiefs ellen tartottuk magunkat, a bills ellen most nem

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Tremendous job
Zalán
Negritis

több mint 5 éve
Tremendous job
Zalán

több mint 5 éve
Tremendous job

több mint 5 éve
Srácok, Zoli azt mondta Lock passzáról, hogy tökéletes volt. Ez nekem már több, mint amit idén reméltem 😊
Bozontron
“Te vagy a fasza gyere’ Zoli én tudom...”
Ki az a Zoli ?
Zalán
Buday Zoltán, PFF munkatárs és hazai szakkomentátor, de erre csak azért válaszolok, mert nem vagyok benne biztos, hogy irónia volt-e 😊
Bozontron
Komolyan kérdeztem. Nem tudtam.. Köszönöm

több mint 5 éve
Srácok, Zoli azt mondta Lock passzáról, hogy tökéletes volt. Ez nekem már több, mint amit idén reméltem 😊
Bozontron
Ki az a Zoli ?
Zalán
Buday Zoltán, PFF munkatárs és hazai szakkomentátor, de erre csak azért válaszolok, mert nem vagyok benne biztos, hogy irónia volt-e 😊
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Bozontron
kirúgták a pfftől? Vagy majd csak emiatt fogják?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Bozontron
Ki az a Zoli ?

több mint 5 éve
több mint 5 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
több mint 5 éve
Teabee Denver Broncos 794
állítólag Pat McAfee találta egy kő alatt
több mint 5 éve
Teabee Denver Broncos 794
nézem, h Russolino játszik. Na, h ti is tudjátok: ő a kicker
több mint 5 éve
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2020%2F1217%2Fr791579_1296x729_16-9.jpg
Can Bills' patient plan with Josh Allen work for Broncos and Drew Lock?
A look at how Allen has roared through the best season of his career and whether Lock can have a similar turnaround.

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Ja. Csak kontank elvileg, ő nem fertőzött, de a prokotoll miatt így is úszik neki a meccs.

több mint 5 éve
McMoney valószínűleg nem játszik hétvégén.

Mázli, hogy hoztunk egy kickert pár hete a PS-be.
roberto23
h h?
valahol sörfeszt van?
Negritis
Covid-19-ezik

több mint 5 éve

roberto23
h h?
valahol sörfeszt van?

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Az ilyen hírekkel sosem az a baj, hogy megtörténnek, hanem hogy egy 49ers ps játékosról beszélünk, tampa sisakban 😀
Bozontron
Duke Dawson Jr vagy Kevin Toliver II neve mond neked valamit?
az a baj h nekem is csak azért mer szoktam nézni a boxscore-t meccs közben
Negritis
mert kihagytam őt a nagyszerű tradejeink összesítéséből lévén hogy csak egy 6. kört cseréltünk hátra egy 7-ért. Most igazából ha a 6. körben hozzuk, csak megvonom vállam.
Amúgy 2 körös pick volt 2018-ban. Pecc is nagyon ügyesen scoutolja ezeket a 2. napos DB prospekteket

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Az ilyen hírekkel sosem az a baj, hogy megtörténnek, hanem hogy egy 49ers ps játékosról beszélünk, tampa sisakban 😀
Bozontron
Duke Dawson Jr vagy Kevin Toliver II neve mond neked valamit?
az a baj h nekem is csak azért mer szoktam nézni a boxscore-t meccs közben