Denver Broncos
Na így már van 3 CB-nk. Stabil a poszt.We've signed CB Parnell Motley off the 49ers' practice squad & activated QB Jeff Driskel from the Reserve/COVID-19 list.
— Denver Broncos (@Broncos) December 16, 2020
Negritis
„History is a set of lies agreed upon.”
We've signed CB Parnell Motley off the 49ers' practice squad & activated QB Jeff Driskel from the Reserve/COVID-19 list.
— Denver Broncos (@Broncos) December 16, 2020
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Örülök neki, megérdemelt már egy TD-t.
most nézem h szombaton lesz a bills elleni bokafogásunkLásd rózsaszínen a világot, a Pokemonok között is volt amikor a fejletlenebb legyőzte a fejlődött verzióját, szóval Allen is legyűrhető 😊
Negritis
Addig is hangolódj egy zenével, csak egy kis félrehallás kell és kapcsolódik a meccshez 😊
But nothin' compares to these blue and yellow purple Bills
www.youtube.com/watch?v=Uuq6HgKgEFQ
Dalton, Bridgewater, és hasonlókkal próbálkoztunk éveken át. Inkább álljunk bele a földbe Lockkal, mint az általuk képviselt középszerűség.
Darnold meg egy roncs. Lehet valahol magára talál, mint Tannehill, de igazából sokkal mélyebben van mint bárki aki valaha feltámadt hamvaiból, és mi vagyunk az utolsó csapat, ahol egy QB magára találna. Nem, mi pont a QB temető vagyunk, Locknak jobbak lennének az esélyei innen szabadulva, mint nekünk egy másik "bukott" QB-val...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Ahogy kinéz én csak elhoznám a Dalton, Minshew duó egyikét a két töltelék franchise-ból, ha már úgyis QB-t draftolnak. Aztán menjen a verseny a campben, hogy ki kezdjen jövőre.Minshew egy karrier backup qb lesz
Valóban jól nézett ki Lock a héten, de ha értelmes áron lehet hozni én tuti rámennék Staffordra, ha már tényleg dobná a Lions. Hidegvér a GW/2min drive-ban és ágyú kéz, ennyi kéne csak ennek a csapatnak. Ha Lock valóban franchise matéria az már kiderült volna, innentől kezdve a csapat csak magával (és velünk) csesz ki, ha minnél tovább húzza ezt a projektet. Elengedni nem kell, mert jó glue guy-nak tűnik és olcsó is lesz sokáig,
FLZOLI
Dalton talán nem, de őt idehozni faszság annyit értelme van mint Locknak
Stafford más kérdés, de őt max úgy van értelme hozni hogy Lock-t cseréljük és draftolunk is QB-t
Valóban jól nézett ki Lock a héten, de ha értelmes áron lehet hozni én tuti rámennék Staffordra, ha már tényleg dobná a Lions. Hidegvér a GW/2min drive-ban és ágyú kéz, ennyi kéne csak ennek a csapatnak. Ha Lock valóban franchise matéria az már kiderült volna, innentől kezdve a csapat csak magával (és velünk) csesz ki, ha minnél tovább húzza ezt a projektet. Elengedni nem kell, mert jó glue guy-nak tűnik és olcsó is lesz sokáig,
Szerkesztette: FLZOLI
John Elway, Pat Shurmur, Mike Shula and Brett Rypien have all stressed to Drew Lock about not forcing big plays when they aren’t there.
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) December 15, 2020
He took that advice on Sunday and it turned into one of the best passing games in Broncos history.https://t.co/YW7y4t6Htm
Megvan akkor a kulcs: Rypien. Lehet ő már most nagyobb qb suttogó, mint Shula és Susmus.
A QBR formula valamilyen szinten alapul az EPAn alapul, ezáltal hatékonyság / play (minden playnél statisztikailag elemzi mennyivel nőtt a győzelmi esély). Elméletben kiküszböli a garbage time problémát, hisz 30 pontos hátrányban nehezen növeled a csapatod győzelmi esélyeit.
Raiders ellen dreadful 23,4 volt a QBR, a Miami, KC és Panthers ellen nem volt garbage time ott hozott 76, 69 és 86-ot. Amúgy a teljes szezont nézve 27. helyen 50.2es értékkel. Ezzel nem túlértékelt. A Miami, KC és Panthers ellen nem volt rossz, sem szemre sem statisztikailag és főleg nem volt garbage time egyik meccsen se. Más kérdés hogy hogyan játszott pl a Panthers ellenünk, de erre meg azt tudom mondani, hogy meint leghátul draftolunk majd a sok szar csapat közül mert nekünk a legerősebb a strength of schedule, szóval amikor elvétve jön egy-egy rossz formában lévő csapat nem kell szégyenkeznünk.
A szezon első és utolsó élvezehtő meccse volt, nyugodtan lehet örülni 1 hétig, míg a Bills földbe nem döngöl minket.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
KC ellen se volt rossz. Leszámítva persze a 2 int-et.Igen, csak sajnos leginkább garbage time-ban királyKC meg Dolphins meccsen is jó volt sztem amúgy
Heisman
Negritis
Mindegy, meglátjuk hogy fejezi be a szezont. De legalább fejben összeszedte magát, ez már pozitív.
Igen, csak sajnos leginkább garbage time-ban királyKC meg Dolphins meccsen is jó volt sztem amúgy
Heisman
Igen, csak sajnos leginkább garbage time-ban királyjah bocs 😀Te a passer rating-re gondolsz, ez qb rating.most tolt egy 149et, nem? 😀Drew Lock's average QBR of 77.4 since Week 11 ranks fourth in the NFL during that timespan:
— RK (@RyanKoenigsberg) December 14, 2020
1) Aaron Rodgers (83.3)
2) Patrick Mahomes (82.6)
3) Ryan Tannehill (80.8)
4) Drew Lock (77.4)
roberto23
anélkül a 3 hét az 53 ha jól számolom 😀
Negritis
roberto23
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
jah bocs 😀Te a passer rating-re gondolsz, ez qb rating.most tolt egy 149et, nem? 😀Drew Lock's average QBR of 77.4 since Week 11 ranks fourth in the NFL during that timespan:
1) Aaron Rodgers (83.3)
3) Ryan Tannehill (80.8)
4) Drew Lock (77.4)
roberto23
Negritis
roberto23
Te a passer rating-re gondolsz, ez qb rating.most tolt egy 149et, nem? 😀Drew Lock's average QBR of 77.4 since Week 11 ranks fourth in the NFL during that timespan:
1) Aaron Rodgers (83.3)
3) Ryan Tannehill (80.8)
4) Drew Lock (77.4)
roberto23
Negritis
most tolt egy 149et, nem? 😀Drew Lock's average QBR of 77.4 since Week 11 ranks fourth in the NFL during that timespan:
1) Aaron Rodgers (83.3)
3) Ryan Tannehill (80.8)
4) Drew Lock (77.4)
roberto23
Drew Lock's average QBR of 77.4 since Week 11 ranks fourth in the NFL during that timespan:
1) Aaron Rodgers (83.3)
3) Ryan Tannehill (80.8)
4) Drew Lock (77.4)
Hinton rúghat is amíg Manus covidozik.. Lehet emiatt volt tegnap olyan pontatlan... 😳www.denverbroncos.com/news/injuryreport/injury-report-dawson-toliver-out-for-season-bolles-fant-return-to-denverAkkor Hinton felkészül CB poszton, most még ideje is lesz felkészülni 😀
Negritis
Vonster
"I love this sport. I hate this sport."
www.denverbroncos.com/news/injuryreport/injury-report-dawson-toliver-out-for-season-bolles-fant-return-to-denverAkkor Hinton felkészül CB poszton, most még ideje is lesz felkészülni 😀
Negritis
Mondom, szerintem előző évekhez képest így is fejlődés (bár annál rosszabbat nehéz lett volna produkálni). Spencer szerintem gyors és robbanékony, általában el is kapja a labdákat. Lehetne mondjuk jobban blokkolni neki.Én örültem nagyon, hogy lett egy visszahordott TD is, Spencer rászolgált szerintem. Legalább a játék ezen eleme miatt nem nagyon kell mostanság aggódnunk. Emlékszem, hogy fogtam a fejem, mikor az elmúlt években egy-egy visszahordást néztem. De az is megfordult a fejemben, hogy Spencer csak erre jó, WR-nek, vagy trükkös játékokra gyenge lenne? Vagy fent szokott lenni néha az offenseben is, csak nekem nem tűnik fel? 😀sztem nagyon szar a visszahordó játékunk alapvetően
Gerichill
főleg KO-ra, folyamatosan elindulunk touchback helyett és szarabbul jövünk ki
Negritis
Én örültem nagyon, hogy lett egy visszahordott TD is, Spencer rászolgált szerintem. Legalább a játék ezen eleme miatt nem nagyon kell mostanság aggódnunk. Emlékszem, hogy fogtam a fejem, mikor az elmúlt években egy-egy visszahordást néztem. De az is megfordult a fejemben, hogy Spencer csak erre jó, WR-nek, vagy trükkös játékokra gyenge lenne? Vagy fent szokott lenni néha az offenseben is, csak nekem nem tűnik fel? 😀sztem nagyon szar a visszahordó játékunk alapvetően
Gerichill
főleg KO-ra, folyamatosan elindulunk touchback helyett és szarabbul jövünk ki