Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 562 — The Mathematician
szóval a tanulság, hogy még egy alkoholista fasz is jobb lenne tulajnak, csak legyen valaki
Black_Adder
peterk2005 iszik?
gedam
a mi meccseinket józanul nem lehet nézni
Black_Adder
nekem még valahogy sikerül 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
szóval a tanulság, hogy még egy alkoholista fasz is jobb lenne tulajnak, csak legyen valaki
Black_Adder
peterk2005 iszik?
gedam
a mi meccseinket józanul nem lehet nézni

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
gedam 6 478
Black_Adder
peterk2005 iszik?
több mint 5 éve

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Akkor én is bepofátlankodok egy véleménnyel...

Úgy tíz évvel ezelőtt a Coltsnál az azóta HOF-ba választott Bill Polian volt a GM, és nagyjából a hozzáállásunk hasonlóan vegyes volt, hogy mit kéne vele csinálni. Egyrészt egy több SB kaliber csapatot is összerakó menedzserről van szó, másrészt a megelőző néhány év műveleteit elővéve nem nagyon volt semmi, ami bizalomra adhatott volna okot. Akkor mi szurkolók elsősorban abban láttuk a hibát, hogy odaengedte a döntésekhez a fiát, ami ma sem tudom, hogy mennyit számított (a fiú Jacksonville-ben is igazolta / igazolja, hogy nem ér fel apuhoz), de valószínűleg volt szerepe benne, de azért az öreg Polian se volt már az, aki korábban. A történetet azért is említettem, mert egy neves, elismert, fontos emberrel volt gond, akit nem olyan egyszerű kirakni, mint egy olyant aki nem tett le semmit, nem kötődünk hozzá. És azért is, mert végül Irsay elküldte, aminek nagyon örültük .... aztán jött helyette egy bizonyos Ryan Grigson. (viszont Grigson után meg Chris Ballard, szóval olyan nincs, hogy nincs fény az alagút végén, csak legfeljebb hosszabb az alagút).

Blablázok. A lényeg tömören, hogy szerintem Elwaynek el kéne köszönnie. Nem tudom, hogy van-e jelenleg olyan akit a csapat eredményei is érdekelnek nem csak a pénzügyei, és megvan a jogköre / befolyása ahhoz, hogy leváltsa / lemondassa, ezért írom, hogy neki kéne lemondania. Mert én sem látom a miért továbbot. Abban a részben egyetértek Dokival, hogy az utóbbi két év draftja jobb lett, mint a megelőzők, de a draft csak a GM történet egyetlen eleme a jópárból. A FA igazolásokról már koránt sem tudom elmondani ugyanazt a felfelé forduló tendenciát, amit a drafttal kapcsolatban. És a szakmai döntéseket sem igazolta az élet. Már én sem hiszem, hogy fogja.

A keretet viszont én nem dobnám el. Ez valóban nem egy contender keret, de nem is rossz. Higyjetek nekem, nekem volt "szerencsém" rossz kerethez (2017, amikor Ballard átvette a Coltsot), ez a Broncos keret sokkal-sokkal jobb annál. Innen nekem egy konzisztens, megtervezett építkezési folyamat hiányzik inkább. Egy GM szintű elképzelés arról, hogy milyen csapat is kell ide egy mérföld magasra, nyitott stadionba, valódi fűre a mai foci tendenciáit is figyelembe véve, és annak a csapatnak a tudatos, következetes építése. Beleértve a szakmai stáb kiválogatását is. Ne úgy jöjjön új edző, hogy beszélgettünk és tetszett amit mond, hanem úgy, hogy legyen megnézve a múltja, mit csinált, mit építene ha itt lenne, mit mutatott vezetőként, és ha az passzol abba a csapat elképzelésbe amit ide vizionál a GM, csak akkor jöjjön az az edző. Mindegy, hogy támadó vagy védő, csak legyen egy elképzelés - és előre lefektetett elvárások -, hogy mit jön építeni, és ahhoz legyen a csapat is építve. Ahhoz legyen draftolva, ahhoz legyen igazolva.

Ha sikerülne egy ifjabb Shanahant, vagy Brian Florest találni, akkor szerintem ez a csapat, ezzel a rosterrel indulva is 1, legfeljebb 2 éven belül kompetitív lenne. Azt nyilván nem lehet kimondani, hogy contender is, mert ahhoz kell egy irányító, ami jó GM, jó edzők számára sem jön azonnal, de kompetitív lehetne. Ahogy a (nem szétsérült) Niners az tud lenni Garoppoloval, vagy a Rams az tud lenni Goffal. Vagy a Dolphins az tud lenni Fitzmagiccal, de a még magát keresgető Tua-val is.

Ez hiányzik most szerintem is innen leginkább. Amíg ez nincs, én is tartok attól, hogy nem fogjuk tudni megtudni, hogy Lock mennyire jó. Vagy mennyire lehetne jó.

(Egyébként a védelmet látva most is úgy gondolom, hogy az öreg DC-nek nagyon is jó, csak nem annak hoztuk. Valaki jól fog járni, ha innen ki lesz rúgva, és visszamegy azt csinálni, amihez ért.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Robertohoz hasonlóan én is a SB győztes szezonunk elején kezdtem nézni az nfl-t és szurkolni a Broncosnak, így nekem is csak az utóbbi 5 szezon van meg (azért pótoltam a többit is, hogy tudjam miről beszélek 😀). Ez alapján úgy voltam az Elway kérdéssel, hogy a Lock projektet még megvárom mielőtt a fejét követelem, ennek ugyan még nincs vége, de én sem akarom már itt látni. Teljesen egyetértek azzal amit Black írt, hogy teljes fejetlenség van a csapatnál. A keret szerintem is PO esélyes, ha mindenki egészséges, igen ám, de egy keretet fel is kell készíteni a meccsekre (ez ugye az edzői stáb dolga), valamint ami nem működik azon változtatni kell (itt most a keretre magára gondolok, ez meg Elway dolga). Az edzői stábbal most sikerült másodszor mellényúlni Kubiak óta, a keret építése meg finoman szólva is megkérdőjelezhető (tudom jött a drafton két elkapó is meg center stb., ami Lockot segíti, ez oké, csak a másik oldalon meg ott van, hogy Shelby is csak valami csoda folytán maradt, a támadófal meg évek óta a legnagyobb problémánk, és ott is az volt a válasz, hogy akkor McGovern menjen amerre lát).

Ezek szerintem nem kicsi hibák, és lehet, hogy ellentmondásos, hogy azt mondom PO esélyes a keret, de akkor miről beszélek, hogy Elway nem tud csapatot építeni, amiben van is némi igazság, az elmúlt pár draft egész jól is sikerült, de hány játékosunk kapott második szerződést az utóbbi években?

És azzal én is egyet értek, hogy Lock igen is jó irányító lehetne egy jó stábbal, szerintem jobb is lehetne egy fokkal mint Goff mondjuk, mert a gyerek abszolút nem hülye, nem lusta, jó karja van, tehát kb minden adott, csak segíteni kéne neki, bár hozzáteszem az sem segít neki, hogy a második évében a második OC alatt dolgozik, ez még rendes körülmények között is nehézséget okozna, nem ám így.

Igazából órákig tudnék beszélni a témáról, és annyi gondolat van a fejemben, hogy kicsit kusza is lett ez az írás, de remélem értitek. Lényeg a lényeg, én is örülnék egy új GM-nek, aztán nézzük meg mire megyünk vele, ennél rosszabb nagyon nem lehet.
több mint 5 éve
Chargersesedunk ok szokták altatni szeptemberben és a decembert meghúzni 😊
Jah idén mégse mondjuk ok se 😊

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
btw @Általános Doktor nem értünk egyet a csapat jövőképét illetően, de nagyon hiányoznak az írásaid. Ha a belőlem áradó negativizmus miatt hagytad itt a topicot, inkább némítom magam...
Black_Adder
Egyáltalán nem miattad, hanem az általános légkör miatt fogadtam némaságot, legalább a szezon végéig.

Senkivel szemben sincs problémám és nem is akarok, így nem is szeretnék belemenni egy-egy konkrét vitába, most leírom a gondolataimat, aztán majd a kövi draftra érkezem:

Én 99%-ban biztos vagyok benne h marad mindenki a helyén év végén.

Úgy gondolom h ez a keret nem középszer, túl sok kulcsjátékos hiányzott túl sokáig, ami nélkül nem ezek az eredmények lennének - az h mennyivel lenne több győzelmünk az már jó kérdés, lehet h nem sokkal.

Elway GM munkájának megítélését sem úgy látom mint ahogy lefestetted, sztem az elmúlt draftok jók voltak, jó irányba indultunk el az elmúlt két évben roster szinten - van persze kétes döntés, Gordon ilyen, a leigazolásakor is luxusnak gondoltam, de akkor sem tarottam szarnak, sztem most sem az, de luxus, igen, J James is ilyen, papíron jó RT, gyakorlatban puhapöcs, illet volna ezt a jellemvonást felismerni.

Nálam az ősbűn VJ leigazolása volt, ott elvettünk a kerettől két évet + szar draftokat is tolt akkortájt, sztem ezekben javult.

Vic sztem nem VJ/JMD szint. Ott én is úgy ültem le h csak kapjunk ki és menjen végre a f-szomba.
Vic nem elit, még csak nem is átlag feletti, de nem tartom szar HC-nak. Nála ami zavar, h azt tűzte ki zászlajára, hogy nem lesz "death by inches", hát lett, nem is egyszer. A nyilatkozataival nekem eddig nem volt bajom, kivéve a Lockosat. Azt a nyilatkozatot én sem tudom hova tenni, teljes nonszensz volt (az is ahogy az nfl kezelte a helyzetet, az is h Vic rá akarta húzni a vizes lepedőt).

Lockban egyelőre túl sok inkonzisztenciát látok, valamint beszédes vele kapcsolatban h nincs 2 minute drilles playbookunk (ilyenkor is balanszban van a futás-passz, egyszerűen nem bízunk benne eléggé, de eddig nem is cáfolt rá Shurmurékra). Ettől függetlenül aki szerint Lynch szinten van, nos, ő rég, vagy egyáltalán nem látta a Lynchféléket játszani. Bőven lenne benne potenciál, és nagyon szimpatikus a hozzáállása is, jövőre hoznék mellé valakit h versenyezzenek meg a posztért, de én még nem mondtam le róla.

Engem nagyon zavar a kettős mérce is.
Mindenki tudja h KisShannyt akartam | vissza lehet keresni | , utóbb egyértelmű h ő lett volna a jó megoldás, főleg ha Wadepapát megtartjuk. De idén érdekes mód ott valid érv h sok a kulcssérült, nálunk nem. Ott nem gond az első két szezon negatív mérlege, itt igen. WP-re is Istenként tekintünk. Jogosan. De ő sincs már a ligában jóideje.
Tudom h ezekben a hasonlatokban van torzítás, az egy sz.rabb keret volt - bár a mi keretünket ahogy látom csak én tartom potensnek -, az egy nagyon zorall csoport volt - bár sztem a miénk is az-.
De ha egyszer ott érv h O# mágus, akkor itt miért nem az h D# mágus a HC?

Év végén majd folytatjuk, addig is én minden meccs elé úgy ülök le h f.szrahúzzuk az ellenfelet, aztán max csalódok...
Általános Doktor
Azért én remélem előbb is látunk újra, nem csak a kövi draftnál. 😊

Ha már Elway munkájánál tartunk nekem sajnos csak a negatív szezonokról van élénk képem, lévén hogy azon a bizonyos SB-n kezdtem el nézni az NFL-t és lettem Broncos. Szóval igazi szurkolóként az igazi sikerek egyelőre engem elkerültek, remélem nem én vagyok a rossz ómen. 😀 de én ennek ellenére mégegy HC választást megadok neki, mielőtt a fejét követelném. Mert én is úgy gondolom, hogy ez a keret nem rossz. Vannak benne hatalmas hiányosságok, baromira elhanyagolt posztok, de egy jó megfelelő stábbal bőven bennük lehetne a PO harc.

Fangio más tészta, én őt már csak a Lock-os nyilatkozata miatt is lapátra tenném. Bár maradni fog jövőre is, úgyhogy azért szurkolok is neki, bármennyire is szeretnék január elején azt olvasni, hogy ki van rúgva... Amúgy én idén is úgy érzem, hogy az utolsó meccsekre megint fejlődik a csapat, akárcsak tavaly (bár idén ez a mutatóban nem igazán látszik), de ez nagyon kevés szerintem. Akármit is csinálunk a szezon 2. felében ezek a 0-4/0-3-as kezdések nem férnek bele, mert onnan már semmi esély visszajönni, és nem látok túl sok esélyt arra, hogy ez jövőre változni fog. Olyan mintha mindig kellene neki 3-4 meccs, hogy rájöjjön hogyan kell játszatni a csapatot, ami nonszensz.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
btw @Általános Doktor nem értünk egyet a csapat jövőképét illetően, de nagyon hiányoznak az írásaid. Ha a belőlem áradó negativizmus miatt hagytad itt a topicot, inkább némítom magam...
Black_Adder
Egyáltalán nem miattad, hanem az általános légkör miatt fogadtam némaságot, legalább a szezon végéig.

Senkivel szemben sincs problémám és nem is akarok, így nem is szeretnék belemenni egy-egy konkrét vitába, most leírom a gondolataimat, aztán majd a kövi draftra érkezem:

Én 99%-ban biztos vagyok benne h marad mindenki a helyén év végén.

Úgy gondolom h ez a keret nem középszer, túl sok kulcsjátékos hiányzott túl sokáig, ami nélkül nem ezek az eredmények lennének - az h mennyivel lenne több győzelmünk az már jó kérdés, lehet h nem sokkal.

Elway GM munkájának megítélését sem úgy látom mint ahogy lefestetted, sztem az elmúlt draftok jók voltak, jó irányba indultunk el az elmúlt két évben roster szinten - van persze kétes döntés, Gordon ilyen, a leigazolásakor is luxusnak gondoltam, de akkor sem tarottam szarnak, sztem most sem az, de luxus, igen, J James is ilyen, papíron jó RT, gyakorlatban puhapöcs, illet volna ezt a jellemvonást felismerni.

Nálam az ősbűn VJ leigazolása volt, ott elvettünk a kerettől két évet + szar draftokat is tolt akkortájt, sztem ezekben javult.

Vic sztem nem VJ/JMD szint. Ott én is úgy ültem le h csak kapjunk ki és menjen végre a f-szomba.
Vic nem elit, még csak nem is átlag feletti, de nem tartom szar HC-nak. Nála ami zavar, h azt tűzte ki zászlajára, hogy nem lesz "death by inches", hát lett, nem is egyszer. A nyilatkozataival nekem eddig nem volt bajom, kivéve a Lockosat. Azt a nyilatkozatot én sem tudom hova tenni, teljes nonszensz volt (az is ahogy az nfl kezelte a helyzetet, az is h Vic rá akarta húzni a vizes lepedőt).

Lockban egyelőre túl sok inkonzisztenciát látok, valamint beszédes vele kapcsolatban h nincs 2 minute drilles playbookunk (ilyenkor is balanszban van a futás-passz, egyszerűen nem bízunk benne eléggé, de eddig nem is cáfolt rá Shurmurékra). Ettől függetlenül aki szerint Lynch szinten van, nos, ő rég, vagy egyáltalán nem látta a Lynchféléket játszani. Bőven lenne benne potenciál, és nagyon szimpatikus a hozzáállása is, jövőre hoznék mellé valakit h versenyezzenek meg a posztért, de én még nem mondtam le róla.

Engem nagyon zavar a kettős mérce is.
Mindenki tudja h KisShannyt akartam | vissza lehet keresni | , utóbb egyértelmű h ő lett volna a jó megoldás, főleg ha Wadepapát megtartjuk. De idén érdekes mód ott valid érv h sok a kulcssérült, nálunk nem. Ott nem gond az első két szezon negatív mérlege, itt igen. WP-re is Istenként tekintünk. Jogosan. De ő sincs már a ligában jóideje.
Tudom h ezekben a hasonlatokban van torzítás, az egy sz.rabb keret volt - bár a mi keretünket ahogy látom csak én tartom potensnek -, az egy nagyon zorall csoport volt - bár sztem a miénk is az-.
De ha egyszer ott érv h O# mágus, akkor itt miért nem az h D# mágus a HC?

Év végén majd folytatjuk, addig is én minden meccs elé úgy ülök le h f.szrahúzzuk az ellenfelet, aztán max csalódok...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
mondjuk Oz elengedése nem biztos h hiba volt a GMtől
az h nem volt B terv Manning után már az

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ide jutottunk..
“Most fogok egyet énmegmondtamozni, de sajnosa mérleg az én szezon előtti véleményeimet igazolja minden téren.”... hogyháthogy évekkel ezelőtt írtam, hogy nem funky ez a sztori itt GM Elway-jel, Manning nem csak átlagwéerből csinál WR-t, de átlag altti géemből Super Bowl győztes GM-et...
Emelem a tétet.. GM Elway is légyszíves takaroggy...
Zalán
Biztos változik, hogy ki hány esélyt ad neki, én most tavasszal vesztettem el a belé vetett bizalmam és ez az, amit a szezon nem megcáfolt, hanem megerősített.

Te valóban ezt mondtad talán már akkor, amikor nem rúgta ki VJ-t és az idő téged igazol. Talán írtam is, de mindenki jobban járt volna, ha az első réseknél leköszön.
De 17-ben és 18-ban is visszafordítható lett volna a helyzet. Egy Super Bowl győztes GM pedig kap 2. és 3. esélyt, akkor is ha csak Manning tette őt Super Bowl győztes GMé (annak most örülnék ha nem próbálnánk kideríteni kié mennyi érdem, ezek szép emlékek, amikbe most muszáj kapaszkodni, bármi rosszat keresni azokban az időkben, 3.5 ilyen év után kicsit nehéz lenne most a lelkemnek). Azóta elszalasztotta azt a 2. és 3. esélyt, lerontotta minden impozáns mutatóját GMként.

Ha ezt érezted előre, akkor igazad volt. Most senki nem hinne neked és őt sírnánk vissza egy másik GM miatt, ahogy Shannyt is visszasírtuk néhányan jmd alatt, de tán még Fox idejében is. Ha ő is marad még 2 sikertelen évet, akkor rá is lehet máshogy emlékeznénk. Csak akkor volt egy tulaj, akinek voltak elvárásai. Most nincs. Biztos vannak még, akik "in Elway we trust". Előbb-utóbb eljön az az idő is, amikor mindenki elengedi az Elway projektet.
Black_Adder
Igen Doki,,, Hiányzol...
Szóval én már VJ előtt ezt éreztem, de tök mindegy, nyilván nem vagyok futballokos. És totál igaz, hogy kap másodikat meg harmadikat, szerintem amúgy negyediket is fog kapni és sajnos úgy néz ki, hogy ötödiket is. Nem lesz könnyű Broncosnak lenni. Az én legnagyobb problémám Elwy Gm-kedésével, hogy megszerezte Manninget, ez hatalmas érdem volt természetesen. Elivatathatlan. Annyira, hogy meg tudtuk emészteni (nem nevet ki más topikból fórumtárs), de el tudtuk fogadni Tebow menesztését. Nem volt könnyű ez, azokban az időkben. Minden igazolta végül a döntést. De tudtuk hogy Manning hány éves. Tudtuk, hogy minden évben orvosi vizsgálat után mondhatja ki, hogy folytatja. Tudtuk, hogy nem lesz fiatalabb, hogy a pályafutása véges. Végül az ötödik évét nem is vállalhatta már, és a negyedik évében is már fizikailag nem önmaga volt. Tehát négy éve volt hogy megoldja az post Manning időszakot. Egy GM soha nem csak a jelennek dolgozik. Neki a következő 4 év is a jelen. Négy év alatt rengeteget lehetett volna tenni, egy Osweileren kívül senki. Akinek sikerült a szerződését úgy kifuttatni, hogy szinte egyszerre lépett le Manninggal. Nélam ez oltári nagy GM hiba. Uténa elkezdett kapkodni, ami azóta sem ért véget, ami azóta is tart, aminak azóta is isszuk a levét. Szomorú történet. Az a baj, hogy nekünk ez a mindennapjaink része. Hülye egy hobby, de ez van. Nem tudom nem reggel megnyitni a netet, hogy ne az első között legyen, hogy mi történt Denverfalván???

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 234 — NFL bracket champion '26
mi az a PED?

Negritis
performance-enhancing drug

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
mi az a PED?

több mint 5 éve
Ide jutottunk..
“Most fogok egyet énmegmondtamozni, de sajnosa mérleg az én szezon előtti véleményeimet igazolja minden téren.”... hogyháthogy évekkel ezelőtt írtam, hogy nem funky ez a sztori itt GM Elway-jel, Manning nem csak átlagwéerből csinál WR-t, de átlag altti géemből Super Bowl győztes GM-et...
Zalán
Biztos változik, hogy ki hány esélyt ad neki, én most tavasszal vesztettem el a belé vetett bizalmam és ez az, amit a szezon nem megcáfolt, hanem megerősített.

Te valóban ezt mondtad talán már akkor, amikor nem rúgta ki VJ-t és az idő téged igazol. Talán írtam is, de mindenki jobban járt volna, ha az első réseknél leköszön.
De 17-ben és 18-ban is visszafordítható lett volna a helyzet. Egy Super Bowl győztes GM pedig kap 2. és 3. esélyt, akkor is ha csak Manning tette őt Super Bowl győztes GMé (annak most örülnék ha nem próbálnánk kideríteni kié mennyi érdem, ezek szép emlékek, amikbe most muszáj kapaszkodni, bármi rosszat keresni azokban az időkben, 3.5 ilyen év után kicsit nehéz lenne most a lelkemnek). Azóta elszalasztotta azt a 2. és 3. esélyt, lerontotta minden impozáns mutatóját GMként.

Ha ezt érezted előre, akkor igazad volt. Most senki nem hinne neked és őt sírnánk vissza egy másik GM miatt, ahogy Shannyt is visszasírtuk néhányan jmd alatt, de tán még Fox idejében is. Ha ő is marad még 2 sikertelen évet, akkor rá is lehet máshogy emlékeznénk. Csak akkor volt egy tulaj, akinek voltak elvárásai. Most nincs. Biztos vannak még, akik "in Elway we trust". Előbb-utóbb eljön az az idő is, amikor mindenki elengedi az Elway projektet.

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ide jutottunk..

több mint 5 éve
Lock tud jól játszani.
Csak még sosem vagy nagyon ritkán játszott egy teljes meccsen vagy legalább annak döntő részében jól.
De még így is, Manning óta, ez senkiről nem mondható el Denverben. A macska és Keenum tudtak "nem rosszul" játszan, nagyon esetleg Flacco pár passz erejéig, a többiek teljes kilátástalanság.

A másik, hogy most Josh Allen, akitől írtóztunk kvázi franchise QB-nak tűnik. Senki ne higgye egy másodpercig se, hogy nálunk így nézne ki. Nálunk olyan, mint játékosnevelés, nem létezik. Lehet szidni Elwayt a gyenge draftjai miatt, de most tudtok olyan keretet mutatni, amivel a kókler és a choker nem bukna meg? Na ugye.
Most amúgy jó kérdés, hogy Kubiak és Wade Phillips hiányzik ebből a képletből vagy Manning és Ware, de leginkább mind a 4. Kubiakról nem tehet, Wade Phillipset szakmailag óriási hiba volt elengedni, ha Manning és Ware szintű veteránaink nincsenek is, olyanok lennének akik legalább részben betöltenék a szerepüket, na őket űzzük el innen tűzzel-vassal, mert van hangjuk és a csapatvezetése nem tudja fogadni a kritikát. Meg mert csak. Biztos jobban csillog a bizonyítványban, ha az adott évben hozott emberekkel éred el ugyanazt, mint ha már korábban itt lévőkkel.

Persze rögtön itt a másik probléma, hogy 2 rossz HC választás mellett, amíg olyan QB-kkal próbálkoztunk, mint Sanchez, Lynch, Siemian, Osweiler, Keenum és Flacco, addig az erős keret kiöregedett és szétszéledt. Kulcs játékoskat engedtünk el FAn mert az hittük, hogy majd onnan pótoljuk. De nincs semmilyen tudoatos csapatépítés.
Amikor tavaly év végén nyertünk néhány meccset és el lehetett volna kezdeni bizakodni, nagyon hamr kiderült, hogy offseasonben semmire nem értékeljük őket. Most fogok egyet énmegmondtamozni, de sajnosa mérleg az én szezon előtti véleményeimet igazolja minden téren. Lindsay és Gordon teljesítménye nem adódik össze, McGovernt hiba volt elengedni, Wolfe-t hiba volt elengedni, Harrist hiba volt elengedni. Hiba volt az hinni, hogy majd James játszik RT-t. Voltak posztok amik a győzelemhez tettek hozzá, azokat felforgattuk, voltak amik hátráltattak minket, azok tovább sorvadtak. Az nem úgy működik, hogy aki tavaly jó volt, az idén is jó lesz, aki tavaly nem volt szar, az idén már jó lesz. Vannak kiugró teljesítmények, vannak sérülések, vannak formahanyatlsok. Amikor choker lenyilatkozta, hogy máshol is volt már hasonló első szeonja, amikor a végére a fos összeállt szarrá és utána jók voltak, akkortól sejtetem, hogy semmit nem fog tenni a fejlődésért, hanem várja, hogy majd magától jobb lesz minden. Meglepetés, nem, nem lett az.
Egyszer lehet visszalátogatom azokat a szezon előtti gondolataimat és leírom mit miért láttam annyira negatívan, csak nem szeretném hogy úgy csapódjon le, mintha az ellenkezőket állítókat gúnyolnám ki vele.
Na nem mintha én olyan pontos lettem volna, sajnos - ahogy már a BME-n is az egyetlen dolog amit megtanultam, hogy ha a legrosszabbra számítok, az élet még mindig valamivel rosszabb hoz - egyelőre úgy néz ki én is felülértékeltem a csapat valódi helyzetét. Ezúton elnézést mindenkiben akiben hamis reményeket tápláltam....

Itt az ideje belátni, hogy Ez egy középszar keret. Egy rossz HC kezei alatt. Most akkor mit várunk Locktól, vagy bárkitől? Mindek vitatkozni róla, ebben a közegben az összes rookie QB megbukna szerintem még a rookie Mahomes és a rookie Desaun Watson is.
Az utóbbi hetekben egyetlen dolog változott, Chokerről kiderült, hogy emberileg is egy hulladék. (itt jegyezném meg, hogy ő volt az első a csapatban akit megbünteték a maszkviselés hiánya miatt és akkor van bőr a pofáján bedobni Lockot a busz alá... Vén fasz.) Meg, hogy Jeudyban nincs önkritika. Ja Manninggel biztos jobb számai lennének csak volt itt korábban egy Demaryius Thomas meg egy Decker, akik nem követeltek labdákat tweetekben akkor sem, amikor összesen 2 passz kísérletünk volt egy meccsen. Azt nem tudom, hogy tudásban van-e különbség, de karakterben ezekszerint igen.

Amúgy fölösleges lenne máris leírni a rookiekat, csakhogy ennek a csapatnak semmi jövője nincs, amíg nincs tulaj, amíg Ellis a CEO, amíg Elway a GM, amíg Choker a HC, amíg egy báb a DC, amíg Shurmur az OC.
Teljes rebuild kell.
Lindsayt sajnálom, de ahogy jobban járt volna, ha anno a Ravesnhez ír alá, még most is jobban jár, ha minél hamarabb szabadul innen. Minek egy udfa, ha egy méregdrága veterán is majdnem ugyanazt tudja, mint ő.
Felőlem mehet mindenki. Lock is. Egyrészt szerintem abba a stádiumba értünk, mint a Jets Darnolddal, most már meccsről-meccsre sérül a pályafutása, jövő szezonkezdetre minden maradék önbizalmát elveszti és végleg elveszit, hogy kezdőként gondoljanak rá bárhol is. Másrészt ha jön egy új rezsim, reméljük hogy kompetensek lesznek, akkor inkább olyat hozzanak, akiben ők bíznak, ne járjunk úgy mint a Rams a megörökölt Goffal... Egy felől Lockért kár, egy Shannyvel, McVayjel, Reiddel mostanra tier2 QB lehetne.

Egyébkétn semmi változásra nem számítok. Gratulálok is a jövő évi első 3-4 ellenfelünknek a megérdemelt győzelemhez.
Amíg a franchise nyereséges, nem fogják eladni, amíg nem adják el, addig nincs senki aki Elwayt kirúgná, amíg Elway marad addig Choker tremndous jobot végez és míg mindenki kiváló munkát végez futószallagon jönnek a losing seasonök. 17, 18, 19, 20. 17-ben ha marad Kubes és Son of Bum, állítom hogy rájátszásért küzdünk, 18-ban valójában majdnem azért küzdöttünk, 6-6-nál saját kezdünkben volt a sorsunk 4 győzelem és PO. Lesérül CHJ és Sanders és jött 4 vereség. 19 valójában visszalépés volt margin of victory-ban, pontosabban a mi esetünkben margin of lossban, bár a mérleg jobb, de leginkább egy helyben toporgunk, míg mindenki leelőzött minket. Vagy legalábbis a Chargersnél úgy tűnik meg van a franchise QB, a Raidersnek meg már jó ideje csak egy nagyon kicsi hiányzik, nem biztos hogy valaha meg lesz nekik, lehet peakelnek egy majdnem PO-val egy egy 1&done-nal, de mi végtelnül messzebb vagyunk tőlük és nem közelítünk.

Abba a csapdába estünk, hogy 11 és 15 között minden jó volt, ezért azt hisszük, hogy minden jó, Azoknak az időknek Von Miller az utolsó hírmondója, akiből Choker holtszezon alatt teljesen ineffektív átlagos játékot faragott és még büszke is rá. 15 óta most már van zsinórban 4 szar szezon, 17-20. Lehet ragozni akárhogy, lehet hozni a sérüléseket a Covidot, egy meccset kvázi előre elvettek tőlünk, meg a sok-sok kifogást, amit majd mindenhonnan hallani fogunk a tél közepén, de 5-11, 6-10, 7-9, 4-8. Nem érdekel, hogy nem pragmatikus vélemény, de ha már ilyen szarok vagyunk legaább olyanokkal legyünk iylen szarok, akiket szerteünk. Az emberileg hitvány döntésekhez kell, hogy az eredmény igazolja. Itt nincs eredmény. De ezt a sort nézhetjük tárgyilagosan is, az se menti meg:
2 rossz HC kinevezés, 3 nagyszabású QB projekt bukta (Lynch draftpickben, Keenum és Flacco szerződésben) 4 szezon pozitív mérleg nélkül, de akár meg is előzhetem a 4 losing seasont, és 5 PO mentes szezon zsinórban, 22-38-as mérleg az utolsó 60 meccsen.
Melyik másik GM tarthatná meg ezután az állását?

Nem költői kérdés, de még csak nem is kötekedni akarok vele, komolyan érdekel, hogy akik megszavaznának még egy év bizalmat Elwaynek, azok mi alapján? Volt bármi szignifikáns jó döntése Kubiak és Wade Phillips kinevezése óta?
Érdemeitől nem akarom megfosztani, a GMként elért érdemeitől se. Viszont úgy érzem egy ideje már csak a saját reputációját rombolja, mindenkinek jobb lenne, ha leköszönne, de a legszomoróbb, hogy talán már el is késett vele. A Lock projekt menthetné meg, de a Lock projekt most nagyon rossz kezekben van és ő maga adta azokba a kezekbe.
Kérlek mondj le! Sokáig gondoltam úgy, hogy hiba volt Shannyt kirúgni, főleg mivel kibaszott jmd követte őt, de így megmaradt az, hogy nem az utolsó évek szenvedéseivel emlékszem rá, hanem a 2005ös csapat HC-jaként, amit élmény volt nézni, és hogy 06-ban 08-ban olyan közel volt a PO. Ez a pont Elwaynek már elmúlt. Ehhez 18-ban kellett volna lemondania, azzal hogy maradt egyértelmű volt, hogy vagy jó irányba tereli újra a csapatot vagy szép lassan lerombol mindent amit elért. Akkor hittem benne, hogy képes rá, most viszont nem tudok elmenni az eredmény mellett szó nélkül. Gyalázatos eredmény, semmi fejlődés, kilátástalnság, nihil.
Egy 6-10, 8-8-es szezon nem méltő a csapat történelméhez!. Azt hinni, hogy 5,6,7 győzelmek mögött valami javulás van, olyan mint azt hinni a védelemre hogy jó, csak mert olyan mélyre vitte tavaly a lécet. Nem beszélve arról, hogy pont akkor mutattak jobb teljesítményt, amikor nem a mester filozófiáját követték és volt pass rush... De legalább kiderült hogy Chubb azért tud játszani, csak choker ugyanúgy szarul használta, mint Von Millert, egy új HC-val új védelmi sémával, ki tudja, lehet egy future HOF játékossal erősödhetne a keret, nem valakivel akiről az új nézők nem is értik majd hogy miért sztárolják, ilyen színteln szagtalan 7-8 sackes szezonokra... Más kérdés, hogy ha minden marad a régiben, majd utolsó évében elcseréljük egy 4. körös pickre, amiből hozunk egy újabb drága bridge QB-t, vagy tovább sáfárkodunk az "ajándék" pickkel, hogy jöjjön a 3. körben egy 7-be várt CB, vagy az 5-ben egy sérült TE, mert az ő szerződése úgyis lejárna, úgyse hosszabbítanánk vele és útban az elkerülhetelen 3-6-os kezdethez a trade deadline végére úgyis minden érdemi esélyt elvesztenénk az értékelhető szezonra. Persze Choker attól még tremendous jobot végezne és lenne pár játékos aki a hibás azért hogy ilyen helyzetbe hozta a csapatot.

És bár a SNF után bevallom kevésbé aktuális mint gondoltam de ha már Lock miatt klaviatúrát emeltem éa több dologra is kitértem, akkor itt az ideje, hogy felelevenítsünk egy ősi Broncos topic szokást:
Fangio takaroggy!!!

több mint 5 éve
1. Lock tényleg szar 😊
FLZOLI
az a baj hogy még ez se igaz, semmivel nem rosszabb mint mondjuk Macska volt
és ez a legszarabb az egészbe, mert így ott a bizakodás hogy hátha fejlődik még egy kicsit
Lynch nah ő szar volt, Flacco is
Rypien-Driskel sztem cserének is kevés
Keenum vmivel jobb volt de ő is kevés a stabil kezdő poszthoz
Negritis
Egyébként engem az elmúlt hetek csak megerősítettek abban, hogy Lock egy komoly stábbal, jó futójátékkal és egy legalább közepes fallal bőven jó lenne. Nyilván a hülye hibái bosszantóak, és muszáj lesz őket csökkenteni.

Ettől függetlenül én is amellett vagyok, hogy hozzunk valakit és versenyeztessük meg őket.
roberto23
a Rams vagy a 49ers támadójátékban szépen ki tudna bontakozni
a fal nem feltétlen van meg hozzá nálunk de a többi adott, jah bocs az edzők szarok

több mint 5 éve
1. Lock tényleg szar 😊
FLZOLI
és ez a legszarabb az egészbe, mert így ott a bizakodás hogy hátha fejlődik még egy kicsit
Negritis
Egyébként engem az elmúlt hetek csak megerősítettek abban, hogy Lock egy komoly stábbal, jó futójátékkal és egy legalább közepes fallal bőven jó lenne. Nyilván a hülye hibái bosszantóak, és muszáj lesz őket csökkenteni.

Ettől függetlenül én is amellett vagyok, hogy hozzunk valakit és versenyeztessük meg őket.

több mint 5 éve
1. Lock tényleg szar 😊
FLZOLI

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Bassey acl szakadás, ennyi a szezonja.

Plusz Judit-nak volt egy érdekes tweet-je meccs után, ahol nehezmenyzete, hogy ritkán szállt felé a laszti. Aztán persze kapcsolt, és szinte rögtön törölte, de az eddigi szezonja után én a helyében őrülnék, hogy lyuk van a seggemen. Nem őrülnék, ha már az első szezonjában hisztizni kezdene.
roberto23
A következő szezonban mitől lesz jobb, ha idén nem sikerül minden újonc hibát levetkőznie? Örülnie kéne, hogy állandóan a No1 CB-vel viaskodik és nincs kihasználva? Ezek ego-tól fűtött tesztoszteron állatok, persze, hogy szét akarják tépni a mezt és csillogni a rivalda fényben. Sokszor pont az a baj, hogy nem látszik a tűz, az akarás vagy a düh rajtuk és ebből lesznek ilyen lagymatag meccsek és szezonok.

Szerintem tök jogos, hogy a kiesett No1 elkapó után elvárná, hogy 5+ labda menjen felé meccsenként. Persze nem a Lock féle hátrafutunk oldalraugrunk és Judit irányába dobunk valamit kaliberű passz...
Ez az idény arról kéne szóljon, hogy terhelni a végsőkig a fiatalokat, hogy látszódjon kiben van kakaó. Lásd például Patrick, Reed a pozitív, Hamler, erdei gyümölcs C vagy Hamilton a negatív oldalon.
FLZOLI
Azért az érdekes, hogy még ebbe a kommentbe is sikerült beleszőni, hogy Lock mekkora szar, de afelett nagyvonalúan átsiklottal, hogy judit kb minden második fele szálló labdát kiejt a kezéből. Ezek nélkül talán védhető lenne a felháborodása, így szerintem egyáltalán nem. Plusz ha gondja van közölje edzésen, ne twitter-en uzengessen, mint az AB féle agyhalottak.
roberto23
1. Lock tényleg szar 😊
2. Azért egy WR teljesítményét eléggé befolyásolja ki dobál mögötte, ezt gondolom nem kell ecsetelni.
3. Judit esetén szerintem a dropok még mindig újonc hibák, szokni kell a légkört. Egyik top újonc WR se villog konstans jelenleg (jó Jefferson igen a Vikings-nél, de ő rendre sok targetet is kap) Ha következő szezonban is folyamatosan droppol az már aggasztó lesz.

több mint 5 éve

Plusz Judit-nak volt egy érdekes tweet-je meccs után, ahol nehezmenyzete, hogy ritkán szállt felé a laszti. Aztán persze kapcsolt, és szinte rögtön törölte, de az eddigi szezonja után én a helyében őrülnék, hogy lyuk van a seggemen. Nem őrülnék, ha már az első szezonjában hisztizni kezdene.
roberto23
A következő szezonban mitől lesz jobb, ha idén nem sikerül minden újonc hibát levetkőznie? Örülnie kéne, hogy állandóan a No1 CB-vel viaskodik és nincs kihasználva? Ezek ego-tól fűtött tesztoszteron állatok, persze, hogy szét akarják tépni a mezt és csillogni a rivalda fényben. Sokszor pont az a baj, hogy nem látszik a tűz, az akarás vagy a düh rajtuk és ebből lesznek ilyen lagymatag meccsek és szezonok.

Szerintem tök jogos, hogy a kiesett No1 elkapó után elvárná, hogy 5+ labda menjen felé meccsenként. Persze nem a Lock féle hátrafutunk oldalraugrunk és Judit irányába dobunk valamit kaliberű passz...
Ez az idény arról kéne szóljon, hogy terhelni a végsőkig a fiatalokat, hogy látszódjon kiben van kakaó. Lásd például Patrick, Reed a pozitív, Hamler, erdei gyümölcs C vagy Hamilton a negatív oldalon.
FLZOLI
Azért az érdekes, hogy még ebbe a kommentbe is sikerült beleszőni, hogy Lock mekkora szar, de afelett nagyvonalúan átsiklottal, hogy judit kb minden második fele szálló labdát kiejt a kezéből. Ezek nélkül talán védhető lenne a felháborodása, így szerintem egyáltalán nem. Plusz ha gondja van közölje edzésen, ne twitter-en uzengessen, mint az AB féle agyhalottak.

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

roberto23

több mint 5 éve

roberto23

fasza ...

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Én megkaptam, amit a meccstől vártam. Shelby tanár úr volt, a hóangyalka a hó miatt maradt el... Angyalka ott volt...
Tremendous job van. Teljesen felesleges abban gondolkozni, hogy Fangiót elküldik, kapnak egy harmadik évet. Annyiban védhető, hogy a covid tényleg irreálissá teszi a szezont, mindenkinek van kifogása, mint lyuk a seggén.
Én újra a jó draftpozícióért szurkolok. Innentől teljesen mindegy, hogy 4 vagy 6 győzelem van, a következő idény miatt viszont akár számíthat is, hogy top5 vagy top 12-ben húzunk. Mellesleg kíváncsi lennék mit lépne egy top 5-ös cetli esetén Elway, hozna e valakit Lock nyakára, vagy pedig teljes mellszélességgel állunk mellette. Addig végig ködösítés lesz.. 4-8, tehát pozitív szezon elpuntolt. Ez azért távol van a rekordtól, Shanahan vége-McDaniels korszakban esett meg ilyen, hogy 4 éve nincs pozitív szezon, illetve a kezdetek kezdetén 13 évig csak nega szezonok voltak.
Az tényleg szánni való, hogy ott tartunk, hogy ezt az eredményt előzetes elfogadtuk volna Kansasban. Oly szegényes ez így. Deák mondotta, "Ha tűrni kell, hát tűrni fog a nemzet" ...