Green Bay Packers
78 feliratkozó
2 hónapja
Ha csütörtök hajnalban a WAS ellen sikerül megismételnünk ezt a játékot, akkor a sorsolást elnézve a 9. fordulóig akár egy igen kiváló mérleget is összehozhatunk...Számomra egyébként azt volt döbbenetes látni, hogy MP önmagában azzal, hogy pályán van, mekkora upside-ot ad a többi pass rusher-ünknek... akik úgy tűnik, tudnak is élni a lehetőséggel (ok, hogy ez a DET OL nem a tavalyi, de azért rossznak sem mondható)
2 hónapja
Tegnap nézegettem én is, amennyire pozitívnak tűnt Bullard meg Walker, a deep data azért mást mond, de elfogadom. Főleg mert mellettük jöttek az elkapások és voltak missed tacklek is.Igen, az adatok általában nem hazudnak, de néha nem árt, ha nem pusztán csak száraz számok alapján ítélkezünk. Ilyen számokat, sőt, ennél jobbakat lehet úgy is produkálni, hogy a valóságban totál homálynak tűnik az illető. Viszont a tavalyi önmagához képest Bullard látványban tényleg sokkal jobbnak látszott.
Szerintem mindkettőjüknél ott a fejlődés.
zacknorb
2 hónapja
Packers Pff gradesTegnap nézegettem én is, amennyire pozitívnak tűnt Bullard meg Walker, a deep data azért mást mond, de elfogadom. Főleg mert mellettük jöttek az elkapások és voltak missed tacklek is.
Top 5 defense
S Evan Williams: 90.5
DL Devonte Wyatt: 78.7
LB Edgerrin Cooper: 77.6
CB Carrington Valentine: 72.6
DL Lukas Van Ness: 68.7
Top 5 offense
QB Jordan Love: 76.3
WR Dontayvion Wicks: 74.8
WR Romeo Doubs: 74.8
OL Jordan Morgan: 73.5
OL Sean Rhyan: 73.3
Bottom 5 defense
DB Javon Bullard: 44.8
DL Nazir Stackhouse: 51.3
DE Kingsley Enagbare: 53.3
DL Karl Brooks: 53.9
S Xavier McKinney: 54.7
Bottom 5 offense
LG Aaron Banks: 44.0
TE Luke Musgrave: 51.2
WR Malik Heath: 54.8
OL Darian Kinnard: 57.2
RB Josh Jacobs: 59.2
James007
Szerintem mindkettőjüknél ott a fejlődés.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Első heti túlreagálás:Nyerhető csoport, hogy az NFC döntőben ismét bukás legyen az Elgses ellen.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Packers Pff gradesTop 5 defense
S Evan Williams: 90.5
DL Devonte Wyatt: 78.7
LB Edgerrin Cooper: 77.6
CB Carrington Valentine: 72.6
DL Lukas Van Ness: 68.7
Top 5 offense
QB Jordan Love: 76.3
WR Dontayvion Wicks: 74.8
WR Romeo Doubs: 74.8
OL Jordan Morgan: 73.5
OL Sean Rhyan: 73.3
Bottom 5 defense
DB Javon Bullard: 44.8
DL Nazir Stackhouse: 51.3
DE Kingsley Enagbare: 53.3
DL Karl Brooks: 53.9
S Xavier McKinney: 54.7
Bottom 5 offense
LG Aaron Banks: 44.0
TE Luke Musgrave: 51.2
WR Malik Heath: 54.8
OL Darian Kinnard: 57.2
RB Josh Jacobs: 59.2
2 hónapja
Walker sokkal jobb volt, mint szokott, mar tavaly is latszott, hogy Cooper jelenlete sokat segit neki. Bullardnak meg sokkal jobban all ez a slot CB szerep, mint a safety.Unsung heroes: Van Ness, WoodenMajd akarok még délután 1-2 dolgot nézni, de nekem Bullard meg Walker is tetszett.
casaubon
zacknorb
Lehetne meg masokat is kiemelni (pl. ahogy Kinnard is beallt), szinte nem volt gyenge pont, de nalam a fenti ketto volt a legnagyobb meglepetes.
2 hónapja
Jogos, de en ot mar tavaly is dicsertem 😊Unsung heroes: Van Ness, WoodenDaniel Whelan
casaubon
James007
2 hónapja
Unsung heroes: Van Ness, WoodenÉlőben nézve én is azt cseteltem tegnap, hogy Wooden gyerekek 1-1be beállt Kenny helyére és mintha mi se történt volna.
casaubon
Mahogany-t ő is, de sokszor a 3.downra berotált edgek is úgy verték ahogy nem szégyelték. Van Ness és Gary pedig kaptak egy csengőt a fejük fölé, hogy öregeim itt hajtani kell mert itt van az aki ki fog túrni a melódból. 3 megfizetett endünk nem lesz szóval Gary a maradék lóvéért, Van Ness az elkövetkezőkért kell küldjön. 2-ből egy fog maradni csak (már ha egyáltalán). De imádtam, hogy Parsons majd minden snapben kapott duplázást (akár bent akár szélen). Könnyebben is oldották meg a többiek. Side effect ami már most látszik, hogy sokat lendít a falon.

Liverpool Fc
2 hónapja
Unsung heroes: Van Ness, WoodenMajd akarok még délután 1-2 dolgot nézni, de nekem Bullard meg Walker is tetszett.
casaubon
Poloska vagyok.
2 hónapja
Le a kalappal Hafley előtt. Egy centit sem adtunk olcsón.Támadásban is nagyon bíztató volt a játékunk, de a D-re keresem a jelzőket.
Parsons egy állat, eszméletlen nagy minőséget hozott a falba. Ez a többieknél is látványos upgrade lesz, lásd: Van Ness.
| Sajnáltam volna, ha az utolsó Lions akciót elveszik. Fantasztikus mozdulat volt |
2 hónapja
Unsung heroes: Van Ness, Wooden
2 hónapja
Könnyen lehet, hogy meghülyültem. Most éppen azon agyalok, hogy nem túl korán vagyunk-e túl jók...🙂 (Még szerencse, hogy Love-nak a második félidőben volt két teljesen homály dobása.)
2 hónapja
Melton, Cox, Tom, BanksA sérültek akik lehetőleg minél korábban (akár kedden már) visszatérnek.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Remek kezdés , támadó oldalon van hova fejlődni meg de alakul .A vedelem baszo volt .
Annyi győzelmünk már van a csoportban mint tavaly összesen : )
2 hónapja
Teljes arzenál elérhető Love-nak. Reed kapcsán azért vannak fenntartásaim.
2 hónapja
Kezdek aggódni. Van valakinek (működő) free streamje a Packers-meccshez?
2 hónapja
That list of active players includes DL Micah Parsons, who will make his Green Bay debut, plus WRs Jayden Reed, Dontayvion Wicks and rookie Savion Williams.Here's the full list of inactives:
Green Bay Packers
21 CB Nate Hobbs
39 S Zayne Anderson
67 OL Donovan Jennings
89 TE Ben Sims
91 DL Warren Brinson
99 DL Barryn Sorrell
Tehát Hobbs nincs, remélem azért show lesz, így hogy van Micah és a WRek.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Furcsálltam, hogy CBS-es meccs lesz, de már örülök neki.A FOXos scorebug egészen botrányos.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Dupla olyan hosszú a mi sérültlistánk, tonnányi questionable lesz itten.Én láttam tegnap hand off-os felvételt vele.
Love edzésen még nem próbálta a hand off-okat a sérült kezével, hogy fog így futni a homedog csapat?
gamerkr
3 hónapja
Dupla olyan hosszú a mi sérültlistánk, tonnányi questionable lesz itten.De azon se lepodjunk meg, ha a holnapi meccsriportban osszesen ket questionable lesz majd (Hobbs es Reed).
Love edzésen még nem próbálta a hand off-okat a sérült kezével, hogy fog így futni a homedog csapat?
gamerkr
3 hónapja
Dupla olyan hosszú a mi sérültlistánk, tonnányi questionable lesz itten.Love edzésen még nem próbálta a hand off-okat a sérült kezével, hogy fog így futni a homedog csapat?
3 hónapja
Első fordulóban mindig figyelni kell a homedogokra, kik hozák az upsetet.Szerintem mi és a Chicago fogja ezt hozni.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Week 1Lions @ GB
Már az első héten összecsap az NFL legjobb csapataiból kettő.
Lions #1 offense tavaly és #7 D# scoring-ban, a GB o# 27 pontot átlagolt meccsenként , a D# pedig #6 scoring-ban, úgy,h ők voltak a legfiatalabb csapat(ahogy most is). Lions back to back NFC North bajnokként kezdi a szezont.
Tavaly mindkét egymás ellenit a Lions nyerte. A 4.kísérletek nagyon fontosak lehetnek a meccsen. Tavaly a Detroit 33db 4.kísérletnek ment neki és ebből 67% sikeresnek bizonyult. A GB elleni 2 meccsen 7x, ebből 6 sikeres(4TD, 2 FD). Emiatt lehet, hogy MFL is többször nekimegy a 4.ik kísérleteknek.
GB-ben úgy néz ki változnak az idők és nem csak a draft and develop system-re építenek. Jacobs, X, Parsons..Packers on a mission 😀
A sérüléseknek is nagy szerepe lehet sajnos, mindkét oldalon sok a hiányzó, illetve jó pár játékosnál is kérdéses még, hogy pályára léphet-e majd.
Detroit sérültlista: McNeel(egyik legjobb DT a ligában),Pascal(3.szamú rusher),Rodriguez(LB), Glasgow(C) nem 100%os és Decker(LT) sem 100%-os, Arnold(CB) hamstring.
Packers sérültlista: Watson(WR), Monk(C),Hobbs(CB) nem edzett még semmit, X Mckinney(S), Wicks(WR), Reed(WR), Parsons.
Packers O# vs Lions D#
packers támadóegysége régóta egyben van, ez elég ritka az NFL-benn, run haevy offense( tavaly az első negyedekben a GB futotta a legtöbb yardot)
Malik Willis-t használni a 3.ik és rövid szituknál, amolyan Taysom Hill-esen.
Hard count és uptempo használata, sok play action pass.
Hutchinson-ra kelleni fog a TE rásegítés, amikor nem lesz a pályán a #97-es, akkor jöhetnek a nagy játékok, ezeket kell majd kihasználni.
Love-tól több kell lábon mint tavaly, amikor kimozog akkor iszonyú veszélyes és futásból is tudna hozni bőven yardokat.
El kell kapni azt a fránya labdát, rengeteg drop volt tavaly.
Det Đ# sok hiányzó, nagyon jó safety-k, de sok nagy játékot engednek(tavaly +20yardos játékből ők engedték a legtöbbet(62)
rengeteg man coverage
készülniük kell Willis-ből is
Branch baszott jó player, ő neki nagy szerepe lehet
Packers O fal: LT Wallace, RT Tom, LG Banks, Jenkins lesz Center, RG Ryan (backup C)
vs
Det D line: Hutchinson, DJ Reader, Tyleik William(1st round rookie), Davenport
Josh Jacobs(tavaly 1350 yard, 15 TD, igásló az ember) vs Det LB sor(Barnes, Campbell, Anzalone)
WR vs CB
Golden-re valszeg megy Reed
Reed slot-ban vs Robertson
Doubs or Wicks vs Arnold
TE vs Safety
Kraft(700 yard), Musgrave vs Joseph(9INT!!) és Branch
Lions O# vs GB D#
Új off cordinator John Morton
rengeteg motion, shifting
GB próbálja majd Parsons-t és Gary-t 1 vs 1 be hozni, ezért sok blitz várható
itt is rengeteg play action pass, ebben a Lions #1
GB D# cordinator Hatley 2. éve lesz, jobban ismerik a rendszert, ezért jobb is lehet a védelem
Goff ellen nem érdemes man to man-t játszani, zóna jobb lenne
Det támadófal: LT Decker, LG Mahogany, C Glasgow, RG Rattlage(Rookie) RT Sewell
vs
GB védőfal: Parsons, Wyatt, Brooks vs Stackhouse, Gary
itt Clark és Slayton is ment tavalyhoz képest középről, őket pótolni kell majd..
Gibbs vs LB sor..Cooper nagyon jó, de Walker már nem annyira, itt lehetnek gondok)
Hát még a WR sor ellen..St.Brown vs Bullard, Williams vs Nixon, Raymond vs Hobbs(ha játszik..., ha nem akkor Valentine 😀)
TE vs Safety
Laporta(Tesla) vs X és Williams ( a safety poszt elég király)
Rúgók és ST
mindkét csapat rúgója elit, az ST a Lions-nál jobb
Nehéz meccs lesz, a pass rush-nak muszáj lenne működnie, mert CB poszton elég gyengének tűnik a csapat, Go Pack Go!
3 hónapja
Nem tippelnék , de azt nem hiszem h Parsonsal kevesebb meccset nyerünk mint tavaly 😊Csak ettől még a többiek is erősödtek/változtak.
nando89
9.5 fél az over-under, ez nekem azért bőven over, mégha nem is tetszik/utálom a gecikorai bye weeket.
Poloska vagyok.